I Hope that Rutte loves their children too (…)

Bewakingstoren van kernbasis Havelterberg

Op de Havelterberg vind je in natuurgebied vol insecten als libellen en bijen nog een restant van de Oost-West-Schijntegenstelling van afgelopen eeuw: een bewakingstoren voor een basis waar kernwapens lagen opgeslagen tot in de jaren ’80. Mocht de Boze Rus toch komen, dan wachtte deze een stralende toekomst, kudo’s het Ministerie van Oorlog van Wallstreet haar vazalstaat Nederland.

Nu natuurgebied…

I hope The Russians love their children too
Wij kregen op de radio nog liedjes te horen met de vraag van Sting ‘I hope the Russians love their children too’. Want

‘Mr Chroestjov says ‘we will bury you, I don’t subscribe to this point of view, such an ignorant thing to do, I hope the Russians love their children too’.

Een liedje bulkend van de morele superioriteit, terwijl David Rockefeller met zijn Manhattan Chase Bank en Henri ‘Bor’ Kissinger ondertussen een merkwaardige dubbelrol speelde. Over die dubbelrol van Henry ‘Bor’ Kissinger schreven we hier al, dankzij het werk van Evert Smit (Geheimenis der wetteloosheid)

Russofobie/xenofobie
Wie had gedacht dat de media – gecontroleerd door overheid, Nato en Trilateral Commission (Thomas Leysen) zo rond 2010 weer met een nieuwe campagne tegen ‘De Boze Rus’ zouden beginnen. Het is iedere week in die gecorrumpeerde MSM wel ergens raak, de Russofobie (was ‘xenofobie’ geen misdaad voor liberals) wordt aangewakkerd.

Met ‘Made in China’ geregeerd door de communistische partij is blijkbaar niets mis. Maar ‘De Rus’, die sinds de jaren ’90 niet meer communistisch is als VVD66, die heeft het gedaan. Oftewel, het Westers communisme/liberalisme/atheïsme hitst nu oorlog tegen een natiestaat die zich als christelijk profileert (orthodox)

Trudy!

Het Fake News van Friesland, de Leeuwarder Courant in handen van Trilateral Commission-lid Thomas Leysen wist afgelopen maand – meeliftend op 10 jaar media-campagnes tegen ‘De Boze Rus’ – trots te melden dat Friese gemeenten van de Boze Rus afscheid zouden nemen. Terwijl Russen veel betrouwbaarder zijn dan de klimaatmaffia van eigen bodem, die leugenaar en oplichter Bouwe de Boer, de ‘Energiecommissaris’, oftewel privaat lobbyist voor de VNO-NCW Noord in publieke dienst.

Men wil geen goedkoop Russisch gas meer (waar de Duitsers wel gretig gebruik van maken), alleen nog wiebelstroom uit windmolens, de subsidiekas van GroenLeven spekken en blackouts van eigen bodem. Zo jubelde het fake news van Friesland in een nogal warrig geschreven bericht van P’iet’r At’sma.

No juh Pie’tr At’sma, soo goed, dat jai voor duesssame enussie bent juh en sssirkulaair met sssonne-p’neulen, echte ssjoern’list.

De Trilateral Commission-krant, Fake News van Friesland is verheugd dat we van de boze Rus afstand nemen…

Terwijl de Russen geen contractbreuk pleegden en keurig gas leverden. En terwijl Nederland met haar ‘Gasrotonde’-strategie (zie reportage Alkmaarder Emiraten) als distributeur van Europa ongetwijfeld wel Russisch gas zal blijven afnemen, maar dan dus niet voor de burgers.

Wij worden door de klimaatmaffia immers ‘van gas los’ gerukt, en als je protesteert sturen ze de politie bij je binnen (‘Binnentredingsrecht’ van de klimaattafels)

Gasunie en Shell waren toch deelnemers in de Nordstream-pijplijnprojecten door de Baltische Zee. Je kon op Rugen (DE) die gaspijpen opgeslagen zien bij ons bezoek in oktober 2018, dat is waar ze aan land zouden komen.

Geniaal dier, net een oorlogshelikopter

De poot verwijt de ketel
Was het niet Mark Rutte, die de aftrap gaf voor Russofobie in het Nederland-Rusland-jaar toen deze Vladimir Poetin moreel de les zou lezen over ‘de homo’s’, die zich weer eens achtergesteld voelden omdat ze bij Poetin geen openbare orgie op de grachten konden vieren. Rutte kwam op voor die superieure Westerse waarden van D66’er Sidney Smeets.

Wanneer Sting zou zingen ‘I hope that Rutte loves their children too’, dan krijg je daar toch een ongemakkelijk gevoel bij.

Alsof die regenboogstrijders van VVD66 onder aanvoering van directeur-generaal Joris D. met Sidney Smeets in de rectale stoottroepen daar een wel zeer dubieuze affectie bij koesteren, sinds Ed Klimaatwet Nijpels (1978) de legalisering van hun activiteiten bepleitte..

Hoe kun je een bezoekend staatshoofd van een belangrijk handelsland zo schofferen, waarmee een 3 eeuwen lange bijzondere relatie bestaat (denk aan de grachten van Sint Petersburg, waar Nederlandse steden voor als voorbeeld dienden, of de Hermitage).

Vuurlibelle op de heide

De poot verwijt de ketel dat die smerig is…

Poetin antwoordde heel beheerst: het zou in Rusland ondenkbaar zijn dat je een pedopartij kon oprichten. In Nederland bestond zo’n partij. Het zou in Rusland ondenkbaar zijn dat vrouwen niet verkiesbaar zijn bij een partij. In Nederland bestaat zo’n partij. Aldus de Russische ketel.

Wie zonder zonde is….

Partijkantoor D66. Wanneer D66’ers zeggen van kinderen te houden…

Pakt Poetin journalisten op die tegen de klimaatmaffia schrijven?
In Nederland pakt de overheid gewoon journalisten op en laat die door D66’ers/rechters veroordelen, wanneer die de afpersingspraktijken van de klimaatmaffia blootleggen. In Rusland zou dat niet zo maar gebeuren.

Zo zouden we er aan toevoegen.

Kamervragen over gewelddadige arrestatie

In Nederland krijgen uitgevers van conservatieve en doorwrochte boeken en ‘Bankverbot’ opgelegd na in de media door het Rutte-regime tot ‘terrorist’ geframed te zijn. In Rusland zou dat misschien wel ondenkbaar zijn.

Sindsdien, zo rond 2010 is er vanaf Nato-zijde alles gedaan om de relaties met ‘De Rus’ te verzieken. Na een pauze onder Donald Trump, is Joe Biden weer ouderwets bezig waar Hillary Clinton al begon.

Wespennest in bewakingstoren

Mocht Mark Rutler met de Liberal Hawks van Biden oorlogje blijven hitsen tegen Poetin, en ten strijde trekken onder hun globaliserende regenboogbanier van ‘diversiteit’, dan ben ik voor Poetin. Ook zou ik een fles champagne open trekken wanneer Hugo de Jonge en Mark Rutte in het openbaar gelynched zouden worden.

Zie dat het door de Amerikanen bezette en verwoeste Afghanistan ook aan hun Sustainable Development Goals werd onderworpen. Die SDG’s werden daar op affiches op straat afgebeeld, zo liet een lezer zien die daarvan een foto toestuurde.

Nu treft de Amerikanen een zelfde lot als eerder de Russen. Die moesten in de jaren ’80 de aftocht blazen omdat de Amerikanen de Taliban en het moslim-extremisme bewapenden tegen ‘De Rus’.

De literatuur voor vandaag, van de vader van mijn lief

Dat bewapenen van moslim-extremisme was een plannetje van Zbigniew Brzezinski, de ‘veiligheidsadviseur’ van het Militair Industrieel Complex. En die is samen met David Rockefeller oprichter van de Trilateral Commission in 1973. De eliteclub waar je voor genodigd wordt, wanneer je de belangen van het globalisme dient.

Van die Trilateral Commission, daarvan is niet alleen Rob Jetten (D66) nu David Rockefeller-‘fellow’ en de eigenaar van de meeste Nederlandse kranten, miljonair-Belg Thomas Leysen. Ook Dick Benschop van Shell is er lid van, en Zita Schellekens, de ‘senior advisor’ van DSM-CEO en Bankraad van De Nederlandse Bank en tijdelijk coronagezant… Feike Sijbesma.

Groene Feike, de CO2-zwendel promoten en onbetrouwbare dure energie. (‘duurzame energie’) Zowel het groene geloof als het oorloghitsen tegen ‘de Rus’, het komt alles uit de zelfde machtskoker. De hele wereld aan de klimaatangst onder VN-vlag en regenboogvlag.

Een wespennest

Nu is het eindelijk tijd dat die Amerikaanse globalisten ook uit ons land oprotten. Zodat we een sterk onafhankelijk Europa ontwikkelen met sterke natiestaten die hun Europese erfenis bewaken in plaats van egaliseren/globaliseren. In Duitsland zag je daarvoor al de zogenaamde ‘Reichs-Deutscher’ protesteren van de Wallstreet-kolonie die we leerden kennen als BRD.

Reichsdeutscher weten dat er nooit vrede is gesloten, hun land is juridisch nog bezet

Volgens Trump-aanhangers zullen we tot zijn herkiezing moeten wachten, voor die vriendschappelijke scheiding tot stand kan komen.

Wij proberen ondertussen zo ver mogelijk van politiek te blijven, zo dicht mogelijk bij God als feilbare zondaars, en zo vaak mogelijk in de natuur. Of in onze Datsja in Langweer Friesland, De Abdij.

Maar helaas ontkom je er niet altijd aan in deze mensenwereld.

5 Replies to “I Hope that Rutte loves their children too (…)”

 1. Vergeet vooral niet het offeren van de MH17 met honderden slachtoffers, mede uitgevoerd door het minsterie van Buitenlandse Zaken, die ondanks de vele waarschuwingen om niet boven de
  Oekraine te vliegen, als enige deze vlucht wel liet doorgaan.
  .
  Vergeet vooral niet de herdenkings show die hier voor “public opinion” werdt opgevoerd.
  Ja mensen, uw “overheid” is medeuitvoerder en verantwoordelijk voor deze massamoord.

  Tweede Kamerlid Pieter Omtzigt (CDA) heeft een Oekraïense ‘nepgetuige’ van vliegramp MH17 in een zaal vol nabestaanden twijfel laten zaaien over de toedracht van de ramp. Dat schrijft NRC Handelsblad. Het verhaal van de man was opgesteld door het Kamerlid, blijkt uit geluidsopnames en sms-verkeer die de krant heeft.

  Het verband:
  Brzezinski – de oprichter van de Trilaterale Commissie – gooide middels zijn boek in 1997 de agenda van de Bilderbergconferentie op straat. Deze is gebaseerd op de Heartland Theory.
  De grote stuwende kracht, de strateeg, het meesterbrein achter deze geheimzinnige club is de heer Zbigniew Kazimierz Brzezinski.
  Wie is deze man ?

  http://www.derde-wereldoorlog.nl/Bilderbergconferentie.html

 2. Even een zen-momentje door jou mooie foto’s.
  Had ik nodig.
  Mijn leeraar Tai Chi, (les in de buitenlucht) heeft te kennen gegeven dat ik niet meer welkom ben als ongev………. persoon.

  Maar, ik word daardoor nog sterker!!!

  1. Wees blij dat je bij deze charlatan weg bent Mathilda. Deze leraar weet niet eens wat Tai Chi betekend! Een echte kenner, beoefenaar en leraar had jou nooit weggestuurd vanwege je vaccinatiestatus. Wat een amateur, een schande voor Tai Chi.

 3. Vergeef me alsjeblieft maar de tekst “I Hope that Rutte loves their children too (…)” maakt me ziek tot op het bot. Deze figuur moet sowieso uit de buurt van kinderen gehouden worden maar ook nog een boodschap van hoop in een zin met de persoon Rut….. gaat me echt te ver. Welk gezond weldenkend mens kan en wil deze misdadige creatuur nog dulden. Kom eens in contact met Russische mensen en neem de tijd om elkaar te leren kennen. We hoeven zeker niet bang te zijn dat deze mensen ons aanvallen. Normen en waarden daar zijn zuiverder als hier in west-Europa. En met figuren als Rut… & Co. hebben we geen andere vijand nodig. Jammer dat wensen niet uitkomen als men ze uitspreekt, voor deze globalistische retenkruipers heb ik wensen te over

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *