The Omen, Chris Oomen maakt ANP nepnieuwsriool (?)

The Omen…

Had media-UBO (ultimate beneficiary owner) John ‘Big Brother’ de Mol eerder ANP in handen, nu is die pers-monopolist in handen van een andere globalist-miljonair: Chris Oomen, een anti-Baudet-activist. Die gebruikt dat ANP meteen voor politieke doeleinden, het pushen van de 2030 Agenda, en de medi-dictatuur, het framen van alle oppositie daartegen als geestelijk gestoorden via de term ‘nepnieuws’. Over ‘The Omen’ gesproken.

Bekhouden, aldus Ollongren

Nepnieuws, een kreet door leugenachtige overheid verzonnen
Die term ‘nepnieuws’ komt rechtstreeks van Kajsa Ollongren, Polder Pot, ons totalitaire D66-bijtertje op het Ministerie van Binnenlandse Zaken. En alle lieden, die censuur op de vrije onafhankelijke media willen toepassen. Dus dat ieder tegengeluid bij de overheid uit de lucht gaat, zoals Youtube en Facebook nu al actief censureren.

Daar hintte Ollongren in haar KNAW-lezing van januari al op.

Terwijl je de reguliere media in hun berichtgeving over alle onderwerpen waar ik enigszins geïnformeerd ben, zelden kan betrappen op een waarheid, inclusief de overheidspropagandadienst Rijksoverheid.nl. De overheid zelf is de grootste verspreider van fakenews, zoals met beweringen dat ‘van gas los’ bijdraagt aan klimaatdoelen, of het consequent presenteren van ‘miljoenen huishoudens’ als opbrengst van windenergie.

Uit de cijfers van het RIVM zelf blijkt dat er al sinds mei 2020 geen epidemie is, jawel, sinds mei 2020. Er is geen morele noch legitieme reden het Rutte-regime met al haar leugens nog 1 seconde serieus te nemen. Hugo de Jonge en Mark Rutte verdienen de doodstraf voor misdaden tegen de menselijkheid.

De FvD (Simone Kersenboom) stelde over Oomen’s ANP-acquisitie op 21 juni nog Kamervragen aan Arie Slob, de minister van media, die ook de 2030 Agenda uitvoert met zijn ‘Christen’-unie (CU). Met de 17 SDG Doelen, die van hun oorspronkelijke bedoeling (Soli Deo Gloria, eer aan God alleen) zijn beroofd, sustainable development goals zijn doelen waarin de mens meent beter dan god te kunnen zijn.

De Wewelsburg bij nacht

Het kwaad is een geestelijke realiteit (The Omen = het voorteken)
The Omen was 1 van de engste films die ik in mijn jeugd zag, over Damien die als kind van satan was geboren, uit een jakhals, en hoe de hoofdrolspelers (waaronder een priester) daar gaandeweg achter komen.

Damien begon meteen te janken en krijsen zodra hij in een kerk terecht kwam. Mensen die ‘verdoemd’ waren, dat kon je zien aan een zwarte streep in de spiegel boven hun nek. Ik kan nog herinneren dat in die film iemand onthoofd raakte doordat een glasplaat van een wagen gleed, recht zijn nek in.

The Omen ging over de geestelijke realiteit van Het Kwaad, en was vanuit christelijk perspectief gemaakt. Wat bij geestelijke ‘gezondheidszorg’ als hallucinaties en schizofrenie uitgelegd wordt- vanuit een materialistisch wereldbeeld- kan evengoed bezetenheid zijn uit christologisch perspectief.

Het is ook altijd destructief gericht tegen de persoon.

De SDG-supportersclub met het Illuminati-oogje er in

Het is wel een voorteken, als UBO-lakei Chris Oomen (geschat vermogen 900 miljoen euro, voormalig baas van zorgverzekeraar) dus de media met zijn Soli Demon Gloria kan bestoken, dat hij mensen wil demoniseren die geen experimentele gentherapie in hun aderen gespoten willen met soms extreme bijwerkingen.

Het kwaad kan bezit van je nemen. The Oomen.

Ook via drugs, alsof je via chemie een poortje open zet voor de duisternis. Toen ik in de verslaafdenzorg werkte heb ik dat zelf gezien. Coke-gebruikers en bolletjestokers, die kunnen elkaar vermoorden om een shot, ze reageren ook agressief als iemand hun drugs dreigt af te nemen.

Anders dan bij alcolholisten die als drinkebroeders elkaar’s bier delen en gezamenlijk gaan zitten zuipen. Hoewel Bacchus ook een demon kan zijn.

6 Replies to “The Omen, Chris Oomen maakt ANP nepnieuwsriool (?)”

 1. Het dunne laagje christenen weet in merendeel niet wat hun “leiders” uitvoeren.
  Zij krijgen de bijbel alleen maar in SDG doelen uitgelegd.
  Sterker nog dit gebeurde al voordat de SDG doelen waren opgesteld.
  Het komt (wellicht) zelfs uit de “linkse” kerk.

  Deze gekke tegenstellingen of voortvloeisels kom ik ook wel in de bijbel tegen, hard te verteren!

  Kain Abel
  Ezau Jacob
  Saul David
  Noach en zijn boot
  Mozes die niet naar binnen mocht
  Simpson die het met zijn dood bekocht

  Mooie verhalen, dat wel. Maar zonder Jezus zou je met de bijbel niks kunnen.

  Daarom vond ik jouw stukje leuk dat wij afstammen van de 10 stammen

  De joden hebben zich alleen maar afgezonderd door zich speciaal te voelen en juist niks met de Jezus te willen
  ( sommige ultra zionisten beweren zelfs Jezus te hebben verzonnen om zo de grip op de wereld te krijgen, hoe gek wil je het hebben)

  Maar wel duidelijk voor me is, dat God van verwarring houdt!
  Jezus was de ontwarring. Maar nu dwalen we dus weer af. Geen protestante beweging die nog protestant is.
  Nee, sterker nog, juist voorbereiders van de huidige dwaling uiteraard samen met Rome.

  Als dus het ANP, de overheden, de religies allen tot dwaling zijn, kan het dan zo zijn dat God het allemaal aan het individu laat?

  Ik kan bijna niet anders stellen, het zou mij beeld van God wel goed doen. Dan namelijk was God altijd universeel; ook voor de hindoe, de boeddhist en moslim en komt het op het individu aan.
  Kinderen van Godvruchtige ouders, zijn ook niet altijd gelovigen.

  Dat wij als afstammelingen van de 10 stammen Jezus nodig hadden, lijkt me evident.
  Maar een Germaan met goede inborst die Wodan als God zag is ook prima ( heb jij Rypke denk ik ook wel es gesteld)

  Wij Zullen als individu niet snel gevraagd Worden om als Elia tekeer te gaan tegen Achab ( Rutte) om de wereld te redden. Dat hoeven we ook niet!
  Ik ben een fatalist die helaas niet supersterk in zijn schoenen staat maar wel vertrouwen heeft in de zoveelste acte van het toneelspel dat God ons nu voorschotelt.

  Vertrouw geen instantie meer, zeker niet de media en volg uw hart, tenminste, als die gericht is op GOD.

 2. Hoi Rypke,
  Chris Oomen heb ik nog nooit gesproken en ben hem nog nooit tegengekomen. Zal hem ook niet herkennen als ik hem tegenkom. Het verhaal zoals ik het heb gelezen komt op mij anders over dan jullie het schetsen.

  Hij was eigenaar/directeur van DSW, voor zover ik weet een van de beste ziektekostenverzekeraars en zeker een luis in de pels van alle andere verzekeraars. Tot hij door een belachelijkle regel ergens dat niet langer mocht zijn en afstand moest nemen van DSW.

  Voor zover ik het kan inschatten heeft hij daardoor net zo een hekel aan verschillende instanties als dat jij ze hebt.

 3. Elke religie is een cult waar satanische versen worden gezongen. Ook de Christelijke. Jezus is de mens die “verlicht” wordt en verlichting is een duivels concept waar een bepaalde energie van de pijnappelklier naar de hippocampus wordt gestuurd wat niet hoort. Dit beinhoudt meteen een geslachtsverandering (MTF en FTM). Bijna alle politici, CEOs, Virologen, etc. hebben dit proces doorgaan en zijn daamee transgenders. Net zoals Satan. Arrogant tot in de hemel en spottend met (de ene) Gods schepping. Wanneer iedereen dat uiteindelijk is (ziel) ge-!transformeerd! zijn we “vrij”. Vrij van God…. Of dat leuk is, is niet belangrijk

  Het enige is dat er niet alleen duivelse krachten aan het werk zijn. Zo zien de meesten Jezus niet als de mens die verlicht is en dan Christus is geworden, maar als standbeeld van het goede. Dit is het werk van vroegere goede krachten en werkt erg goed.

  Die transformatie van al die satanisten werkt echter als een heroine/krokodil verslaving naar het doen van het slechte. Ze willen van iedereen een zieltechnische transgender maken, pas dan hebben ze “rust”. Daarom kunnen ze niet ophouden ons daarheen te drijven. Voor een verslaafde is een leugen gewoon een middel te krijgen wat ie wil…. En dat zien we….

  1. Heb je site bekeken.

   Wat doen Hoogbegaafden met christelijk perspectief met SDG doelen Corona? een vastlopend kapitalisme?
   Kon er allemaal niet veel mee

   1. Daar is het verdacht stil over. Het is een oecumenisch gezelschap. Er is ook een neiging naar ‘bovennatuurlijke’ dingen die on-Bijbels zijn, meer aansluiten bij ‘new-age’ achtige stromingen. Yoga-christenen noem ik ze wel eens. Vorig jaar heb ik mijn lidmaatschap dan ook opgezegd, maar ontvang nog wel steeds hun nieuwbrieven.

    Ook bij Rianne op het HB-forum zal men de gesprekken hierover wel uit de weg gaan. Ook hier heb ik al een tijdje niet gekeken. Het was daar erg stil de laatste paar jaar. En van Vereniging Mensa Nederland kreeg ik begin dit jaar het bericht dat hun lijfblad HiQ magazine in 2021 niet uitgegeven gaat worden omdat ze de ‘kwaliteit’ niet konden waarborgen. Ik geloof er geen fluit van. Ze zullen die discussies wel niet aandurven.
    Bang voor splitsingen. Net als met hun jaren geleden opgerichte ‘Christen-SIG’ (speciale interessegroep) (BIG = Besloten Interesse Groep: bijv. de BDSM-groep 🙂 die na een aantal bijeenkomsten ruziënd uiteen ging. De ‘laughing stock’ van het jaar: Schisma in de Christen-SIG.

    De laatste editie #22 (najaar 2020) gaat onder andere over ‘hoogbegaafde huisdieren’ en vertoond een hondje op de voorzijde die aan Trudy doet denken. Een HB-hond of zoals wij zeggen een hond met het ‘syndroom van up’ (in tegenstelling tot Down). Als een gevalletje trisomie mij weleens omhelst, dan zeg ik wel eens (als er een begeleider bij is) ‘samen zijn we 2 HBO-ers. 😉

    Helaas, ik moet je het antwoord schuldig blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *