Science: ‘Israeli’s zijn COVID-labratjes van de wereld’

Oorlog tegen vrije keuze, Joe Biden’s ‘Pandemic of the Unvaccinated’ komt ook bij ons terecht

Joe Biden verklaart al de oorlog aan iedereen die geen experimentele gentherapie laat injecteren, dat zou ongeveer 20-30% van de populatie zijn. Ondertussen loopt het dodental door de injecties in Amerika en Europa steeds verder op.

In Israel, het land met de meeste geinjecteerden en de beste data blijkt het merendeel van ziekenhuisopnames door COVID, 60% uit mensen te bestaan die al twee injecties hadden gehad. Dat land heeft ook de meeste ervaring met het massaal scheiden en opsluiten van ‘andersoortige’ mensen.

Bron, Science (15 augustus): mensen als laboratoriumdieren in massa-experiment in goedkeurende zin

Arm afhakken voor jeuk in je duim (voorzorgprincipe)
Eenmaal in de tunnelvisie gevangen dat je ‘prikken moet, koste wat kost als enige uitweg’ is de weg open voor ongekende staatsterreur. Gevangen in een technisch-medische aanpak, of financieel belanghebbend met je onderzoekslijn, dan kun je als ‘wetenschapper’ een soort autist zijn: alleen geinteresseerd in de ene oplossing zijn waar je expertise ligt.

Het andere aspect van deze opmaat tot ongekende staatsterreur is gelijk aan ‘klimaat’: het voorzorgprincipe. Dat je koste wat kost dat ene risico moet elimineren. Dus dat je bereid bent een arm af te hakken voor jeuk in je duim, omdat ‘jeuk in je duim’ het enige is waarvoor je nog oog wilt hebben.

Risico-analist Jaap Hanekamp blogt daar over in zijn artikel ‘vaccins en gentherapeutica’, waarbij hij het pokkenvirus vergelijkt met COVID. Onder de 25 heb je bij COVID een Case Fatality Rate (besmetting-overlijden-kans) van 0,01%, over de hele linie kom je op 0,4%, met de meeste sterfte bij 70+ers.

Word je door pokken besmet, dan is je overlijdenskans DERTIG procent, ONAFHANKELIJK van de leeftijd.

Bron: Science 15 augustus, 60% nieuwe ziekenhuisopnames zijn tweemaal geinjecteerd

De prik is het doel op zich
Het in de jaren ’70 met klassieke vaccinatie uitgeroeide pokkenvirus claimde honderden miljoenen slachtoffers in afgelopen eeuw. Meer dan alle wereldoorlogen bij elkaar. Niet iedereen kan zo’n vaccin krijgen, bijvoorbeeld mensen met eczeem. Die gaan direct dood aan het vaccin.

Niettemin werd een pokken-vaccin in Amerika al bij een sterfte door bijwerkingen van slechts 300 gevallen teruggetrokken. Terwijl bij de gentherapie-injecties in Amerika na toediening van 400 miljoen doses al 10 duizend mensen overleden.

Voor zover die cijfers met onzekerheid zijn omgeven, dan geldt dat ook voor alle gerapporteerde COVID-doden;

Hanekamp baseert zich slechts op de officiele cijfers van het Amerikaanse RIVM (CDC), toch werd zijn blog op Linkedin verwijderd. De kale feiten mag je dus niet in de juiste context brengen, want dan klaagt een belanghebbende en verwijderen ze je van sociale media.

De prik zelf is het doel, niet de bescherming van de populatie tegen ziekte: dat toont de punchline van het Australische Covid Shield programma: het doel is publieke acceptatie van meerjaarlijkse injecties.

En dat populatiebescherming niet het doel is, dat bevestigen de beste data die nu vrij komen. Wetenschapsblad Science jubelde in augustus al over de totalitaire praktijken in Israel, dat ‘het wereldlaboratorium’ zou zijn, omdat het 1 van de meest rigoureuze prikprogramma’s instelde en tegelijk de beste data zou hebben over effectiviteit van de valselijk tot ‘vaccin’ gelabelde gentherapie.

Niet de bescherming van volksgezondheid is het doel in Australie, maar publieke acceptatie voor injecties

Dood door injectie
Wat blijkt in Israel, dat door Science bejubelde laboratorium met menselijke labratjes voor gentherapie? Het land met vaccinatiegraad van 80% van de populatie boven 12 jaar… Juist mensen die twee injecties kregen met experimentele gentherapie vertoonden hogere sterftekans. Want van alle ziekenhuisopnames, was 60% al tweemaal geinjecteerd. Kijk zelf bovenstaand screenshot uit het Science-artikel

Ook blijkt uit het land met de beste data, Israel, dat je dus- zoals het Ministerie van VWS toegaf-  gewoon weer met een nieuwe COVID-variant besmet kan raken en weer ziek kan worden. Oftewel: de injectie met gentherapie beschermt helemaal niet effectief, percentages van slechts 42% worden gemeld, hoewel je hier veel slagen om de arm moet houden.

Dus: bij slechts 42 van de 100 geinjecteerden kon een beschermend effect worden aangetoond, als zijn er ook lagere percentages getoond.

Dus als een nieuwe COVID-variant opduikt, sta je als geinjecteerde juist bloot aan een hoger risico van besmetting en sterfte, bijvoorbeeld omdat je een heftiger immuunreactie krijgt door de restanten van de vorige injectie. Want je bent immers slechts halfjes voorbereid op de vorige oorlog.

Alle wetenschappers hebben geen flauw idee, hoe lang de restanten van gentherapie in je lichaam achterblijven.

Het Amerikaanse CDC bereidt grootschalige ingrepen in de privelevens van mensen voor op basis van valse voorwendselen

Shielding, COVID-concentratiekampen
Joe Biden verklaart intussen de oorlog aan alle Amerikanen die nog geen experimentele gentherapie in hun aderen lieten spuiten. Die ‘pandemic of the unvaccinated’ zou de economie schaden, in plaats van dat Biden zijn eigen regering dat doet met maatregelen zonder enige feitelijke onderbouwing of kostenbaten-analyse.

Oftewel; De Leugen regeert, en dat is bij ons eender. Nieuwe grootschalige ingrepen in thuissituaties, het priveleven van mensen werden al voorbereid in 2020, op zowel huishoudelijk niveau als wijk- en stadsniveau.

Dat noemt het Amerikaanse RIVM (CDC) ‘shielding’. Een variant van ‘shielding’ is dat je mensen met hogere besmetting-overlijdens-ratios (bv bejaarden) scheidt van andere populaties.

Alleen bij een politiestaat die iedere persoon bij het nekvel grijpt zou dit misschien werken

Of dat je in het huishouden van mensen een quarantainekamp opzet, waarin je gezinsleden van elkaar scheidt. Alleen ‘strict adherence’- oftewel totalitaire staatsterreur- zou hier enig effect sorteren. Wat ‘shielding’ betreft, daar heeft de Israelische regering al decennia ervaring: hoe ze de Palestijnen afscheiden in eigen zones, met gelimiteerde bewegingsvrijheid

Daar ben ik zelf getuige van geweest op de Westbank. Voor je bijvoorbeeld Jericho in mag, passeer je een checkpoint met mitrailleur. Als Westers toerist kon ik vrij reizen van Israel naar gebieden waar op papier de Palestijnse autoriteit het te zeggen heeft. Bij Palestijnen niet:

Checkpoint Jericho: De Zionistische vlag verbeeldt een territoriale claim op ‘Lebensraum’ tussen Eufraat en de Nijl

Openbaring van Johannes: niet kopen of verkopen zonder meerjaarlijkse spuit
Nu breiden ze die aanpak hooguit naar iedereen uit, die op andere wijze zich voorstander van vrijheid en zelfbeschikkking toont. Het kan geen toeval zijn dat juist Israel zich overgeeft aan Dr. Mengele-praktijken, haar eigen bevolking onderwerpt aan een medisch massa-experiment.

Daar hebben ze de meeste ervaring met fascistische praktijken, als staat die zich laat definieren op basis van etniciteit. Je zou Zionistische kolonisten op de Westbank eens moeten horen praten over ‘those pesky Palestinians’, ik heb ze als lifters in mijn auto gehad, toen ik er voor NRC Handelsblad een reportage maakte: alsof je de SS over joden hoort praten.

We kunnen hier in Nederland het zelfde verwachten, want Mark Rutte en Hugo de Jonge zijn immers slechts lakeien van The Great Reset/Build Back Better waaraan ook Joe Biden zich conformeert. Wie geen spuit met experimentele gentherapie in zijn aderen wil, die krijgt dus een psychische ziekte toebedeeld: ‘vaccine hesitancy’.

Die zal door Hugo de Jonge als gevaar voor de maatschappij geframed worden, iemand die anderen ziek kan maken. Terwijl uit de DATA dus blijkt, dat juist mensen die dubbel geinjecteerd zijn nog steeds zowel anderen kunnen besmetten als zelf ziek kunnen worden.

Het veiligheidshek rond Palestijnse gebieden bij Mevasseret Zion

Alsof je gek zou zijn, wanneer je niet een spuit wilt die je als gezond mens juist ziek kan maken, en waarbij het onbekend is of dat RNA-goedje in je lichaam achterblijft, en juist bij een nieuwe infectie de ziekte verergeren kan.

We leven kortom in Interessante Tijden, en ik raad iedereen aan het Bijbelboek Openbaring nog eens goed te bestuderen. Vervolgens dienen we niet boos te worden op ‘De Boze’, die nu rondwaart op aarde. We dienen te bidden. Niet omdat we ‘vroom’ zijn, want vrome mensen geloven al in zichzelf.

Denk aan Jezus zijn tirades tegen de schriftgeleerden, die zichzelf zo geweldig vonden, of gelovigen in ‘De Regels’  die je zouden redden(De Farizeers).

Aan wie verkocht Hugo zijn ziel?

Bidt om God’s genade en bescherming tegen De Boze te mogen ontvangen, met Jezus Christus als onze bemiddelaar. Want deze tijden kun je slechts nog in theologische zin op juiste waarde schatten. We gaan nog een periode van ongekende staatsterreur tegemoet.

One Reply to “Science: ‘Israeli’s zijn COVID-labratjes van de wereld’”

 1. Je kan je natuurlijk ook gewoon inlezen over de plannen van deze duivels,
  zonder meteen op je knielen te vallen voor een kruis waar een man is aangespijkerd.

  Alles wordt gewoon gepubliceerd, omdat er dan geen excuus meer kan zijn,
  “dat had je kunnen weten als je het had gelezen, dus achteraf niet zeuren”.

  De exploitatie van de Human Resources via “economic enslavement” als bankgarantie:

  Immunization Agenda 2030: A Global Strategy To Leave No One Behind
  Implementing the Immunization Agenda 2030
  https://www.who.int/teams/immunization-vaccines-and-biologicals/strategies/ia2030

  en de connectie naar de SDG Goals (Het Grootte Geldverdienmodel).

  Het bedrijfsplan: 500 verschillende vaccins over de komende jaren met verplichte inspuiting
  met UHC Universal Health Coverage als opmaat naar de Werelddictatuur.

  Achieving the Sustainable Development Goals: six reasons why immunisation matters
  https://www.gavi.org/achieving-the-sustainable-development-goals-six-reasons-why-immunisation-matters

  Ik denk nog weleens terug aan die simpele benadering van waar het begon, dat Rutte een geheime
  deal maakt met Big Pharma, waar niemand iets van mag weten, want het gaat tenslotte over de
  volksgezondheid van 17 miljoen mensen. En dat je dan verplicht wordt tot injecties in je schedel, want anders maken we je bedrijf en je gezin kapot of je mag niet meer meedoen in deze samenleving.
  En dat het volk alles maar gelooft en daardan aan meedoet, zonder in opstand te komen.
  Inderdaad interessante tijden, helaas wel met dodelijke gevolgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *