Bestel (gesigneerde) Epoque 11, voor mijn laptop

Linksom of Rechtsom krijgt U als niets-te-kiezer in deze ceremoniële democratie het Kabinet-Kaag-Rutte. En dus de 2030 Agenda voor de kiezen. Dat is het zelfde programma, als wat de via verkiezingsfraude (met briefstemmen) aan de macht gekomen Joe Biden al ‘Build Back Better’ noemt. De 17 SDG Doelen van die globalistische machtsneurose, waarin de Nederlandse bestuurlijke elite met haar multinationals en miljardairs-families als de Oranjes een voortrekkersrol vervult.

Linksom of rechtsom krijgt u de lijst 2030

Na de 17-delige uitleg van woordkunst-duo Tom Zwitser en ondergetekende voor Blue Tiger Studio, heb je met de Epoque 11 de schriftelijke verslaglegging van de SDG Doelen. Zie op Blue Tube onze presentatie. In handzame artikelen van ongeveer 1000 woorden, weet je dan per SDG-doel wat men beweert te bereiken, de filantropische verkooppraatjes.

En wat er in de praktijk daadwerkelijk gebeurt, de misantropische realiteit.

Zoals bij ‘klimaatactie’ (SDG13), de CO2-zwendel voor een door Mark Carney (Bank of England) geschatte kapitaaltransfer van mkb en middenklasse naar de 1% van 90 duizend miljard dollar.

En bij ‘schone energie’ (SDG7), een smerig zaakje: de grootste aanslag en industrialisering van het buitengebied ooit.

Bestel de gesigneerde Epoque 11 HIER. Klaag niet langer dat de mainstream-media je voorliegen. Van klagen en mopperen wordt niemand beter. Van het zelf beter doen wel, en dat is wat wij met uitgeverij de Blauwe Tijger dus doen. Het zelf beter doen.

Overwin je natuurlijke angst voor het minder bekende. Om Nederland weer van de Nederlanders te maken heb je andere media nodig. Wij maken dat.

Zonnefarm Delfzijl

De NPO kan jaarlijks 1 miljard euro belastinggeld verdampen. Als zelfstandige zonder perspectief (zzp’er) ben ik de Edwin van der Sar van het banksaldo. Voor nieuw materiaal ben ik afhankelijk van U, de lezer, de donateurs.

Om ondergetekende aan een nieuwe Macbook te helpen (aan het materiaal mag het niet liggen), begon broeder in het goede Tom Zwitser met de uitgifte van 200 door Tom en mij gesigneerde Epoques.

Want dit zijn unieke uitgaven, nergens in Europa is op deze heldere no-nonsens-manier uitgelegd hoe het groene globalisme nu werkt, geïllustreerd met mijn fotografie van de menselijke natuur.

De eerste honderd zijn al weg, dus wees er snel bij. Voor mij is dan een periode van vier jaar afgerond. Je kunt altijd nog wel meer details over de 2030 Agenda boven water halen, de poppetjes en geldstromen. Maar het raamwerk van die totalitaire technocratie heb ik voor jullie zo neergelegd.

Dan schiet je niet langer losse flodders over ‘stikstof hier’ en ‘corona daar’ en ‘windmolen zus’, maar je ziet dat de zelfde denkwijze aan die beleidsbenadering ten grondslag ligt.

Voor het Openbaar Ministerie en het Ministerie van Defensie die Interessante Tijden met rode oortjes meelezen om er iets kwaads in te vinden, waarmee ze mij als publicist de grond in kunnen stampen (bij iedere onwelgevallige uitspraak uit context gerukt past wel 1 van hun vele regeltjes om mij de mond te snoeren):

Kijk ook SDG17 op Blue Tiger Studio, en vraag je met jullie narcistische (‘wij zijn goed omdat wij dat van onszelf geloven’) koppen eens af: dienen wij nu het goede of het kwade voor onze kinderen, door dit systeem te steunen? Of is er een alternatief vanuit de bevolking van Nederland zelf dat veel menselijker werkt…

Nu helpen jullie mensen die een Systeem aanbidden. Een afgod dus.

In plaats van dat jullie bij de overheid in de slachtofferrol kruipen en gekwetst gaan doen, en die gekwetstheid vervolgens in criminaliserende zin op mij loslaten, wordt wakker. De Wierhiet hat n skel lut, zo luidt een oud Fries gezegde.

Op het eerste gehoor kan het pijn doen wat ik zeg, maar ik lieg je niet voor. Bij moderne mensen is het meestal precies andersom: ze beloven je gratis gouden bergen, strelen je ego, maar uiteindelijk blijkt het een leugen. Je hebt er helemaal niks aan.

Interessante Tijden heeft gemiddeld ongeveer 4000 lezers per artikel, dus die laatste 100 kunnen zo weg zijn. Hartelijk dank lezers voor alle support in de afgelopen 4 jaar die Interessante Tijden mocht bestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *