Boerenactieclub FDF wil het (nog steeds) niet snappen…

Halveren/onteigenen

Zoals te verwachten praat het (demissionaire) kabinet al over de onteigening van boeren. Zo ligt de 2030 Agenda (SDG 2, SDG13 en SDG 15) precies op schema, in dit geval ‘transforming the food SYSTEM’ (SDG2), waarover Wiebe Draijer (Rabobank) al overlegde in Italie.

Wiebe Draijer helpt de publieke ruimte privatiseren = ‘ware kosten’

Helaas horen we van ingewijden dat boerenactiegroep Farmers Defense Force weigert om DE oorzaak van hun ellende bij de naam te noemen:

  • De 2030 Agenda, waarover ik de Epoque 11 schreef met de 17 SDG Doelen

Plug & Zeilmaker in Blue Tiger Studio, bestel de Epoque 11 over de 2030 Agenda

Boeren en hun voorlieden lijden nog aan associatievrees, dat je niet mag benoemen dat er een mondiaal complot gaande is waar het beleid van Rutte 3 tegen boeren slechts uitvloeisel van is. Ze proberen nog bij de verkeerde partijen in het gevlei te komen, in de hoop op een zachtere dood, Langzamer Ten Onder (LTO)

Daarom is het trekken aan een dood paard bij de boeren. Bij de vissers is dat helaas niet anders. Ze zijn bang wat ‘ze’ over hen zeggen, in plaats van vastberaden over wat ZIJ ZELF voor toekomst zien…

Dus rij nog wat rondjes met je trekkers, of schreeuw nog wat tegen de grassprietjes van het Malieveld of tegen de receptioniste op het hoofdkantoor van Friesland-Campina. Als je het niet snapt of wilt snappen omdat je bang bent wat ‘ze’ van je vinden, kun je beter meteen het bijltje er bij neer gooien.

8 Replies to “Boerenactieclub FDF wil het (nog steeds) niet snappen…”

  1. Ik denk dat die het anders wel aardig snappen. Sieta kennende. Maar waarom zou je dit beestje bij de naam noemen. als je weet dat deze agenda koste wat kost toch door gaat. Het had voor het bedrijfsleven in de bezette tijden ook geen zin om zich openbaar te verzetten. je eigen hachje proberen te redden. het ene familie lid was lid van de partij om voor inkomsten te zorgen ten tijden van de bezetting. de andere familie leden hielden zich afzijdig , voor het geval er weer een andere koers moest worden gevaren. Zij die de macht hebben, een leger of zoals nu de euro’s mogen maken en verdelen, dat is bij voorbaat een verloren strijd om die aan te gaan op dat niveau. Nee op geestelijk niveau kun je enkel de bezetter ondermijnen.
    gelijk hebben is wat anders dan het gelijk krijgen.

  2. Beetje laat allemaal, dit kon je van 10 km afstand al zien aankomen. Boeren hadden jaren geleden al moeten beseffen dat er een oorlog tegen hen gaande is. Waarschijnlijk zal het voor hen te laat zijn, maar misschien is er nog hoop als de brave burger zich realiseert dat uiteindelijk ook hij de klos is.

  3. Veel boeren vechten voor hun persoonlijke zaak, omdat het water hen tot aan de lippen staat. De meeste boeren hebben waarchijnlijk niet door dat ze het “afvoerputje” zijn van een kwaadaardige ideologie.

  4. Zonder boeren kan een land en volk niet bestaan. We moeten onze boeren koesteren en bijstaan. Ik woon in een landelijk gebied met veel boerderijen en het zou mijn hart breken als deze bedrijven zouden verdwijnen. Zelf ben ik geen boer maar gelukkig omringd door vele van deze hardwerkende mensen. Vecht voor je boeren, doe het desnoods uit egoisme want zonder boeren zijn we dood. Ik wens U allen een fijne “Hongerwinter”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *