Verzetskranten tegen dictatuur verder op papier

De nieuwe media gaan groot verder op papier, als ouderwetse krant

In Duitsland verschijnt dankzij de massapsychologische operatie Covid19 sinds mei 2020 de verzetskrant ‘Demokratischer Wiederstand‘ in oplage van meer dan een half miljoen. Omdat we op internet gecensureerd worden, is het papier de toekomst voor de echte journalistiek die in tegenstelling tot de oude media- in handen van enkele miljardairs en de overheid- nog aan waarheidsvinding doet. 

Een golf van sterfgevallen als de massa-injectiecampagne begint

Welke zorgverzekeraars vullen nu hun zakken?
Zoals je bij onze Duitse broeders verwacht, pakken ze dat meteen professioneel en degelijk aan. De opening gaat over de ‘Delta-variant’, de zoveelste reeks leugens van politici die in stand blijft door testdwang.

Hier lees je, wat de oude media weigeren te onderzoeken of mee te delen. Of als ze het al meedelen, dan verpakken die hoernalisten van voormalige kwaliteitskranten als NRC en de Volkskrantische Beobachter het zo, dat het voorgeschreven narratief als ‘de winnaar’ er uit komt.

Hier lezen we hoe ‘corona’ als redding kwam voor de grote ziekenhuiscomplexen, die met miljardensteun van de Duitse overheid ongebruikte overcapaciteit mocht uitbaten. Aanvankelijk leken ze rode cijfers te schrijven, maar ‘corona’ tilt ze weer in de zwarte cijfers.

Dus miljarden euro’s voor nietsdoen. Kleinere streekziekenhuizen draaien ondertussen verlies en verdwijnen uit het medische landschap. Denk in Nederland aan bijvoorbeeld het Slotervaartziekenhuis in Amsterdam.

SDG Doel 3, subsidie voor farmaceutische industrie

De toekomst is voor grote op winst gerichte ziekenfabrieken, en digitale consulten en medicijnvertrekking op afstand. (SDG 3 ‘Good Health and Well Being’: publiek gefinancierde miljardenwinsten voor Big Pharma/Verzekeraars’)Een goede vraag is hoe de stand van zaken in Nederland is: is ‘de zorg’- dus de winsten van zorgverzekeraars, in zichzelf weer bankiersproducten- niet de grootste lastpost van de Nederlandse overheid?

Wie profiteren nu van ‘corona’? Immers, ook de huisarts is volledig afhankelijk van het kartel van zorgverzekeraars, die uiteindelijk de inkomsten van de praktijk binnenbrengen. Als ‘corona’ nu iets onthult, is het wel hoe ‘topdown’ de maatschappij is georganiseerd, een kleine punt gewetenloze graaiers in de pyramidetop kan alles aansturen, en de rest gehoorzaamt uit ‘angst voor het eigen hachje’.

Oftewel: de hele maatschappij is gebaseerd op angst.

Australie en Nieuw Zeeland zitten al weer op slot, wij volgen in september/oktober

Heftiger ziekteverloop en hoger dodenpercentage na injecties
We lezen ook dat Vladimir Poetin tegen injectieplicht is, zo vertelde hij tegen Der Spiegel. Dit in tegenstelling tot de burgemeester van Moskou die net als D66’ers hier een dwang wil invoeren. In Italië bestaat al een Berufsverbot voor medisch personeel dat weigert zich te laten injecteren met de experimentele gentherapie van Pfizer/Moderna cs.

Voor tienduizenden medici en verplegers dreigt zo onbetaald dwangverlof. Zoals ook het Ministerie van VWS al toegeeft: de injectie met experimentele gentherapie beschermt anderen helemaal niet tegen besmetting, je kunt het nog steeds verspreiden. Het is dus een leugen dat jij met injectie een ander beschermt, en het massa-ontslag is dus ook- zoals alles bij ‘corona’- op leugens gebaseerd.

We lezen ook in een artikel van Markus Fiedler (microbioloog), dat blijkt uit de Duitse besmetting/dodencijfers die het Robert Koch Institut (RKI, het Duitse RIVM) toeschrijft aan ‘corona’, dat injectie geen bescherming biedt tegen sterfte. Sterker nog, er volgt een heftiger ziekteverloop.

Liefst 13.087 dubbel geïnjecteerde mensen raakten alsnog ziek van corona, en daarvan stierven alsnog 662 mensen, oftewel 5,1 procent. Van de niet-geinjecteerde 3.722.327 mensen die met griep/corona-verschijnselen zich meldden, stierf uiteindelijk 90.395. Dat is 2,4 procent.

Blijf gezond: kijk dus geen televisie, consumeer geen massamedia en je bent blij met het voorjaar…

Denkfabrieken
We lezen over de oprichting van ‘Denkfabrieken’, nieuwe academies om talent en intellect van de goede kant samen te brengen. De 1 is goed in klussen, dingen bouwen, een ander is weer thuis in energie en techniek, de ander is weer goed in marketing, de ander is weer thuis in crypto, vele handen… Dat is hier in Nederland ook een dingetje.

We hebben geen behoefte aan drugsgebruikers, werkschuw tuig en vage New Age-types met hun Aliens, Oosters tenenlezen en Adam Weishaupt, of paranoia’s die overal een pedofielenring zien of ‘controlled opposition’: mensen die eigenlijk uit zijn op religieuze verlossing, en die daar ‘corona’ bij aanwenden. Ga dan bij de Baghwan-sekte of zo. Een beetje blowen in je tipi bij didgeridoo-muziek, en het Licht zien na een Ayahuasca-trip, en dat geOH over wijze indianen.

Een paar werkeloze bosjesmannen met een dode vogel op hun kop, die het beter zouden weten dan wij Westerlingen met onze 2500 jaar oude complexe beschaving.

Dus waar zijn de talentvolle nuchtere boeren-Nederlanders, conservatieven met hun voeten stevig in de Westerse denktradities die de schouders onder projecten kunnen zetten. Die beginnen niet eerst een vergadering (uitstel van actie) maar beginnen aan iets nieuws dat een succes wordt, door de combi talent en hard werken.

Liever meer Urk-mentaliteit….

De mens is geneigd tot alle kwaad (en ik ben mens)
Denk hierbij aan de Urkers, aanpakkers of de laatste echte Friezen. En je hebt mensen nodig die invloed hebben, of het talent om invloed uit te oefenen. Je hebt zelf leiders nodig die in staat zijn om topposities te bekleden in media, academia en politiek.

Mensen zijn immers gezagsdieren en kuddedieren, die doen wat baassie zegt, en die uit angst voor hun baantje/eigen hachje overal voor te porren zijn. Het gros van de mensen heeft instructies nodig, uiteindelijk is maar 1 op de 10/20 mensen ondernemer, de rest is ‘personeel.’

Iedere beweging die van ‘de goedheid van de mens’ uitgaat is gedoemd tot falen. Omdat ik een gezond zelfwantrouwen heb, ben ik ook productief, en in staat mezelf een trap onder de reet te geven. ‘Geen zin’ is geen excuus. Het resultaat is ondermeer 5000 diepgravende internet-artikelen in 11 jaar, naast ettelijke andere papieren publicaties in kranten ,tijdschriften, 2 wetenschappelijke e-books en binnenkort een eigen foto-koffietafelboek.

Aan luie mensen hebben we niks.

…dan wat escapitische drugsgebruikers

De protestantse leuze dat ‘de mens geneigd is tot alle kwaad’ (ook gij Brutus) getuigt van realisme. Geneigd tot ijdelheid, egoïsme, winstbejag en luiheid, maar tot het goede in staat. Dan ben je ook tot zelfkritiek in staat, de basis van een goed functionerende werkvloer. Ouderwets realisme is ook de sleutel tot een realistische kijk op de corona-psychose: zo intens slecht kunnen mensen zijn, de meeste mensen zijn mengvormen, opportunisten.

Je hebt als verzetskrant dus ook kapitaal nodig, want ‘vrijwilligheid’ ontaardt snel in ‘vrijblijvendheid’. Voor niets gaat de zon op.

Dat is hier bij de Nederlandse variant op Demokratischer Wiederstand, De Andere Kant ook nog een dingetje. De distributie zal professioneel moeten, anders krijg je wat goedbedoelenden bij wie al die kranten ergens in een depot blijven hangen, tot groot plezier van het Ministerie van Staatsterreur (‘Veiligheid en Justitie’).

Van de Stichting Gezond Verstand

Gezond Verstand doet het alvast goed, met meer dan 10 duizend abonnees zijn ze al een flinke luis in de mediapels. Een dingetje is wel: als je enkel een ‘oppositie’-krant bent, zonder gewone interviews, leuke nieuwtjes en steeds het zelfde schrijft, dan denk je ‘och dat weten we nu wel’. Zet dan je redactielokaal neer in Teuge op de Veluwe. Overal Teuge.

Dat gevaar loopt Interessante Tijden ook steeds, dat het  ‘Voorspelbare Tijden’ worden. Aan de andere kant: als je teveel items maakt over werkende alternatieven voor de huidige leugenachtige en corrupte overheid, is het net alsof je schrijft over ‘tips voor hoe je Joodse onderduikers verstopt’ tijdens het nazi-regime.

Leest U nog ‘De Krant’? Wij hebben Gezond Verstand

Immers, hun Openbaar Ministerie met hun team ‘Ondermijning’ zal alles doen je te ondermijnen in samenwerking met gemeentes, Belastingdienst en de rechterlijke macht. Zo fascistisch en corrupt is hun Gerrit van der Burg wel en die Siebe Riedstra die ze directeur-generaal maakten bij het Ministerie van VWS.

Zie enkel hoe zij mij criminaliseren (hun Rigje van der Heide van het OM die mij met Joodse vriendin wil framen als antisemitische groepsbelediger), of hoe het Ministerie van Staatsterreur mijn broeder in het goede Tom Zwitser ‘framede’ met hun NCTV: Ferd Grapperhaus weigert op zinvolle wijze daarover Kamervragen te beantwoorden.

Ze kunnen ook niet anders: want als het corona-kaartenhuis ineenstort, dan stort ook de hele regering in en de gehele overheid die collaboreerde met de vaccinazi’s, dan storten de media ineen. Dan is het ‘exit oude systeem.’

Kamervragen over gewelddadige arrestatie, pepperspray, autoruit in slaan, nacht in de cel, onrechtmatige DNA-afname, overtreding Politiewet door de terroristen van Grapperhaus

Hun uitgangspositie is dus veel sterker. Want iets nieuws onbewezens en potentiele chaos, dat vrezen mensen meer dan stabiele onderdrukking en vernedering met hier een daar een beloning als je braaf bent geweest. De massapsychologische operatie Covid19 is met een grote mensenkennis opgezet. Wel vraag je af: wat heb je daar nu aan.

Stel, je hebt de wereldmacht en van de hele wereld een soort China gemaakt, een totalitaire technocratie, eenpartijstaat: wat is daar nu aan, wat voor leven heb je dan met die touwtjes in handen? Hoe meer touwtjes in handen, hoe onvrijer leven je zelf hebt.

14 Replies to “Verzetskranten tegen dictatuur verder op papier”

 1. Je bedoelt zoiets?

  Willke Alberti de popster van de bejaarden optredend en rondtrekkend in het verpleeghuiscircuit:

  Willeke Alberti heeft ondanks een volledige vaccinatie onlangs het coronavirus opgelopen. De zangeres vertelt dinsdag in De Telegraaf dat ze inmiddels helemaal genezen is, maar ze is behoorlijk ontstemd over haar besmetting.

  “Iemand in mijn omgeving – ik zeg niet wie, want dat vind ik niet netjes – heeft mij toch weten te besmetten. Diegene was niet gevaccineerd. Hoe dom kun je zijn?”, aldus de 76-jarige. “Als je met mij omgaat of werkt, weet je dat ik veelvuldig optreed in verzorgingshuizen. Dan moet je toch wijs zijn en niet ongevaccineerd in mijn buurt komen? Je laat je toch ook inenten tegen bijvoorbeeld de mazelen, pokken of polio?”

  Alberti is inmiddels strenger geworden in de keuze met wie ze optrekt. “Het klinkt heel vervelend, maar met mensen die weigeren een prik te halen kan ik niet omgaan of werken. We moeten, zeker de kwetsbaren en ouderen, nu eenmaal voorzichtig zijn. Ik dacht dat ik met twee prikken wel veilig was, maar dat bleek dus toch niet helemaal zo te zijn. Daarom zeg ik nogmaals: mensen haal die vaccinaties!”

  1. Goh WAT EEN INTELLIGENTE vrouw.
   Na 2 prikken toch nog ziek worden, hoe zal dat toch kunnen?
   Advies: Snel prik 3 en 4 halen, totdat het NIET meer hoeft.
   En wij kunnen NU BETER NIET MEER met haar omgaan, zij kan ons NU BESMETTEN.

 2. Of zoiets?

  Na het Delta virus komt het Lambda virus:

  A new coronavirus mutation known as the lambda variant that is thought to have increased
  resistance to vaccines has appeared in the United States.

  The World Health Organization has classified the lambda variant as a “variant of interest,”
  meaning that it is suspected to be either more contagious than the original strain or more able to evade vaccines.

  However, because the Lambda variant is relatively resistant to the vaccine-induced [antibodies],
  it might be possible that this variant is feasible to cause breakthrough infection.

 3. Was laatst aanwezig bij een sessie van Gezond Verstand in Bakkeveen. Ook zij willen een beweging opstarten… net als zoveel andere initiatieven. (o.a. Hulleman met z’n verbindingsapp).

  Ondertussen rijden de prikbussen door het land en staan ze binnenkort op het schoolplein. Demo’s zijn verworden tot geregisseerd rondje lopen in de matrix. Dergelijke initiatieven zijn deels verworden tot verdienmodellen. Neen, verzetkrantjes, boeken, podcasts, demo’s… ze gaan ons niet helpen.

  Na het kijken van de video van advocaat Arno van Kessel uit Leeuwarden is het me nog meer duidelijk geworden. Het is overigens maar de vraag over de heer Van Kessel de door hemzelf ontdekte reset-knop weet te activeren.

  De 2 uur durende video is hier zichtbaar, zonder commerciële bedoelingen, een pure opname dus wat zich vertaalt in een mindere geluidskwaliteit, maar de inhoud is wat mij betreft onovertroffen. Feitelijk een gehele verzetskrant ineen met een sprankje hoop: https://www.bitchute.com/video/pPghQ0Y691Sa/

 4. Responses to Je bedoelde zoiets? Of zoiets?

  I rest my case.
  We are fighting a losing war.
  This will take one hundred years to turn and recover.
  Just teach and protect the Young from indoctrination.

 5. Openbaringen 22:10 En hij zeide tot mij: Verzegel de woorden der profetie dezes boeks niet; want de tijd is nabij.

  11 Die onrecht doet, dat hij nog onrecht doe; en die vuil is, dat hij nog vuil worde; en die rechtvaardig is, dat hij nog gerechtvaardigd worde; en die heilig is, dat hij nog geheiligd worde.

  12 En zie, Ik kom haastiglijk en Mijn loon is met Mij, om een iegelijk te vergelden, gelijk zijn werk zal zijn.

 6. “Adam Weishaupt, of paranoia’s die overal een pedofielenring zien of ‘controlled opposition’: ”

  Ik dacht dat je altijd goed geïnformeerd was. Maar door dit te schrijven blijkt dat je lang nog niet uitgestudeerd bent. En nee niet overal zijn pedoringen, of controlled opposition. Het vrij duidelijk waar je die moet zoeken lijkt me.

  Maar gelukkig leer je wel van je fouten, zoals in het geval van de peperdure advocaten die zich ongegeneerd mogen profileren in de MSM. Ik had je ook van te voren kunnen vertellen dat die jongens echt niet voor jou werken als ze daar (MSM) gratis mogen adverteren.

 7. in wykbled it nijs lezen we:
  Foar Fryslân is tige wichtich om te witten dat de seespegel stiicht. Dat giet aloan hurder en it is de fraach oft de besteande ynfrastruktuer it opkommende wetter noch lang baas kin. Sûnder maatregels sil de seespegel neffens de wittenskippers de kommende iuw op syn minst fiif meter omheech gean en miskien wol fyftjin meter.

 8. bouwe de boer verklaart dat hij aan het trainen is voor de elfstedentocht,o.a dankzij windpark fryslan ziet hij de kans groot dat dit binnen 5 jaar zal gebeuren.

 9. Er komt ongetwijfeld meer reuring. Deze maand nog (om veiligheidsredenen een geheime locatie, en datum op laatste moment bekend gemaakt) treden de politieklokkeluiders van BPOC2020 naar buiten. BLCKBX-tv zou de boel filmen daar. En nu zorgt BPOC opnieuw voor reuring met hun Meldpunt Vaccinaties. Ook de term “prikspijt” zie je nu regelmatig voorbij komen. Of het allemaal genoeg zal zijn om het tij te keren? Ik weet het niet. In sommige landen, zoals Frankrijk, Duitsland, Italie, en Australie, begint de dictatuur al behoorlijk vorm te krijgen. Ben wel benieuwd of de Duitse advocaat Fuellmich wat kan bereiken. Naar verluidt is tie bezig met een enorm dossier aan bewijmateriaal. Ook benieuwd of het rampspoedscenario uitkomt, waar bv. o.a. Dr Geert vd Bossche al een tijd voor waarschuwt, nl. een explosie aan sterfgevallen en ernstig zieken als gevolg van de vaccinaties. Het zijn idd. “Interessante Tijden”..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *