Gewelddadige arrestatie Politie Leiden 14 april onrechtmatig

De ‘beantwoording’ door Ferd Grapperhaus

Nu het Hof Leeuwarden-Arnhem mijn door de politierechter opgelegde straf van 11 mei 2020 (geldboete en voorwaardelijke werkstraf) in hoger beroep omzette in een voorwaardelijke geldboete, is ook de wettelijke grond vervallen onder OM-officier Pieter van Rest zijn bevel om mijn DNA af te nemen, zodat ik als vogelvrije van de weg geplukt kon worden op 14 april. Bij een voorwaardelijke geldboete is er geen plicht tot DNA-afname zo verzekert mijn raadsman Gerard Spong.

Kamervragen over gewelddadige arrestatie

Dat houdt ook in dat de politie Leiden 14 april 2021 onrechtmatig handelde, toen ze mij met disproportioneel geweld arresteerden voor DNA-afname, toen ze mij op de A4 bij Warmond (vlak voor het wegrestaurant A4) met zes politie-auto’s van de weg reden, mijn autoruit insloegen, zo’n opgeschoten agressief mannetje met gaten in spijkerbroek mij pepperspray in de ogen sproeide, mijn schouder bijna uit de kom rukten om mij met geweld op het asfalt in de boeien te slaan.

En dus ook dat zij mij onrechtmatig een nacht in de cel opsloten en mij onrechtmatig DNA afnamen.

Bovendien hoorde een agent van de Politie Haaglanden mij als ‘verdachte’ voor ‘wederspannigheid’ omdat ik niet als willoos lijk uit de auto gesleurd wenste te worden, zonder een flauw idee wat je misdaan hebt. Ze riepen iets over ‘het middenconsole’ waar ik naar gegrepen zou hebben, alsof ze voor zichzelf een alibi zochten van ‘kijk hij greep naar een wapen’.

Daar lag mijn mobiele telefoon, ik wilde filmen/fotograferen wat voor circus van staatsterreur zich voor mijn ogen afspeelde, dat clubje andersbegaafden van de Politie Leiden en Haaglanden dat Beverly Hills Cop-fantasieen op weerloze burgers uit wenst te leven.

Nu drie maanden later heeft de Politie Leiden van die arrestatie nog steeds geen aanhoudingsverslag gestuurd naar mijn raadsman Gerard Spong.

Over de gewelddadige arrestatie zijn 19 april Kamervragen gesteld door FvD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen, met een non-antwoord van Ferd Grapperhaus tot gevolg.

Men had zelfs in Coronatijd maar 3 maanden (na arrestatie 30 januari met grof geweld in eigen huis) nodig om mij als gedachtenmisdadiger veroordeeld te krijgen, de operatie ‘help Rypke aan strafblad’ stond direct na heropening van de rechtbank in Leeuwarden op 11 mei op de rol.

Maar even wachten met DNA-afname tot het hoger beroep diende kon er bij Pieter van Rest en het Openbaar Ministerie (Ministerie van ‘Veiligheid’/Staatsterreur) niet af. Dat moest met geweld afgenomen. De behandeling van Hoger Beroep (18 juni) moest meer dan een jaar op zich laten wachten.

Hier ligt een gouden kans om dat getatoueerde peppersprauy-jongetje bij de Politie Leiden met zijn scheurspijkerbroek en gelkapsel aan te klagen die mij zonder enige grond (geen agressie van mijn kant, ik vroeg ze om uitleg`), en schadevergoeding te eisen, dat schandknaapje van Grapperhaus en Demmink.

Ik ben het beu om zo behandeld te worden, als journalist die door De Staat geintimideerd wordt omdat ik de klimaatmaffia en corruptie bij hun overheid ontmasker, man en paard benoem, zoals de corrupte ambtenaar/klimaatmaffioso Bouwe de Boer, woonachtig aan de Kanadeeskestrjitte 13 in Akkrum.

Dat rotte politie-apparaat en hun Ministerie van Veiligheid dat onder de beruchte pedofiel Joris D. corrumpeerde, de bezem er door. Mijn artikel van gisteren toonde de onvrede met de uitspraak van het Hoger Beroep op 18 juni.

Bij zo’n toptarief als van Spong mag je van het maximaal haalbare uitgaan, volledige vrijspraak, ik heb niemand bedreigd, ik heb Friese verwensingen geuit. Maar de omzetting in voorwaardelijke boete is alvast een grond, om nu de volgende mishandeling door Pieter van Rest (Destiny Church) zijn voetsoldaten in juridische zin te tackelen.

Hun leugenachtige corrupte overheid heeft onrechtmatig met disproportioneel geweld mijn DNA afgenomen. In plaats van ‘bijlzwaaiende dreigblogger’ (Geen Stijl et al) ben ik een kundige wetenschapsjournalist die dieper graaft dan 99% van wat zich ‘journalist’ durft te noemen, dat stel ambtenaren en communicatiemedewerkers bij het oud papier in handen van twee Miljardair-Belgen, De Staat en John de Moljardair.

Zo ik iets ‘bedreig’, dan zijn dat de belangen van de Nijpelitaanse Klimaatmaffia. Zo zie je dus dat in beroep gaan toch zin heeft, al voelde het als Pyrrhus-overwinning. Wie mij in de strijd tegen de klimaatmaffia wil steunen, uw bijdrage is zeer welkom en kan overgemaakt via Stichting MW&B. IBAN NL04INGB 0005526038 ovv Rypke’s Friese Vrijheidsstrijd.

Prediker Pieter van Rest

Sue the MTFkers. Ook met Pieter van Rest wil ik graag nog eens een hartig woordje spreken. Hij zette de arrestatie in gang op 30 januari, toen het ego van de corrupte ambtenaar en klimaatmaffiso Bouwe de Boer was gekwetst. In een land waar mensen bang zijn voor de overheid heerst tirannie. Waar de overheid bang is voor burgers daar is vrijheid.

Een toepasseling internet-tegeltje in deze Interessante Tijden.

One Reply to “Gewelddadige arrestatie Politie Leiden 14 april onrechtmatig”

  1. Het lijkt mij dat het openlijk gare minusterie zal moeten aantonen dat bouwe de boer
    de Friese taal beheerst, in het bijzonder het Dokkumer dialect.
    Vervolgens zullen ze moeten aantonen dat jij hiervan op de hoogte was.
    Is het geen goed idee om bij de volgende beroepszaak om een tolk te vragen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *