Mark Rutte, Klaus Schwab (WEF) zijn Swaffelaar

World Economic Forum, daarvoor doen we het: The Great Reset

Huig Plug doet op het Binnenhof een bevestigende ontdekking, die de loyaliteit van Mark Rutte onderstreept: hij loopt met een tas van het World Economic Forum. Voor de Prive-Jetset van Davos voert hij The Great Reset uit, CO2 en COVID als excuus voor de bouw van een George Orwell-achtige slavenmaatschappij.

Premier Sigrid Reset Kaag,

Daarom worden we dit najaar weer opgesloten worden in huis, Hugo de Jonge masseert de geesten alweer voor ‘de nieuwe dodelijker variant’ waardoor alle grondrechten door het toilet gaan.

De Grote Reset knop

En wanneer deze onrechtmatig opererende regering dan weer oud normale vanzelfsprekendheden ‘terug geeft’ moet je dat als gunst en privilege zien.

Op 15:17 kun je het duidelijk zien.

Deze regering loopt ons kortom te swaffelen. Dat was het werkwoord van het jaar 2008: Swaffellen. Ik swaffel, hij swaffelt, wij swaffelen. Hebt U, lezer, dat wel eens gedaan: iemand geswaffeld?

Zal Rutte zich laten swaffelen door Klaus Schwab? Waarna hij de Nederlandse bevolking weer kan swaffelen? In figuurlijke zin kun je de Nederlandse ‘journalistiek’, die ambtenarij van de NVJ, in dienst bij de kranten, RTL en de NOS zien als swaffelaars.

Geswaffeld door de media

Ze swaffelen ons in het gezicht en tegen de oren. Maar Huig Plug merkt op, wat zij over het hoofd willen zien. Omdat ze steeds de andere kant op kijken.

Overal duivelsbeelden rond Binnenhof

The Great Reset, de satansbijbel van Mark Rutte

Wij kregen laatst een rondleiding van ‘De Rat’ rond het Binnenhof en het Plein, Mark Meijer, die bekend is met de symboliek van ‘De Macht’.

COVID 19 The Great Reset van Klaus Schwab lag ook bij Mark Rutte op het bureau in het Torentje

Aan wie verkopen politici hun ziel?

Overal zie je rond het Binnenhof duivelsbeelden, alsof het niet anders kan: dat wie De Macht wil vasthouden, dat die zijn ziel aan de duivel moet verkopen. Zijn beste truuk is mensen laten geloven dat hij niet bestaat…

10 Replies to “Mark Rutte, Klaus Schwab (WEF) zijn Swaffelaar”

 1. Scherp opgemerkt, dat van die tas! Top.
  Zo’n tas draag je niet bij je wanneer je het een verachtelijke club zou vinden. Zo’n tas draag je bij je wanneer je fan bent en boeken leest van de grote akela ervan.

 2. Leren kijken en observeren, het is een ware kunst.
  Laat merken dat je weet wie ze zijn en wat ze doen als je ze aankijkt.

  Always remember, its what we don’t know that scares us, and what you do know about their Deception, scares them …

  …once the light is turned on, you can see your way through the dark, the Owl can see in the dark, you must be like the Owl, know the foundation of your own standing and see the weakness in their own foundations of deception! …

  Duimpje omhoog naar Huig en Rypke

 3. Zo een tas, dat is toch een vorm personificatie, bedoeld als het geven van identiteit
  aan een levend mens zonder persoonlijkheid.
  Maar ook, ik maak deel uit of wil deel uitmaken van deze groep
  Net zoals de MINERVA klederdracht van deze BINNENHOF mensen.

  Kan iemand mij vertellen waarom de klederdracht van rechters altijd zwart is?
  The Men and Woman in Black.

  Hoe zit dat toch met al die symboliek?

  1. De toga’s van rechters en juristen in de rechtszaal zijn zwart uit respect en rouw voor de dode entiteit van de “natuurlijke persoon”. [net zoals bij priesters]
   In de Common Law is dit nog duidelijker. Als de rechter binnenkomt heet het: “all rise” [uit de dood] en als de rechter gaat zitten, mogen de anderen weer dood vallen.
   De bokkenpruik die ze dragen, is ter voorkoming dat god hun demonische gedachten kan zien.
   Het zijn niet zomaar tradities…

   Het rechtsstelsel kent geen levende mensen van vlees en bloed, behalve waar het gaat om de geboorte en versterving. Voor de rest hebben juristen en rechters alleen jurisdictie over “personen”. Daarom wordt het zo stil aan die kant, wanneer men ze aanschrijft als competent mens.

 4. Is het niet vreemd dat een paar snotneuzen ons hele land kunnen verpesten en de mensen indoctrineren en dat we dat nog laten gebeuren ook??
  Dat ze de hele economie /ons land kunnen verpesten grof gezegd naar de kl….helpen ?
  En dat we herkennen en zien wat ze doen, hoe ze zich gedragen als kleine kinderen!
  Leg mij dat nou eens uit.!!!

  1. Dat kan ik je wel uitleggen. deze figuren halen hun geld niet uit een florerend Nederland maar dienen een andere Heer. Het volk is echter te bang en te dom om hiertegen op te staan als een grote kracht. De Nederlander is altijd al goed geweest om de vinger naar een ander te wijzen en oeverloos lang te ouwehoeren in plaats van eens saamhorig tegen onze gezamelijke vijand te vechten. Nu de boeren onteigend dreigen te worden wacht het volk bang en nietsondernemend af. wij zijn echter de volgenden. misschien als we dadelijk allemaal alles kwijt zijn dat we de noodzaak zien om samen op te staan. We moeten NU stoppen met deze regering en hun criminele vriendjes. tijd voor actie. niet op het malieveld met een bloemetje maar een nationale volksopstand tegen die globalisten. In mijn Nederland is slechts plaats voor goede mensen die ons Volk dienen

 5. Het Malieveld en het Museumplein en alle andere Bijeenkomsten zijn er juist om de ontmoetingen te vergroten daarbij kennis te delen en de mensen te verenigen.
  Dat zag je op 5 september in Amsterdam. Veel nieuwe geïnteresseerden mensen sloten zich aan.
  Met heel veel mensen kan je pas een actie uitvoeren dus de bijeenkomsten zijn erg belangrijk.
  Het enige waar ik mij zorgen om maak is een totale uitval van Internet. Of totale censuur!!
  Hoe gaan we dan communiceren?
  Een eigen Post-lijn in vele gebieden door particulieren? Bepaalde vaste plekken in heel Nederland waar men naar toe kan gaan om elkaar te ontmoeten en steunen?
  Of zijn er nog andere betere ideeën?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *