‘De Krant’, die lees je in spiegelbeeld

De campagne tegen ‘vaccine-hesitancy’ die de Europese Commissie al in 2019 voorbereidde, integraal overgekalkt in het Fake News van Friesland: Leeuwarder Courant

De campagne tegen ‘vaccine-hesitancy’ die de Europese Commissie al in 2018 (…) aankondigde komt nu op stoom tegen zij die over het eigen lichaam willen beschikken, zoals hun grondrecht is in het Handvest van de Grondrechten van de Europese Unie. Dus lees je die campagne in ‘de kranten’ integraal overgeschreven, alsof je de realiteit in spiegelbeeld krijgt opgediend. De snelste manier om van coronapsychose te genezen is je tv wegdoen en de krant opzeggen.

Vanaf dag 1 stond het plan van aanpak vast: de massa inspuiten met experimentele gentherapie

My Body My Choice
Van een Argentijns conservatief, Nicolas Gomez Davilla ken ik het volgende aforisme: ‘waarvoor dienen wij niets dan de diepste verachting te hebben, alles dat de journalistiek aanprijst.’ En zo lees je tegenwoordig ook ‘de krant’ in spiegelbeeld, voor zover je de braaksels van ‘de journalistiek’ nog tot je neemt.

Dat je bij lezing staat te trappelen: waarom stellen ze de voor de hand liggende basale vragen niet, herhalen ze alle open deuren en autoriteits-drogredeneringen?

Als zij ‘A’ zeggen is het B en bevelen ze B aan dan is het A, en is B een schadelijke leugen. Dat noemt zich ‘de journalistiek’, hoernalisten noemen wij ze. Friese senioren lezen nog het Fake News van Friesland; De Leeuwarder Courant, in eigendom van mediabelg-miljardair Thomas Leysen, tevens eigenaar van de Telegraaf en voormalig kwaliteitskrant NRC Handelsblad.

Helemaal tenenkrullend zijn al die zogenaamde ‘factcheckers’, zoals die van NU.nl die vorig jaar nog riepen dat er geen vaccinatiepaspoort zou komen.

Dat er al jaren een vaccinatiepaspoort in de lucht hing, dat kun je gewoon lezen in een open source document van hun Europese Commissie, net als de campagnes tegen mensen die dan aan de mysterieuze ziekte ‘vaccine-hesitancy’ zouden lijden, die hun leugenachtige corrupte overheid nu over ons uitstort:

Een Certificate Of Vaccination (COV) -kaart.

Kwaadaardige domheid
Wat verklaart dus het gedrag van ‘de pers’: volgzaamheid en kwaadaardige domheid.

Via hun media zie je wat hun leugenachtige corrupte overheid met haar propaganda-eenheid (de Corona-gedragsunit) sinds maart 2020 voor campagne voert, tegen iedereen die baas over eigen lichaam wil zijn (My Body My Choice). Wie geen spuit met experimentele gentherapie in zijn lijf wil zetten, bijvoorbeeld omdat je gezond bent en meer schade lijdt door injectie (trombose) dan door de griep, die is gek, asociaal en dom.

Terwijl er bij daadwerkelijke ziekte vele andere medicijnen bestaan met bewezen effectiviteit (Ivermectine, Zink en HCQ) die ‘Verboten’ zijn verklaard omdat hun overheid maar 1 weg in wil slaan sinds 28 maart 2020, zie de Staatscourant van 30 maart 2020: massavaccinatie met experimentele gentherapie.

Middels ‘spoedmaatregel’ werden verboden en restricties daartegen opgeheven.

Oftewel, dit stond al jaren in de steigers te wachten om losgelaten te worden op de bevolking, als enige route richting het zeer diffuse begrip ‘volksgezondheid’. En de realiteit kun je eenvoudig via open source documenten ontdekken, wanneer je zelfs maar minimaal de moeite doet om buiten het voorgeschreven verhaal te kijken.

De gevolgen van injectie met experimentele gentherapie voor alle gezonde mensen (het over overgrote deel) geven mogelijk meer medische schade dan er aan levens gered worden. (bv trombose, bloedproppen in je hersenen) Beweringen van gezondheidsautoriteiten dat voordeel opweegt tegen nadeel zijn niets dan dat: beweringen.

Beweringen over ’91 procent meer bescherming’ rusten niet op empirisch deugdelijke studies, wat gezien de korte proeftijd ook niet kan.

Vergelijk de aanpak met de wijze waarop hun leugenachtige corrupte overheid met die mediasukkels van ”de krant’ en de NOS zegt ‘klimaatbeleid’ te bedrijven: je zegt dat ‘de mens’ de ziekte voor de planeet is (CO2, ‘de aarde heeft koorts’) en die ziekte ‘genees’ je door duizenden miljarden euro’s subsidie aan windmolen-miljonairs, Shell en Eneco uit te geven.

Kamerbrief Hoger beroep Klimaatrechtszaak IENM/BSK-2016

Alsof je met windmolens ook maar een nanograad aan de wereldtemperatuur zou veranderen. Sterker nog: het Rutte-regime schreef zelf in verdediging tegen Urgenda dat ook 25% CO2-reductie geen micrograad aan het klimaat zou veranderen. En dan is ook nog eens onbekend/ongetoetst of je met wiebelstroom die je in je energiesysteem inpast daadwerkelijk CO2-productie vermijdt. En dan is ook nog maar de vraag of alleen CO2 naast al die miljoenen andere klimaatfactoren de boosdoener kan zijn van vooralsnog een zeer milde klimaatwijziging.

Ze weten het ook: het gaat dus om iets geheel anders, namelijk ‘De Belangen’: die van de UBO’s (Bovenbazen) van multinationals en banken.

Bij Ieper, dit is vlak bij Passendale

Er is maar 1 echte geestesziekte: geloof in de goedheid van de overheid
Zo er 1 enge geestesziekte is dan heet deze ‘geloof in de overheid’: honderden miljoenen doden veroorzaakte dat mentale virus, dat stelt dat ‘de overheid’ de betere wereld op aarde zal maken. Van wie is die overheid immers, wanneer je ook maar iets verder kijkt dan verkooppraatjes over ‘rechtstaat’ en ‘democratie’. Voor wie zitten die parlementariers en bestuurders daar?

Bestel daarom ook ‘Corona Ontmaskerd’ bij Uitgeverij de Blauwe Tijger van arts-wetenschapper Sucharit Bakhdi en zijn vrouw/medisch bioloog, die doen wat een goede wetenschapsjournalist bij 1 van de voormalige kwaliteitsmedia had moeten doen: kijken waarop nu het BEWIJS leunt voor effectiviteit van genomen maatregelen, de kosten-baten en het daadwerkelijk risico van dit nieuwe virus, dat een IFR blijkt te hebben van een gewone griep.

Hun leugenachtige corrupte overheid doet alles om weer een zesde en zevende ‘golf’ te maken, via de testplicht. Juist dankzij vakantiegangers die allen braaf zo’n test doen, daardoor gaat het ABSOLUTE aantal tests omhoog en dus ook het ABSOLUTE aantal dat positief test met de Drosten-PCR-test.

Wie meer test vindt meer positieven bij zo’n gevoelige test die ook inactieve virusdeeltjes detecteert. Dat zegt niets over een stijging van het aantal besmettingen per 100 duizend inwoners (relatieve aantal)

En zo- met zulk kinderlijk bedrog, havo-statistiek- creeer je een nieuwe ‘golf’. Je maakt mensen economisch afhankelijk van de door jou gefabriceerde leugen. En zo houdt de leugen zichzelf in stand. (via een economische ‘feedbackloop’)

Zo gaat dat met windmolensubsidies, en zo gaat dat met gedwongen PCR-testen van 100 euro per stuk. Kassa.

Pers draag vrijwillig een muilkorf

Gezonde mensen besmetten geen andere mensen
Met de Drosten-PCR-test meet je geen ‘besmettingen’ zo lees je ook in de bijsluiter van PCR-testen. Niettemin roept hun leugenachtige corrupte overheid dat een positieve test gelijk staat aan ‘besmetting’.

De andere leugen waarvoor empirisch bewijs ontbreekt, is dat van asymptomatische besmetting (geen ziekteverschijnselen, wel verspreider zijn) sprake zou zijn bij dit nieuwe mogelijk uit een lab in Wuhan ontsnapte SARS-virus. Een Chinese vrouw zonder symptomen zou het virus in Duitsland gebracht hebben. Maar later bleek juist dat zij al een reeks ziekte-verschijnselen had.

De hele mondkapplicht en het ruineren van mkb leunt op het idee dat je iemand zou besmetten zonder zelf ziek te zijn. Bewijs voor mijn ongelijk is hier zeer zeer welkom, toon mij empirisch deugdelijke studies waaruit blijkt dat mensen zonder symptomen toch anderen besmetten die dan dodelijk ziek worden.

De coronapsychose en bijbehorend kaartenhuis zijn zo eenvoudig door te prikken, het is voor iedereen met mavo- werk en denkniveau of meer te doorzien. Juist hoger opgeleiden laten zich eenvoudig beetnemen, omdat je via propaganda op hun vertekende zelfbeeld als ‘verstandig mens die DE wetenschap vertrouwt’ in kunt spelen.

Laat mensen aan de leugen verdienen, en hij houdt zichzelf in stand.

Waarheid is wat De Autoriteit zegt
Je ziet een heel ander mechanisme in werking treden, waar de spindoctoring al een eeuw lang dankbaar gebruik van maakt: mensen in massa’s beoordelen waarheidsgehalte niet op basis van logica en bewijs, maar op basis van de autoriteit van de afzender. Dat zie ik ook bij een steenrijk familielid van mij: die ziet dan een prof dr bij Buitenhof die optreedt als verkoper van hun experimentele gentherapie.

Vervolgens maakt hij een connectie tussen zijn zelfbeeld (ik die in zulke belangrijke mensen mijn vertrouwen stel) en de autoriteit van de afzender. Je kunt dus lullen als Brugman, maar mensen die gepropagandiseerd zijn krijg je vrijwel niet meer over de streep. Ze kijken je aan of je gek bent.

Ze herhalen de vals concrete verkooppraatjes alsof je 91 procent (…) beter beschermd zou zijn.

Dus komende maand, uiterlijk oktober zal de gehele maatschappij weer op slot gaan door de campagne die ‘de journalistiek’ met hun overheid voeren. En ze zullen de mensen die nog voor hun vrijheid en zelfbeschikking op komen afschilderen als asociale egoisten.

Zo maakt hun leugenachtige corrupte overheid ook reclame voor het opvoeren van de testplicht: dat doe je voor je vrienden en familie. En zo zullen ze op steeds agressiever wijze tekeer gaan tegen alle mensen die hun zo eenvoudig door te prikken leugens zien voor wat het zijn: misdadige leugens, een Neurenberg-tribunaal waardig

Hoe Van Wolferen toetrad tot ‘de kleine groep mensen die niet deugen’

Wie zich injecteert doet dat uit egoisme
Terwijl mensen die spuit met experimentele gentherapie nemen uit dwang, voor zichzelf omdat ze bijvoorbeeld anders niet op vakantie konden.  Nou ja, zo ging het in 1933 in Nazi Duitsland dus ook. En zo ging het bij de Bolsjewistische revolutie en de opbouw van de Goelag Archipel. Allemaal normale bange mensen, die als schapen achter De Autoriteit aanlopen.

Heette je in nazi-Duitsland als lid van ‘Het Joodsche Rasch’ een infectie voor het volkslichaam die verwijderd moest (Judenrein), nu noemt hun Politie met hun leugenachtige corrupte overheid en hun media je ‘virusverspreider’, Wappie of ‘antivaxxer’ (ik ben tegen polio gevaccineerd), en is ieder medemens plots tot doodsgevaar voor de ander verklaard.

En nee, die vergelijking is niet onpasselijk, het is precies het zelfde gedrag, het zelfde mechanisme (doodsangst), de zelfde belangen (de nazaten van IG Farben) en ook de zelfde ideologie. Dus dan staat hier straks ook de Gestapo weer op de stoep, met agenten die van hun korpsleiding te horen krijgen dat je ‘virusverspreider’ bent.

Dus nogmaals, de allerergste geestesziekte, dat moet wel ‘geloof in de overheid’ zijn, het idee dat een organisatie die het alleenrecht claimt op geweld wel gelijk moet hebben. Of had je wat?

3 Replies to “‘De Krant’, die lees je in spiegelbeeld”

 1. From psychiatrist Dr. William Sargant’s (Tavistock) 1957 book, Battle for the Mind:
  Various types of belief can be implanted in many people, aſter brain function has been sufficiently disturbed by accidentally or deliberately induced fear, anger or excitement. Of the results caused by such disturbances, the most common one is temporarily impaired judgment and heightened suggestibility. Its various group manifestations are sometimes classed under the heading of “herd instinct,” and appear most spectacularly in wartime, during severe epidemics, and in all similar periods of common danger, which increase anxiety and so individual and mass suggestibility.

  Aldous Huxley (Tavistock, Founder UNESCO) in a 1961 lecture at the Califoria Medical School in San Francisco:
  “There will be in the next generation or so a pharmacological method of making people love their servitude and producing dictatorship without tears, so to speak. Producing a kind of painless concentration camp for entire societies so that people will in fact have their liberties taken away from them but will rather enjoy it, because they will be distracted from any desire to rebel-by propaganda, or brainwashing, or brainwashing enhanced by pharmacological methods. And this seems to be the final revolution.”

 2. Als je niet oppast, zorgen de kranten ervoor dat je de mensen gaat haten die onderdrukt worden en van de mensen gaat houden die onderdrukken.

 3. Het krantenartikel is een flagrante leugen:

  Typische tegenstanders van vaccinatie zijn “zeer goed geïnformeerd, wetenschappelijk onderlegd en sociaal hoog ontwikkeld”.

  Uit een studie van het prestigieuze Massachusetts Institute of Technology (MIT) blijkt dat een aanzienlijk deel van de vaccinatie-sceptici, zeer goed geïnformeerd waren, over wetenschappelijke kennis beschikten en verfijnd waren in hun gebruik van gegevens, meldt MPI. De sceptici gebruikten dezelfde datareeksen als de voorstanders van orthodoxe opvattingen (https://dissident.one/2021/08/05/17221/).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *