Provinciaal Boreaal in ‘regenboog’-stad (SDG 5)

De werkelijke betekenis van de regenboogvlag

De zondagspreek ging nog maar net over Het Verbond, dat God met Noach sloot ‘wees talrijk’ via het tonen van een regenboog. En vervolgens bezoek je dan regenboogvlag-stad Amsterdam. Daar zie je de moderne betekenis van al die regenboogvlaggen die de overheid nu opdringt voor SDG Doel 5: gendergelijkheid.

Regenboogvlag

Niet voor niets is de beruchte pedofiel, oud-topambtenaar bij het Ministerie van Veiligheid, Joris D. via het Helsinki Comite ook verbonden met het door het Ministerie van BUzA gefinancierde Dutch Gender Platform aan de Korte Poten in Den Haag.

Sodomie hoera.

De regenboogvlag staat voor sodomie en porno, voorbindpenissen voor lesbo’s, seks als ‘objectivering’ waarbij iedere link met voortplanting, nieuw leven en het persoonlijke is doorgesneden, ten faveure van wederzijdse (anonieme) masturbatie.

In de dildo-winkel

Hoe boers en intolerante discriminant ik als provinciale boreaal al weer geworden ben; kom je op een terras bij de Haarlemmerdijk te zitten naast mannen met nagellak, nichterige maniertjes. En dan voel je de irritatie al… Nee, wat zijn we blij dat we niet meer in die stinkende Randstad wonen. Al die ‘diversiteit’, geen bal aan.

One Reply to “Provinciaal Boreaal in ‘regenboog’-stad (SDG 5)”

 1. Als je ‘vroeger’ googelde op voormalig topambtenaar Joris D. dan kwam je uit bij de Amerikaanse afdeling van het Helsinki comité die zich afvroeg of deze mijnheer niet uiterst kwetsbaar en chantabel was voor bijv. Turkse geheime diensten. (zie Mossad’s Epstein-model)
  Om dit heerschap te beschermen tegen dit soort informatie, die je niet zomaar van het internet kunt verwijderen, het was een officiële Amerikaanse overheidssite, hebben ze besloten hem in Nederland in het Helsinki comité te zetten, zodat mensen die nu googelen op Joris. D en Helsinki comité nu anders uitkomen. Bij al het ‘goede werk’ dat hij daar doet. Maar we laten ons niet zo maar foppen want er staat nog steeds iets over deze Amerikaanse ongerustheid op ‘het net’: https://www.youtube.com/watch?v=oDiZ3aCJp18

  Maar ook in: https://vimeo.com/64504477 (vanaf 6:25) wordt hij nog even genoemd.

  Zou onder bovengenoemd heerschap het meevaren van een ‘speciale politieboot’ tijdens de ‘C-anal-parade’, waarop de aanwezige dienders lieflijk elkaars cloaca waarschijnlijk op batterij gedreven trillende genots-‘bolletjes’ controleren, zijn geïntroduceerd?

  Je zult als getrouwde hetero politieagent maar ‘links’ zijn, en die kans is groot, getuige het verval van de organisatie, en je zult maar een dienst moeten draaien op die ‘homo-boot’, uit ‘solidariteit’ omdat een collega (homo-)agent niet kan komen vanwege on-stopbare diarree of zo. Zou hij dan op cursus moeten om de gewenste pelvisbewegingen richting andere manlijke collega’s of richting het publiek in te moeten studeren? Want dit is voor hem dan heel on-/anders-natuurlijk natuurlijk. En moeten wij dat dan uiteindelijk betalen?

  Als ik die homo-boot van de politie voorbij zag komen op het journaal moest ik altijd denken aan Manuel Schadwald, die vermoord is (‘ergens in gestikt is’) op het jacht Apollo: https://daddycortez99.blogspot.com/2014/03/manuel-schadwald.html

  “There is something rotten in Rotterdam” en in de rest van de Randstad en haar Hollanden ruikt het ook al niet al te fris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *