Inretail-website bevat mondkap-conditionering

De banner flitst steeds 1/10de seconde naar het mondkapplaatje van Ecosoc

De branche-organisatie ‘Koninklijke Inretail’ die 13.000 winkeliers en leveranciers zou moeten beschermen, laat haar achterban in de steek. Ze laten dit mkb een van de overheid afhankelijk staatsbedrijfje worden via de Lenin-lening (maatregel overbrugging), zo melden leden die bij de landelijke organisatie informeerden.

1 van de twee puntjes is het Ecosoc-frame van de Verenigde Naties

Inretail: allemaal aan infuus van ‘de staat’ wiens maatregelen je kapot maakte
En dus werkt Inretail ook mee aan de vernietiging van haar achterban. Alle mkb’ers moeten naar ‘The Great Reset’ nu afhankelijk worden van De Staat die hen met coronamaatregelen failliet maakt, door van die zelfde kwaaddoener een lening als overbrugging te nemen.

Alsof je eerst door Al Capone in elkaar geslagen wordt, en vervolgens ‘zijn bescherming’ aanneemt.

Dus door je zelfstandigheid op te geven, en staatsbedrijfje te worden, en eenmaal afhankelijk moet je de meest bizarre anderhalvemeter-regels wel slikken. Het Inretail-bestuur handelt dus geheel in lijn met wat Sigrid Kaag wil (2030 Agenda-Minister, communisme 2.0 Verenigde Naties)

Oftewel: communisme 2.0.

Wat de oplettende bezoeker aan Inretail verder opvalt: kijk op de website naar de Banner. Die flitst steeds 1/10de seconde tussen twee opties, en wat krijg je dan even te zien? ‘Laatste Update over het Coronavirus’-tekst met onderstaande afbeelding:

De mensen die onze vrijheid af willen pakken = ECOSOC

In Nederland zijn geen mannen meer, alleen nog bangvoordegriep-mietjes
Het mondkap-embleem van ECOSOC (hoe Orwelliaans), de ngo-organisator van de Verenigde Naties, en dus (met hun liegende WHO) de bron van het kwaad dat ons sinds maart 2020 is overkomen. Wie nu nog niet snapt dat die lockdowns en avondklok een politiek-economisch doel dienen (The Great Reset), die is dusdanig gehersenspoeld dat ’t ook nooit meer iets wordt…

Ga zelf kijken op de website van Inretail. Dat flitsen is een opzichtige conditioneringstechniek. Tussen beeld-frames 1 korte boodschap plaatsen, zie ook de ‘Spindoctoring’-week op Interessante Tijden. Standaard psychologische techniek.

Vaccinatie = Gezondheid, Overheid = Liefdadigheid, Vrije meningsuiting = ‘desinformatie’

Nederlandse moeders meer ‘mans’ dan de mannen
Bij Blue Tiger Studio – zie de aflevering op Bluetube- schuiven drie moeders aan, die hun kinderen geconfronteerd zien worden met staatsterreur. Leeuwinnen, en dat is wat vrouwen kunnen zijn als het er voor hen echt toe doet. Zo heeft de Schepper hen gemaakt, leeuwin kunnen zijn voor je kind.

Meer mans dan de Nederlandse man, die bangvoordegriepmietjes.

Gedwongen PCR-testen bij zelfs een onschuldig kuchje, de meest elementaire behoefte ‘frisse lucht’ aan die arme koters ontstolen. Kindermisbruik heet dat.

Aart Jan de Geus (Triodos Bank, Bertelsmann Stiftung) wil je kinderen al chippen, net als de hond en de koe.

Terwijl kinderen helemaal niet in de risico-categorie vallen, worden ze ge-intimideerd, de dochter van een vriend werd al naar huis gestuurd wegens 1 maal haar neus ophalen.

En de Nederlandse ‘man’: hij wachtte af. Die gecastreerde bekdekseldragers, bangvoordegriepmietjes. Latente Homo’s die nu heel verontwaardigd reageren over ‘de manier waarop je dit zegt, dat ’t mij zo pijn doet aan mijn gevoelige met Niveau Nichtcreme besmeerde oortjes, ik narcistje die mijzelf zoooo beschaafd en redelijk vindt’.. (valse nicht)

Ach ja, ’t zijn je kinderen ook maar, die zijn ‘hernieuwbaar’. De overheid bedoelt het vast goed ( = ‘als ik maar geen risico loop, och nee, laten we ‘de dialoog aangaan’)

Blijf jezelf niet langer voor de gek houden, omdat ‘je gevoel’ dan goed blijft. Wat is ‘je gevoel’ en beperkte voorstellingsvermogen nu voor graadmeter van de realiteit. Informeer je, wees rationeel. We zijn door een vijandige bezettingsmacht overgenomen (WHO/WEF), voor een economisch mondiaal programma, wie Rutte/De Jonge hoort spreken, hoort hen precies de woorden papegaaien van Gates cs.

Wij leveren jullie uit aan De Staat = Inretail

Met volksgezondheid hebben lockdowns en avondklokken noch medische massa-experimenten iets van doen. Want

 • A. Er was nooit geen pandemie (IFR = 0,23 % geen >3% zoals WHO beweerde)
 • B. PCR-tests zijn ontwikkeld voor DNA-detectie in kleine concentraties, ze tonen geen ‘besmetting’ aan
 • C. De Regering Liegt

Zeg ‘de krant’ vandaag nog op, abonneer je op Epoque. Dit nummer Epoque 10 gaat als een speer, al duizenden verkocht!

Deze leugenachtige en corrupte overheid heeft voor eeuwig al haar morele gezag verspeeld, en vreedzaam zal dit zich niet oplossen.

Politie werkt bejaarde vrouw tegen de grond, voor arrestatie Avondklok. WIE RADICALISEERT HIER?

Hoeveel bejaarde vrouwen moeten er dus nog door hun Gestapo tegen de grond gewerkt worden vanwege de Avondklok, voor U allen met scrotum- dus ballen- tussen uw lenden opveert, uw vuist balt en zegt: genoeg is genoeg!

Bangvoordegriepmietjes. Ik steek ook mijn nek uit, wetende dat de Gestapo weer op bezoek komt. Maar er zijn in dit leven belangrijker zaken dan ‘mijn tijdelijke comfort’. Wat doen jullie?

PCR-testen tonen geen besmetting aan. Werk daar niet aan mee, je houdt dan het circus zelf in stand (feedbackloop)

Omdat filmpjes van Blue Tiger nu door Youtube gecensureerd worden, kijk dus andermaal op Blue Tube. Het zijn Interessante Tijden. Zeg dus als winkeliers per direct je lidmaatschap van Inretail op, dat zijn laffe verraders en bangvoordegriepmietjes die je gewoon kapot laten maken.

‘per direct lidmaatschap opzeggen’

Geen vraag is Inretail te gek, dus vragen of die mkb-verraders per direct je lidmaatschap be-eindigen moet ook kunnen. Verder nog dit: nee, je hoeft mij niet te ‘geloven’. Ik hoop juist dat ik ongelijk heb, bewijs daarvoor is meer dan welkom. Maar dat is er niet. Wel is er overweldigend bewijs voor wat ik hierboven besprak.

Wie propaganda bedrijft hoopt ‘gelijk’ te hebben. Ik zou willen dat ik gek was, dat zou enorm geruststellend zijn. Dat je werkelijk kunt geloven dat ‘De overheid’ het goed met je voor heeft…. šŸ™‚ Hoe kun je…. Je kunt dat wel willen geloven, maar bewijs voor dat sprookje is er niet, behalve wanneer je verstokt communist bent.

Ik wil niet geloven wat hier staat geschreven. Was het maar onwaar.

2 Replies to “Inretail-website bevat mondkap-conditionering”

 1. Vandaag flinke ruzie gehad met zo’n bal-loze vent die me aansprak in de winkel over het. NIET dragen van een mondkapje!
  Ten overstaan van 3 muilkorf-dragende eikels deze man even flink te grazen genomen! “Als je dit spel meespeelt, verziek je het leven van je kinderen”!
  De sfeer was om te snijden maar, ik kreeg een “knipoog “van de kaasboer.
  Ik kon het niet laten! Onmacht voel ik…dat je ziet…weet en je er geen flikker aan kan doen!
  Ik weet dat er steeds meer mensen wakker worden dus kan ik alleen maar het beste hopen.Voor ons aller toekomst.
  Sorry, het moest even!

 2. Pfizer test coronavaccin op zwangere vrouwen
  Skipr Redactie
  19 februari 2021, 15:08
  12 keer gelezen

  De farmaceuten Pfizer en BioNTech onderzoeken hoe veilig en effectief hun coronavaccin is voor zwangere vrouwen. Aan deze eerste tests doen vierduizend vrijwilligers mee.

  Vrouwen die zwanger zijn en een beroep uitoefenen waarbij ze verhoogd risico hebben om corona op te lopen, willen zich misschien wel laten vaccineren. Hoewel er geen aanwijzingen zijn dat het vaccin niet zou werken op zwangere vrouwen of dat hen onveilig voor ze zou zijn, is dit nog niet bewezen. Daarom onderzoeken Pfizer en BioNTech dit nu.

  Wereldwijd
  De studie wordt uitgevoerd onder vierduizend zwangere vrouwen in de Verenigde Staten, Canada, Spanje, Groot-Brittanniƫ, Argentiniƫ, Braziliƫ, Chili, Mozambique en Zuid-Afrika. De vrouwen krijgen het eerste vaccin toegediend tussen week 24 en 34 van de zwangerschap en dan drie weken later de tweede prik. Er is ook een controlegroep die een placebo krijgen. Zij krijgen na de bevalling alsnog het vaccin toegediend.

  En dan lees je dit ook nog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *