Henk Hagoort transformeert Windesheim tot Staatskerk 2030

De SDG’s opgestapeld in Windesheim

Dankzij onze spionnen op Urk kunnen we vandaag in beeld rapporteren hoe voormalig NPO-baas Henk Hagoort de Hogeschool Windesheim transformeert tot communistische 2030 Agenda- Staatskerk, waarin leerlingen de 17 SDG Doelen ingehamerd krijgen.

Over ieder facet van je leven moet je kind voortaan verantwoording afleggen aan De Kerk van de Heilige Staat, en haar onbezoldigde Boa’s in instituties en bedrijfsleven. Na ‘The Green Recovery’ – ook bekend als Joe Biden’s Build Back Better (BBB) en The Great Reset van World Economic Forum is alle (bedrijfs)leven tot tentakel van De Staat gemaakt.

‘Green Recovery’ een door de elite bedachte actiegroep voor studenten

Voor leerlingen van de hogeschool heeft de valse elite ook een actiegroep in het leven geroepen via Astroturfing (zie voor uitleg ‘astroturfing’ ons filmpje bij Blue Tiger Studio’), vergelijkbaar met andere actiegroepen die van bovenaf worden gefinandierd en gefaciliteerd als ‘Extinction Rebellion’.

Een pseudo-grassroots-initiatief van studenten dat van boven wordt bewaterd. Alsof studenten willen wat de schoolleiding van bovenaf opgelegd kreeg: The Green Recovery, het kapotmaken van het mkb met coronamaatregelen, en dan je eigen beleid (massieve staatsinjecties, staatsafhankelijk maken bedrijfsleven) als geneesmiddel opdringen.

Henk Hagoort was eerder baas bij de Nationale Propaganda Organisatie (NPO)

De verantwoordelijken voor deze neocommunistische indoctrinatie voor de 2030 Agenda zijn Henk Hagoort en Inge Grimm.

Laatstgenoemde huldigt ook het ‘levenlang ontwikkelen’-motto uit SDG 3: via leerplannen, continue nieuwe eisen om certificaten te halen (denk aan ISO-certificering, ‘duurzaam’-certificering) blijf je continue verantwoording afleggen aan De Staat en haar acolieten.

Niets mag nog ondernomen, geleerd of gedacht worden buiten hun leugenachtige en corrupte overheid om. Ander halen ze bijvoorbeeld je Youtube-kanaal uit de lucht zoals het BPOC (Buitenparlementaire onderzoekscommissie) deze week nog overkwam ‘van overheidswege’. Of ze komen je weer met hun Gestapo oppakken, met pepperspray bewerken of in je eigen huis op de grond smijten en in de boeien slaan, zoals bij mij.

Dat is wat hun leugenachtige corrupte overheid ‘verbinden’ noemt, oppositie in de boeien slaan. Morgen in Leeuwarden dient bij hun rechtbank/juridische gokkast van D66 mijn hoger beroep tegen de criminalisering door klimaatambtenaar Bouwe de Boer en zijn geestverwante, politierechter Monique Dijkstra.

Komt allen naar het Zaailand om 10:45 waar mijn zaak dan bij de Rechtbank bepleit zal worden door mr Gerard Spong.

Civitas Christiana snapt het ook al, nu U nog

Zie de exacte overeenkomst van het groene kerkproza met ‘samen tegen corona’. Als ze ‘transparantie voor allen’ verkondigen bedoelen ze ‘afschaffing van privacy’. Immers met de Testwet mag De Kerk van de Heilige Staat al je contacten volgen, iedere beweging van je en via CO2-zwendel/’verduurzaming’ moet je bij alles wat je doet verantwoording afleggen aan De Kerk van de Heilige Staat.

‘Samen actie nemen’/Samen tegen Corona

SDG 18: life in space
Opvallend nieuw detail voor ondergetekende, is dat ze een 18de SDG Doel er bij maakten: Life in Space. Alsof de ‘Godenzonen’ uit de tijd van Noach weer terug zijn, en daar bedoelde de Bijbel dan niet de spelers van Ajax mee.

Henk Hagoort was van 2008 tot 2016 de voorzitter van de Raad van Bestuur van de Nationale Propaganda Organisatie (NPO). In onze eigen BBB-variant, Burgers Blijven Baas zal er geen NPO meer zijn, en er zal weer onderwijsvrijheid zijn in de zin van ‘vrij van staatsindoctrinatie’.

Stap 1, uw ontwaken, dat U snapt ‘ze maken een communistische dictatuur waarbij George Orwell’s 1984 verbleekt’ geeft U substantie door de Epoque 11 te bestellen waar we de ware betekenis van alle 17 SDG Doelen op een rij hebben gezet. Al dat filantropische proza van ‘de wereld redden’ ontdoen we van vrome intenties en we kijken naar CONsequenties.

Die consequenties onthullen de ware intenties.

Continue blijven ze me intimideren met hun Gestapo, de Nederlandse politie is tot ‘vijand des volks’ getransformeerd sinds de nationalisatie (2012) onder politieke sturing van de Minister van Veiligheid

Onze leugenachtige corrupte overheid, haar Openbaar Ministerie (Gerrit van der Burg) kwalificeert onderzoeksjournalistiek als van ondergetekende nu als ‘complotverspreiders’. Maar ik bericht niet over complotTHEORIE maar complotpraktijk. Wat ik beschrijf is allemaal te verifieren, het vindt voor je ogen plaats.

De taak van een journalist is om complotten als van de Stichting SDG Nederland bloot te leggen, hun connecties, financiering, de poppetjes en spelers. Zo criminaliseert deze leugenachtige en corrupte overheid alle echte journalistiek dus als staatsgevaar, iets dat zomaar offline gehaald kan worden. Een andere visie dan ‘de staat’ is nu ‘anti-overheidssentiment’ volgens Ferd Grapperhaus.

Wie een ander systeem bepleit dan dit Failed State-achtige door en door corrupte gebeuren, die doet dan aan ‘opruiing’.

Maar dan bestaan we lekker nog op papier, en de Epoque 11 is een groot succesnummer, net als nummer 10.

HEt standaardwerk dat iedereen moet hebben die de moderne tijd wil begrijpen

Haal dat standaardwerk vandaag nog in huis, en de neocommunisten met hun ambtenaren, propagandisten, zetbazen als Henk Hagoort en ngo’s (Milieudefensie, Urgenda, de staatsgefinancierde milieumaffia) hebben geen geheimen meer voor u.

Je permanent iedere seconde verantwoorden aan De Staat

Zonder kennis van de 2030 Agenda kun je geen zinvol betoog houden over ontwikkelingen in de moderne tijd. Dan schiet je wat losse flodders maar ziet door de bomen het bos niet Hun Decade of Action die Nederland en de rest van Europa transformeert tot Orwelliaanse nachtmerrie in 2030.

Immers wat is nu een voordeel voor je kind als ‘je gaat klimaatverandering tegen’. Dat is even betekenisvol Nederlands als ‘je voorkomt het nat worden van de Noordzee’. Het is niet meer dan een loyaliteitsverklaring aan de Kerk van de Heilige Staat, een bezwering als heilig oliesel. Net als ‘de rotatie van de aarde stoppen’ kun je ook geen klimaatverandering stoppen. Klimaat is verandering.

6 Replies to “Henk Hagoort transformeert Windesheim tot Staatskerk 2030”

 1. Wederom een betekenisvol verslag.

  Voor de ouders die de traumatisering en indoctrinatie van hun kinderen spuugzat zijn,
  en het verband met de machthebbers (0.1% van de 1% van Global Wealth, in dit land
  dus het Koningshuis) willen weten,
  neem kennis van de volgende documentaire door Noam Chomsky:

  de bestandsnaam is:
  Requiem.For.The.American.Dream.2015.1080p.BluRay.x265-RARBG
  de torrent kunt u zelf vinden, rechtermuisklik voor de ondertiteling.

  Voor het volk met een open mind dat geen tijd heeft om te lezen, maar wel op zoek is naar verduidelijking over “hoe de wereld werkt” neem kennis van de volgende documentaire:

  de bestandsnaam is:
  Renegade.The.Life.Story.of.David.Icke.2019.1080p.WEB.h264-KOMPOST
  de torrent kunt u zelf vinden, rechtermuisklik voor de ondertiteling.

  De sleutel naar verlichting betekent wel dat u zich dient te onttrekken van alle vormen
  van staatspropaganda en haar indoctrinatie, dus geen televisie, kranten en magazines.
  Er zijn genoeg alternatieven voor entertainment en alles is te vinden op het internet,
  niets is meer verhuld, onderzoek en leer weer zelf denken.

 2. Subsidies hebben nog nooit gewerkt, Communisme volledig mislukt.

  Toch hebben beide bij enorme repressie en volledige controle bestaansrecht voor een jaar of 50.
  Dit begrijpen ze zelf ook wel de mensen aan de top van deze piramide.
  Dus is er een ander doel.

  Huidig systeem was/is kapot en moet dus vervangen worden ter voorkoming van een oproer.

  Je zelf nog meer verrijken en nog machtiger maken en de oproer 50 jaar uitstellen is dan prima toch.

  Ik denk dat we de mensen aan de top niet heel veel intelligenter of menselijker moeten voorstellen dan dit simpel achterliggend doel.

  Tot hoever zal God het laten komen? Tot zeker wel aan de oproer.
  God heeft nog nooit net op tijd ingegrepen voordat het fout ging, jammer maar ook weer te begrijpen.

  Wat je veel hoort maar helaas niet tot de mens zelf door dringt: “Dit had ik 2 jaar geleden nog gedacht” en door gaan ze weer. Zou het inderdaad nu zo zijn, dat de fuik gezet is, de school erin gezwommen is en er gezellig door gezwommen wordt maar dan nu met als uitzicht het zich vernauwende net i.p.v. de vrije oceaan?

  Ben bang van wel.

 3. Christenen die buigen voor de mammon. Ik kan er niet aan wennen. Woord en Daad is ook zo’n fout clubje. De mens die als God wil zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *