Massapsychose houd zichzelf in stand (feedback-loop)

Laat mensen aan de leugen verdienen, en hij houdt zichzelf in stand.

Een van de twee aperte leugens waarop de smetvreescultus sinds maart 2020 leunt, is de bewering dat PCR-tests een ‘besmetting’ aantonen. Door commerciële belangen rond die leugen te bouwen, houdt dat circus zichzelf nu in stand. Je mag nu bijvoorbeeld al niet meer Frankrijk in reizen, zonder negatief testrapport te overhandigen aan de douane. Of je even 99 euro lapt, iedere keer opnieuw.

Deze foto werd door Trudy gemaakt 🙂

Gebroken Ruit van Bastiat
Overal langs de snelweg zie je adverteerders van bedrijven die handig inspringen op de via Staatsdwang gecreëerde ‘markt’ . Op die wijze werkt ook de ‘verduurzaming’, volgens de filosofie dat macht werkt via (economische) afhankelijkheid.

Mensen die wekelijks voor werk naar Frankrijk moeten, die lappen iedere keer opnieuw weer 100 euro.

Door testdwang voer je het absolute aantal tests enorm op. Omdat PCR-tests ontwikkeld zijn om mini-samples DNA/RNA te detecteren, vind je door het opvoeren van absolute aantallen tests ook meer absolute aantallen positieven.

Op die wijze creëerden ze ook ‘de tweede golf’ in de media.

Saamhorigheid tegen de onzichtbare vijand

Feedback-loop
Zodra een positief testresultaat uit die gedwongen tests komt (wil je nog reizen, een gebouw in of bij je werkgever welkom zijn), dan melden de massamedia dat op gezag van de GGD’s (die op hun beurt WHO-guidelines volgen) als ‘besmetting.’

Zo zien we een klassiek staaltje netwerktheorie uit de cybernetica in de praktijk gebracht. (MIT)

Oftewel, de leugen houdt zichzelf zo via een feedbackloop in stand, door een verdienmodel te maken van De Leugen. En zo kun je blijven golfen (3, 4, 5 enz) tot de hel bevriest. Wat je normaliter het ‘voorjaarsgriep’-seizoen zou noemen heet nu ‘Derde Golf’, en let op: in het najaar komt ‘de vierde golf’, het voorjaarsgriep-seizoen van 2022 zal vijfde golf heten.

Interessante vraag is dan: wie zijn de UBO’s (eindbazen) van al die overal als paddestoelen uit de grond springende testbedrijven…

De smetvreesmaatschappij met verplichting tot dwangneurotische handelingen

Op vreedzame wijze gaan we hier dus nooit meer uitkomen, tot de gehele sociale structuur en het gehele mkb is vernietigd. Je mag niet zeggen, dat dit ook het doel was van de geheel politieke maatregelen als avondklok, mondneus-deksels die je frisse lucht afnemen, en lockdowns.

Betrouwbare meneer legt connectie klimaat en virus

Maar geheel toevallig was het doel van de CO2-politiek al precies het zelfde: je bewegingsvrijheid (‘CO2-uitstoot’) halveren voor 2030. Dus spreekt PBL al over Klimaatlockdown en dus spreekt vm Coronagezant en Bankraad van DNB, tevens DSM-bonusmeneer Feike Sijbesma ook al in 1 adem over het kapitalistische virus en CO2 als twee kanten van het zelfde probleem:

 • Het feit dat U bestaat en (ook) een vol leven wilt.

De derde leugen die vanaf maart 2020 volgens script werd geplugd door alle politici van De Jonge tot Merkel en Macron, is dat na ‘de prik’ weer het normale leven aanvangt, in lijn met wat Bill Gates steeds riep ‘untill a vaccine is developed’, als 1 van de aanstichters en grootste WHO-financier.

Die politieke waarheid was nodig, om met ‘een beetje hoop, licht in de tunnel’ U met de meest bizarre politieke maatregelen te doen instemmen. Dus om je hun tunnel in te trekken.

Licht aan het einde van de tunnel

Terwijl er jaarlijks nieuwe varianten opduiken, zoals dat al gebeurt zolang men meent te weten dat er virussen bestaan. U bent nu dus gewoon een stukje verdienmodel gemaakt op publieke kosten van Astra Zeneca en Moderna (Pfizer, Roche enz), met ‘de media’ en ‘De Staat’ als verkooporgaan.

Toch beschouw ik deze massapsychose als verrijking van het bestaan, net als mijn arrestatie vorig jaar, waarmee een meer Bijbels, klassiek wereldbeeld verder bevestigd raakt. Dit is Openbaring 13:17 ‘niet kunnen kopen of verkopen zonder het teken’…

4 Replies to “Massapsychose houd zichzelf in stand (feedback-loop)”

 1. Praktische tip, dat u er alvast een beetje rekening mee houdt.
  Openbaring 13:16

  En het maakt dat men aan allen, kleinen en groten, rijken en armen, vrijen en slaven
  een merkteken geeft op hun rechterhand of op hun voorhoofd

 2. Ik ga hier mijn zienswijze op openbaring 13 vertellen. Dit kan wel controversieel overkomen maar is gewoon bedoeld ter overdenking. Op voorhand excuus voor schrijffouten…;)

  Over openbaring 13: Er wordt wel gezegd dat 666 het getal van het beest is. Ik ben het daar niet mee eens. 6 is mijn inziens het getal van de onvolledigheid, de imperfectie, zijnde een mens, 66 is bedoeld als zijnde meerdere mensen, 666 derhalve van een massa mensen. De huidige overname vd wereld is dan ook een “mensen ding” en geen demonisch bolwerk. (Uiteraard zijn de plannen uiteindelijk wèl door satan ingegeven) Aan de andere kant zijn daar de massa (666) die in ontzag achter de wereld systemen aanlopen. In Deut. 5 en 6 zegt God (via Mozes) tegen het volk dat zij er goed aan doen Zijn wetten te gehoorzamen en er doordrenkt van te zijn. Hij zegt in vers 8 “bind ze aan uw hand en draag ze op uw voorhoofd” wat betekend dat je ze altijd bij je draagt, een totale overgave en er elke dag mee bezig bent, dit het belangrijkst voor je is.
  In deze context gezien krijgt openbaring 13 een andere betekenis. Je zou kunnen zeggen dat de mensenmassa (666) de systemen van de wereld aanbidt (dit op hun hand en hun voorhoofd draagt) en daar dus blindelings achteraan lopen.
  En dat als je dat niet doet, je uitgesloten zult worden door de wereld systemen zijnde de hedendaagse maatschappij.

  Ik geloof daarom ook niet dat je een merkteken zult moeten dragen, maar dat je simpelweg niet in ontzag achter de systemen vd wereld aan moet lopen…. Het goede nieuws is dan dat je niet bang hoeft te zijn voor dit merkteken en daar niet spastisch over hoeft te doen. Wie Jezus kent weet dat het gaat om jouw hartsgesteldheid en je handelen daaruit.

  1. Mee eens. In de Bijbel met uitleg staat bij Openbaring 13:16-18: “Niet alleen de religie, maar ook de economie wordt door het beest beheerst. Het beheerst het handelen (rechterhand) en het denken (voorhoofden) van de mensen. Iedereen met inzicht kan het getal van het beest berekenen. Over de betekenis van het getal 666 is veel discussie. Het kan symbool staan voor de grote, máár begrensde macht van de satan: driemaal 6 (666), nét niet het volmaakte getal 7. Dit is een grote bemoediging voor de gelovigen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *