Wereld Wijde Wappie Dag

Vrijheid

In de Tuinen van West vlakbij Amsterdam vond zaterdag 24 juli de World Wide Demo plaats voor vrijheid als samenkomst voor vrijheidsminnenden, die een andere grondslag wensen voor de maatschappij dan materialisme in filosofische zin. Zij hebben zelfs al een eigen magazine, Wa-Pi met de Pi van Pythagoras als symbool voor ‘pioniers’, die in cirkels denken.

De mens meer dan een machine

Materialisme is de 18/19de eeuwse theorie samen met geloof in ‘De Vooruitgang’ die mensen ten onrechte associeren met ‘het wetenschappelijke’ wereldbeeld. Een wereldbeeld dat de meerderheid bewust danwel onbewust voor waar houdt:

– namelijk dat leven en jij als mens niet meer zijn dan ‘stof’.
– dat ‘de mens’ niet meer is dan een stimulus-response-modelletje, een zak moleculen met ‘ik’-illusie.

Engelen bestaan

De mens wordt zo niet meer dan een te manipuleren machine. (Transhumanisme) Een van de pioniers van dat denken over ‘Le Homme Machine’ is De La Mettrie.

Volgens het klassieke (en christelijke) mensbeeld was de mens een geestelijk wezen met ziel (psyche) in een stoffelijk lichaam. Geen object, of proefkonijn voor Big Pharma.

De nieuwe Friese vlag

Mensen protesteerden zo tegen ‘De Afschaffing van de Mens’ waarover CS Lewis al in 1943 zijn gelijknamig schotschrift publiceerde.
Zoals het vertalen van nieuw geboren leven in ‘tonnen CO2’-uitstoot.

Dergelijk denken komt regelrecht uit de koker van satan, zoals verwoord door Mephistoles in ‘De Faust’ van Goethe: het was maar beter dat U en ik er eigenlijk niet waren, dat dit hele leven er niet was.

Experimentele gentherapie afdwingen

Vanuit een ontmenselijkende denkwijze volgen onmenselijke praktijken. Zoals Hugo de Jonge’s Dr Mengele-praktijken, het Rutte-regime dat onder dwang iedereen zal injecteren met experimentele mRNA-gentherapie, een praktijk die ten onrechte als ‘vaccinatie’ wordt verkocht.

Via een campagne met als grondslag emotionele chantage: ‘vaccineren doe je voor elkaar’.

Het festivalterrein

Dat is natuurlijk onzin, zo’n spuit zet je alleen voor jezelf, bijvoorbeeld omdat je bang (gemaakt) bent dat je anders niet op vakantie meer mag of een club in. Bewijs dat je na injectie met deze experimentele gentherapie niet meer anderen zou kunnen besmetten, toon het mij.

Er waren weer veel fans van ons werk. Dankzij Jolande Vlaskamp haar ervaring als partner in een evenementenbedrijf kon Blue Tiger Studio nu middels een geluid-en-beeld-truck als podium dienen.

Conservatieven, christenen en hippies samen

Zo zie je een grappige fusie ontstaan tussen anarchistische hippies ter linkerzijde, en de meer conservatieve krachten in de maatschappij, die allen het adagio ‘soevereiniteit in eigen kring’ uitdragen: een menselijke samenleving met een overheid die die zich buiten onze levens houdt, in plaats van George Orwell in de Polder.

Leven is leuker zonder overheidsbemoeienis

De ergste ziekte van de 20ste eeuw heette ‘De overheid’, die maakte in diverse totalitaire regimes honderden miljoenen slachtoffers, draait de zonen van moeders door als kanonnenvoer in zinloze oorlogen. Je hoeft geen ‘gebroken geweertje’ te zijn, om in te zien dat onbeperkte overheidsmacht een gevaar voor de samenleving en de menselijkheid is.

Van wie is die overheid immers?

5 Replies to “Wereld Wijde Wappie Dag”

    1. God schiep de mens naar zijn beeld; naar het goddelijk beeld het hij hem geschapen. Als God de regering boven de mens stelt, Stelde Hij de regering dus boven zichzelf? Inderdaad sommige elementen in de regering denken dat ze God zijn maar ze vergeten dat ze nooit mijn God zullen zijn !

  1. We gaan winnen, de deepstate heeft al verloren. Trump komt terug en Baudet gaat ons echt redden. We hoeven echt nergens over in te zitten.
    40.000 demonstranten in Frankrijk tegen gezondheidspas. 50.000 demonstranten in Australië tegen lockdown maatregelen, 45.000 demonstranten in Engeland tegen lockdowns we gaan dit echt winnen het is ongelooflijk maar waar. 1 wereld en 1 liefde is het antwoord op de deepstate we gaan vooruit naar een nieuwe en betere tijd en een betere nieuwe mens zonder deepstate, zonder elite maar wel met liefde en humor in de hele wereld.

  2. De aantallen demonstranten zijn extreem laag. Daarbij, jullie demonstreren wordt toegestaan. Altijd weer hetzelfde verderf en het kleine onbeduidende responsje er op. Dit gaat al een paar honderd jaar zo. We kunnen niets want we hebben niets, zij hebben echt alles in handen. Binnen niet al te lange tijd hebben we de mensen niet eens meer om te ‘demonstreren’. ‘Verzet’ is slechts symbolisch, om ‘de moed erin te houden’.

    La vita è bella….meer is het niet….we zijn terecht gekomen in het wreedste regime de wereld ooit zal kennen. De anti-Christelijke (= anti-God en anti-mens) tirannie van de ‘Inter-nazi’s’ , honderden malen wreder en meer doden op hun geweten dan zogeheten ‘nazi’s’.

    https://www.hawaii.edu/powerkills/NOTE1.HTM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *