Tristate City aast op Fryske Grun (SDG 10 + 11)

De zakenelite (2030 Agenda, Tristate City) achter Tristate City

Op de voorkant van de Leeuwarder Courant van miljardair-Belg Thomas Leysen (oa Trilateral Commission) verkopen lobbyisten Tristate City van de UBO’s (bovenbazen grootbedrijf) als Clemens Brenninkmeijer, vastgoed-patsers en alle Oud Geld rond de Oranje UBO’s.’In ruil voor de Lelylijn een kwart miljoen huizen’…. 

Het platteland moet energieplantage zijn van de stad, die dan ‘smart city’ zou worden

Nederland als Tokio
Het was het CDA dat zich al sterk maakte voor ‘1 miljoen huizen’. Het is dus ‘boerenpartij’ het CDA dat zich sterk maakt voor de onteigening van boerengrond en omzetting tot bouwgrond en omzetting tot nep-natuur voor de winsten van Arcadis (hoofdsponsor van Habitat III, the New Urban Agenda van de Verenigde Naties), dat onder een stichting valt met ‘koninklijk’ predikaat.

Dankzij onder andere hun Cees Oudshoorn (VNO-NCW, en de miljardairs-‘doogooders’ van de Maatschappelijke Alliantie in het Vredespaleis) en Niek Jan van Kesteren. Die trekken aan de touwtjes.

Bloed op onderbroek, omdat mijn handen gewond waren door de arrestatie (met hanboeien op je rug) en door rugwond

Tristate City stelt Nederland voor als een soort Tokio (30 miljoen inwoners in regio), in partnerschap met het Ruhrgebiet (Nord Rhein Westfalen) en de Antwerpen-Brussel-regio. Een Big Brother-stadstaat, waar je als gecontroleerde haringen in een ton ‘leeft’, in een land vol camera’s en sensoren.

Zo kunnen ze je op de snelweg detecteren, met zes politie-auto’s insluiten en arresteren, omdat ze nog je DNA willen hebben. Of straks, de spuit in je pootje omdat je weigerde het gif van het bedrijf van UBO-vriend (DNB, DSM, ‘coronagezant’) Feike Sijbesma’s broer in je Nederlandse aadren te laten.

Ik zou willen dat ik overdreef, en niets liever dan mijn ongelijk.

SDG Doelen
Voor de lezers van Epoque (11), dat zijn de SDG Doelen 8, 9, 10 en 11, met name 11 (Resilient Cities). Het verdienmodel is gelijk: massieve belastinggeld-injecties voor het private gewin van de UBO’s, het verdienmodel dat ook wel ‘duurzaamheid’ heet. Bankensubsidie, net als de hypotheekrente-aftrek. (bankensubsidie, vastgoedsubsidie)

Denk hier aan Timmermans zijn Green Deal, net als de New Deal van Roosevelt. Om alle onkosten te ‘socialiseren’ zoals de UBO’s dat noemen, heb je een maatschappelijk klinkend verhaal nodig als ‘het milieu’ of ‘de werkgelegenheid’ of ‘de vluchtelingen’.

Het morele appel, om je emotioneel te chanteren.

Wij mogen de zakken vullen van de bouwlobby, net als bij het miljarden-project ‘De Nieuwe Afsluitdijk’, dat ontstond onder voorzitterschap van UBO-dienaar Ed Nijpels. En waarvan het budget met miljarden kon worden opgeblazen dankzij Cees Veerman (Deltacommissie), ook zo’n UBO-dienaar.

Er zou een zondvloed van wel 1,20 meter zeespiegelstijging op ons afkomen, een factor 8 verschil met de gemeten realiteit nu.

Smart City Hub, met bloeiende margrieten in december….

Lelijklijn
Die Lelylijn heeft voor Friezen geen economische functie, tenzij je wilt dat ze economisch afhankelijk blijven van de Randstad. Want dan wordt het een forenzenlijn. Daarnaast bereik je vooral dat meer boerengrond uit productie wordt genomen, terwijl de agrarische functie van Friesland juist 1 van haar laatste zelfstandige krachten is.

De Lelylijn is dus een lelijklijn, die de restanten schoonheid van Friesland bedelft onder een massa hoekigheid, staal, glas en beton, opgevuld met energiecommissaris Bouwe de Boer zijn windmolens en zonnefarms, met de laatste bomen  kapot gezaagd en opgestookt in de biocentrale.

Evenmin zijn er voor de oorspronkelijke autochtone bevolking hier in het noorden (krimpgebied) een kwart miljoen huizen nodig. Die huizen zijn er bijvoorbeeld omdat ze het Marrakech-immigratiedictaat willen faciliteren van Maxima van O. haar Verenigde Naties.

Zalig zeeklei-Fryslan met Mantgum op de achtergrond

Mensen die de UBO-globalisten hier naar toe halen als goedkoop wegwerp-personeel, en die ze met voorrang in hun met publieke geldinjecties mogelijk gemaakte vastgoed-projecten huisvesten.

Dan is Friesland dus de veiligheidsklep van hun omvolkingspolitiek, een ventiel dat je kunt openzetten als de Randstad is volgepropt.

Die import van omvolking dient weer het SDG Doel 10, ‘gelijkheid’, al onze traditionele identiteit moet geheel vernietigd voor The Great Reset van Klaus Schwab en zijn lakei Sigrid Kaag. Dus als je alle laatste Friese identiteit vernietigt met randstedelijke import, en je verbloemt dat met wat kunstmatig opgedrongen Friestaligheid in beleidsstukken, dan draag je bij aan SDG 10:

 • alles met de grond gelijk

Daarnaast kun je aan bouwgrond meer verdienen dan aan boerengrond. De combinatie is ook mogelijk tegenwoordig, zo zag ik in Badhoevedorp. Dat je van bouwgrond deels een natuurbestemming maakt en dan kun je wonen in de natuur. Oftewel, dan kun je huizen duurder verkopen.

Modernisme-landschap Fryslan, ‘nieuwe natuur’ van Agenda 21/2030 agenda

Friezen ‘emotioneel emanciperen’
Vanwege SDG Doel 10 wilde het Ministerie van Sociale Zaken ons Friezen al ‘emotioneel emanciperen’ (2017, brief door Jenny Douwes bovengehaald). Over groepsbelediging gesproken, alsof wij hier achterlijk zijn, in plaats van meer normaal dan die D66’ers van de Randstad.

Hier tussen de Blokkeer-Friezen vind je nog enkele van de laatste verzetshaarden tegen het totalitair globalisme van de Bilderberg-gangers, James Bond-boef Klaus Schwab en zijn World Economic Forum, Bill Gates (de ‘goalkeeper’ van de 2030 Agenda) en al die sociopathen en graaiers met hun transhumanistische tech-fantasie, en hun multi-culti-agressie.

Wie nog steeds de 2030 Agenda niet kent, en de 17 SDG Doelen, die ziet de dwarsverbanden niet en blijft wat losse flodders schieten.

Methodische gekte, 2030 Agenda (Agenda 21 Verenigde Naties)
Achter de gekte zit methode, en die heet de 2030 Agenda. Bestel daarom de Epoque nummer 11 bij Uitgeverij de Blauwe Tijger, HET standaardwerk over de 2030 Agenda in het Nederlands taalgebied en daarbuiten.

Mijn komende beeldboek over de (prachtige)natuur van de Friezen kun je dus zien als Requiem, afscheid van alles dat ons dierbaar was als Friezen, onze historie, omgeving, de ruwe schoonheid van de Friezen en Friezinnen zelf, evenals die ouderwetse koppige mentaliteit die de Friezen in de Middeleeuwen hun unieke positie in Europa gaf.

Vanaf 1945 toen we door de Amerikanen werden bezet, is hier een slavenmentaliteit gekweekt. Toen is de term ‘ngo’ verzonnen vanuit de Verenigde Naties, ‘non governmental organisation’. Dat zijn nu een door De Staat en ‘filantropen’ gefinancierde waaier aan stichtingen, ‘het goede doel’ die als verlengstuk van globalisten, bureaucraten en miljardairs opereren.

Nederland loopt hierin voorop met haar Postcode Loterij, die al meer dan een half miljard euro in zulke ‘groene’ clubs pompte.

Oerrr Fryslan, Boazum

Niet gekozen organisaties (ngo’s)
Het Goede Doel heiligt nu alle middelen met al die ‘niet gekozen organisaties’ zoals wij ze hier definieren.

Toen werd ook de Portemonnee van de Ander (PvdA) opgericht als uitvloeisel van ‘De Doorbraak’, en is de gehele sociale structuur hier stelselmatig gesloopt, het natuurlijke gezin kapot gemaakt, zijn de omstandigheden daarvoor geoptimaliseerd.

Zodat je nu gelooft niet meer zonder De Staat te kunnen.

Ja dat ‘de overheid’ zelfs banen kan scheppen 🙂 (Gebroken Ruit van Bastiat, zie SDG9)

Mijn advies aan U is: kom hier niet tegen in opstand. Want dan verzint ‘justitie een ‘strafbaar feit’ tegen je en staat hun politie bij je op de stoep. Het is immers HUN justitie, van hun kartel, waarover hun massamedia dagelijks de loftrompet afsteken.

Zij hebben de wapens, en wie anders dan als een willoos lijk zich als sado masochist laat mishandelen die pleegt ‘verzet bij aanhouding’.

Politie op de schimmel op het Zaailand

Excuses aan de vaste lezers, die het gevoel krijgen dat je dit al eerder las. Ik moet een beetje de lesstof herhalen blijven, omdat er dagelijks nieuwe lezers bij komen bij wie de oogjes langzaam open gaan.

5 Replies to “Tristate City aast op Fryske Grun (SDG 10 + 11)”

 1. …..ze hebben het er maar druk mee om de waarheid en elk tegengeluid te onderdrukken. Wat op zich al een reden kan zijn, lijkt me om jezelf af te vragen: “Wat is hier aan de hand? “ “Waar ben ik of zijn we mee bezig? “

  Voor alsnog is met de “dienaren” van het systeem denk ik geen wederkerigheid mogelijk, die laten zich (onbewust) blind leiden in de stroom van het kwaad verder de richting in van “ het nieuwe normaal”

  Toevallig kwam ik deze bizarre tekst laatst tegen op een trui.

  “Lost in the middle between memory and fantasy” ( zie hieronder)

  https://www.asos.com/nl/bershka/bershka-hoodie-met-print-in-zwart/prd/21896977?affid=25779&_EAIaIQobChMIjZOMvruM8AIVkbh3Ch3XXgbAEAQYASABEgJkhfD_BwE&channelref=product+search&ppcadref=10899763370%7C114048701464%7Cpla-1185649847900&gclid=EAIaIQobChMIjZOMvruM8AIVkbh3Ch3XXgbAEAQYASABEgJkhfD_BwE&gclsrc=aw.ds

 2. Tristate City..

  Verdere veramerikanisering, op zich wel logisch Nederland en Europa moeten een beetje het spiegelbeeld worden van de VS.

  Nederland, België en Duitsland het New York, New Jersey en Connecticut van de United States of Europe.

  Groet,

  O. de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *