Decentraal demonstreren bij Slag om Berlijn

Wij waren er bij, historische gebeurtenis in Berlijn

De Duitse regering heeft net als het maffiaregime van Rutte het grondrecht op demonstreren afgeschaft. Dat verbod staat bekend als ‘de anderhalvemeter-regel’ en ‘gezondheid’, en dus was ook de grote demo van Querdenken die vorig jaar honderdduizenden mensen trok, dit jaar 1 augustus Verboten.

Holocaust Monument Berlijn, de Duitsers hebben niets geleerd van de geschiedenis, net als de Nederlanders

Niettemin trokken vele duizenden mensen Berlijn in, om voor hun grondrechten en vrijheid te demonstreren, tegen de globalistische maffia die achter het Lockdown-beleid zit. Vorig jaar was het 1 feest van vreedzame saamhorigheid. Nu stelde de politie zich provocatief op, ze probeerden de aansluiting van demonstranten te verhinderen door wijken af te zegelen.

Richting Potsdammer Platz, Siegersaule

Zo ontstond een grappig fenomeen, het decentraal demonstreren. Tom Zwitser was er bij, en legde in Charlottenburg vast hoe dat er aan toe gaat.

Ik had graag mee gewild, maar had Trudy mee in Groningen en Tom’s auto zat vol met boekjes van Heiko Schoning, die meer dan andere onderzoekers heeft uitgezocht welke maffia van rijke families nu verantwoordelijk is voor dit grootste bedrog uit de geschiedenis van het Westen, van Anthrax tot Covid.

Potsdammer Platz

Het is zaak om je niet door de Gestapo van zulke terreurregimes, inclusief dat van de pathologische leugenaar Mark Rutte te laten opnaaien.  Ze zijn uit op provocatie, zodat ze arrestanten kunnen scoren en in hun gecontroleerde media kunnen ze dan weer de demo in kwaad daglicht zetten.

Denk aan de ‘doorgesnoven hooligans’ van Rutte, wat gewoon agent-provocateurs van zijn eigen Arrestatie Eenheid waren die op demonstranten inmepten. Je moet voor die arme zielen bidden, en blijven inzien dat je een geestelijke strijd voert die je niet wint met hun middelen. 

Toch geloof ik dat wij uiteindelijk overwinnen, dat we die maffia achter de regering oprollen, en dat we dan Mark Rutte en Hugo de Jonge kunnen berechten voor misdaden tegen de menselijkheid. Het boek van Heiko Schoning heet ‘Game Over’. Er zit een kwartetspel bij.

Hun spel is uit.

5 Replies to “Decentraal demonstreren bij Slag om Berlijn”

    1. Vreedzaam Uw onvrede uiten middels een demonstratie lijkt mij een grondrecht. In een “democratie” waarin geen referenda meer toegelaten zijn is dit de enige manier om de regering te laten zien dat grote groepen van de bevolking andere wensen hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *