Voor blinden ligt ‘de’ macht bij Parlement & politici

Hugo ‘The Killer’, aanbeden door ‘het volk’ dat nog gelooft in de NPO, RTL en de voorgeschreven werkelijkheid

Voor deze zaterdagse reisreportage gingen we andermaal op bezoek in Den Haag, journalisten spotten op het Binnenhof. Die richten hun camera wekelijks op Hugo de Jonge en andere politici die andermans agenda uitvoeren. Terwijl Binnenhof-watcher Huig Plug als luis in de pels juist ook alle topambtenaren kent die deze politici aansturen en ook vaak in invloed overleven.

Hugo de Jonge houdt zijn verkooppraatje voor ‘de pers’ die zijn gezwets zonder enige intelligente kritische vraag overneemt…

Topambtenarij en hun netwerken regeren
Denk aan de benoeming van D66’er Siebe Riedstra op het Ministerie van VWS als (interim) secretaris generaal, directeur van de ABD Topconsult-groep, oftewel Algemene Bestuurs Dienst haar topambtenarij.

Die benoemt op zijn beurt weer een vriendje Marcelis Boereboom als opvolger op VWS. Zo komt de topambtenaar onder wie de Toeslagen-affaire mocht dooretteren toch weer op een topfunctie terecht.

Of denk aan de benoeming van D66’er Tom  de Bruin tot Minister van Handel en Ontwikkelingshulp (Het Sigrid Reset Kaag D66-departement). We zitten nog steeds met het zelfde afgetreden Kabinet Rutte 3 dat geheel ongrondwettelijk gewoon nieuwe vriendjes/ministers blijft benoemen als deze D66’er. Die komt uit het netwerk van Eurofederalisten en diplomaten bij de Verenigde Naties, oftewel: een typische globalist.

D66’er Tom de Bruin, een demissionair kabinet kan gewoon eigen vriendjes blijven benoemen als nieuwe minister

Ook was hij sinds 2011 adviseur van de Raad van State, het hoogste rechtsorgaan dat  nu door D66-bedrijfslobbyist Thom de Graaf geleid wordt, met opperhoofd Oranje als hoogste baas. Wie de posities van invloed benoemen mag, die heeft de macht. Politici acteren in de Kamer vooral als sollicitanten voor ‘de macht’, zo blijkt uit hun stemgedrag.

Wie zijn carrière lief is stemt voor avondklokken, vrijheidsberoving, klimaatkleptocratie. Want dat is wat Mr Global wil, en dat netwerk van internationalisten bepaalt wat ‘Den Haag’ uiteindelijk doet als epicentrum van globalisme.

Binnenhofwatcher Huig Plug, die doet wat ‘de pers’ nalaat… 

Het volk verdringt zich rond TV-persoonlijkheden
De politici zijn de meest zichtbare personen op de voorgrond van ‘de macht’, waarop gemakzuchtig journaille haar camera’s kan richten. Door al die media-aandacht voor die poppetjes van de tv, staat er ook een hele schare aan ‘fans’, die bijvoorbeeld met Hugo de Jonge op de foto willen.

Of die een glimp van deze politici willen opvangen, alsof je de groupies ziet die zich bij Adolf Hitler in Berchtesgaden verdrongen.

De politici zijn op hun beurt ook maar loopjongens en meisjes die voor het behoud van hun carrière bepaalde besluiten nemen moeten. Omdat ze anders niet toegelaten worden tot de belangrijkere netwerken van macht en geld, die voor hun latere loopbaan van belang zijn.

Intravac kreeg miljoenen van Bill Gates voor zijn vaccinatieprogramma, nu heeft Bruno Bruins er een commissariaat

Denk aan oud-minister van VWS Bruno Bruins, die door Hugo de Jonge werd vervangen in maart 2020. Toen publiceerde het Ministerie van I/W vervolgens in de Staatscourant haar ontheffing voor experimentele gentherapie, die als ‘vaccinatie’ verkocht zou worden. Bruins werd vervolgens in januari 2021 commissaris bij Intravacc, het door Bill Gates gesponsorde vaccinatiebedrijf dat op de (oude) RIVM-campus. in Bilthoven gevestigd zit.

Het Rode Pil-schema

Vaste lezers van Interessante Tijden zijn bekend met ons machtsschema van de Koninklijke Oligarchie Nederland BV.

De meeste invloed dichten wij toe aan de Ultimate Beneficiary Owners (UBO’s) van het grootbedrijf en banken, oud geld en nieuw geld rond de opper-UBO’s van het koningshuis. Verder bij de VNO-NCW en andere lobbynetwerken, die de posities van invloed benoemen.

Zoals de rechterlijke macht, de commissariaten bij belangrijke bedrijven, de posities van directeur-generaal van de Topmanagementgroep van de Algemene Bestuursdienst. (ABD Topconsult van D66’er Siebe Riedstra)

Hofvijver, visvijver voor headhunters die aan hun belang gedienstige politici werven

Visvijvers voor personeel van ‘de macht’
De visvijvers voor hun personeel zijn clubs als Minerva in Leiden. Om in zo’n netwerk te gedijen moet je ‘ontgroend’ worden, een initiatie ondergaan. In ruil daarvoor blijven je maatjes je helpen. Een andere manier is door handelingen te verrichten, waarmee je corrumpeerbaar bent geworden.

Hoe kan het anders, dat een topambtenaar op Veiligheid en Justitie, die al sinds de jaren ’90 verdacht wordt van kindermisbruik, Joris Demmink- zowel rechters kon blijven benoemen, en dat alle onderzoeken als het Rolodex-onderzoek niet daadwerkelijk tot vervolging en veroordeling leiden?

Blijkbaar hebben andere mensen voor deze topambtenaar krom gestaan, en die moeten als tegenprestatie elkaar beschermen.

Een manier om ‘macht’ te behouden is deze niet te verraden. Dan moet je chantabel zijn gemaakt. Omdat de mensen met de meeste invloed je leven verwoesten, wanneer je een boekje open zou trekken of iemand boven je zou verraden. Zo kun je dan steeds vaker zaken ‘verkeerd herinneren’…

Ferd Avondklok Grapperhaus, oud-directeur van advocatenkantoor Allen & Overy, tegelijk eigenaar van een holding met een schip

De Rat van Den Haag
De vraag hoe je ‘de macht’ krijgt en behoudt is zo oud als de politiek zelf. Manipulatie van de massa speelt in een ceremoniele democratie daarbij een voorname rol.

Voer een schimmenspel op, en ‘het volk’ ziet zo de mensen die hen gijzelen met Lockdowns zelfs als hun eigen redders van ‘het grote gevaar’.

Op het Binnenhof troffen we ook ‘De Rat’, alias Mark Meijer, die een rondleiding gaf langs de instituties. ‘De Rat’ is net als in de roman ‘De Rat van Amsterdam’  van Pieter Waterdrinker bekend met de ‘gouden riolen’ – bij Meijer in Den Haag- waar de ratten van de macht zich in begeven.

Societeit De Witte aan Het Plein

Denk bijvoorbeeld aan de netwerk-bijeenkomsten in het nabijgelegen Sociëteit De Witte.

En wist U dat er vanuit de Tweede Kamer een onderaardse gang liep naar het aan Het Plein gevestigde Huis van Amsterdam, waar in 40-45 Seys Inquart was gevestigd. Het schijnt dat Ad Melkert na de moord op Pim Fortuyn daardoor vluchtte vanuit de Kamer, toen boze Fortuynisten zich daar samendrongen.

De Rat wees op de verborgen symboliek die ‘de macht’ bezigt.

The Great Reset/Build Back Better/2030 Agenda (decade of action), het programma dat Rutte 3 uitvoert voor het netwerk van bankiers, multinationals en andere globalisten

Blindenschrift
Had U bijvoorbeeld ooit er op gelet, dat de ramen van de (jaren lang in verbouwing gaande) Tweede Kamer beplakt zijn met Braille-stippen, dus het schrift voor blinden? De symboliek is die van het schimmenspel dat politici moeten spelen, willen zij macht verkrijgen en behouden.

Onderdeel van dat spel is de interactie van politici met de media, die hen de benodigde publiciteit moeten geven om hogerop te komen.

Wie zich blind staart op die politici, en wie ‘de democratie’ idealiseert die op papier zo sterk staat, die ontgaat vervolgens hoe in de werkelijkheid de hazen lopen.

Daardoor fungeren ‘de kranten’ in handen van enkele internationalisten als Thomas Leysen van globalistische lobbyclub Trilateral Commission, de NPO in handen van de UBO-lakeien, en de overige stations als SBS en RTL (Bertelsmann Stiftung) in de praktijk vooral als verkopers van het ‘gewenste narratief’.

Het verhaal waarop ‘de macht’ casht.

Voor blinden ligt ‘de’ macht bij gekozen ‘volks’-vertegenwoordigers en ‘het volk’ heeft zelfs ‘grondrechten’…

Er zijn vele technieken om mensen je verhaal te doen geloven. Die kun je ook leren wanneer je uitgekozen wordt om lid van de Vrijmetselaars te worden. Uiteindelijk draaien zulke geheimzinnige en occulte clubs ook rond ‘de Wil tot Macht’, hoe die te verkrijgen en behouden.

Sommige kinderachtige trucs als ‘spiegelen’, je kunt al die techniekjes leren. Dat je zelf een scheet laat en je buurman beschuldigt ‘je stinkt.’ Is je opponent niet al te snugger, dan reageert die ‘ik stink helemaal niet’ zodat de lucht die je aan hem gaf rond hem bleef hangen.

Aan wie verkopen politici hun ziel?

Aan wie verkocht Hugo zijn ziel? En waarom weigeren ‘journalisten’ de benodigde vragen te stellen?

Uiteindelijk verkoop je dan je ziel voor wereldlijke roem. Aan wie je ziel vervolgens toekomt, dat kun je op het voormalige Justitie-gebouw aan het Plein zien. Duivelskoppen, en de Godin van de Nacht Isis (van  ‘Isis Ontsluierd’, gedicht Schiller en boek van theosoof Madame Blavatsky), de uil van Minerva, ze zitten allen in dat gebouw verweven.

Isis, de godin van de nacht met Minerva-symbolen en duivelskoppen

En voor de goede verstaander die de symboliek kent, gaan dan de ogen open die gesloten blijven voor zij die zich blindstaren op ‘het Parlement’.

Wat het zogenaamde ‘occultisme’ is, ‘het verborgene’ of ‘verborgen kennis’ (gnosis), dat is hooguit kunde die bij een kleinere cirkel bekend is. Die delen deze kennis niet met iedereen, want dat is het zelfde als je goede idee zonder octrooi-bescherming op staat gooien.

Wie wist dat dit ‘het oog van Ra’ was, op het gebouw van de Tweede Kamer, de Egyptische zonnegod?

Het oog van zonnegod Ra bij de Tweede Kamer

De goede verstaanders weten het en herkennen elkaar zo. En door bepaalde kennis en kapitaal wel onderling te delen, maar niet met ‘het plebs’, zo behoud je dan ‘de macht’. Oftewel, via het smeden van complotten, al mag je dat tegenwoordig beslist niet zo noemen.

Het volk dat zich vergaapt aan de politici van de dagelijkse tv

Laten we ook niet te romantisch zijn over ‘het volk’. Of ‘democratie’ – regering door ‘het volk’- nu zo geweldig is?

Doe je (mooiere) muilkorf op (Mauritshuis)

Als ‘het volk’ de macht zou hebben, wie zijn dat dan? De door televisie en Telegraaf gehersenspoelde Binnenhof-bezoekers die werkelijk geloven in het killervirus waarvan Hugo hen behoedt, dat vaccinatie-vee, verdienmodel op publieke kosten voor Pfizer, Moderna, Intravacc cs, die zijn ook ‘het volk’.

Wat je uiteindelijk wilt, is dat een ander mens jouw niet koeioneert uit naam van wat voor ideologie of instantie ook, dat je zelf beschikt over geest en lichaam. Of dat via democratie of anders werkt is misschien minder van belang.

4 Replies to “Voor blinden ligt ‘de’ macht bij Parlement & politici”

 1. NATO Declares Itself the New World Government,
  under the rules of Vanquard / Blackrock controlled America, with the Biden puppet as there spokes person.
  When they order to jump, the British Empire and EU puppets just say “how high” on the road to global corperate totalitarianism.

  NATO Secretary General Jens Stoltenberg promised that in its
  new role as a military-political alliance, NATO’s strategic
  concept would focus on the “threats” to the “rules-based
  international order” from Russia and China.

  This is happening … right now. It isn’t a TV show. It’s actually happening.

  The global-capitalist ruling establishment is implementing a new, more openly totalitarian structure of society and method of rule. They are revoking our constitutional and human rights, transferring power out of sovereign governments and democratic institutions into unaccountable global entities that have no allegiance to any nation or its people.

  You have watched as the New Normal transformed our societies into paranoid, pathologized, authoritarian dystopias where people now have to show their “papers” to see a movie or get a cup of coffee and publicly display their ideological conformity to enter a supermarket and buy their groceries.

  You have watched as the New Normal transformed the majority of the masses into hate-drunk, hysterical mobs that are openly persecuting “the Unvaccinated,” the official “Untermenschen” of the New Normal ideology.

  It is happening to most of our societies right now. An official narrative is being implemented. A totalitarian official narrative.
  A totally psychotic official narrative, no less delusional than that of the Nazis cult.

  Most people cannot see that it is happening, for the simple reason that it is happening to them. They are literally unable to recognize it. They do not recognize when they are going insane. When reality falls apart completely, the mind will create a delusional narrative, which appears just as “real” as “normal” reality and why actual initiation rituals begin by attacking the subject’s mind, obliterating the subject’s perception of reality.
  And this is why so many people cannot perceive the totalitarianism that is taking shape now, right inside their minds.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *