De Andere Klimaatkrant voor stralende toekomst

Testreactor Petten, dankzij Groen Links kan Nederland niet voorop lopen in Thorium

Nog meer goed nieuws, is dat er eindelijk weer eerlijk nieuws uitkomt in de vorm van de Andere Krant, themanummer Klimaat, gemaakt in samenwerking met Stichting Clintel van broeder in het goede Marcel Crok en Guus Berkhout. Abonnees kregen hem al via de post. Voor slechts 1 euro kun je een editie bestellen.

De eerste van de 89 palen van (inclusief wieken) 183 meter hoog, voor eeuwig het buitengebied verminkt

Van God los voor Eneco en Amazon
Net voor de grootste verbouwing van het buitengebied ooit (Regionale Energie Strategie RES) en het van gas los dwingen van uw huis (met binnentredingsrecht van je woning door ambtenarij) kun je nog 1 keer een editie met eerlijke kosten-baten-analyse krijgen, die deze leugenachtige corrupte overheid met haar multinationals en milieuclubs nalaat.

Vanaf de Workummer Waard kun je al zien wat die verbouwing betekent. De hele natuur wordt 1 groot industrieterrein. Windpark Fryslan levert helemaal geen stroom voor Friese ‘huishoudens’.

Ze leveren stroom-certificaten aan Eneco, en Eneco verkoopt de op papier opgewekte windenergie dan aan Amazon. Zo’n globalist-verkoopbedrijf dat zo het jaarverslag groen mag poetsen, met op papier vermeden tonnen CO2-uitstoot.

Modernisme-landschap Fryslan

De Groene Leugen
De leugenachtige en corrupte Nederlandse overheid beweert geheel op wind en zon (en het stoken van bos) te kunnen draaien in 2050, alsof Greenpeace het landsbestuur overnam. Iedereen met maar havo natuurkunde in het pakket weet dat dit niet kan.

Immers: het Europese stroomnet draait op een frequentie (wisselspanning) van 50 hertz. Het zijn fossiele (kolen en gas)centrales die samen met kerncentrales die frequentie stabiel houden. Zakt hij daar onder dan gaat heel Europa in een blackout.

Ingenieurs weten dat ook, maar als politici en managers met het groene geloof aan de knoppen gaan zitten: dan kun je daar niks tegen zeggen.

Dat gebeurt ook wanneer je teveel wiebelstroom uit wind en zon toevoegt, dan kunnen netbeheerders niet langer de stabiliteit van de stroomvoorziening garanderen. Niet voor niets zijn bij het SER Energiedictaat (2013) naast de 73 miljard euro SDE+-bankensubsidies ook nog eens voor een dikke 30 miljard euro aan netaanpassingen nodig.

En dat is maar voor enkele procenten wind- en zonne-energie.

Voor IT-lezers oude kost, maar wie nog in de oude media gelooft weet dit nog allemaal niet. Hier bestellen voor 1 euro per krant

‘Duurzaam’ Ameland heeft daarom ook een extra kabel nodig dwars door de Waddenzee. Denk dus niet in ‘links’ of ‘rechts’, Groen Links en de VVD zijn allebeide even leugenachtig en erg.

Denk logisch na, en handel naar je hart. Kun je met wiebelstroom, wisselvallig als het weer een economie aandrijven? Een kleuter kan het juiste antwoord geven.

De ‘Energietransitie’ is ‘Energiesabotage.’ Is je vraag dan vervolgens ‘ik kan MIJ niet voorstellen dat…’ Je eigen beperkte voorstellingsvermogen is nooit een goede maat voor de realiteit.

De menselijke stupiditeit, inhaligheid, leugenachtigheid en slechtheid is oneindig groot. Zeker wanneer je honderden miljarden euro’s subsidie in omloop brengt. Dan staan mensen al in de rij als hondjes kwijlend voor een hondenkoekje.

En dus kan er ook zoiets plaatsvinden als ‘De Energietransitie’.

…een offshore-wiek weegt al snel 30 ton, dus Windpark Fryslan genereert 8900 ton turbineblad-afval

Kernenergie is het enige levensvatbare alternatief, dat rekende fysicus David MacKay ook al 14 jaar terug voor in de Engelse situatie. (“renewable energy without the hot air, zie Nederlandse versie van ir. Joost van Kasteren ‘De Rekening Voorbij.’)

Voor een factor 200 minder ruimtebeslag krijg je met kernenerge evenveel GWh, maar dan stabiel opgewekt zonder het risico op blackouts te vergroten. Niet voor niets heeft Frankrijk de laagste CO2-intensiteit per kWh van Europa. Door hun grootschalige overstap op kernenergie na de (kunstmatig veroorzaakte) oliecrisis van begin jaren ’70.

Dus….

Laat je niet langer voorliegen door de massamedia, maar lees de Andere Krant over wat het mediakartel je weigert je te vertellen, deels uit zelfcensuur, ezeligheid (>95% journalisten snapt niets van natuurkunde, biologie, chemie) en angst voor prestigeverlies (als je jaren A roept en het blijkt B te zijn, dan kun je niet meer terug).

Er staat ook een artikel in dat al op Interessante Tijden verscheen, over de klimaatagenda (en stikstof) en de relatie met de roof van boerengrond (Rabo Carbon Bank van Barbara Baarsma), het bomenplantfeest van Shell en Staatsbosbeheer enz.

  • Er is geen morele noch legitieme reden om deze leugenachtige en corrupte overheid nog 1 seconde serieus te nemen.
  • De Leugen is ‘het nieuwe normaal’, verover de menselijkheid terug op dit liefdeloze landsbestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *