Groningen heeft wijkagent voor belangen klimaatmaffia

Een thematisch wijkagent, die protest tegen door de staat bedreven criminaliteit in de kiem moet smoren?

Terwijl de klimaatmaffiosi van Springtij al vergaderen over hoe ze ‘burgerleiderschap’ (klimaat-boa’s) willen inzetten om hun doelen te halen- privaat gewin voor oa de VNO-NCW en de UBO’s (bovenbazen) van multinationals op publieke kosten via staatsagressie- had Groningen al een klimaat-wijkagent. Het zijn nota bene mijn vrienden van Geenstijl– die mij afserveerden als ‘bijlzwaaiende dreigblogger’ die hiermee kwamen. De officiele functie is ‘Thematisch Agent Energietransitie’.

Zoals de waard is vertrouwt zij haar gasten

Geld verdienen met je pistool
Alsof hun leugenachtige corrupte overheid ook voorziet, dat gedupeerde huiseigenaren en gezinnen de nodige weerstand zullen geven, wanneer hun leugenachtige corrupte overheid ze op kosten jaagt voor warmtepompen- per huishouden 40 duizend euro winst voor de klimaatmaffia ‘at gunpoint’, om je woning Al Gore Proof te maken. Zodat de Uneto-VNI van Doekle Terpstra, allerlei ‘adviseurs’, vergaderclubs en ‘ngo’s met staatsagressie aan haar verdienmodel komt.

Kortom, alle partijen die wel aan de Klimaattafels mochten zitten, van Greenpeace tot de Triodos Bank (Kees Vendrik) en Eneco met de burger op het menu.

Dwangsom. Binnentredingsrecht

De klimaattafels onder voorzitterschap van Diederik Samsom voorzagen ‘binnentredingsrecht’ voor de klimaatmaffia in 2021) de nodige weerstand zal geven. Dus lijkt het er op dat hun (die van de VNO-NCW en de UBO’s) leugenachtige corrupte overheid zich alvast extra bewapent. Een gelijke bevinding zag je de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie (BPOC) ook al maken, na het interviewen van 80 agenten die als klokkenluider fungeren over misstanden bij de in 2012 genationaliseerde Politie/Gestapo.

NetwerkNetwerken als fuik voor burgers, een cordon van ongecheckte macht ( = SDG 17: Building Partnerships for the goals)

SDG17: netwerken als fuik rond burgers
Er is afgelopen 15 jaar een scala aan overlegorganen, ‘veiligheidsregio’s met ‘regioburgemeesters’ en andere overlegstructuren ontstaan (RIEC, Ondermijning) met onbekende bestuursrechtelijke status (vaak stichtingen) die ‘de burger’ in een fuik lijken te moeten drijven. Die Wijkagent voor de klimaatmaffia, deelde ‘kennis’ op een workshop voor een ‘Netwerk Innovatie en Kwaliteit’ (NIK). De moderne overheid grossiert in feelgood-PR-toverwoorden. Alsof je net als Harry Poter maar die woorden als toverspreuk hoeft op te lepelen, en dan ben je dat omdat je dat zelf graag wilt.

Dat de meeste van die mensen onbewust meewerken aan een totalitaire terroristische overheid (‘ik doe maar mijn werk, het is mijn baan’) is nog geen weerlegging van het idee dat hier van een officiele bestuurstrategie sprake is ontleend aan de netwerktheorie (Cybernetica). Daarmee is ook de milieumaffia georganiseerd rond de overheid en ‘De Belangen’, op zowel nationaal als internationaal niveau (Rond de Verenigde Naties, met hun ‘ngo’s)

Er is dan niet 1 Grote Baas, maar er is een netwerk van belangen, waar altijd 1 kan wegvallen zonder dat het Grote Doel gevaar loopt. Die netwerktheorie past 1 van DE zetbazen van de klimaatmaffia in Nederland, Pieter Winsemius ook toe in zijn boekje voor het bedrijfsleven (Thousand Shades of Green)

SDG Doel 13

Dat opbouwen van ongecheckte netwerkmacht is een officiele strategie die past bij de 2030 Agenda: SDG 17, Building Partnerships for the Goals. Bij de organisatie van het waddenbestuur tuigde Bas Eenhoorn (VVD) met als voorzitter van het regiecollege zo’n gelijke oligarchische ring rondom de bestuurlijk verantwoordelijken. Juist in de overlegclubs vallen de besluiten, die worden ingedekt als ‘technische/wetenschappelijke noodzaak’ en natuurlijk voor ‘veiligheid/gezondheid’: normatieve concepten waarvan je nooit genoeg hebt.

Zo werkt het wezen van een totalitaire technocratie, die hun leugenachtige corrupte overheid dit millennium installeert.

Zo weet je als burger niet bij welk loket je terecht kunt om je recht te halen als hun leugenachtige corrupte overheid je dupeert. Of wie welke beslissing maakte die je aanvechten kunt. Wel zie je dat netwerken zelf beleid maken waarop ze zelf financieel kunnen binnenlopen.

SDG Doel 17

Wanneer je CO2-zwendel op touw wilt zetten, de halvering van bewegingsvrijheid voor 2030 (55% ‘CO2-reductie’) dan is dat afpakken van nu nog vanzelfsprekende vrijheden en genot (fatsoenlijk eten, vrij reizen enz) uitsluitend mogelijk met een totalitair en gewelddadig regime.

Immers, ze praatten al over wat wij jaaaren terug voorspelden, en bij Blue Tiger Studio al verklaarden bij SDG Doel 13 (Klimaatactie): een persoonsgebonden CO2-budget, oftewel een CO2-bonkaart per burger. Dat je moet bijbetalen wanneer Grote Klimaatbroer Timmermans vindt dat je ‘teveel’ gereisd hebt of te lekker hebt gegeten.

Een klimaatbonkaart: Tradable Energy Quotas

Een ‘veiligheidsregio’ betekent dat de waard is zoals hij zijn gasten vertrouwt. Hun leugenachtige corrupte overheid, dat corrupte stel criminelen voelt zich onveilig, ongeliefd en gewantrouwd. Met recht, zie hoe gedupeerden van de aardbevingen in Groningen vaak zijn afgescheept, nadat de NAM Groningen decennnialang als wingewest gebruikte samen met hun overheid.

Nederland is in afgelopen decennia afgegleden tot Failed State. Dus beschuldigen de ware terroristen (alle terreur van enige betekenis komt altijd van overheden) van hun Openbaar Ministerie ons van ‘ondermijning’, terwijl het Ministerie van Veiligheid zelf de rechtstaat ondermijnt, en terwijl Hugo de Jonge van onrechtmatigheid zijn regeerstijl maakte.

De moderne overheid is als iemand die winderig is, continue scheten laat, en die de burger vervolgens beschuldigt; je stinkt. Controleer je de ‘macht achter de macht’ dan ben je ‘complotdenker’ of ‘complotverspreider’ of je bedrijft ‘anti-overheidspropaganda’… Het uitgangspunt van zulke Harry Potter taal (alsof Ton Elias aan het hoofd staat van hun Ministerie van Veiligheid) is dat de overheid altijd gelijk heeft en goed is.

Zoals het zelfbeeld van ieder totalitair corrupt regime is, van Stalin en Mao tot Pol Pot

Dus vanzelf staat hun Gestapo met hun afdeling staatsterreur (Openbaar Ministerie) hier weer op de stoep, om mij te intimideren en mishandelen voor wat ik schrijf. Eigenlijk zijn het dus hele bange zielige mensen, die zonder het geweldsmonopolie als personen niets voorstellen. Allen wanneer ze hun pistolen mogen trekken en wij ons weerloos moeten laten mishandelen (anders leggen hun terroristen je ‘wederspannigheid’ ten laste) voelen die Borderlinecowboys zich nog iemand.

2 Replies to “Groningen heeft wijkagent voor belangen klimaatmaffia”

  1. Voormalig Hoogleraar aan de R.U. Groningen, W.F. Hermans, merkte -reeds lang geleden- op:
    door gevaarlijke gekken omringd.

  2. Je kan aan zijn smoeltje zien dat wijkagent Bielsma niet spoort. Een echte kerel heeft gewoon een goed verzorgde baard of ziet er geschoren en verzorgd uit. Vanuit een publieke functie moet men er representatief uitzien. Met een Flinstones-bakkes straal je weinig zelfrespect of eigenwaarde uit. Daarom ambieert hij waarschijnlijk deze functie als Thematisch-WEG Borderlinecowboy.
    Dit soort halve zachten met wapens zijn het gevaarlijkst.
    Normaal beoordeel ik niet op uiterlijk, zolang het zieltje maar transparant is. Maar om zo’n functie te accepteren, MOET je wel een zwarte ziel hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *