Komt allen morgen 10:45 naar Leeuwarden

Het Zaailand vol bij mijn hoger beroep

Morgenochtend 18 juni om 10:45 bij het regionale filiaal van de juridische gokkast van D66, aka de Rechtbank Noord Nederland aan het Zaailand (Leeuwarden), zal mr Gerard Spong het hoger beroep bepleiten.

Op vrijdag 18 juni om 10:45 is het zover :Hoger Beroep

Dit beroep dient tegen de veroordeling op 11 mei 2020 door politierechter Monique Dijkstra voor het kwetsen van het ego van ambtenaar Bouwe de Boer, 1 van de vernielers van het Friese landschap en van het Friese energiesysteem via de Regionale Energie Sabotage (RES) voor zijn CO2-zwendel, uitgelegd als ‘bedreiging.’

Kortom, we kwetsten in onvervalst Dokkums de gevoelens van een groen oogappeltje van hun overheid, in handen van lobbyclubs als de VNO-NCW-noord in ‘groen’ jasje, Stichting Fryslaan Fossielfraaai.

En da mag nie in de Koninklijke Oligarchie.

Uw support is zeer welkom volgers, dus schroom vooral niet om naar het Zaailand te komen in Leeuwarden.

We gaan lekker door met het aan de kaak stellen van corruptie bij hun overheid

Hoger beroep dient journalistieke functie
Spong zal mogen bewijzen of hij zijn toptarief waard is. Vele donateurs hebben al bijgedragen aan de nieuwe wieldoppen op zijn nieuwe Maserati. Waarvoor allen zeer veel dank. Wie ook voor zijn spoiler wil doneren kan dat doen via de stichting:

– Stichting MW&B. IBAN NL04INGB 0005526038 ovv Spoiler Maserati Spong

Vertegenwoordigers van de mainstreammedia zal ik niet te woord staan. Ik kom zelf ook als verslaggever die de teloorgang van de rechtstaat in woord en beeld gade slaat, en die daarvan reportages maakt. Uiteraard met het oogmerk dat die negatieve trend positief omgebogen zal worden.

Bloed op onderbroek, omdat mijn handen gewond waren door de arrestatie (met hanboeien op je rug) en door rugwond

Ook als Spong niet slaagt mij van een strafblad af te helpen, is de opzet van dit hoger beroep toch geslaagd: mensen berichten over de teloorgang van de rechtstaat opdat zij ontwaken en naar eigen talenten en vermogens opstaan voor wat hen dierbaar is.

Op 19 augustus 2019 heb ik mijn vertrouwen in die rechtstaat al opgezegd bij de Raad van State in Den Haag. Mijn verwachtingen zijn dus laag, het ene loket van hun overheid verdedigt het (prestige van het) andere loket van hun overheid. Maar rechters hebben de kans die verwachting positief bij te stellen.

De inzet van dit hoger beroep is van journalistieke aard. Zo leggen we Failed State NL vast, waarin De Staat/D66 en het klimaatfascisme bepaalt wat je schrijven, zeggen en denken mag, met haar gecontroleerde media die ongetwijfeld hun best zullen doen mij in kwaad daglicht te plaatsen. Een land waarin censuur van overheidswege toeneemt en de oppositie door De Staat wordt gecriminaliseerd.

De ‘beantwoording’ door Die Partei

Mensen lijken vergeten te zijn dat een andere visie op de rol van De Staat mogelijk is, kijk maar vanuit conservatief of libertarisch perspectief in plaats van 50 tinten liberalisme-socialisme. Van de overheid kan niet enig goeds komen, zij is noodzakelijk kwaad dat in toom gehouden moet, niet een ‘groter goed’ dat haar tentakels over de hele maatschappij mag uitbreiden voor ‘De Betere Wereld’.

Een almachtige staat in een dysfunctionele democratie, een regeermacht zonder tegenmacht is de vijand van alle vrije mensen. Zo het virus van de vrijheid ergens post kan vatten, laat dat dan in Friesland zijn (en op Urk natuurlijk)

8 Replies to “Komt allen morgen 10:45 naar Leeuwarden”

 1. We zien morgen wel hoeveel publiek er op af komt, maar als er geen ruimte genoeg is, dan kan de zaak worden verdaagd tot er een grotere rechtzaal vrij komt. Het is tenslotte een publieke zaak.
  Dan maken we de reis gewoon nog een keertje.

 2. In de eerste link schrijf je:
  “En hier dan opnieuw: het gewraakte artikel van 23 november”
  Dat is misleidend.
  Want je hebt de gewraakte passage uit dat artikel weggehaald (“Fut Doadskoppe!” onder een foto van Bouwe de Boer).

 3. Heel veel kracht/sterkte gewenst door een van Friese bloedde Brabander.
  Dat die laffe honden in zorro kostuum zullen oogsten wat ze zelf gezaaid hebben.
  Wie wind zaait zal storm oogsten.
  Corrupt en bang, vaak homo of pedo, door zulke lieden worden we in vernederland “beoordeeld/veroordeeld”.
  Wacht maar tot de storm begint, en we zullen zien wie er recht blijft staan.
  Er staat niets en niemand tussen mij en m’n oorsprong en al helemaal geen Kafka kever in zorro kostuum.
  Je hebt allang gewonnen, en dat weten ze dus lach ze uit en wens ze veel wijsheid en inzicht toe.

  1. Ik heb dit ook aan de lijve mogen ondervinden…. ik was al veroordeeld voor de rechtzaak gevoerd werd wegens geweldadiggedrag… Politie had een enorme imagoschade opgelopen door het zware letsel die zij met hun zeer geweldadig gedrag hadden toegebracht op het Museumplein 17 Jan….en dit via het ANP nieuws rondging Nat. als Int. zelf Amnesty maakte hier melding van!!
   Men heeft mij doelbewust met een arrestatieteam van huis gehaald(een onrechtmatige daad) als zijnde een geweldadig persoon oppakken. Ik werd veroordeeld taakstraf100 uur, 1mnd voorwaardelijke gevangenisstraf en proeftijd van een jaar en binnen een half uur op het nieuws: 71 jarige man met hoofdwond veroordeeld wegens gewelddadig gedrag, met andere woorden zie je wel eigenschuld dat hij een klap op z’n schedel heeft gehad…justitie zeg rechter speelde dit spel mee, geen enkel door mijn advocaat ingebracht tegenbewijs, dusss duidelijke ontlqstende filmbeelden zijn door rechter niet ingebracht… hoezo rechtspraak!
   Conclusie ik zal en moest hangen vanwegen de geleden imagoschade politie!
   Ben in hoger beroep gegaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *