2021: Dictatuur in stroomversnelling

Mensen probeerden de politie nog tot rede te manen

Meer lockdowns (huisarrest), meer overheidsindringing in alle geledingen van je privé-leven, afschaffing van de vrijheid van meningsuiting, staatscensuur, mondkapplicht in de open lucht, vaccinatieplicht die bepaalt of je nog toegang krijgt tot gebouwen. En energierekeningen die als een raket gaan stijgen om de CO2-zwendel te financieren. Het jaar 2021 heeft het allemaal in zich, met ‘De Veiligheid’ als breekijzer. Het jaar 2020 was slechts de aftrap voor hun Decade of Action.

Nog meer dictatuur uit naam van ‘veiligheid

Men voorvoelt al dat invoering van die dictatuur (2030 Agenda) niet zonder slag of stoot zal gaan. Terwijl ze je dus van de economie en sociale voorzieningen gaan uitsluiten, wanneer je geen prik van Astro Zeneca in je lichaam wilt:

Geen prik geen toegang

Hugo de Jonge vroeg de ‘onafhankelijke’ gezondheidsraad al om hem een politiek excuus met prof.dr ervoor te geven, voor reeds in beton gegoten voornemens. Namelijk dat je ‘niet mag kopen of verkopen zonder het teken van het Beest’ (Openbaring 13:17). ‘Wie oren heeft die hore’…Het zijn waarlijk Interessante Tijden van apocalyptische proporties.

De voorzitter van die Gezondheidsraad is een infectiekundige, dus domein-expert. Die weet dus niets over democratische belangenafweging, risicoperceptie en de economische schade die coronamaatregelen aanrichten, naast de vele andere behandelingen aan kanker die uitgesteld werden.

We schreven al over het werk van Udo Ulfkotte in ‘Vorsicht Burgerkrieg’. De multiculti-snelkookpan in de grote (Duitse)steden, waar de politie de regie kwijt raakt. Dat geldt in de grote steden als Amsterdam eveneens, zo weet ik al van inspecteurs aldaar.

Het boek van Ulfkotte met de ‘Atlas van de Woede’

Niet voor niets werd Nederland al opgedeeld in 10 ‘veiligheidsregio’s’, een stroomlijning van de commandostructuur, met uitvoerders zo ver mogelijk van de burgers vandaan waar ze zelf wonen. Zoals ze ook voor het oppakken van Jenny Douwes wat Randstedelingen invlogen.

Met ieder een eigen ‘regioburgemeester‘, onder voorzitterschap van Ahmed Aboutaleb, de Bilderberg-ganger van 2016. Die willen mensen al uit huis kunnen zetten (‘woningsluiting’) wanneer er wapens bij je worden gevonden (artikel 174a Gemeentewet).

Hun motivering in de Kamerbrief richting Grapperhaus luidt aldus:

In het regeerakkoord is afgesproken dat het kabinet met wetgeving juridische knelpunten wil oplossen in de huidige aanpak van georganiseerde en ondermijnende criminaliteit.
Vervolgens is tegen die achtergrond een wetsvoorstel gemaakt dat voorziet in een verruiming van artikel 174a Gemeentewet.

Erik Wiebes kijkt terecht beschaamd, de grootste boeven werken voor De Staat zelf

Wat bedoelen ze met ‘georganiseerde en ondermijnende criminaliteit’? De grootste criminele organisatie van Nederland is immers de Rijksoverheid zelf. Dat zeggen we niet uit ‘een gevoel’, maar het bewijs wijst die kant op. Nederland is rechtstaat noch democratie, het is een oligarchie gecontroleerd door de UBO’s (bovenbazen grootbedrijf) rond de Oranje-familie.

Het is ‘hun’ overheid, een publieke corporatie met een schuld van honderden miljarden euro’s bij een bankenkartel. En met U, het belastingvee en uw kinderen als pondje vlees onderpand voor die ‘Staatsschuld’.

Of: Bedoelen ze met die criminaliteit de coronamaatregelen, waardoor het mkb (horeca) ter ziele gaat en voor een prikje opgekocht kan worden door investeerders, hun vriendjes? Of Feike Sijbesma’s Nationaal Graaifonds, waarmee ze 20 miljard euro belastinggeld herverdelen voor ieder met een groen gedicht?

Of bedoelen ze ‘duurzaamheid’, de publieke miljardenroof om het buitengebied tot industrieterrein te verbouwen?

U heeft uw wetsvoorstel voor verruiming van dit artikel op 18 november 2019 gepubliceerd voor consultatie. Met deze beoogde verruiming van artikel 174a Gemeentewet krijgen burgemeesters de bevoegdheid om woningen te sluiten als deze worden blootgesteld aan ernstig geweld van buitenaf, zoals een beschieting of explosie. Ook wordt het mogelijk om woningen te sluiten wanneer wapens worden aangetroffen.

Het Minsterie van ‘Veiligheid’ dat criminaliteit bestrijdt. Juist ja. Wie laat al die Marokkanen hier binnen, die nu de Moccromaffia vormen? Was dat niet die zelfde overheid?

Of is hier een andere motivatie actueel. Ze voorvoelen al dat niet iedereen hun afpersing, vrijheidsberoving en leugenarij beslist zonder slag of stoot zal pikken.

Nederland wordt openluchtgevangenis

Regionale Energie Strategie (verdeel en heers)
Zo werkt de verdeel- en-heers-strategie. De Rijksoverheid in handen van internationaal georiënteerde miljardairs, de eigenaars van het grootbedrijf (UBO’s) en banken. Op gelijke wijze delen ze de vernietiging van het buitengebied met windfarms en zonnefarms op in 30 regio’s via en Regionale Energie-strategie.

Ieder krijgt een centraal en topdown opgelegde ‘opgave’ te verwerken, en  die moeten ze maar uitvoeren. Er is andermaal geen morele noch legitieme reden deze leugenachtige corrupte overheid te gehoorzamen, noch is er enige morele of legitieme reden deze leugenachtige corrupte overheid te vertrouwen of 1 seconde serieus te nemen.

Waarschijnlijk zal ik weer eens opgepakt worden dit jaar, om wat je schrijft. In iedere dictatuur is het luid en duidelijk zeggen van de waarheid een overtreding. Is er dan geen hoopgevend nieuws te melden?

Zeg ‘de krant’ vandaag nog op, abonneer je op Epoque

Het beste nieuws van 2021 dat bent U zelf. Door een grens te trekken en voor uw menselijkheid te gaan staan, en dat van de mensen die U dierbaar zijn. Steun allereerst ‘eigen’ media, zoals Gezond Verstand en abonneer je op de Epoque. De Journalistiek maakte de bevolking in 2020 ziek.

Maar zelden was er zo’n eenvoudig geneesmiddel tegen massapsychose:

 • Zeg ‘de krant’ op. Gooi de tv het raam uit.

Plots is de griep weer gewoon de griep, welk mutant virus ze ook nu weer bedenken.

Dan is ‘zware griep’ nog steeds gewoon ‘zware griep’. Er sneuvelen jaarlijks tussen de 500 en duizend mensen in het Nederlandse verkeer. Er zijn afgelopen jaar misschien 100 gezonde mensen (onder de zestig zonder neven-aandoening) aan ‘corona’ overleden. Corrigeer me als het getal niet klopt, maar het kunnen nooit veel meer zijn.

In Groot Britannie waren het er maar 388. Maar ja, er sneuvelen ook ogenschijnlijk gezonde mensen onder de 50 aan een hartaanval. God neemt je weg op je tijd, daarover beslis jij niet noch de overheid. Dus wensen we U een WEERBAAR nieuw jaar toe. Als leven zo kort kan zijn, verspil het dan niet aan bangmakerij en ga voor de menselijkheid staan.

9 Replies to “2021: Dictatuur in stroomversnelling”

 1. Beste Rypke,

  Voor 2021 Anno Domino wens ik jou het allerbeste. En vooral als het gaat om gezondheid,passie en veerkracht om 2021 door te komen. We zullen het met z’n allen nodig hebben !!

 2. Beste Rypke,

  Een gezegend 2021 toegewenst. Dat wij kritische burgers zich maar mogen verenigen. Ik zou graag een parallelle beschaving willen starten naast de wereld van NOS/Centrale bankiers/corrupte overheid. Echter, hoe start je zoiets? Iedereen goud en zilver inslaan en gebruiken als ruilmiddel om mee te starten?

  Mvg, Johan

 3. https://www.riec.nl/

  De RIEC’s en het LIEC

  Tien Regionale Informatie- en Expertise Centra (RIEC’s) en het Landelijk Informatie- en Expertise Centrum (LIEC) richten zich op de bestrijding van ondermijnende criminaliteit. Ze verbinden informatie, expertise en krachten van de verschillende overheidsinstanties. Daarnaast stimuleren en ondersteunen de RIEC’s en het LIEC de publiek-private samenwerking bij de aanpak van ondermijning.

 4. Kijk naar : Verboden Jaaroverzicht 2020. via Weltschmerz of Viruswaarheid. Misschien geeft dit een beetje hoop om uit deze krankzinnige situatie te komen.
  Wij moeten het zelf doen!

 5. Blijf trouw aan je ware zelf allemaal!
  Dat 2021 ons meer dan genoeg kracht en moed schenkt om een voorbeeld te kunnen zijn voor onze kinderen cq kleinkinderen!
  Het gaat ons lukken: geloof en vertrouwen!

 6. Ik benieuwd wat dit jaar brengen gaat. Meer lockdowns kan ik me niet voorstellen, niet meer miljoenen mensen in de auto moeten forenzen en zo miljarden aan accijnzen betalen. Daar kan de overheid toch niet zonder? En al die mensen hebben meer vrije tijd, dat moet je niet willen straks gaan ze nog dit weblog lezen!

  Ik verwacht pas echt een stortvloed van belastingen en regulering voor ons en subsidies voor bedrijven wanneer dit pandemietje voorbij is. Zoals we nu nog dagelijks mensen hebben die bezig zijn om de nationaal socialisten te bevechten zullen we ook een hoop initialieven zien die ‘de volgende pandemie’ gaan voorkomen. En het enige dat ze nodig hebben is ons geld, onze tijd en onze gehoorzaamheid. Evenals met de ‘klimaatcrisis’, de ‘stikstofcrisis’, ‘PFAS crisis’ en wat ze allemaal nog meer kunnen bedenken voor onzin. Met de Rijksoverheid als uitvoeringsorganisatie van plutocraten.

  Om nog eens helemaal op niveau 1 in te zoomen waar het gaat over Corona. Ik heb nog even gezocht naar wat er bekend is over de behandeling van Hydroxichloriquine+Zink+Anti-biotica. Ik vond deze pdf: https://www.nhg.org/sites/default/files/content/nhg_org/uploads/nhg-advies_hydroxychloroquine_bij_covid-19_in_de_eerste_lijn_0.pdf
  Dit is van het Nederlands Huisartsen Genootschap uit Augustus en toen was er nog steeds geen goed vergelijk gemaakt tussen de, ook door Rob Elens voorgestelde behandeling (het Zelenko protocol), en niets doen. Dat is natuurlijk extreem vreemd. Dit is een virus dat voor heel veel problemen zou zorgen. Dit klopt in elk geval voor de ICs. Maar een behandeling die het ziekteverloop in de risico groepen aanzienlijk milder kan laten verlopen is blijkbaar nog geen eens onderzocht(!). Wel wordt er gerept over een onderzoek maar daar hadden ze dan geen placebo groep bij. ‘Het is niet bewezen dat het werkt’. Ja, omdat het niet onderzocht is, maar da’s geen bewijs dat het niet werkt.
  Dit zaakje stinkt inderdaad! Laat Rutte c.s. maar eens verklaren waarom ze er geen dubbelblind onderzoek opgezet is naar Hydroxichloriquine en zink. Volgens de NHG is dat er niet in elk geval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *