Grondwet buiten spel, staatsgreep Failed State NL

In de laatste aflevering van de Failed State NL-week op Interessante Tijden: Kijk naar jurist Oscar Hendriks op Blue Tube (Blue Tiger Studio) die uitlegt in een mediapanel met ondergetekende en Erik van Goor hoe de Eerste Kamer afgelopen week buiten-grondwettelijk handelde. Blue Tiger verhuist naar het eigen Blue Tube-videokanaal omdat het aftellen is voor die ‘Ultraconservatieve’ Partij-vijanden van Youtube worden gewist. 

Den Haag: Nederland IS Internationalisme & Globalisme

Staatsgreep
Om het Nederlandse volk permanent op te kunnen sluiten had het Rutte-regime voorgenomen, om via het Grondwettelijk traject de ‘Uitzonderingstoestand’ uit te roepen. De Tweede Kamer had hier niets van gezegd of tegenin gebracht. Het was de rechter die hier de rol vervulde, die de Tweede Kamer had moeten vervullen.

De Uitzonderingstoestand, artikel 8 van de Coordinatiewet en de Wet Buitengewoon Bevoegd Gezag is voor het laatst in 1940 gebruikt. Dan geef je bestuurders bevoegdheid om buiten de Grondwet om te handelen.

Die roep je enkel uit bij een plotse ramp, zoals een dijkdoorbraak waarbij half Nederland onder water staat. Maar bij de tot ‘coronacrisis’ herbenoemde jaarlijkse griep geldt die situatie niet. Dankzij de door Viruswaarheid afgedwongen eerste uitspraak van de rechter ‘de avondklok is onrechtmatig’, werd dat traject door het Rutte-regime opgegeven.

Een Avondklok kun je alleen dus afdwingen bij de ‘Uitzonderingstoestand’. Dus nu zette het Rutte-regime in op een ander spoor. Binnen vijf dagen parkeerden ze hun 24/7-Ophokplicht onder de reeds via de Wet op Publieke Gezondheidszorg ingevoerde ‘onderhangende procedure’.

Kontneukende skeletten met de tong uit de bek:’kunst’ in Den Haag… 

Daarover lieten ze vervolgens de Eerste Kamer stemmen, zonder dat volgens de wet het vereiste quorum aanwezig was. Dus de benodigde hoeveelheid hoofdelijke stemmen. Oscar Hendriks spreekt hier van ‘een staatsgreep’, waarover je de media niet hoort. Stuitend is vooral dat niemand in de Tweede Kamer dus juridisch haar werk doet, en hier mee akkoord gaat.

Mijn inbreng hier betreft het andere internationale traject dat loopt. Men heeft de permanente noodtoestand nodig, door Jesse Klaver al ‘Klimaatnoodtoestand’ genoemd om de CO2-dictatuur in te voeren: de halvering van je welvaart en bewegingsvrijheid voor 2030 (55% CO2-reductie)

Een ander punt dat je onthouden kunt, Erik van Goor kwam er mee: Superlegaliteit.

In de herziene Grondwet van 1983 zit dat bizarre ‘gelijkheid’-beginsel in de zin van ‘iedereen moet gelijk aan elkaar zijn’, een marxistisch beginsel dat een moreel oordeel velt. Terwijl een Grondwet normaliter niet meer regelt dan ‘sociale verkeersregels’. Nu gebiedt de Nederlandse Grondwet wat je belangrijk moet vinden, en wie jij aardig moet vinden.

Zou Marx Rutte bijvoorbeeld stellen ‘iedere baard mag maximaal 5 centimeter lang zijn voor de gelijkheid’, dan kunnen Boa’s de straat op met de meetlat om U bij een langere baard te bekeuren. Dat is ‘superlegaliteit’ die je ook al via de ‘anderhalvemeter’-regel krijgt opgedrongen.

5 Replies to “Grondwet buiten spel, staatsgreep Failed State NL”

 1. Deze hele corona hetze is doorweven met groene ideologie. Je hoort ze ook niet, die “linksen”. Integendeel, ze roepen het hardst om maatregelen en dwang. Deze figuren die altijd zo voor de “mensenrechten” strijd aan het voeren waren. Ik verdenk deze kliek ervan achter deze hele hoax te zitten, alles komt ze eigenlijk goed uit als je er goed over na denkt. Minder mobiliteit, minder consumptie, minder productiviteit, minder boeren en mest en ik vergeet er waarschijnlijk nog een heleboel, kortom de groene natte droom.

  1. Het gaat helaas niet om een “groene wereld”, dat is slechts de boodschap aan het plebs (wij). Waar het uiteindelijk allemaal om draaid is controle. We zijn echt de lul, ik zie niet 1 persoon met macht die hier tegen in gaat, letterlijk iedereen in elke overheid gaat er in mee, het is niet te geloven. Ik vraag me af of zij nou allemaal corrupt zijn, of dat ze echt denken dat ze ons hiermee helpen.

   1. Findus,

    Er moeten mensen zijn die er niet in meegaan, juist ook mensen met macht. Maar de nog sterkeren maken ze monddood door ze bijvoorbeeld te negeren in de media. Altijd moeten er – volgens mij- naast ellendelingen heiligen staan. Dat lijkt mij een natuurwet. Zoals er wellicht 4 % psychopaten zijn, zo zijn er waarschijnlijk ook 4 zuivere geesten. Dus, ik blijf hoop houden op mensen met macht en het hart op de goede plaats. Laten we proberen ons niet te laten demoraliseren, want dat is nu misschien nét wat de ellendigen willen, volgens ingelichte bronnen. Ontneem het volk de hoop en de rust en het zicht opeen mooie toekomst en het raakt in verwarring. We moeten niet vergeten dat de ellendigen zéér veel psychologisch kennis bezit die ze maar al te graag gebruiken tijdens hun verdorven (vind ik) spel.
    Ik ben het met je eens dat de corruptie wijd vertakt is. Er is zelf en proefschrift over geschreven, een jaar of 20 (?) geleden. De collusie van de overheid en bedrijfsleven.

    Maar ja. Als jij alleen al ziet dat wij -het volk- bespeeld worden, dan is dat een beginnetje. Ik wilde dat iedereen die televisie, krant en radio en ander media weg zouden gooien. Dat zou al héél wat zijn. Dan kan het volk weer ontwaken uit de betovering. De prins moet het meisje wakker kussen!

 2. Verdraaid goede analyses, zeg! Het klopt wat jullie stellen. Hiervoor moest Pim ook het veld ruimen, dus. Hij stelde immers o.a. grondwet artikel 1 ter discussie.
  De vraag is, hoe houden we de staatsgreep tegen. Want die is zó goed voorbereid, zo lang al gaande, wordt zo breed gespeeld en uitgewerkt. Plus dat als je de media in de handen hebt, je ‘de mensen’ alles kunt wijsmaken. Het publiek smult van die propaganda. Want daar zorgen ze wel voor, de propaganda makers. Dat het volk in de illusie gehouden wordt. Ergo, het volk wordt belazerd, maar ze zien het niet, weten het niet en begrijpen het nog minder.
  Dit land wordt gesloopt en ontdaan van zijn schatten. Vooral geestelijke schatten zoals het gezin en de familie. Inderdaad, puur on-chistelijk en on-joods. Ze willen uiteindelijk gekweekte mensen. En daar heb je geen ouders voor nodig. Ze willen dus uiteindelijk de mens zoals die van nature leeft wegvagen. Van nature in een gezinssituatie. Zoals een vogel voor zijn jongen zorgt, zo zorgt de mens ook voor zijn kinderen. Dat willen ze de mens afnemen. Het recht van man en vrouw om zich voort te planten.
  Het kleine clubje mensen dat het wél begrijpt heeft geen draagkracht.

  Het slechte komt denk ik uit Engeland. Daar zit waarschijnlijk het intellect van de verdervers. De toneelspelers, de taaldeskundigen, geleerden. Omdat ze op een eiland zitten werkt dat makkelijk. Zo afgesloten op dat eiland de hele wereld in bezit nemen.

  De vraag nogmaals: Hoe redden we Nederland van het verderf van de spelregel-veranderaars? Hoe stellen we die machteloos? Is het nog wel terug te draaien? Kunnen we onze soevereiniteit weer terug krijgen? Kunnen we de grondwetswijzigingen weer ongedaan maken? Wat zijn onze werkelijk rechten nog? Kan zo een Rutte eigenlijk wel de baas over ons spelen? Hij draait immers de zaken om. Op een geraffineerde manier, maar toch? Is het niet zo, dat als de grondwet illegaal veranderd is deze nu ongeldig is? Kan men bewijzen dat het zo is? Want dan zal er een manier gevonden moeten worden om via de rechter onze rechten weder te herstellen.

  We hebben dus niet goed op onze winkel gepast. Figuren als Kok, Lubbers, de Graaf, Rosenmöller, of hoe ze ook mogen heten, hebben de sluimerende staatsgreep allen meegespeeld. Een staatsgreep die zich steeds meer ontwikkeld, en waaruit blijkt dat dit landje verkocht is en wordt. Weg de gezelligheid, weg de eigenheid, weg de beschaving, weg het gezin, de naastenliefde, het respect. Het is duivels wat ze geflikt hebben. Bij het satanische af, is het.

  Wat is toch de reden dat dit mooie landje, mooi van mensen en cultuur en alles wat het was, kapot te maken? Afgunst? Duivelse afgunst? Want, dat is het, duivels; de essentie van het mens-zijn wordt immers gestolen! Dat is zó vreselijk misdadig! Dit kan niet anders dan uit absoluut slechte mensen komen. Zoals die daar wellicht zijn in Brittannië? Want die hebben de halve wereld al geroofd. Want uit de daden (de vruchten dus) herkent men de boom, is het niet? Nu gaan ze ‘voor schut’. Nu, met dit internet kunnen we opeens spreken over zaken die vroeger alleen maar in duistere achterkamertjes besproken konden worden. Het vervelende is alleen, dat het nare soort meeleest.

  Maar, zéér bedankt Rypke, Tom en anderen, voor deze geestelijke boterham. Maar mijn hemel, wat staan we er beroerd voor! Hoe keren we het schip? Op wie moeten we stemmen? Heeft stemmen wel zin? Is dat niet even slecht omdat je dan niets doet, maar je kracht weer weggeeft aan de partij-baronnen. Partijen zijn inderdaad het begin van het einde geworden in Nederland. Het partijenstelsel dat op zich al ongrondwettelijk is. Een Grondwet die overruled wordt door buitenlandse mogendheden. Onze grondwet! Ons wettelijk bestaansrecht in dit mooie Nederland. Onze rechten, bevochten door edele mensen wordt potverdrie verkracht met kleine venijnige veranderingen. Hoe draaien we dit weer terug? Hoe pakken we ons recht weer terug? Of is dit recht er nog steeds, maar hebben we de illusie dat alles al tevergeefse moeite is?
  In deze tijden waarin de scholen, universiteiten, media allemaal het spel (onbewust) meespelen en de mensen betoveren met leugens en onzin troep. Kijk, aan geestelijke beïnvloeding doe je niet veel. Het enige is die troep mijden als de pest. Maar de mensen kunnen niet meer zelfstandig denken. Het zelfrespect is foetsie. Ze worden geleefd. En ze weten het niet. En als je ze d’r op wijst, worden ze nog boos ook.

  M.v.g. Raphaël.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *