Hoe 1 Duitser mondiale middenklasse sloopt

De uitzending met Fuellmich kun je hier bekijken bij Odysee.com

Zodra iets van Duits-Amerikaans advocaat Reiner Fuellmich op Youtube verschijnt, gaat het er in een half uur af. Censuur. Zijn Neurenberg 2.0- proces tegen de hoofd-aanstichters van de nep-pandemie richt zich op enkele Duitsers, Christian Drosten en Lothar Wieler, dankzij wiens valse getuigenissen en methodiek het Covid-kaartenhuis in overeind blijft.

Leest U nog krant??? Wij hebben Gezond Verstand

Het belangrijkst zou Christian Drosten zijn van het Duitse RIVM, het Robert Koch Institut (RKI). Die ontwierp de Drosten-test waarmee het gehele testcircus en valse ‘besmettingen’-circus in stand blijft. Alsof zijn PCR-test ‘besmettingen’ zou aantonen, het gehele regeringsbeleid is op die valse claim gebaseerd.

De ontwerper van de PCR-test Kary Mullis zou tot zijn dood in september 2019 hebben verklaard dat de door hem uitgevonden PCR-test helemaal geen ‘besmettingen’ aantoont, dus actieve virusdeeltjes. Je toont er DNA/RNA-fragmentjes mee aan.

De ‘normale’ PCR-test is overal in gebruik, bijvoorbeeld bij het lezen van fossiel DNA van Neanderthalers. Dat je bij gefragmenteerd DNA toch codes kunt lezen. Maar boven de 24 testcycli zouden uitkomsten betekenisloos worden, 16 cycli is gangbaar.

Zonder die PCR-test valt het hele plandemie-circus in elkaar. In Texas en Florida zijn alle mondmaskers al af, alle winkels onbeperkt open: niets loos ten opzichte van Staten die nog ‘dicht’ zitten.

Het is dus werkelijk mogelijk dat maar een handjevol mensen en hun financiers als Bill Gates en The Welcome Trust met hun Tedros van de WHO de hele wereld in ellende kan storten, via lockdowns de middenklasse aan de bedelstaf helpen. Opdat een kliek van multinationals met hun 2030 Agenda binnenloopt (bv 40 miljard dollar dit jaar van Europese Commissie voor Pfizer, en dat als opmaat voor jaarlijkse handel)

Blijf gezond: kijk dus geen televisie, consumeer geen massamedia,

De andere peiler onder het COVID-kaartenhuis van Drosten is het idee van ‘a-symptomatische infecties’. Dat betekent dat je ook zonder symptomen en ziekte-verschijnselen anderen zou kunnen besmetten. Op die bewering is de hele muilkorfplicht gebaseerd mondiaal, en de testplicht van gezonde mensen tot kinderen in de klas aan toe.

Fuellmich zal met zijn advocaten bij een rechtbank moeten bewijzen dat Drosten WIST dat zijn publicaties en uitspraken vals zijn. Kijk; dat is nu eens het echte nieuws, dat je nergens te zien krijgt. Drosten zou al bij het varkensgriep-debacle van 2009/10 een belangrijke frauduleuze rol gespeeld hebben, aldus Fuellmich.

Op basis van die uitbraak zou de WHO de definitie van ‘pandemie’ hebben versmald tot ‘iedere epidemie die grensoverschrijdend is’. Zo kon de WHO-bureaucratie een coup plegen op alle gezondheidsdiensten ter wereld. Want al in 2005 na de opgeblazen vogelgriep hadden landen hun coordinatie-bevoegheid naar de WHO overgedragen wanneer van een ‘pandemie’ sprake zou zijn.

Zo eenvoudig is het Covid-kaartenhuis dus door te prikken. De Nederlandse media en politici hebben geen enkel excuus. Bewijs voor mijn ongelijk is zeer welkom, autoriteitsredeneringen overtuigen daarbij niet.

Censuur censuur censuur….

Het officiële fakenews
De oude media van het Mediahuis (Thomas Leysen, Trilateral Commission) als Telegraaf, Leeuwarder Courant en de roddelbladen daarvan als Story/Prive zetten vandaag als gezamenlijk charme-offensief VN-koningin Maxima in het zonnetje als Moeder des Vaderlands.

Zelfs ‘tarotkaarten hebben voorspeld’ dat zij Koningin zou worden. 🙂 Kijk, dan ben je weer helemaal op de hoogte van wat ECHT belangrijk is. 🙂

Ondertussen wordt de censuur op Facebook, Youtube enz steeds agressiever, je mag ook al geen boeken van Uitgeverij de Blauwe Tijger aanprijzen, over de wijze waarop media je voor de gek houden als ‘Gekochte Journalisten’ van vm Frankfurter Algemeine-journalist Udo Ulfkotte.

9 Replies to “Hoe 1 Duitser mondiale middenklasse sloopt”

 1. Het enige dat helpt is Mondiaal die muilkorven afzetten!
  Een goede slagzin bedenken, deze overal aanplakken!
  Ik weet wel een goeie, maardiedurrefiknietopteschrijfe.
  Vandaag werd ik in een winkel door een snotneus de deur uitgewezen.
  Ik MOEST een mondkapje dragen.” Jah anders moeten wij butaluh”
  Nou eh…niet dus!
  Hoe verzin je het om een ziekmakend mondkapje te verplichten?
  Ik vermoed dat je dan psychopaat moet zijn?
  Goede literatuur trouwens bij Bleu Tiger.
  Blij met de Epoque’s. Heb trouwens al jaren geen tv en luister niet naar de baggerradio. Niet echt leuk om te zien hoe alles werkt!
  Maxima….Moeder de vaderlands?

  1. De definitie van waarheid: een of een reeks voorwaarden, waaraan moet worden voldaan om uitvoering mogelijk te maken van een functie of relatie.
   [functie is eenrichtingsverkeer; relatie is tweerichtingsverkeer]

   Zo kom je ook aan de definitie van feiten: bewijzen van de waarheid.
   Dan kan je eigenlijk al concluderen dat meningen het wapenfeit zijn van een verdeel en heers overheid.
   Want als meningen feiten zouden behelzen, dat waren het geen meningen meer, maar vaststellingen.

   Taal en wiskunde ontloopt elkaar niet zoveel…

  2. Jede Wahrheit ist ein Art von Irring… ohne ein Mensch nicht Leben kan… F.D. Elke waarheid is een vergissing zonder welk een mens niet kan leven. (Nietzsche).

 2. Het jammerlijke voor mij is wel dat figuren als Baudet en Wilders, de oppositie die er dan nog is, belachelijk gemaakt heeft.
  Zo maak je nooit een vuist.

  Het lijkt wel of de mensheid nu gelijk is aan de varkens uit de gelijkenis van Jezus, waar slechte geesten in gevaren zijn ( mooie uitdrukking dat varen) en zich te pletter gaan springen door als gekken naar de afgrond te rennen.

  ( nadere beschouwing. Aan Jezus wordt gevraagd of het niet zonde van de varkens is, zegt Hij, er is een mens gered. Wellicht is aan de Satan slachtvee beloofd, maar zal in ons de Goede Geest zijn? de verpakking sterft maar de geest blijft leven!)

  1. Ze worden belachelijk gemaakt door msm.
   Dat lukt ze heel goed, want veel mensen geloven msm.
   De bezitters van msm, dat zijn er uiteindelijk maar een paar, hebben ook een WEF agenda.
   Vertrouw ze niet.

 3. Vandaag kreeg ik van een andere onderzoeksjournalist een bericht over een andere Duitser/Oostenrijker die de Globalisten wilde slopen. Helaas kozen onze ‘Gereformeerden’ toentertijd het verzet ertegen, samen met de communisten. Jammer, dominee Kersten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *