Het afzien van 2020: top 3 van Interessante Tijden

Dezelfde pyramide met 13 lagen als in het Dollar-teken

  De Malietoren, het VNO-NCW kantoor, bevat net als de dollar aan de voorgevel die pyramide met 13 laagjes, en de losstaande punt. Nooit opgemerkt, maar zie je het eenmaal dan is het onmiskenbaar. Justitie-Klokkenluider Huig Plug kwam op zijn twitteraccount ‘Truthhitsevery1′ met die prachtige observatie. Ik ben zelf de Malietoren binnengelopen, nam er foto’s en werd er nog op straat voor aangehouden. Maar dit had ik niet gezien. En zo zat dit jaar vol verrassingen die je pas opvielen doordat je beter ging kijken.

Net als op het 1 Dollar Biljet

Wat ons brengt bij het afzien van 2020, al die jaarlijkse dieptepunten voordat je eindelijk in het graf gelegd wordt en niemand je ooit meer zal herinneren.

  1. Het jaar begon interessant met de gewelddadige arrestatie op 30 januari, vanwege het beledigen van een ‘duurzame’ zwendelaar, Bouwe de Boer die zich ‘Energiecommissaris’ van Friesland noemt.  Mijn verslag van deze letterlijk ‘boeiende dag‘ werd het meeste door jullie gelezen.

Minsterie van LNV en Klimaat bij VNO NCW-kantoor

Eigenlijk was die arrestatie de opmaat tot een professioneel geslaagd jaar, waarin mijn lezerspubliek verdubbelde. Ook werd het Blue Tiger-filmpje over de arrestatie nu al meer dan 70 duizend maal bekeken. Dankzij die bekendheid werd mijn andere filmpje samen met Tom, de ‘terrorist’ van Blue Tiger over de Great Reset al 140 duizend maal bekeken.

Zodat je nu zelfs door wildvreemden op straat wordt aangesproken in positieve zin. En zo konden Tom en ik vervolgens de succesvolle reeks van 17 filmpjes maken als Peaky Blue Tigers: over de 17 SDG Doelen van de 2030 Agenda.

Uw Gedachtenmisdadiger

Op 11 mei werd ik als gedachtenmisdadiger veroordeeld door Monique Dijkstra (tevens bestuurder Van Teyens Fundatie Beetsterzwaag) die te arrogant was om mijn gewraakte artikel ‘Astroturfer Bouwe de Boer verbouwt Friese landschap‘ te lezen:’ dat artikel van 18 pagina’s’.

Barbertje moest hangen, er moest een voorbeeld gesteld opdat hun groene oogappeltje niet gekwetst zou worden.

2. Mijn pleitnotie lazen jullie ook goed. Vervolgens kon ik na slechts 2 dagen fondsenwerven voor het hoger beroep al topadvocaat Gerard Spong zijn depot bekostigen.

3. Een ander succesvol artikel ging over het terreurbewind van een inspecteur (Boa) van het Ministerie van LNV (NVWA), die vissersfamilies het leven onmogelijk maakte. Dat artikel leidde tot dreiging met kort geding door Loes de Maat van de NVWA en hun landsadvocaat Pels Rijcken, tenzij ik de naam van die ambtsmisbruiker zou verwijderen.

Nu was 5000 euro voor een depot voor Spong voor mijn volgers nog wel te behappen. Maar 100 duizend euro, daarvoor ben ik nog niet populair genoeg. Zo ver kan de overheid gaan om je uit te kleden.

Vervolgens schreef ik nog een alleraardigste brief aan officier van justitie Pieter van Rest, de persoon die mij liet arresteren vanwege Bouwe’s broze emotionele gesteldheid.

Die wilde vervolgens nog het DNA hebben van deze Fries. Daarvoor zou hij beter mijn toetsenbord kunnen afschrapen, het wapen waarmee ik de spiegel voor Bouwe’s vertekende zelfbeeld hield, als ‘deugmens’.

Natuurlijk geldt voor mij als christen dat je je vijanden moet liefhebben.

We vertalen dat als ‘weerstand dwingt je om je kracht boven te halen’, zoals je ook geen spieren traint zonder gewichten. En zo danken we Bouwe voor dit succesvolle jaar, waarin hij als kleinzielige verliezer van de PvdA of erger onbedoeld een doorslaggevende constructieve bijdrage leverde. Dank Bouwe! Ik hoop dat je met je buren van de Kanadeeskestrjitte in Akkrum een fantastisch oud en nieuw mag vieren.

1 dollar

Hadden mijn volgers andere hoogtepunten of dieptepunten beleefd op Interessante Tijden? Mijn persoonlijke top was verder de fotografiesessie van de Natuur van Friezen. Ochtenden vroeg, met ‘Suns of Winter and Stars’ van Wintersun als lijflied van 2020. De beste symfonische (extreme) metal sinds tijden.

En de vrijheidsdemo in Berlijn.

Meldt het vooral in de commentaren. We gaan nu onze bierspieren strekken. We wensen jullie God’s zegen voor het nieuwe jaar 2021, in deze Interessante Tijden die je enkel nog kunt duiden wanneer je Bijbelkennis bijspijkert. Lees Openbaring 13:17 en zie dan wat de Gezondheidsraad uitdoktert, voor je mag ‘kopen en verkopen’…(Coronapaspoort)

Corona Lisa

Vanaf dag 1 schreef Interessante Tijden al dat die hele coronatoestand voor machtsdoeleinden misbruikt zou worden, en daar staan we nog steeds voor de volle 200% achter. Daarom leven we in Interessante Tijden.

3 Replies to “Het afzien van 2020: top 3 van Interessante Tijden”

  1. Beste Rypke, ik wens je een voorspoedig en vooral gezond 2021 en hoop dat je blijvend de energie op kan brengen in je strijd voor waarheid en schoonheid.

  2. Ook ik dank jouw vijanden aangezien ze mijn interesse hebben gewekt.
    Met veel plezier lees ik jouw nieuwe maar ook oude stukjes en ik heb dan ook geen favoriet.
    Ik wens jou en je naasten (ook Trudy) voor 2021 het allerbeste toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *