Bluetruth helpt politie die geen aso/terrorist (meer) wil zijn

Een goede omschrijving van Hellehol Den Haag

Zojuist spraken we even met de oprichter van Bluetruth, oud-politieman Francisco van der Valk (44). Die stapte met pijn in zijn politiehart uit het vak, omdat hij de uitoefening van dat voorheen respectabele beroep niet meer kon rijmen met zijn morele kompas. Een gecorrumpeerde politietop zou de werksfeer verzieken en tweedracht zaaien op de werkvloer. Hij richtte Bluetruth op als vangnet voor collega’s met gewetensbezwaar, met afdelingen in België en sinds 19 augustus ook in Frankrijk.

Een sociaal vangnet voor politie met nog enige ethiek

De vis rot vanaf de kop
Naast de Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie (BPOC) van vader en dochter Kuit, biedt Bluetruth nu een uitlaatklep voor agenten, die geen verlengstuk van staatsterreur willen zijn.  Zoals je uit de verhoren van de BPOC kunt opmaken van 80 agenten die uit de school klappen over politiegeweld tijdens coronamaatregelen, is het excessieve politiegeweld vanuit de politietop geinstrueerd.

Enkele agenten kenschetsen de moderne politie inmiddels als ‘criminele organisatie’, waar ook drugs wordt gebruikt.

Agenten worden onderling ook opgehitst tegen wat de korpsleiding tot ‘wappies’ demoniseert of ‘virusverspreiders’. Er wordt bewust aangestuurd op mishandeling als manier om mensen te intimideren die voor hun vrijheid en basale grondrechten demonstreren.

Terwijl ze actiegroepen als Kick Out Zware Piet juist beschermen, Extinction Rebellion geen strobreed in de weg leggen bij het blokkeren van het verkeer, en bij clubs als Black Lives Matter de ME helemaal niet zo op de voorgrond zetten.

Hoppa, nog meer juridische pesterij, dissidenten criminalisern

Nationalisering (2012) een oorzaak
Bij de BPOC-verhoren wordt de nationalisering van de politie in 2012 verder als oorzaak genoemd, dat bij een groeiend aantal ‘goede’ agenten gewetensbezwaren groeien. Ze verhalen over hoe ze een zoenend tienerstelletje als een stel zware criminelen in de boeien moeten slaan, omdat die na Sperzeit nog buiten waren.

En dat 1 collega meteen uit zijn stekker gaat, ‘Zero Tolerance’, waarop de ander zich gedwongen voelt zijn collega te steunen in het exces.

Sinds de nationalisering van de politie, worden agenten die elkaar niet kennen uit de dagelijkse praktijk via een centraal systeem bij elkaar ingeroosterd. Agenten klagen dat ze dus niet meer weten met wie ze op stap moeten.

Kende je collegae vroeger door en door, wist je wat je er aan had, deze vorm van inroostering voedt onderling wantrouwen. Alsof het bewust door de corrupte korpsleiding is ingevoerd als ‘verdeel en heers’-strategie om staatsterreur uit te kunnen oefenen. Die staatsterreur noemt de korpsleiding ‘zero tolerance’.

Grapperhaus, oud-directeur van advocatenkantoor Allen & Overy, tegelijk eigenaar van een holding met een schip. ‘Justitie’ rot vanaf de top…

Agenten kregen ook de opdracht ieder weerwoord van burgers als ‘belediging’ en dus bekeuring uit te schrijven. Dat is mij ook overkomen bij de Leeuwarder agent op het Zaailand, wiens willekeur ik met de Gestapo vergeleek, en die twee sneue stadswachten die ik vergeleek met de collaborateurs die de Joden op de trein zetten.

Daarvoor moest ik 30 april in Joure gehoord worden, en over een wel zeer gezochte aanklacht door Rigje van der Heide van D66/Openbaar Ministerie voor ‘groepsbelediging’. Zo’n trut van D66 die zichzelf opwerpt als ‘het beledigde joodse volk’ dat mijn schrijven aan een andere D66’er bij de rechtbank wil voorleggen.

Opdat die vervelende website Interessante Tijden uit de lucht gehaald kan worden, en kritische schrijvers het zwijgen kan worden opgelegd. Terwijl er geen 1 jood aangifte deed, en terwijl ik als ‘antisemiet’ verkering heb met een Joods meisje.

Alle steunbetuigingen van onze online-gemeente hartelijk dank!

Dienstwapen inzetten tegen ‘virusverspreider’
Volgens Van der Valk is de corrumpering van de politietop, overheid en top van bedrijven een oorzaak. Zo ontstaat op de werkvloer van de politie ook een tweedeling, wat volgens hem tot een onveilige werkplek leidt voor vele agenten met gewetensbezwaar.

Bij de Nationale Politie is liegen en wetsovertreding schering en inslag. Zo beloofde Edwin Piest (hulpofficier) mij het binnentredingsverslag te sturen toen ze mijn lief Afke mishandelden en in de boeien sloegen. Dat is hij wettelijk verplicht. Maar Edwin Piest pist op de wet en onze burgerrechten.

Bluetruth werkt aan een sociaal-economisch vangnet voor agenten met gewetensbezwaren die uit het beroep willen stappen. Dat die een andere baan kunnen krijgen. Het nadeel van dergelijke initiatieven en trends:

  • zo verlaten de goede agenten met hart voor het vak het korps, terwijl de triggerhappy borderlinecowboys en drugsgebruikers overblijven.

Van der Valk spreekt al over een tweedeling in het korps, waar niet-geinjecteerde agenten gedemoniseerd worden door wel-geinjecteerde collegae. Ook vreest hij dat een door korpsleiding en media gehersenspoelde agent het dienstwapen zal trekken tegen wat zij hebben leren zien als ‘virusverspreiders’ en ‘wappies’ (untermenschen)

Zo verdienen de duurzamen hun geld

Oftewel, de Politie is een gevaar voor de samenleving geworden, waar de korpsleiding selecteert op psychisch zieke idioten die het leuk vinden om weerloze burgers te criminaliseren en mishandelen. Dat is ook mijn ervaring toen de politie van Leiden mij met zes politie-auto’s insloot, waarna zo’n gelkuifje met tatoeages en scheurbroek het nodig vond mij met pepperspray in de ogen te spuiten.

Zo’n jongen is psychisch ziek, en een gevaar voor de samenleving. Kortom, ideaal personeel voor Ferd Grapperhaus zijn ‘Ministerie van Veiligheid’ ( = ‘staatsterreur’, want van veiligheid en ‘gezondheid’ krijgt een overheid nooit genoeg).

Anderhalvemeter?

Zoals de BPOC-verhoren ook stellen, vinden de ‘goede’ agenten dat zulke mensen 20 jaar terug nog direct door de korpsleiding op non-actief zouden worden gezet. Nu worden zulke doorgesnoven borderlinecowboys dus van hogerhand aangemoedigd om asociaal te doen tegen gewone burgers.

‘Zero Tolerance’…Oftewel: Staatsterreur.

Wat ik na inmiddels drie arrestaties die doorgesnoven hooligans van Mark Rutte/aka ‘De Politie’ ook steeds duidelijk maak: vroeger wilde ieder jongetje politieman worden, brandweer en piloot. Verkrachters, dieven en moordenaars vangen en opsluiten, mensen helpen: is er een meer respectabel beroep denkbaar?

Nou jongens, de koffie staat weer klaar.

Nu zitten de verkrachters (Joris D. cs), dieven  (‘duurzaamheid’ noemen ze dat tegenwoordig) en moordenaars in de leiding van het land, en ben je ‘crimineel’ wanneer je als journalist het beestje genaamd ‘corruptie’ bij name noemt. Nu zou ik me kapot schamen om het gezicht te zijn van beleid, dat de hele middenstand en cultuursector kapot maakt.

Wat bij de politie ook meewerkt, is dat de agenten als uitvoerend personeel beschikken over mavo- werk en denkniveau. Het zijn mensen die meer televisie kijken en dus ook daadwerkelijk geloven wat NOS, RTL en Telegraaf ze voorspiegelen. Alsof er daadwerkelijk een ‘pandemie’ zou zijn, en alsof je na dubbele injectie daadwerkelijk niet meer anderen zou besmetten.

6 Replies to “Bluetruth helpt politie die geen aso/terrorist (meer) wil zijn”

  1. Het gemiddelde denkniveau aan de straatkant van Justitie, de man of vrouw met de platte pet, schijnt zó laag te liggen dat toen ze mee wilden doen met de toentertijd veelbekeken jaarlijkse ‘Nationale IQ-test’ (of Quiz) van BNN (later RTL meen ik), er na intern onderzoek naar wat voor uitstraling dat op de politie zou hebben, er van ‘hogerhand’ ten strengste is afgeraden hieraan deel te nemen.

    Er schijnt ergens een interne ‘rapportage’ te zijn waarop te vinden is dat het gemiddelde niveau van straatsoldaten en kantoorkorporaals van de politie ergens ligt tussen de 92-95, net onder dat van de Nagelstylisten, Zestigplussers, Doven en Vrouwen met grote borsten. zie lijst: https://nl.wikipedia.org/wiki/De_Nationale_IQ_Test_(Nederland)

    De ‘overheid’ is er altijd goed in geweest volk van het allerlaagste slag uit de samenleving vandaan te trekken waarna ze als ‘janitsaren’ worden ingezet tegen de duidelijk intelligentere soorten zoals de echte ‘Mannen’ 126 (toxic masculinity) en ‘Boeren’ 127 gescoorde IQ-punten, volgens deze quiz bovengemiddeld begaafd (HBO/WO niveau).

    Een tientje voor degene die de hand weet te leggen op dit zorgvuldig verborgen gehouden ‘onderzoek’.
    Laat ze maar eens zichtbaar worden net boven de Roodharigen, maar vér onder de 10-jarigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *