In het najaar nieuwe massa-opsluiting (Lockdown)

Veenhuizen is nu enkel nog een penitentiaire inrichting

In Veenhuizen kon ik deze gedetineerden achter de tralies fotograferen. Toen was ik vrij, zij zaten ‘binnen’ in ‘het hotel’… Inmiddels wordt de gehele bevolking geconditioneerd voor het idee, dat ‘vrijheid’ een privilege is dat je bij de overheid koopt, in ruil voor de injectiespuit en wekelijkse testplicht. Vandaag wat foto’s om je vast in de stemming te brengen van de Corona-psychose, Seizoen Twee.

Veenhuizen

Hekserij bestaat
Nu masseren de media van Telegraaf tot NOS met hun liegende en corrupte overheid alweer de geesten voor de volgende ‘golf’, van valselijk als ‘besmettingen’ geduide positieve PCR-tests. Je veroorzaakt die papieren golf door het opvoeren van de testplicht, en door absolute aantallen positief getesten als ‘bewijs’ voor een nieuwe epidemie op te voeren.

Die absolute aantallen stijgen door het opvoeren van de testplicht en dan roep je iets als ‘het aantal besmettingen stijgt dramatisch’….De leugen is extreem doorzichtig. Maar onderschat de kracht van propaganda en bangmakerij niet op de geconditioneerde massa. Wie nog de televisie dagelijks aanzet en RTL (Bertelsmann) of de NOS (hun leugenachtige corrupte overheid) kijkt, die gelooft er nog in.

Wie niet in ‘hekserij’ gelooft: kijk naar de massamedia, wat doen Telegraaf, NOS, SBS, RTL cs anders dan de massa ‘beheksen’…

Veenhuizen

De FvD bracht een prachtig feitelijk filmpje uit, waarbij ze beweringen over de ‘noodzaak’ van het injecteren van jongeren met experimentele gentherapie onderuit halen. Slechts 0,008% van deze categorie belandde in het ziekenhuis door ‘corona’-achtige klachten, die overigens ook van de gewone griep kunnen komen: maar die zou plots verdwenen zijn….

Beweren dat de IC’s van ziekenhuizen zonder een injectiecampagne voor die leeftijdscategorie vol raken, zijn niets dan leugens. Je zou in Nederland een populatie van 10 miljoen jongeren tussen 12 en 18 jaar moeten hebben, om de IC-beddencapaciteit te bezetten. (er zijn hooguit 4 miljoen)

Iedere noodzaak voor een injectiecampagne van gezonde jongelui rust op leugens en bangmakerij. Maar met droge feitjes bereik je niks bij een behekste massa.

Voor de profane en vulgaire massa een muilkorf

Eind oktober/november zullen de mondmaskers weer op moeten, en dan treedt ook Ferd Grapperhaus zijn ‘Verbod op vertoeven in de buitenlucht’ weer in werking.

Ook zullen de media de mensen die een injectie met experimentele gentherapie weigeren gaan ‘framen’ als Groote Booschdoener, als oorzaak waardoor anderen van hun vrijheid beroofd worden.

In Australie werd al een man opgepakt die in zijn achtertuin zat te fitnessen, voor ‘failure to comply’… Je knijpt in je armen, en denkt nog wel eens ‘dit kan niet waar zijn, dit gebeurt niet echt’. Het gebeurt echt, en bij de Aussies wordt ook de ene na andere draconische wet aangenomen die alle burgerlijke vrijheden elimineert, en die zelfs basale journalistiek strafbaar maakt.

Afke in Westerbork

Bizarre boetes liggen daar in het verschiet, vijfduizend Australische dollars wanneer je niet met de corona-psychose wilt meewerken. Down Under zijn ze helemaal doorgeflipt. Bij ons kan een omslagpunt komen ten goede, of we zakken verder weg in een 1984-achtige nachtmerrie, George Orwell in de Polder.

4 Replies to “In het najaar nieuwe massa-opsluiting (Lockdown)”

 1. In a time of universal deceit, telling the truth is a revolutionary act.
  George Orwell

  In the “new normal” form of totalitarianism we need to understand how it both resembles and differs from earlier totalitarian systems. The similarities are fairly obvious: the suspension of constitutional rights, governments ruling by decree, official propaganda, public loyalty rituals, the outlawing of political opposition, censorship, social segregation, goon squads terrorizing the public at demonstrations.

  It needs the simulation of “reality,” and “democracy,” and “normality,” to keep the masses docile.

  They do this by dictating what is taught in what we bravely call ‘education’ and controlling what passes for ‘news’.
  In this way they can dictate to the unthinking, unquestioning herd what it should believe about itself, other people, life, history and current events.

  The laws, which the masses have no say in creating, are then enforced by members of those same masses – soldiers, policemen, security guards and so on.
  They are not encouraged to think for themselves.
  They are paid to do as they are told, carry out orders and administer the letter of the ‘law’.

  The self-policing of the human herd goes far deeper than people in uniform or administrators of government.
  It starts with conditioned parents who impose their conditioning on their children and pressure them to follow their religious, political, economic and cultural ‘norms’.

  Once you control what is considered ‘normal’ and possible, the whole system virtually runs itself.

 2. Er zijn heel veel verkeerde handen waarin macht misbruikt wordt. Handen die afgekapt moeten worden, hoofden ook. Jammer dat het volk al decennialang ontmand wordt en er alleen nog maar mannen in jurken bestaan.

  1. Dus je bent voorstander van de Nieuwe Westerse Sharia (NWS) om de elitaire Halacha te stuiten.
   Hou er dan rekening mee dat je door hetzelfde wapen kan worden getroffen.

   We hebben het recht om onszelf te verdedigen tegen wapens van een overheid. Ik heb nog niemand van de protesterende macht een poging zien ondernemen tegen de mishandelingen.
   Al is het maar dat men bijvoorbeeld ballonnen vult met donkergekleurde siliconenkit en die kapot gooit op de voorruit van een waterkanon. De inzittende geüniformeerde raamprostituees zijn dan letterlijk uitgekeken en rijden is dan onmogelijk. En dat geldt natuurlijk voor alle voertuigen, maar je moet wel rechtvaardig blijven.
   En zo kunnen we samen een massa aan rottigheid bedenken tegen de vijand, zonder meteen anderen dood te wensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *