Femke Halsema, Burger-Meesteres (Politie-S.M.)

Screenshot uit het filmpje van 1-1-2 Renkum, kijk de gehele reportage…

Femke Halsema is voorzitter van de regio-burgemeesters van de veiligheidsregio’s. Burger-meesteres is misschien een betere naam voor de sado-masochistische lust waarmee zij op vreedzame burgers laat in meppen in zowel Amsterdam als op het Malieveld afgelopen zondag.

Door de staatsterroristen, die we vroeger kenden als ‘politie’. Burger-Meesteres Femke is als voorzitter verantwoordelijk voor het excessieve geweld tegen vreedzame demonstranten die hun basale mensenrechten terug willen.

Ze heeft een tweede huis aan de Dorpsstraat 15 in Holysloot, een polderdorp bij Amsterdam.

Ongehoord Nederland filmde de hele demo op het Malieveld, die geheel vreedzaam en rustig verliep als een feestje van gelijkgestemden die elkaar willen ontmoeten. Zo ken ik de sfeer ook van zowel Malieveld als Museumplein. Lieve mensen. Op afspraak gingen ze stipt om 1600 weer weg, zo kun je zien.

Door ME in elkaar geslagen burger-demonstrant, screenshot uit filmpje Ongehoord Nederland, kijk de hele reportage van Arnold Karskens: goeie vent!

Eerder zette de Politie al diverse malen Romeo’s (staatsterroristen in burger, met oortje in) in die escalerend gingen optreden. Ze provoceren agressie, als aanleiding om er dan met de politie op te meppen, en vervolgens brengen ze dat halve verhaal als hele waarheid in de media naar buiten.

Doorgesnoven Hooligans (Politie) slaan in op een weerloze man, waarin hun hond de tanden zet, screenshot filmpje 1-1–2 Renkom

De ‘doorgesnoven hooligans’ van de pathologische leugenaar Mark Rutte, over geschreven door hun media, en de rest van de politie heeft dan weer voor de eigen kudden een rechtvaardiging voor hun haat tegen burgers.

Maar wie zijn er hier nu doorgesnoven? Dat lijken mij eerder de staatsterroristen van Burger-Meesteres Femke Halsema. Je vader zal er maar werken…Dan zou je toch jezelf kapot schamen.

Femke, voorzitter van de regioburgemeesters van de zeven ‘Veiligheidsregio’s’

Zie ook deze video op Blue Tube hoe een vrouw die haar autosleutels van haar man wil halen door de politie door elkaar geduwd wordt. Niet enige beschaving, en zo bot dat het trekken van bezetenheid vertoont. Wat is er met deze mensen aan de hand: mij dunkt is hier sprake van demonie.

Het is ook bekend dat Halsema koketteert met sataniste Marine Abramovic, die op de voorkant van haar boek staat.

Zie Blue Tube over excessief politiegeweld (20-2) tegen gewone burgers die niets kwaads doen,. Alleen als het de Antifa/anti-piet-vriendjes van Burger-meesteres Femke zijn dan ‘beschermen’ ze die plots, omdat die ook tegen de Nederlandse burgers zijn.

Dus kijk de hele twee uur vanuit het perspectief van de burgers door Arnold Karskens van Ongehoord Nederland.

Dan zie je dat het aan hen niet lag, dat de ME met stokken begon te meppen, met paardenbrigades dwars door de mensen heen galoppeert, dat ze met een waterkanon aan komen zetten. Eeuwige schande op deze mensen.

1-1-Renkumnieuws stond achter de politielinies, daaruit heb ik het screenshot van de weerloze man op de grond liggen waarop de ME blijft inmeppen terwijl een hond de tanden er in zet.

De Politie heeft voor eeuwig haar (morele)gezag verspeeld. Dat krijgen ze ook nooit weer terug, al hebben ze ‘het systeem’ en de wapens aan hun kant, en hangen ze op eigen door de belastingbetaler gefinancierde promo-filmpjes de joviale agent uit.

Het zijn meestal wat laag intelligente narcistische mensen, die meteen in de slachtofferrol kruipen als ze zich onheus bejegend voelen. Kortom, helemaal geknipt voor de job om op weerloze mensen in te hakken, zonder je kapot te schamen.

Met waterkanon inspuiten op burgers, het personeel van Burger-Meesteres Femke

Met geweld dwing je geen gezag af, dat leunt niet op een bajonet maar op morele steun.

De agenten tonen allen trekken van demonische bezetenheid, en we dienen voor deze mensen te bidden dat ze vrij gezet worden van hun boze geest. Jezus Christus leerde dat we moeten bidden voor wie ons vervolgen.

Je primaire reactie komt voort uit het natuurrecht, maar tegen demonische krachten win je het niet zonder geestelijke steun. Je hebt bij de politie met het duister te maken (en drugs), anders kun je de lust niet verklaren waarmee zij op weerloze mensen inhakken.

Screenshot van Renkum 1-1-2 nieuws, hoe de ME er op losbeukt

Ja, deze Interessante Tijden (Openbaring 13:17,’ niet kunnen kopen of verkopen zonder het teken’) laten zich alleen nog goed in theologische termen duiden.

Deze politiemensen hebben drugs gebruikt, zo lijkt het wel, en/of ze zijn bezeten door demonen. Laten we bidden dat de Politie uit de greep van dit satanische regime vrijgezet wordt, laten we bidden voor de kinderen van de politie dat die hun schandelijke ouders terechtwijzen, en dat de politie haar menselijkheid terugwint in Jezus Christus naam.

Amen.

4 Replies to “Femke Halsema, Burger-Meesteres (Politie-S.M.)”

  1. vandaag weer zoiets, stonden bij het protest in Amsterdam, veteranen in de frontline, als bescherming tegen het politie geweld jegens de demonstranten. wat zegt de veteranen vereniging dat ze er niet achter aan en zich scharen achter het politie optreden jegens illegale demonstraties. die veteranen die er in Amsterdam bij waren, deden het juiste ; het beschermen van de burgerbevolking

  2. De met een zilveren lepel in de mond geboren Hemke Valsema kan haar eigen gezin nog niet eens goed besturen. Zo iemand mag dus ook niet de verantwoording krijgen over de hoofdstad van dit verdorven land. Aan de andere kant, de symboliek spreekt ook natuurlijk. Het Sodom en Gomorrah van Noordwest-Europa verdient een ‘burgermoeder’ van dit type.

    Misschien ga ik nog een stukje aan haar wijden in mijn nieuwste novelle geheten ‘Vieze Meisje’.
    Jeltje van Nieuwenhoven heb ik net afgesloten met een van haar escapades met Thijs Wöltgens.
    Ik heb nog wel een bladzijde over voor deze bijzondere dame.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *