Aan wie zou jij de zelfmoordplant kado doen?

Gympie-gympie (Dendroide morocnides)

We zijn in het trotse bezit van een stekje van Gympie-gympie (Dendroide morocnides), de harige plant uit Australie die je zo kan steken met miniscule haartjes die in je huid blijven zitten, dat je daar maanden helse pijnen van kan krijgen. Waarom trots? Bijzonder toch, zo’n plant, zoiets verzin je niet! Wat is de strategie van die plant achter zulk verweer?

Het verhaal gaat, dat een natuurtoerist met die bladen per abuis ooit zijn billen wilde afvegen, en vervolgens de helse pijnen aan zijn anus niet kon verdragen. Zodat hij zichzelf van het leven beroofde.

Vandaar de naam ‘zelfmoordplant’. Gympie gympie bleef een jaar lang een bescheiden stekje in zijn glazen omhulsel. Nu plots barst hij uit zijn voegen, en je moet herhaaldelijk de verleiding weerstaan z’n bladeren aan te raken. Omdat je ook wel nieuwsgierig bent.

Aan wie zou jij zo’n plant kado willen doen?

Trudy viert de Friese Vrijheid zolang die nog gegund is….

Ik zou deze plant graag kado doen, aan de BOA/Melkertbaanpolitie in Heerenveen die mij gistermiddag aan een boete hielp van 100 euro omdat de keurig naast mij lopende Abdij-terrier Trudy geen hondenriem droeg. Nergens draagt ze die, ook niet in hartje Amsterdam en ik heb in 10 jaar Trudy nog nooit gezeik gehad.

Trudy volgt mij overal trouw aan de voet, bijna als een enkelmagneetje. Ook in dat kotslelijke Heerenveen waar we met tegenzin verbleven vanwege facilitaire zaken.

Omdat ik ook geen Ausweiss bij me had gooide de Melkertpolitie er ook nog eens een boete van 100 euro over omdat je overal je Ausweiss moet tonen. Dit durfde hij pas na het inroepen van de afdeling staatsterreur, aka Politie, twee normale rustige agenten overigens met nog trekken van menselijkheid (ja, ze bestaan nog)

De Melkertpolitie was in opleiding van een coach die hem op straat begeleidde. Daarom durfde/wilde hij zichzelf profileren. Dat wil zeggen, na het inroepen van ‘assistentie’, dus gewapende Gestapo met die blauw-rode Siegrunen op de deuren die je dreigen de cel in te gooien.

Trudy in Ulrum

Plots heb je het, ik ga burgers pesten, mijn frustraties botvieren ingedekt door staatsgeweld
Wat bezielt mensen om zo’n baan te nemen? Waarschijnlijk had de Melkertpolitieman eerder door een vlaag van helder zelfinzicht gekweld al eens een touw aan de zoldering geknoopt. ‘Nu doe ik het’… Al zijn moed bijeen geschraapt. En hij had terecht gedacht, ‘dit word niets meer, ik maak er een einde aan.’

Maar toen las hij in een ooghoek een advertentie bij de overheid:

volg ons reintegratie-traject, terroriseer burgers om je toch nog iemand te voelen, en voel je ingedekt door het geweldsmonopolie van de grootste criminele organisatie des lands: de overheid…

En plots had hij het: ‘ik word BOA’.

We leven onder een regering die onrechtmatig handelen tot regeerstijl verhief, die publieke miljarden zoekmaakt. Nu is dat geen rechtvaardiging om je niet aan de plaatselijke APV te houden vanuit praktisch oogpunt.

Maar het geeft wel de scheve machtsverhoudingen weer.  Ik liep door toen ze me ‘staande’ wilden houden, gezien mijn ervaringen afgelopen jaar met staatsterreur kan ik me moeilijk nog beheersen. We zijn heilig overtuigd geraakt van de volgende stellingname:

 • De moderne overheid (een oligarchie) is een kanker voor de samenleving, en helaas overdrijf ik niet.

Poesjes Trudy! Katten mogen wel overal los, bij anderen in de tuin schijten

Val me niet lastig met open deuren als ‘er zijn regels nodig’, het gaat om de selectieve handhaving van regels die stelselmatig niet gelden voor gunstelingen van ‘de staat’ en de overheid zelf, en de overdreven handhaving op regels van dubieus maatschappelijk rendement.

Het geeft de prioriteiten weer van hun leugenachtige corrupte roverheid, hun politie/afdeling staatsterreur die vooral nog komt opdraven om burgers aan een prent te helpen. Als er tegen jouw geweld gepleegd wordt, dan moet je maar digitaal aangifte doen. Halen inbrekers je huis over hoop, op de knieën moet je smeken of ze tenminste sporenonderzoek wil doen.

Het liefste zou je zo’n mannetje even helpen, maar je kunt dus niks doen: dan komen borderlinecowboys met pistolen opdraven. Zou je die helpen dan komen daar nog meer van, net als tumorcellen die zich ongeremd delen. Als een Mr Anderson uit The Matrix.

1,5 meter = onbeperkt mandaat staatsagressie en staatswillekeur tegen burgers/middenstand

Zulke mensen maken middenstanders het leven zuur
Bedenk dus wat winkeliers hebben die zich niet aan die belachelijke coronamaatregelen houden, omdat ze normaal willen leven en hun gezonde verstand willen gebruiken, niet failliet willen gaan: meteen 4000 euro van zo’n rancuneuze sneuneus die zichzelf ingedekt weet door de afdeling staatsterreur.

Iemand die daar een sociopathisch genoegen aan ontleend in zijn verder lege, zinloze en mislukte leven, tussen andere baarmoederbraaksels in bij hun overheid, gedegenereerden voor wie  ‘de overheid’ hun enige veilige vluchthaven is, die gevaarlijke mix van incompetentie en kwade intentie.

Like attracts like.

Tegen de grootste criminele (terreur)organisatie van het land die het geweldsmonopolie claimt, de kanker voor de samenleving genaamd ‘de overheid’ kun je niets beginnen. Het moet gezegd, ik had coöperatieve kunnen beginnen. Maar we zijn gewoon helemaal klaar met die leugenachtige, terroristische, corrupte en agressieve rotoverheid van hun.

En daarin staan we bepaald niet alleen, steeds meer mensen zijn het beu. In reactie nog meer staatsagressie tonen, die boomerang komt terug in jullie gezicht.

Trudy! Op bezoek in Utrecht

Dus nu zijn we 220 euro lichter (20 euro ‘administratiekosten’, jullie maken geen kosten, jullie ZIJN kosten) en verder bevestigd in het idee dat de moderne overheid een kanker is voor de samenleving. Maar dan nu dus in kleinschalige praktijkvorm. Aan dit soort mensen heb je geheel niets, tenzij je een hekel hebt aan mensen en van burgers pesten een verdienmodel maakt.

Daarbij zijn mensen die niet bij die grootste criminele organisatie van het land werken gedegradeerd tot tweederangs boete-objecten, ondergeschikt gemaakt aan ‘de regels’, waartegen geen rede is bestand.

Immers, ik liet de vrouw van De Abdij de hondenriem al uit de auto halen. Problem solved.

Hij had ook tenminste 1 boete (IDplicht) kunnen laten zitten. Zo zijn ‘de regels’. Maar zo handelen goede mensen niet, die over enig natuurlijk gezag zouden beschikken.

7 Replies to “Aan wie zou jij de zelfmoordplant kado doen?”

 1. Jah..ik ken dat gevoel. Jaren motor gereden nooit bekeuring gehad.
  Jaren autorijden…1 bekeuring voor 3km snelheidsovertreding ,lang geleden en….Kortgeleden mn tweede € 117,00 door inhaalmanoeuvre.
  Duhus, (55 jaar) netjes gereden dacht ik zo.
  Dacht eerst een brief te schrijven en door dit gedrag om coulance te kunnen vragen maar vroeger zou dat denk ik gekund hebben. Nu..vergeefse moeite. Jammer dan!!
  Het is zoals het is Rypke. Wij moeten het er mee doen! En die plant….Jah..uh…
  misschien voor psychopaten?

 2. Meten met twee maten. de nieuwe trend in Europa. Europa het bolwerk van vrijheid en rechtschapenheid is ten onder. We zijn compleet van God los en wat daar het gevolg van is? Lees Aleksandr Solzhenitsyn en u weet wat u te wachten staat. En wat dacht u van Belarus, de laatste dictatuur van Europa? of mischien de eerste? Onduidelijk is mij nog welke plek Nederland op de ranglijst inneemt maar dat we in een dictatuur leven lijkt mij ondertussen wel duidelijk. Is het God te verwijten dat Hij ons verlaten heeft? Kijk eens wat een zielig volkje we geworden zijn. Welk intelligent wezen wil hier nog deel van uitmaken?
  God, ik smeek U, laat het Nederlandse volk ontwaken, kracht en wijsheid bezitten zodat we deze ondergang te niet kunnen doen.

 3. Toen ik jaren geleden al op allerlei fora schreef dat de staat onze grootste vijand en bovendien corrupt is, werd ik uitgelachen. Maar degenen die toen lachten, zal het lachen spoedig vergaan. We worden bestuurd door nazi’s.

 4. Hallo Rypke,

  weer een prachtig verhaal uit de oranje-bilberderberg-schwab-dictatuur. Vreemd eigenlijk dat er geen aanlijnplicht
  is voor de varkens. Rutte, de Jonge, Aalbersberg, Kaag lopen overal vrij rond. Klaus Schwab heeft ze aangelijnd, maar in den Haag lopen ze los en schijten het politike landschap vol met hun stinkende boodschappen. Maar er is hoop,
  want dagelijks importeren we IS-slagers die weinig problemen hebben met het slachten van onreine politiek dieren. Met excuses aan de echte varkens, erg leuke en lieve dieren.

  Kun je dit ergens kwijt?
  Het kan nog simpeler
  de waanzin coronabesmettingen.

  —————————-

  Stel ik besmet 20.10^6 (notatie voor 20 miljoen) nederlanders met

  corona (het liefst meteen in deze exercitie), daarvan merkt 80 % totaal

  niets of ff een kuchje. 20 % wordt ziek en dat zijn er dus 4.10^6 (4 miljoen).

  Hiervan sterven er met een IFR van 0,1 % (1/1000) dan 4.10^3 (4000).

  Met Ivermectine, Chloroquine. vitamines en zink kan 50 % geholpen worden,

  dat geeft dan 2000 doden. De meesten zullen oud zijn met levensverwachting

  van een paar jaar, stel het op een hoge 5 jaar. Wel dan verliezen we 10.000

  levensjaren op ca (gemidde levensverwachtin in nl is 40 jaar) 8.10^8 levensjaren.

  Dit is in een fractie 0,000012 en in procenten 0,0012 %. Vrijwel verwaarloosbaar!

  Ik hoop dat u pubiceert, want deze cijfers laten voor dummies en angshazen

  zien dat er niets ernstigs aan de hand is. Angstzaaien volgens boekje Klaus

  Schwab en discipelen Hugo de Jonge, Marke Rutte, Wopke Hoekstra en Kaag

  vindt plaats, maar is totaal overbodig!

  Vriendelijke groet,

  ing. J. Onno Dekker

  0033 788 031 351

  OCCAM & RAZOR FR

  PS En ik blijf van mening dat de bilderberg-schwab-sekte vernietigd dient te worden!

  Cartago is al weg!

  PS 2 Met grote waardering voor ir. Jan van der Zanden.

  Als HTS-leerling blijf je wat simpeler!

  Simple Simon met a pieman going to the fair…

  1. IFR = Infection Fatality Rate. Dus het aantal mensen dat de ziekte niet overleeft als percentage van het totaal aantal geïnfecteerden. Het aantal mensen dat het niet overleeft is dan IFR * aantal geïnfecteerden. Van het aantal geïnfecteerden kan je niet 80% weglaten en dan de groep die overblijft er zomaar vanuit gaan dat ze succesvol behandeld worden.

 5. Ik zou die plant op het toilet van het Torentje zetten, nadat ik eerst alle rollen toiletpapier en alle handdoeken had verwijderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *