Beswerda (Wrakingskamer D66) beschermt D66-vriendjes Hof

‘Waar het recht ophoudt begint de oorlog’, uitspraak op oude hoofdgebouw Hoge Raad, tot 1988 gevestigd aan Het Plein

‘Waar de rechtspraak ophoudt begint de oorlog’ (UBI IUDICIA DEFICIUNT INCIPIT BELLUM), zo kun je lezen in de entree van de Tweede Kamer, die als uitbreiding ontstond op de oude locatie van de Hoge Raad (1988). Waar argumenteren geen enkele zin heeft, omdat rechters je als tegenstander van hun (vriendjes bij de) klimaatmaffia hoe dan ook veroordeeld willen krijgen, dus bij ‘Het Recht’ in Nederland, daar rest ons niets dan te schelden.

Wij van D66 vinden onszelf heel geweldig, was iedereen maar zo hoog verheven als ons

Wij van D66 hebben schijt aan U, want wij hebben de macht, ur ur, jij niet
De Wrakingskamer van D66/De Klimaatmaffia/De Rechtbank mr JJ Beswerda, weigert domweg mijn wrakingsverzoek inhoudelijk in behandeling te nemen tegenover hun D66-vriendjes van het hof in Leeuwarden. Dat keurige verzoek vol onweerlegbare argumenten en feiten kunnen ze uiteraard op procedurele gronden aan de kant schuiven.

Zo doet hun Raad van State van D66′-bedrijfslobbyist Thom de Graaf dat ook.

Wij van D66 adviseren D66. Rechters/D66’ers in Nederland worden voor het leven benoemd vanuit het Ministerie van ‘Veiligheid’ ( = Staatsterreur), en er bestaat geen enkele onafhankelijke controle op het functioneren van die kindermisbruikers en sodomieten, zelfaanbidders en harteloze relativisten/klimaatactivisten.

Om de hoek bij het Plein…

En dus helpen rechters hun politieke medestanders- zoals Marie Tan de Sonnaville bij Urgenda hun CO2-zaak en Grapperhaus zijn Avondklok- en die andere D66’er, Larissa Alwin, president van de Hoge Raad die Milieudefensie ( = Het Ministerie van Sigrid Kaag, hun jaarlijkse miljoenen-sponsor via hun D66’er Hugo von Meijenfeldt en Sandra Pellegrom) hielp tegen betaalbare benzine aan de pomp. (Shell-zaak)

Sigrid Reset Kaag (D666), haar ministerie is de hoofdsponsor van Milieudefensie en JMA

“Democraten’ sinds 1966 voor staatsalmacht
Bedenk dat Nederland met ‘het kwartje van Kok’ het eerste land ter wereld was die klimaatbelasting over je autorit invoerde, in 1991 naar ik meen. En dat hun D66’er Laurens Jan Brinkhorst ‘zijn hoed zou opeten’ als door het verpatsen van de nutsbedrijven aan het buitenland de energierekening zou stijgen.

Bedenk dat zijn dochter nu in het Vredespaleis als aangetrouwde Oranje voor moedertje de planeet actie voert (samen met de dochter van Jan Pronk, die zich ‘klimaatzuster’ noemt) met haar Missing Chapter Foundation: het spannen van andermans kinderen voor je klimaatkarretje. Laurentien (Petra) is dus niet alleen van buiten maar ook van binnen lelijk.

Inmiddels bestaat 60 procent van je energierekening uit (klimaat)belastinggeld, waaronder 21% BTW. De BTW bestaat nog maar sinds 1969, om de almaar uitbreidende staatsmacht te financieren. Bij begin was het tarief 12 procent.

De partij van gender/sodomie-ideologie en klimaatfascisme

Die energierekening verdubbelt dankzij stijgende belastingen (om windmolenaars hun SDE+subsidies te financieren) in 2030 dankzij hun Regionale Energie Sabotage van hun D66’er/topambtenaar Ernst Paul Nas. Die is weer (mede) benoemd door hun D66-vriendje Siebe Riedstra van ABD Topconsult.

‘Democraten’ lees je in betekenis van de DDR Deutsche Demokratische Republik: NeDDRland.

Het hoofdkantoor van D66 zit om de hoek bij het Plein en er zwaait zo’n sodomietenvlag met regenboogkleuren van de Anal Pride: dat is waar hun loyaliteit ligt (SDG 5 en SDG10 van de 2030 Agenda), niet bij Nederland.

In hun systeem zijn zij altijd winnaar
Ik ben valselijk beschuldigd van doodsbedreiging tegen een vriendje van hun VNO-NCW-klimaatmaffia die in Friesland de 2030 Agenda moet helpen doordrukken- Bouwe de Boer, woonachtig aan de Kanadeeskestrjitte 13 in Akkrum. Dat klusje klaarden die VVD66’ers via het doelbewust uit context rukken van Dokkumer woordkunst.

Om mij in hun systeem te trekken waar zij van hun overwinning verzekerd zijn (want op inhoudelijke argumentatie gaan ze altijd nat), aka ‘Het Recht’, ben ik eerst twee maal mishandeld door de afdeling staatsterreur/Politie, ook is mijn DNA onrechtmatig afgenomen via een geweldsactie op de A4/A44 bij het wegrestaurant.

NeeDDRland

Ik ben in mijn rechtsgevoel gekrenkt en er is voor mij geen mogelijkheid om rechtvaardigheid te vinden in dit bananenland, waar een sodomiet als Joris Demmink jarenlang het personeel van die rechterlijke macht kon benoemen als topambtenaar bij het Ministerie van Geiligheid.

Er bestaan vele officiele kanalen om je beklag te doen over dysfunctioneren van overheidskanalen. Maar wanneer daar enkel je vriendjes werken, wat hebben die kanalen dan voor objectieve functie behalve ‘onze stoep schoonvegen’..,.

Denk hierbij aan hun reclamecode-commissie, hun Ombudsman (D66’er Brenninkmeijer), het is alles D66 of erger dat elkaar de hand boven het hoofd houdt. Neem ook de corruptiemonitor Transparancy International. Van de Nederlandse tak is Lousewies van der Laan, oud partijvoorzitter van D66 weer algemeen directeur.

Polder Pot, de Minister van Waarheid

Ze dienen vaak om zichzelf vrij te pleiten, en om het imago van ‘rechtstaat’ een papieren gezicht te geven, hun ‘democratie’, waar hun zelfbenoemde ‘kwaliteitsmedia’ beschermd door hun Minister van Waarheid Kajsa Ollongren (Polder Pot) de agenda bepalen. Een minister die actieve censuur op oppositie bepleit.

Er is geen fascistischer beweging in Nederland actief dan die zelfaanbidders van D66, mensen die ‘De Staat’ verabsoluteren, ingekleed in proza van planeetjeredden, ‘de’ wetenschap (hun gekochte academievriendjes) en ‘tolerantie’: het recht op de langste tenen van een linkse voorkeursgroep, beschermd door ‘rechters’ die bepalen wat je wel en niet mag denken, zien of met wie je wilt samenwerken, ook wel ‘non-discriminatie’ geheten.

Het Plein is de oude locatie van de Hoge Raad, hier werd de Tweede Kamer in 1988 uitgebreid

Dit najaar zal VVD66 zich met misbruik van staatsagressie weer bij mij aan de deur opdringen, terwijl ze met misbruik van ‘de banken’ de politieke oppositie uit bedrijf werken.

Grapperhaus, oud-directeur van advocatenkantoor Allen & Overy, tegelijk eigenaar van een holding met een schip

Zo hangt broeder in het goede, Tom Zwitser met zijn Uitgeverij de Blauwe Tijger een ‘bankverbod’ boven het hoofd per 1 oktober, dus ‘einde pas opgebouwd bloeiend bedrijf.’ Omdat hun Ministerie van Veiligheid hem valselijk een lucht van terrorisme liet aanleunen via hun NCTV, terwijl hij niet enig geweldsdelict pleegde of daartoe aanzette, noch enig strafbaar feit pleegde.

Ferd Grapperhaus weigert domweg inhoudelijk in te gaan op de Kamervragen daarover van Pepijn van Houwelingen (FvD), een integere conservatief die we afgelopen vrijdag op het Binnenhof mochten ontmoeten.

‘Transparancy International’, de globalistische ‘ngo’ die bij ons de corruptie te lijft zegt te gaan met Loesewies, die kreeg 70 duizend euro van ‘filantroop’ Van Vliet zijn Adessium Foundation. Dat is de miljardair die actiegroepen tegen boeren en vissers sponsort, de klimaatmaffia.

Ook kreeg Loesewies geld, een action grant voor een SDG Shadow Report. Dan kom je bij SDG Watch Europe uit, een ‘ngo’ die door de Europese Commissie in de lucht blijft (Het European Environmental Bureau). Die dramt voor feministische agitprop. Kortom ‘De Vijand’.

2 Replies to “Beswerda (Wrakingskamer D66) beschermt D66-vriendjes Hof”

 1. Een wraking kun je alleen maar doen als persoon. Dat is juridisch een dode entiteit. Je wordt dan automatisch als incompetent weggezet.
  Zelfs al zou je meteen de wrakingskamer ‘mee-wraken’, dan maakt het niets uit. De drie landelijk “onafhankelijke” rechters moeten bij elkaar komen; drinken koffie en lachen je uit om je daarna juridisch incompetent te verklaren voor de rechtszaak met zeer vergezochte termen.
  En waarom? Omdat je hebt verzuimt om je als competent vertegenwoordiger van de Persoon te manifesteren.
  Wanneer je op juist gejuridiseerde wijze als competent levend mens de rechtbank aanschrijft middels inhoudelijk contract met boeteclausule, dan zet je de rechter schaakmat. Je begeeft je buiten de jurisdictie van de rechtbank en binnen de jurisdictie van het wereldwijde handels- en contractrecht.
  Wanneer je voor de rechter als MENS eerst meteen vraagt over het Trustrecht, dan volgt een schrikreactie of schokgolf bij de drie rijksambtenaren.

  Hoe corrupt het hele zooitje is blijkt uit de toeslagen affaire. De Hoge Raad heeft de jurisprudentie (eerdere uitspraken) van de laatste drie jaar ‘herschreven’ om “hun stoep schoon te vegen”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *