Boerenplaag Rob Jetten een Rockefeller-fellow (SDG15)

Boerenprotest Achterhoek

Op papier heten Kamerleden ‘volks’-vertegenwoordigers, maar vaker zijn het natuurlijk gewoon lobbyisten van special interest en ‘het grootkapitaal’. Dat geldt ook voor Rob ‘halveer de veestapel’ Jetten, wiens anale naai-campagne naar boeren dusdanig bij Corporate BV in de smaak viel dat hij bij HET lobbycollectief van globalisten is toegelaten: als David Rockefeller-fellow van de Trilateral Commission.

Trilateral Commission

Fuck the farmer (SDG 15)
Nu is dat geen ‘breaking news’ of een geheim, hij vermeldt het zelf op zijn eigen pagina. Maar die toelating tot zo’n belangrijk globalistisch lobbycollectief, dat is wel een bevestiging vanuit welke hoek de operatie ‘Fuck the farmer’ komt uit naam van ‘stikstof’ en andere excuses.

Dat beschreven we ook al in de Epoque nr 11, bij SDG Doel 15: Life on Land. (HIER BESTELLEN en die planeetredders hebben geen geheimen meer voor je) De 2030 Agenda, dames en heren. Rob Jetten voert hun 2030 Agenda uit in de politieke arena.

Plug & Zeilmaker in Blue Tiger Studio, bestel de Epoque 11 over de 2030 Agenda

Stikstof is dat intelligente molecuul dat bij de Duitse grens ophoudt ‘schadelijk’ te zijn, zodat je daar plots zo hard mag rijden als je zelf wilt. Terwijl je hier in ganzenpas op de ‘snelweg’ 100 moet rijden, even hard als een vrachtwagen, zodat er meer files ontstaan (want mensen zijn 10-20% langer op de weg).

Inderdaad….

Technocratie lobbyclub (regering door ‘experts’ die Corporate BV selecteert)
De Trilateral Commission is een in 1973 door Manhattan Chase (nu JP Morgan Chase)-bankier David Rockefeller opgerichte denktank voor en door globalisten. Zij streven een mondiale technocratie na, dus ‘regering door experts’, en zijn een soort ‘talentpool’ voor globalist-lobbyisten uit academia, bedrijfsleven en politiek.

Wil je meer leren over de Trilateral Commmission haar activiteiten en doelstellingen, bezoek dan de website over Technocracy van econoom Patrick Wood. Die onderzocht sinds oprichting samen met Anthony Sutton al de agenda die deze club van miljardair David Rockefeller uitvoert.

Schuldbewuste boeren die de agenda van de tegenstander tot eigen doelstelling maakten

Wat streven ze na? Technocratische regering, dus dat door de elite geselecteerde ‘deskundigen’ en lobbyisten de democratie buiten spel zetten. Dat je vraagstukken als ‘hoe willen wij leven’ versmalt tot een technisch detail,  waarover alleen een stel technocraten met een stikstofmodel of klimaatmodel beslist.

Samen met Henry Kissinger is David Rockefeller (met zijn broer Lawrence Rockefeller) ook belangrijke drijvende kracht achter de CO2-zwendel, onder meer via hun lakei Maurice Strong (organisator eerste klimaattop in Rio de Janeiro in 1992) en hun neef Nelson Rockefeller die het Earth Charter schreef met Ruud Lubbers.

…aanbevelingen bij boek dat Pieter Winsemius schreef in 1990 met MacNeill

Pieter Winsemius – een andere oud-voorzitter van Natuurmonumenten en McKinsey-baas- schreef met Jim Mac Neill van de Club van Rome voor David Rockefeller zijn Trilateral Commission in 1991 al het mondiale ‘transitie’-pad dat ze voor moedertje de planeet moesten afleggen:’ Beyond Interdependence’.

Andere Nederlandse leden zijn/waren ondermeer Hans Wijers (vm voorzitter Natuurmonumenten, Shell, ING), Louise Fresco van Wageningen UR. En ook Corien Wortmann Kool werd tot de Trilateral Commission toegelaten, als groene kip op de gouden eieren die ‘ABP-pensioenpot’ heet.

Andere belangrijke leden zijn Thomas Leysen, de Belg die bijna alle Nederlandse kranten in bezit heeft als Telegraaf en NRC. En Klaas Knot, baas van De Nederlandse Bank die ons monetair systeem verweeft met de CO2-zwendel (samen met Frank Elderson) is ook lid.

Boeren kunnen dus wel boos worden op de grassprietjes van het Malieveld. Maar daar zitten hun tegenstanders niet. Het is ook niet ‘de stomme linkse huhugekkie zus’ of ‘die gekke dierenactivisten zo’. Nee: de agenda tegen boeren komt uit de boardroom, de hoek van miljardairs, bankiers en multinationals.

En daarvan is Rob Jetten een lobbyist. Een andere D66-link met globalisten-lobby loopt via Gerben Jan Gerbrandy. Die is lid van het lobbycollectief Globe EU in Brussel (met directeur van Club van Rome, Anders Wijkman), en hij zat ook in de commissie van Remkes die de boeren van hun grond moest helpen jagen, op basis van wetenschap op bestelling (kwestieuze rekenmodellen) uit Wageningen en Bilthoven.

For David Rockefeller and Maurice Strong

Gerbrandy’s voorganger was Doeke Eisma, tevens de lobbyist in Brussel voor ondermeer Natuurmonumenten. David Rockefeller was ook een drijvende kracht bij oprichting van de Club van Rome (1968). Het is bijna onvoorstelbaar hoeveel invloed deze man op het wereldtoneel uitoefende, samen met zijn lakei Henry Kissinger.

De omslag is gemaakt door een nazaat van Rothschild-agent Jacob Schiff

Lees daarover ook Rockefeller zijn eigen autobiografie. Niets dat ik schrijf is niet ook ergens ‘open source’ te vinden. Het enige dat je na het opdoen van kennis nog hoeft te doen is de puzzelstukjes tot een puzzel verbinden. In de Epoque 11 zie je daar het resultaat van, dus andermaal: bestel die vrucht van jaren onderzoek naar geldstromen, politiek en ideologie van de klimazi’s.

Zonder hun 2030 Agenda te doorgronden, snap je niet hoe modern Nederland en haar politiek werkt.

One Reply to “Boerenplaag Rob Jetten een Rockefeller-fellow (SDG15)”

  1. The new “Atlantic Charter” signed by President Biden and UK Prime Minister Boris
    Johnson pledges to remove 30% of all land from human productive activity, while
    strengthening the “special relationship” between the U.S. and the UK for a world order
    based on Anglo-American rules, to confound and confront Russia and China.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *