‘Geweldplegers staan mij naar het leven’…(Psalm 54)

De Abdij van Langweer

De Psalm van de dag vanuit De Abdij van Langweer is nummer 54, een gebed om verlossing van onze vijanden. Heel toepasselijk, nu de Politie/Geweldplegers ook openlijk de vijand is geworden van de Nederlandse bevolking, met doelbewuste instructies van hogerhand om escalerend op te treden (zie getuigenverhoren agenten bij de BPOC).

De Nederlandse ‘politie’, schandelijke en goddeloze mensen

Het mooie is dat in zulke tijden juist ook de goede mensen opstaan, en ook U vandaag uitgedaagd wordt het beste uit U zelf te halen:

O God, verlos mij door Uw Naam,
verschaf mij recht door Uw macht.

God, luister naar mijn gebed,
neem de woorden van mijn mond ter ore.

Want vreemden staan tegen mij op,
geweldplegers staan mij naar het leven;
zij houden God niet voor ogen. Sela

Zie, God is mijn Helper,
de Heere is onder hen die mijn ziel ondersteunen.

Hij zal mijn belagers dit kwaad vergelden;
breng hen om vanwege Uw trouw.

Ik zal U vrijwillig offers brengen;
ik zal Uw Naam loven, HEERE, want hij is goed.

Want Hij heeft mij gered uit alle nood;
mijn oog heeft de val van mijn vijanden gezien.

Doorgesnoven Hooligans (Politie) slaan in op een weerloze man, waarin hun hond de tanden zet

‘Hij zal mijn belagers dit kwaad vergelden’ zo bidden wij voor de gerechtvaardigde straf voor deze geweldplegers/politie. Dat hun misdaden hen vergolden zullen worden, en wij de val van onze vijanden mogen zien.

2 Replies to “‘Geweldplegers staan mij naar het leven’…(Psalm 54)”

  1. Het is een schande die z’n weerga niet kent. Dat je dat (wappiemepper) als baan accepteert zegt wat over je menselijke waardigheid; wat een smerig beroep. Het gepeupel heeft op 17 maart één kans gehad er een einde aan te maken. En de kans niet gegrepen…..

    1. Ben het 100% met jou eens. Mijn eerste gedachte was nadat ik de voorlopige uitslag las dat wij leven in open GGZ leven gezien het aantal stemmen die op Vereniging Van Dieven en Demonen 666 zijn uitgebracht.Walgelijk !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *