Na vandaag mag De Staat je overal gijzelen, opsluiten

‘Tijdelijk’ , ‘spoed’ = voor altijd en overhaast

Met ‘tijdelijk’ en ‘spoed’ als excuus krijgen we vandaag na akkoord door de Eerste Kamer een totalitair regime, Noord Korea aan de Noordzee, dat de totale oorlog verklaart aan de eigen Nederlandse bevolking, en verbouwing van relatief vrij land tot COVID19/CO2-concentratiekamp dat ‘De Doelen’ zal halen. De maatregelen zelf zijn het doel bij zowel de CO2-zwendel als de COV-ID-zwendel, vernietiging van de middenklasse en een staatsgeleide planeconomie zonder cash. Met een filantropisch sausje als ‘milieu’ en ‘gezondheid’ als glijmiddel (de 2030 Agenda). 

Wappie-demo in Berlijn

‘Verbod op vertoeven in de buitenlucht’
Deze vijand doet zich voor als je ‘vriend’, maar is een doodsvijand die met alle ‘tijdelijke’ spoedmaatregelen iedere illusie van rechtstaat en democratie afschaft. Denk aan de ‘tijdelijke’ Crisiswet uit 2010 die permanent wordt in de Omgevingswet die de ambtenarij doordrukt.

Zo ‘tijdelijk’ zijn ook deze maatregelen, die geen middel zijn maar doel in zichzelf. Anders kunnen ze ook de CO2-agenda niet doordrukken. De Avondklok is zo weer terug, mondkapplicht in de buitenlucht is zeker mogelijk of gewoon gedwongen opsluiting in je huis. Het afpakken van je kinderen, omdat je die tegen Hugo Mengele’s medisch experiment wilt beschermen, je kunt het zo gek niet verzinnen…

Want de Avondklok is een ‘Verbod op vertoeven in de buitenlucht’, dat van de nacht naar de dag verlengd kan worden.

Als iedereen drukke plekken vermijdt, dan zouden er geen drukke plekken zijn…

Angst voor je baantje is afdoende
Slechts 5% heeft dat in de gaten en wil actie ondernemen. Maar wat je bij een doorsnee Wappie-demo ziet als gisteren in Apeldoorn, dat zijn vooral Lieve mensen zonder invloed. Dus niet met leidinggevende posities. Een hoog Ruigoord-gehalte, met mensen die tegen bijna alles zouden demonstreren.

De spindoctors van De Staat hebben die ‘wappie’-typering goed gekozen, want dan willen ‘normale’ mensen daar niet bij horen. Heel effectief. Wie nu nog op kritische wijze in de journalistiek werkt die typeren mensen zo als ‘activist’. Alsof het ‘normaal’ is dat je overschrijft wat De Staat voorschrijft.

Terwijl je de macht zou moeten controleren, in plaats van toejuichen.

De zetbazen van de 2030 Agenda werken via de ‘mars door instituties’, academia, hoofdredacties van de media, CEO’s, officiele instellingen, overheid, omdat mensen kuddedieren zijn en ‘de leiding’ volgen van de club waarvan ze economisch afhankelijk zijn.

De andere 10% ziet het al maar moet het nog verwerken. En 10% is nog bezig het te zien, terwijl 75% nog gelooft als een kind in de Goedheid van Vadertje Staat. Een geloof dat volledig aan de mediaconsumptie is toe te schrijven. Via economische afhankelijkheid slaagt het Rutte-regime met vlag en wimpel om gehoorzaamheid af te dwingen.

Niet in de houding? Boete 4000 euro bedrijfje dicht. Alleen als je Holland Casino bent of andere staatsgunsteling, dan regent het steunpakketten. Er is maar 1 logische hypothese die dat gedrag verklaart: een overheid die ons vijandig is gezind, voor De Belangen van de <1%

Laat mensen aan de leugen verdienen, en hij houdt zichzelf in stand.

Feedbackloop rond PCR en massamedia
Zoals bij alle totalitaire regimes leunt het gehele Covid-circus op bangmakerij (‘de lijkkisten van Bergamo’) en bedrog:  de Drosten- PCR-test, die ‘besmettingen’ zou aantonen. Gewillig laten mensen zich nu inspuiten uit angst anders hun baan te verliezen, niet meer te mogen reizen of een overheidsgebouw in te mogen. Niet omdat ze geloven dat dit hun gezondheid zou helpen, wat ook niet kan:

 • want mensen hebben geen flauw idee wat ze zich laten inspuiten

Bovendien hoor je overal om je heen hoe ziek mensen van dat ‘vaccin’ worden dat geen vaccin is, maar ingreep op je RNA. Hele medische afdelingen laten zich uit sociale druk inspuiten, en melden zich vervolgens dagenlang ziek.

Honderden vaccin-doden vielen er al in NL. En wanneer media daarover berichten dan kwam dat plots door ‘onderliggende aandoeningen’, terwijl ze bij de tot ‘corona’ omgedoopte griep ( die zou plots in NL niet of nauwelijks meer voorkomen, een unicum in de menselijke geschiedenis hier) die onderliggende aandoeningen consequent wegpoetsen.

Wat zal er gebeuren als straks weer een nieuwe virusvariant zich aandient, en mensen hebben die spuit in hun lijf gehad. Hoeveel mensen zullen dan aan een overreactie van het immuunsysteem te gronde gaan, waarna ze valselijk als ‘coronadode’ in de statistieken belanden.

De vervalste statistieken vormen weer een nieuwe aanzet tot het geheel opsluiten van de bevolking, reisverboden als opmaat om ze straks al hun vervoersmiddelen af te nemen is zo al in gang gezet. Zo houden de bedriegers op professionele wijze de feedbackloop in stand,

Zo is ook het hele PCR-testcircus opgezet met mensen die daarbij financieel baat hebben.

‘Deugen’ volgens ‘Het Nieuwe Normaal’ in Noord Korea aan de Noordzee, doen wat Kim Yung Il Rutte zegt, de tutoyerende Vadertje Staat die haar kindertjes toeblaft

Noord Korea aan de Noordzee
Met dit totalitaire circus, een repressieve sprong voorwaarts, dan lijkt iedere ‘versoepeling’ vervolgens een gunst van De Leider, Kim Yung Il Rutte, waarvoor wij dankbaar mogen zijn. De omgekeerde wereld van het ‘nieuwe normaal’.

En daarop – de gewenning aan het idee dat ‘vrijheid’ een ‘gunst’ is van De Leider- kan vervolgens de hele CO2-agenda worden doorgedrukt. Het terugwerpen van Europa in de donkere Middeleeuwen, uitgelegd als ‘zorg voor het milieu’, zoals via de Regionale Energie Sabotage.

Mensen weigeren nog steeds het innige verband tussen die twee te zien, CO2 en COV-ID, hoe vaak er ook al vanuit de overheidsburelen over ‘klimaatnoodtoestand’ en ‘klimaatlockdown’ is gesproken. Je krijgt immers ook een CO2-budget opgelegd, waaraan reisverbod en je ‘goede gedrag’ zit gekoppeld, de CO2-bon/rantsoenkaart voor de CO2-stoelendans van Frans Timmermans. Het hele leven gewogen in tonnen CO2 die ‘gereduceerd’ moeten.

Mensen, het is burgeroorlog. Maar zo op de bank achter je laptop voelt dat niet zo. Je hebt toch alles nog?

Via dwang en leugens een vals ‘wij’-gevoel kweken, samen met De Totalitaire Staat

Overal kan de Gestapo je van de weg plukken
Als slachtoffer van staatsterreur die van de weg geplukt werd, gepeppersprayed en de cel in gesmeten, zodat ze je DNA konden afnemen, ben ik alvast ervaringsdeskundige. Mensen, het is oorlog, ze komen voor je. Eerst alleen de boeren en vissers, nu staan de burgers op het menu van hun totalitaire 2030 Agenda en 17 SDG Doelen. Wat jij je kunt ‘voorstellen’ , je beperkte ervaringswereld na 75 jaar belachelijke welvaart en gewenning daaraan, dat is hier bij geen graadmeter voor de realiteit.

CO2 en COVID zijn daarbij 1 en het zelfde ding, zonder de COVID-maatregelen kon de CO2-agenda nooit worden uitgevoerd. De maatregelen zijn het doel, die zijn eender, de verhaaltjes alleen ietsje anders (hoewel de zelfde bangmakerij de grondslag vormt)

‘Probeer zo weinig mogelijk te reizen’ aldus weerprofeet Gerrit Hiemstra namens het Friese provincie bestuur (Douwe Hoogland)

Wat een beetje Volharding in Balk al niet brengen kan.. Gerrit Hiemstra ’s klimaatkasteel

IN een glossy voor de Friezen van de provinciale overheid (over het onder water zetten van boerengrond voor de CO2-zwendel) beleert de weerprofeet uit Balk, Gerrit Hiemstra ons dat we minder moeten reizen voor zijn klimaat.

Wat staat er op verkeersborden boven de weg ‘reis niet onnodig.’ De zelfde instanties (WHO, WEF, VN) die de COV-ID (coronapaspoort met goedgedragmeter) doordrukken, die willen je ook peilen op je SDG-score als bedrijf:

Hou je aan de SDG-doelen, je sociale kredietscore als staatsgeleide ‘ondernemer’

De realiteit is: na vandaag heeft De Staat der Nederlanden net als in Noord Korea onbeperkte volmacht je leven te verwoesten en dat van je (klein)kinderen. Met een ‘verbod op vertoeven in de buitenlucht’ en overtreding van het Europees Handvest artikel 3: je bevolking dwingen tot deelname aan een medisch experiment.

Steeds twee sprongen vooruit, en dan weer een stapje terug, omdat de staatsterroristen die zich boven ons stelden weten hoe ‘De Nederlander’ werkt en reageert. Het meest verontrustende van alles is de brave medewerking van 80% van de bevolking: zo is dat bij ieder totalitair regime gebeurd, en je bent daar nu live getuige van. De bevolking als onbezoldigd spion van De Staat die je op je gedrag zal aanspreken, samen met haar gunstelingen.

Op pad? Hou JE aan de regels.

6 Replies to “Na vandaag mag De Staat je overal gijzelen, opsluiten”

 1. Mooi geschreven stuk.
  Niet bepaald om vrolijk te worden.
  Laat de 5% de overige 10 en 10% erbij sleuren.
  De media omver lopen. Rechtstreeks naar de ‘leiders’.
  Dan worden die andere 75% later vanzelf wakker.

 2. Deze tekst is door een verslaggever opgemaakt.
  Of het feitelijk 100% gedaan is weet ik niet.
  Waarom herhaal je deze tekst?

 3. Die Ruigoord wappies zijn diegene die jouw website verspreiden en die lieve mensen doen hetzelfde met Gezond verstand en de Andere krant.Om zo veel mogelijk kennis rond te delen.
  Hebben ook de goede boeken in hun boekenkast en kopen ze ook bij Blue Tiger.
  Vanaf nu zul je van mij geen berichtjes meer ontvangen.

 4. zelfs in de lucht ben je niet meer veilig. Oeps sorry dat gebeurde niet hier maar in de “laatste” dictatuur van Europa. Oeps sorry, weer fout niet de laatste beter gezegd de “eerste” want Nederland is ook niet meer…….
  Rypke, volgende keer jezelf niet van de weg laten plukken maar beter uit de lucht, krijg je in ieder geval internationale bekendheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *