‘Langweerder verzet zich bij aanhouding’

Trudy viert de Friese Vrijheid zolang die nog gegund is….

Zelfs de Sint Nykster Nijs (buurdorp Langweer) meldt nu de versie van de realiteit, die de Gestapo van het Rutte-regime voor de landelijke pers heeft opgesteld. De buurman kwam er mee aanzetten, ik had het nog niet gezien. Er hebben zich al getuigen gemeld van de arrestatie op de A4, die naast me reden. Als er meer getuigen zijn geweest, meldt het aub bij ons:

SASSENHEIM – Een 45-jarige man uit Langweer is dinsdagavond op de A44 bij Sassenheim aangehouden. De bestuurder stond gesignaleerd voor afname van DNA-materiaal.

De Langweerder kreeg meerdere keren een stopteken, maar weigerde te stoppen. Hierop zijn meerdere politievoertuigen ingezet om de auto tot stilstand te brengen. Agenten vertelden hem, door het autoraam van de stilstaande auto, dat hij was aangehouden.

De bestuurder weigerde opnieuw medewerking en hield de sloten van de auto op slot. Ook na meerdere malen aandringen van de agenten om uit de auto te stappen. Toen de Langweerder met zijn armen naar de middenconsole greep, besloot een agent de zijruit van de auto in te slaan om hem aan te houden. Hierbij is ook pepperspray gebruikt. De verdachte verzette zich bij de aanhouding.

Op last van de officier van justitie is er DNA afgenomen van de verdachte. Ook is er is een proces-verbaal tegen hem opgemaakt voor verzet bij aanhouding en het negeren van het stopteken. De man uit Langweer is inmiddels weer op vrije voeten.

Trudy!

Met name die le vens gevaarlijke terrier Trudy, die rechtvaardigde de inzet van pepperspray en het molesteren van mijn auto. Met mij gaat alles prima, maar Trudy, kaal Kuifje zijn verslaggevers-hondje is nog getraumatiseerd. Ze trilt soms nog over haar lijf.

Je ziet dus hoe zij de feiten naar hun hand zetten, om zo hun buitensporige optreden te rechtvaardigen tegen een volkomen verbaasde burger.

Je weet nu al welke kant het hamertje van hun rechter (D66) gaat vallen. Tegen de agent die mij met pepperspray in het gezicht spoot heb ik nog gevraagd of hij zich nu een held voelt… Lekker op weerloze mensen inspuiten en afblaffen, met haat in je ogen.

Het leek net of ze drugs gebruikt hadden. Deze agenten hebben psychische hulp nodig.

Alleen wanneer je helemaal dood zou zijn, zou je volgens hun boekje geen ‘verzet bij aanhouding plegen

‘Grijpen naar de middenconsole’
Ik ben niet op de A44 aangehouden. Het was bij de afrit van de A44 op de A4, je kon in de verte dat wegrestaurant al zien. Ik heb nog een stuk op de A4 gereden voor ik ben klemgereden door zes auto’s en daar zijn ook getuigen van. Die getuigen hebben zich al gemeld.

Die ‘grijpen naar het middenconsole’-passage uit het Gestapo-persbericht kwam ook terug bij het afnemen van mijn verklaring. Ik had mijn mobiele telefoon uit de jas gehaald en wilde graag filmen en foto’s maken hoe deze agressievelingen zich gedroegen.

Uiteindelijk ben ik immers journalist en ben ik vorig jaar ook opgepakt vanwege mijn werk als journalist.

Ze zochten een aanleiding en alibi om hun buitensporige optreden van juridisch krediet te voorzien. Op het creëren van zulke ‘feiten’ worden die agenten ook afgerekend. Ze weten ook dat de rechter altijd hen gelooft, omdat zij een ambtseed aflegden.

En dat hun getuigenis twee keer telt.

Trudy, ze is overal mee op alle reportages

Wederspannigheid, je niet zomaar laten afranselen
Over een rechtvaardige afhandeling van het mij ten laste gelegde (artikel 180 ‘wederspanningheid’ ) maak ik mij in deze corrupte bananenmonarchie dan ook geen enkele illusie. Zij kunnen per definitie het formele gelijk en formele recht aan hun kant krijgen.

Een van hun rechters laat het hamertje in hun voordeel vallen, en dan hebben ze weer een juridisch alibi je verder onder de huid te zitten, als schrijver die hun Rutte-regime en wat daar aan corruptie omheen hangt van kritisch tegengas voorziet.

Plug & Zeilmaker in Blue Tiger Studio na vrijlating

Alsof je zes moorden had gepleegd
Ik was de enige in dit hele proces die probeerde menselijk contact te maken. Ik opende het raam op een kier, om te vragen wat er aan de hand was, verbaasd dat er met zo’n overmacht op een onschuldige burger jacht werd gemaakt.

Nu werd ik bejegend als iemand die zes moorden had begaan. Dat zelfde is ook Jan Nieboer overkomen, vanwege zijn succesvolle verzet tegen windfarm Drentse Monden.

Nieboer werd zelfs door een heel anti-terrorismeteam uit zijn kantoor geplukt, en zes weken zonder officiele aanklacht opgesloten. Vandaar dat we de term borderlinecowboy introduceerden voor wat vroeger ‘politie’ heette.

Er is vanaf moment 1 nooit de mogelijkheid tot normale communicatie geweest, ik ontmoette slechts borderliners met geldingsdrang, die hun eigen opgefokte toestand op mij projecteren als alibi om zich tegen weerloze mensen te buiten te kunnen gaan.

En om zo weer een aanhouding op hun palmares bij te kunnen schrijven. Vergroot dat je prestige bij collegae?

Bloed op Fryslan-short, omdat mijn handen gewond waren door de arrestatie (met handboeien op je rug) en door rugwond

Pas in de cel in Leiden kreeg ik te horen dat het Rutte-regime zo dolgraag mijn Friese DNA wenst te bemachtigen, dat daarvoor zes politie-auto’s moeten worden ingezet, en dat ze mij lukraak overal van de weg kunnen plukken.

Omdat het land bezaaid is met camera’s, konden ze mij bij Warmond traceren. Dus denk niet ‘nou dat zou mij nooit overkomen’. Straks kunnen ze je er zo uit plukken als je niet braaf je prik hebt gehad, zoals (binnenkort) premier Sigrid Kaag dat wil.

Bij de Raad van State op 19 augustus 2019

Vertrouwen opgezegd in rechtstaat
Op 19 augustus 2019 heb ik bij de Raad van State al mijn vertrouwen opgezegd in de Nederlandse Rechtstaat. Wie dat betoog voor die rechters nog niet heeft gelezen, doe dat dan bij deze…

… we zijn dan wel met ons voorhoofd op het asfalt gekwakt, maar niet op ons achterhoofd gevallen. Zie verder de website Vrouwe Justitia in Verval (Vjiv.nl), dat sprake van een duidelijke trend van corrumpering is. Zoals die openlijk zichtbaar werd bij avondklok-rechter Tan-de Sonneville, die even het rechtspraak-klusje voor Rutte klaarde.

We danken mensen voor de vele honderden steunbetuigingen, zowel via email als bij onze uitzendingen voor Blue Tiger. Hartverwarmend zijn jullie, voor jullie steken we onze nek uit.

Het Goede zal het kwade overwinnen. Waar het nu om draait:

 • Nederland is geen rechtstaat (meer) maar een Failed State en politiestaat. Met deze journalistieke praktijkoefening heb ik dat andermaal kunnen bevestigen, opdat meer ogen daar nu voor open gaan.

Het is ‘heden ik, morgen gij’ mensen. Wie mijn vrijheidsstrijd wil steunen, en aan de goede kant van de geschiedenis wil staan, je kunt een duit in het collectezakje doen:


– Wordt donateur via Stichting MW&B. IBAN NL04INGB 0005526038 ovv ‘Rypke’s vrijheidsstrijd’

Friese kerk in Sleeswijk Holstein, met mijn christenhondjeTrudy

Ook mag je hondenkadootjes sturen voor Trudy, zodat mijn lieve terrier van het trauma kan herstellen, de Gestapo-agressie en scheiding van haar baasje. Net sprong ze zelfs de bank mis, en landde met haar natte snuf tegen de bankrand. Nu snurkt ze weer verder.

Wel nog dank voor de agenten, die haar bij mijn vrienden huisvestten. Ik kan niet genoeg benadrukken dat ik ‘de politie’ niet over 1 kam wil scheren. Er zitten goede agenten bij, maar de kwaden zetten nu de toon bij de verwording van de politiecultuur waarover 4 klokkenluiders nog uit de school klapten bij Blue Tiger studio.

Wie ook anoniem wil getuigen over misstanden binnen de politie, kan dat doen bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie (BPOC)

5 Replies to “‘Langweerder verzet zich bij aanhouding’”

 1. De grapjassen weten wie je bent en waar je bent maar op het moment van aanhouding ben je de maatschappij die zo verschrikkelijk verhardt.

 2. Ik ken ook een man, die een ambteed heeft afgelegd, Lucas Bolsius (CDA) Burgemeester van Amersfoort, die in weerwil van voornoemde eed, zijn Gemeente rustig illegaal bestuurd, geen notulen van de B&W vergaderingen.
  En laat dat nou in de Rechtstaat van Nederland allemaal geen flikker uitmaken.
  Men veegt er rustig de CDA reet aan af, in het kader van Normen en Waarden en fatsoen moet je doen.

  Bij God en bij de Nederlanders is alles mogelijk.
  Gerard Reve

 3. Wat bij mijn 11 jaar oude terriër-mix teefje goed werkt is op haar borst kloppen
  en zeggen hoe dapper ze is.
  Teefjes zijn heel beschermend en ze heeft, denk ik, een beetje het gevoel gefaald te hebben.
  Gelukkig hebben honden geen ‘actieve herinneringen’ aan kortstondige traumatische gebeurtenissen en Trudy heeft een stabiel baasje.
  ‘Hondenfluisteraar’ Cesar Milan heeft eens opgemerkt dat mensen de enige soort zijn die onstabiele leiders hebben.

 4. Tan-de Sonnaville getrouwd met Giap Tan en laatste heeft een klimaattafel in societeit de Witte!
  Toeval is iets wat toevalt aan lui op niet zo toevallige wijze. Het gaat om handen
  schudden van de slippendragers van de macht die de natuur vernietigen voor hebzucht.
  Zelfs kleverige handen van bekende types, bekend door handel en wandel zonder rook of vuur.
  Deze types verbranden hun eigen ziel, die van hun ouders, van hun kinderen, van hun naasten,
  hele biotopen en oude cultuurgebieden uit klaarblijkelijke zelfhaat. Een voortzetting in de geest van
  het nazisme en de zucht naar Lebensraum zonder enig leven!

  PS Giap Tan werkte vroeger voor de Wet Geluidhinder, hinderlijk, recent via mijn silent
  drone aan zijn tafel zulke fascistische klimaatdoelen luide te moeten horen. De verhalen leken
  op de landclearing act in het oude Schotland waar de stammen werden verjaagd voor
  een monocultuur van schapen. Met high tech ben ik toch wel blij nu ik drones a la Lupardi
  kan maken, in de vorm van een stille wesp, die werkelijk alles kan opnemen en verslaan.
  Mijn sociale controle! Tegen de bedreiging van de vrije anarchie volgens Malatesta.

 5. Als we verlost zijn van fossielen als soros, schwab, rockefeller, gates etc. en ze eindelijk niets meer bezitten en
  gelukkig liggen onder een blackrock, dan gaat de moker zeker tegen de verbrandingsovens voor de Endloesung van hele biotopen per week.

  Maar liever vandaag dan morgen; het nazisme is terug op nog bredere schaal!

  Wat zou er gebeuren als landgoederen de Horsten of een Drakensteyn in een maandje door de verbrandingsoven gaan?

  PS Met recht noem ik ook meneer Klaver een ecofascist met gezien zijn naam zelfhaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *