Transparancy International actiegroep 2030 Agenda/D66

Wij van D66 vinden onze D66’ers heeeeel integer

Zelfverklaard corruptiemonitor Transparancy International weigert daadwerkelijk onderzoek te doen naar corruptie bij hun D66-vriendjes van hun rechterlijke macht, de klimaatmaffia en de kindermisbruikmaffia met hun Jeugdzorg. Een kleine blik op directie, jaarverslagen en jaarrekening 2020 toont dat deze ‘ngo’ een ordinaire actiegroep van het D66/Linkse establishment is, die met andere- vaak door ambtenarij gefinancierde- ngo’s de invoering van Sigrid Kaag haar 2030 Agenda bepleit.

Actieclub voor 2030 Agenda voor ‘liberal’ miljardairs als George Soros

Een bende satanisten die actie voert voor sodomie en euthanasie
Directrice van de Nederlandse afdeling, dat is Lousewies van der Laan (jurist Leiden, Minerva?), de oud fractievoorzitter van de actieclub voor staatsalmacht, sodomie, kindermisbruik, babymoord, gendergekte, klimaatfascisme, sciëntisme (vergoddelijking van ‘de’ wetenschap en ‘de experts’ boven ethiek en gezond verstand) het doodspuiten van ‘ongewensten’, satanisme, en prikplicht genaamd ‘D66’, opgericht nadat Anton Lavey ‘The Age of Satan (1966) uitriep.

Zo iemand kunnen ze ‘stafchef’ van het Internationaal Strafhof in Den Haag maken. Omdat ‘het recht’ de juridisering van menselijke verhoudingen nastreeft, met als consequentie de uitbreiding van staatsalmacht. De verkooppraatjes over de planeet en wereldvrede zijn niet meer dan dat: verkooppraatjes.

NGO’s die zij ‘civil society’ noemen zijn deel van het machtsblok voor Eurofederalisme en Wereldfederalisme, dat haar gelden ontvangt van miljardairs, het grootbedrijf en de ambtenarij.

Transparancy International is van die internationalistenkliek een zoveelste exponent. Zij voeren actie voor de 2030 Agenda (Verenigde Naties, World Economic Forum) van SDG-minister Sigrid Kaag, hun SDG Doelen, de agenda voor liberal miljardairs waar ook John Biden vazal van is. Daarvoor kreeg de Nederlandse afdeling ook geld toegeschoven, om mee te helpen met feministische agitprop (SDG 5 en SDG 10) van SDG Watch Europe.

Feministische agitprop, de SDG Shadow Report Action Grant: drammen voor invoering van elite-agenda

Hun grootste financier met een jaarlijkse gift van 70k is de ‘liberal’ miljardair Van Vliet met zijn Adessium Foundation, de grootfinancier van de klimaatmaffia in Nederland en de anti-boeren/visserij agitprop. (bv Stichting de Noordzee, Oceana enz)

Bij de jaarlijkse donateurs vinden we ook het PR-bureau van de PvdA en linkse actiegoepen: Wallaart en Kuse. Thilo Wallaart is niet alleen de oud PR-hoofd van Natuurmonumenten, hij is ook propaganda-strateeg van de PvdA.

Zo krijgt ‘Transparancy International’ haar actiebudget

Verder opvallend is dat het grootbedrijf van Unilever tot SBM Ofshore (profiteurs van windmolenarij op zee) ze ondersteunt. Maar ook de Goldschmeding-familie (Randstad) en de FMO, dat is de Nederlandse Ontwikkelingsbank van het Ministerie van Sigrid Kaag. Hoe integer is staatsbedrijf Schiphol Nederland BV, dat Transparancy International daar geld van aanneemt?

Hadden die niet gesjoemeld met geluidsnormen? Hoe integer is witwasbank ABN Amro? Of Heineken van de gelijknamige vrijmetselaarsfamilie?

De partij van gender/sodomie-ideologie en klimaatfascisme

Alles dat D66 aanprijst is verachtelijk, wat ze bestrijden is het goede
Het is niet ‘overdreven’ om te stellen dat D66 een bende satanisten is. Daarom voeren ze ook zo fanatiek actie tegen het man-vrouw-huwelijk onder hun regenboogbanier, een christelijke erfenis. D66 = anti-christelijk. En daarom zijn ze ook zo fel op ‘emancipatie’, dat ‘De Staat’ met hun D66-rechters man-vrouw-verhoudingen moet dicteren uit naam van ‘non-discriminatie.’

SDG16: werelddictatuur en je bek houden, mondkap op!

In plaats van dat natuurlijke sociale verhoudingen zichzelf reguleren, op basis van eigen levensovertuiging. Daarom is D66 ook zo tuk op ‘het recht’, die D66’ers die voor ‘De Belangen’ krom staan, zoals hun avondklok-hete-aardappel Marie Tan de Sonnaville die hun klimaatclub Urgenda aan de winst hielp.

Om de hoek bij het Plein…

D66 is kortom Dictatuur, en ‘democraten’ staat bij D66 net als bij de DDR voor ‘dat wat onze macht versterkt’. Een stel zieke geesten.

7 Replies to “Transparancy International actiegroep 2030 Agenda/D66”

 1. The influence of Think Tank Groupes like Tavistock, CEPS and the Global Solutions Initiative.

  The World Health Organization was created by a Tavistock psychiatrist named G. Brock Chrisholm.

  Tavistock’s continued role as a global leader in gender transition therapy for children which has seen a 400% increase in cases of children processed through the facility between 2015-2020 is a sign that this operation is not a thing of the past but continues to exert influence on mental health to this very day.

  1. Het beste wapen blijft de PEN.
   Het is juist de bedoeling van de elite dat wij elkaar vermoorden met de liefde voor elkaar.
   Vrijheid van meningsuiting is een van de wapens en velen trappen daar maar al te graag in.
   Als meningen feiten zouden inhouden, waren het geen meningen meer maar vaststellingen.
   De elite is de intrigant die ons tegen elkaar opzet, zodat zij niet de schuld krijgen van de genocide.
   Met conventionele criminele wapens zou de lijdensweg niet satanisch genoeg zijn en tevens een vingerwijzing naar hen toe.
   De Elite streeft naar een demonisch weldadige Endlösung.

 2. “Omdat ‘het recht’ de juridisering van menselijke verhoudingen nastreeft”.
  Dat doet het dus niet!
  De MENS komt in het hele juridische systeem van Corporatie State of the Netherlands, maar twee keer voor; bij de geboorte en bij sterven. Voor de rest gaat het over Personen; dode entiteiten in eigendom van de centrale bank via “de staat”.

  De bewustwording WIE we zijn, onze waarheid, onze vrijheid en onze macht, hebben we dus geheel in eigen hand. Als MENS! De vertegenwoordiger met houderschap van de Persoon.

  Wie nu geen keuze maakt, maar onverschillig blijft, zal voor altijd verloren gaan in het ‘Nieuwe Normaal’. Het ergste is daarbij dat je per default beslist voor je gehele geslacht. Anders gezegd: je roeit je hele familie uit!

  Is er nu helemaal niemand meer bang te krijgen? Eelt op de ziel door Netflix?

  1. Wetenschap objectiveert maar toevallig zijn we geen objecten!
   Daar is door hen geen rekening mee gehouden. Foutje. Daar komen ze nog wel achter. Blijf sterk wat voor theorie er ook op ons wordt losgelaten. Dus trap er niet in. Je hebt het zelf in de hand.
   Bedenk dat er nu al miljoenen mensen wakker zijn al laat de media dat angstvallig NIET zien.
   Die wakkeren verkopen hun ziel niet voor geld.
   De Fransen zijn momenteel goed bezig. Erg belangrijk!

 3. Wees eindelijk eens wijs en steek je licht op in Rusland of Belarus. De zogenaamde dictaturen waarin vrijheid van meningsuiting met de dood moet worden bekocht maar waar nog goede normen en waarden gelden betreffende het gezin en opvoeding van kinderen. En als je hier jezelf verdedigd of het voor een ander mens in nood opneemt krijg je lof in plaats van straf. Ja hier krijg je geen gratis geld en moet je werken. daardoor waarschijnlijk ook geen zogenaamde vluchtelingen. Tijd voor actie sukkels!!!! het is zo klokslag 2030 en daar gaat je vrijheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *