Wij zijn niet alleen! (Maar waar zijn de krijgers?)

Podcast met Jorn Luka in De Abdij van Langweer

Alle fans en donateurs van Interessante Tijden bedank ik via deze weg, ook namens Trudy die van dierenwinkel Via Natura in Beekbergen hondenkoekjes en een speeltje opgestuurd kreeg. Zo lief! Tegelijk vereerde Jorn Luka en zijn technicus de Abdij met een bezoek, om een podcast op te nemen voor ‘The TrueMan Show.’ Voor we er erg in hadden stond er 4 uur gesprek op band die je op zijn Youtube-kanaal en website Jornluka.com komende week kunt beluisteren.

Jorn (31) is geboren in Zuid Afrika. Hij had meerdere bedrijven in de dance-scene, evenementen organiseren voor 20 duizend man. Hij besloot na zijn succesvolle tijd als ondernemer in de evenementen-branche het roer om te gooien. Zijn ‘aha, zit de wereld heel anders in elkaar’-moment kwam vorig jaar toen de lockdowns begonnen.

En vervolgens begon hij met uienpellen. Met de zelfde professionaliteit zet hij nu samen met een getalenteerde technicus uit Arnhem de podcasts op. Laatstgenoemde is een klassieke audiofiel, die met de juiste pluggen, kabels en instellingen het vintage-radiogeluid weet te creëren van de ouderwetse radioshow.

Machtige kerel, afkomstig uit de wereld van kraak, anarchisme en de bandjes-scene.

Youtube heeft al enkele van Jorna zijn podcasts gecensureerd, zoals met Wybren van Haga. Er is geen vrijheid van gedachte, integriteit van lichaam of vrije meningsuiting meer in de fascistische politiestaat van het Rutte-regime.

Heel professioneel

Omgekeerde wereld
Het Rutte-regime en haar gecontroleerde massamedia, leert horeca-ondernemers dat vrijheden eigenlijk gunsten van de overheid zijn, in plaats van basale grondrechten. Deze leugenachtige corrupte overheid zet kortom de wereld op zijn kop. En helaas springen vele meelopers door de brandende Rutte-hoepel om als beloning zijn koekje te ontvangen.

Stockholm-syndroom in het kwadraat, dankbaarheid tonen dat je gijzelnemer je laat luchten in de pauze.

Je vindt nu dus meer moed bij vrouwen, die als leeuwinnen kunnen zijn, dan bij de gedegenereerde piemelwijfjes die tegenwoordig voor man moeten doorgaan. Laffe en egocentrische meelopers. Waar zijn de krijgers, warriors? Zo heeft een 80-jarige gepensioneerde UvA-docent, Karel van Wolferen meer integriteit en moed dan dat hele slappe MSM-zootje bij elkaar.

Die kwam ook al bij Jorna in de podcast, net als filmmaker Marijn Poels.

Wie tegen deze leugenachtige en corrupte overheid in het verweer komt, die krijgt hun media over zich heen, of wordt zoals mij gearresteerd, krijgt juridische pesterijen te verduren. Wat dus het ‘goede’ van deze tijd is: alle rotheid en corruptie die al in de Nederlandse overheid aanwezig was, komt nu zichtbaar voor iedereen die het zien wil aan de oppervlakte.

Dat je een regering hebt, die met haar ambtenarij de Tweede Kamer structureel onjuist voorlicht, of domweg informatie achterhoudt. Hoe wil je dit regime nog 1 seconde serieus nemen?

De opbouw in De Abdij

Ook kunnen we de goede mensen nu onderscheiden van de egocentrische meelopers. Een mooi voorbeeld is ook de horeca-ondernemer Ab uit ons dorp met veruit het meest succesvolle (en nostalgisch ingerichte) Noflik Langwar. Die moet al een half jaar dicht, zonder dat hij enige compensatie in inkomstenderving krijgt.

Dus trad hij al op in maart bij Nieuwsuur onder de voorwaarde dat het live zou zijn. (dan konden ze niet knippen en hem framen). Hij veegde de mantel met Rutte, en vervolgens word hij van alle kanten uit de staatsmedia geframed en aangevallen.

Hij weigert door de brandende hoepel van Rutte en zijn ABD-topconsult-ambtenarij te springen, met hun koekje als beloning. Helaas zijn de meeste andere horeca-mensen hier gewoon laffe en stiekeme meelopers die geen enkele waarde aan vrijheid, waarheid en integriteit hechten.

Van de brieven die hij aan 150 Kamerleden stuurde, kreeg hij bij slechts 4 Kamerleden antwoord, waaronder Wybren van Haga. Met Kees van der Staaij (SGP) als meest uitgebreide antwoord (anderhalf A4), dus die troostte zich nog enige moeite om als volksvertegenwoordiger op te treden.

Ook ansichtkaarten ter bemoediging!

…En toch sta je lang niet alleen
Zo zie je dus ook dat er ook voor ‘corona’ al nauwelijks iets was dat mensen hier samenbond. Dat rancune onder de oppervlakte leunde van de talentlozen, die heimelijk de val van succesvoller mensen toewensen. NSB’ers.

Dit gevoel kan je ontmoedigen, maar je kunt ook de andere kant doorslaan en geloven dat je alleen staat. Dit is lang niet het geval. Er blijven dagelijks meer mensen ontwaken. Onze groep groeit, en dat betekent dat hun club steeds kleiner wordt.

Natuurlijk zal het terreur-regime van Rutte mij kapot maken, en zorgen dat Interessante Tijden de mond wordt gesnoerd. Een regime dat haar macht op leugens vestigt moet waarheidsvinding wel verbieden, of met de Red Herring-methode afleiden van de kern van de zaak: dat wat zij ‘verduurzaming’ noemen gewoon de legalisatie van corruptie en diefstal is.

Jorn Luka, steun hem via www.jornluka.com

Maar zulke macht die op geen enkele morele autoriteit leunt, die van leugen, diefstal, intimidatie en liefdeloosheid aan elkaar hangt, die is geen lang leven beschoren.

Kom op woensdagmorgen 11 uur ook demonstreren voor het politiebureau Joure, aan de Geert Knolweg 69, wanneer ik weer een verklaring moet afleggen voor een nieuwe reeks juridische pesterijen van dit Rutte-terreurregime.

Speeltje en koekjes voor Trudy

Echter: geen negatieve leuzen, we zijn er voor liefde en vrijheid, niet om in de duisternis meegezogen te worden van deze satans-aanbidders en hun 2030 Agenda.

Vergeet ook niet om Jorn Luka te ondersteunen, die mij met zijn professionele aanpak ook weer een beetje hoop geeft. Wij zijn vastbesloten U het volwaardige alternatief te geven als nieuwe media, zodat U de leugens, onrust en indoctrinatie van de oude media niet meer (ook niet uit uw ooghoek) hoeft te volgen. Zij zullen worden, wat ze nu voor de meer wakkere mensen al zijn:

  • Irrelevant.

Hoe meer negatieve energie hun leugenachtige en corrupte overheid van de pathologische leugenaar Mark Rutte in je steekt, en de media in handen van De Staat en een handvol miljardairs, des te beter je het dus eigenlijk doet. Leven heeft dus nog nooit zoveel zin gehad als nu!

Val ik weg of Blue Tiger Studo, dan heb je Jorn Luka nog. Valt die weg, dan heb je nog Gezond Verstand, Ongehoord Nederland, Blackbox van Flavio Pasquino, Jensen, en er blijven bijna dagelijks nieuwe kanalen bij komen.

De Nieuwe, met dank aan de donateurs

Een van de donateurs gaf speciaal een donatie voor het aanschaffen van een nieuwe Fryslan-boxershort. Die vorige was gescheurd bij de arrestatie en zat onder de bloedvlekken. Nu heb ik alleen nog last van mijn linkerschouder, (waaraan ze me uit de auto rukten op de A4) en een gekneusde rechterrib.

Bloed op Fryslan-short, omdat mijn handen gewond waren door de arrestatie (met hanboeien op je rug) en door rugwond

Waar ik dagelijks normaliter ’s ochtends 10 keer aan de rekstok optrek, kan ik die schouder nu niet gebruiken. Maar wij zullen ons niet laten intimideren door dit fascistische en liefdeloze regime. Dus kom ook op woensdagmorgen 28 april naar het Politiebureau in Joure, demonstreer daar om 11 uur voor de vrijheid van gedachte, vrijheid van meningsuiting, dat in het Engels beter is geformuleerd:

  • Freedom of Speech

Ik koester mijn ‘meningen’ niet, ze staan allemaal open voor weerlegging. Maar dan niet door ‘justitie’ en hun rechters (vrouwen van D66 met de opdracht mij te criminaliseren) maar in een open debat op basis van bewijzen en argumenten.

Ik kom als verslaggever, zie mijzelf niet als ‘verdachte’ en erken dit leugenachtige corrupte regime niet als legitem. Rutte is niet mijn MP, ook Kaag zal niet mijn MP zijn.

Ik kom woensdag in Joure ook als verslaggever met mijn perskaart van de Nederlandse Vereniging voor Vrije Journalisten (NVVJ), en zie het nieuwe verhoor over ‘beledigingen’ als een evenement waarover ik als journalist U zal rapporteren. Over Politiestaat NL, die met de Red Herring-methode en criminalisering van de inhoud af wil leiden.

Ik zal niet met uw justitieshow meewerken, want ik erken het morele gezag van deze leugenachtige corrupte overheid en het Rutte-regime niet. Ook heb ik het vertrouwen in de Nederlandse Rechtstaat  op 19 augustus 2019 al opgezegd bij de Raad van State.

Zonder structurele Operatie Schoon Schip, en zolang Sperzeit en volksarrest (Lockdowns) in werking zijn, zien wij Nederland als een failed state in staat van burgeroorlog. Ik zal op geen enkele wijze meehelpen om het gezag van deze leugenachtige corrupte overheid te legitimeren.

5 Replies to “Wij zijn niet alleen! (Maar waar zijn de krijgers?)”

  1. De IJmuidense horeca-ondernemer Rene Pluijm had ook een ‘akkefietje’ afgelopen week. De parallellen zijn verontrustend. Pluijm kwam wonderwel nog ‘gewoon’ aan het woord bij Rtv NH en leverde zelf dit verslag op zijn Facebook: https://fb.watch/50Y0nPAKNH/

    Ook wij overwegen ernstig aanwezig te zijn als verslaggever volgende week, want ook hier gebeuren laatse weken opmerkelijke zaken die rechtstreeks in verband lijken te staan met een werkhouding, ‘klantkeuzes’ en communicatieboodschappen die de BV Duurzaam-NL allerminst waardeert, om het netjes uit te drukken. De zin waarin jij in een eerder blog deze week omschreef dat ‘ze je financieel op kosten proberen te jagen en zo pijn willen doen, zodat je je mond gaat houden’ danwel woorden van gelijke strekking, troffen mij wat dit betreft in de ziel. Waarover later wel een keer meer en de uitkomst van dat smerige zaakje hangt nog.

    Sterkte kerel.

  2. Inderdaad. Horecaondernemer (en tv-kok) Rene Pluijm maakte hetzelfde mee. Ook met geweld gearresteerd, en vastgezeten op politiebureau. Pluijm laat het er niet bij zitten. Hij kondigde een rechtszaak aan, en heeft inmiddels ook al een verklaring afgelegd bij BPOC-2020. Ik ben er overigens van overtuigd dat BPOC nog heel wat opschudding gaat veroorzaken. Inmiddels is BPOC door de AIVD ook al op de lijst van “gevaarlijke” organisaties gezet. Zelfde dus wat Blue Tiger ook al is overkomen. Toch een teken dat de schrik er behoorlijk inzit in Den Haag. Daar kunnen ze niet nog meer schandalen gebruiken. Ik zie dus uit naar het BPOC rapport met de politie-klokkeluiders. Dat zouden er nu inmiddels al bijna 100 (!) zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *