‘Onderwijs’ claimt je kind voor The Matrix

Conditionering voor het transhumanisme: FutureNL.

Het transhumanisme is de ideologie van Big Tech, die de fusie nastreeft van mens en machine: dat noemen ze ‘singularity’. Denk dan aan chips in je hersenen, nanobots in je bloed en een digitaal merk van Het Beest in je vinger, waarop al je koopgedrag staat en of je braaf was voor Vadertje Staat, of je CO2-budget voor de maand al op is en je in ‘klimaatlockdown’ moet. Je sluit dan aan op het ‘Internet of Bodies’, waar je met je lichaam inlogt op het 5G-internet van het Internet of Things.

Presenteer je reeds in beton gegoten agenda als ‘voor-tegen’-discussie om het karrenspoor te trekken

Mensen ‘updaten’…
De eigenaren van de technologie worden dan ook de eigenaren van de mensen/human resources, die steeds een ‘update’ nodig hebben. Net als je computer, of zoals nu met de massa-injectiecampagnes. Zonder ‘update’ doe je niet meer mee, je hebt steeds een ‘booster’ nodig. En nee, niets dat ik hier schrijf is fantasie, het is allemaal door anderen al in officiele documenten van de voorstanders opgetekend en op te zoeken.

Dat je daar misschien te lui voor bent geweest kan onmogelijk mijn probleem zijn: of wel? Alle ‘tekenen des tijds’, je merkt ze misschien niet op, juist wanneer je er midden in zit. Net als de vis in de oceaan die het zeewater niet opmerkt. Dus bestaat dat zeewater niet?

Hun Bijbel is ondermeer ‘The Singularity is Near’ van Ray Kurzweil en zijn ‘Singularity University’. De wereld van dystopische science fictionfilms als The Matrix komt zo via het klaslokaal gezinnen binnen, waarbij ‘de overheid’ je kind claimt voor de belangen van Big Tech, via onderwijspakketten van special interest organisaties.

Allen drammen ze samen met de ambtenarij van de topmanagementgroep hun ‘Great Reset’ door, hun ‘Nieuwe Normaal’ van de 2030 Agenda. Wie ook voor die ideologisering van het onderwijs verantwoordelijk is, dat is Guiseppe van der Helm, met steun van het Ministerie van LNV. In het nieuwe curriculum van de basisscholen is dit standaard, samen met gedram over ‘gender’, dat je niet meisje of jongetje bent maar een ‘sociaal geslacht’ hebt dat technisch veranderbaar is.

Zeg ‘de krant’ vandaag nog op, abonneer je op Epoque van vormgever en filosoof Tom Zwitser

In mijn pro deo geschreven artikel over dat transhumanisme met unieke aan Tom Zwitser gedoneerde fotografie, voor de bij duizendtallen verkochte Epoque 10 (Uitgeverij De Blauwe Tijger), kun je de overeenkomst zien met andere massa-ideologie als het communisme.

Je kunt de essentie in 1 zin tot je nemen: Het heeft een sterk occulte inslag, verwant met de gnostiek (waar het communisme als apocalyptische leer ook onderdeel van is/was), de mysterieschool die Lucifer aanbidt, en die God portretteert als ‘Demiurg’.

Marx bepleitte vernietiging van het gezin, kinderen van ouderlijke macht losweken…En dat is precies wat de leugenachtige, corrupte overheid nu doet

De uitkomst rijmt alvast op ‘gnostiek’: vrij ziek. We kregen net een boekje, waarin het allereerste werk van Karl Marx werd voorgelezen. Dan verpandt hij zijn hart ook aan satan en hij wordt fel anti-christelijk. Zo kun je ook die felle agressieve toonzetting van Marx verklaren in de oproep tot genocide en afbraak van het gezin, die bekend staat als het Communistisch Manifest.

‘les’-programma voor zesjarige kindjes in Californie

FutureNL van Mea Maxima Culpa
In Nederland is ondermeer de stichting FutureNL actief met steun van Mea Maxima Culpa van Oranje, om die transhumane agenda bij kinderen door het keelgat te duwen. De wijze van conditionering is de ‘voor-tegen-discussie’, met vaststaande uitkomst; je moet het wel iets boeiends vinden anders krijg je een onvoldoende.

De term voor dat soort propaganda is ‘agendasetting’. Je had het ook over liefde, de natuur en Jezus Christus kunnen hebben met de kindjes. Maar daarover zeg je niets meer, je trekt zelf het karrespoor van de discussie. Dat van jouw belangen, waarbij ‘de overheid wil’ gelijk staat aan ‘dan moet het vast noodzakelijk en goed zijn’…Alsof De Staat gelijk aan God is geworden.

Ook volwassenen zijn agressief via de media benaderd, om die agenda als ‘normaal’ te accepteren. Hun andere Bijbel is bijvoorbeeld ‘Homo Deus’ van de Israelische materialist Yuval Harari. Dat boek werd zo agressief gepromoot dat het zelfs op de boekentafel van De Wereld Graait Door kwam te liggen, en in supermarkten te koop was.

Vul het gewenste antwoord in, anders krijg je een onvoldoende

Machtsneurose van Lucifer
Dat dit een internationaal opgelegd programma is, net als de Plandemie met het uit een laboratorium ‘ontsnapte’/losgelaten biowapen COVID-19, dat blijkt ook uit de lesprogramma’s in Californie. Vrienden van ons met kinderen in Californie stuurden ons dat toe. Hoe kindjes van zes jaar al met ‘the Handy Machine’ vertrouwd gemaakt worden,

Dit is de weg die je als mensen kiest wanneer je de rug naar God toe keert, en zelf als God wilt zijn. Onze Urker visboer, die iedere donderdag in Langweer staat, die snapte dat meteen. Die kent de Bijbel, Het Boek zonder welke je de post-Humane tijd van de Apocalypse niet begrijpt.

Daarin kun je niet meer ‘kopen of verkopen zonder het merkteken van het beest’ (Openbaring 13:17), 666, Vod Vod Vod, oftewel WWW. Urker visboeren zijn doorgaans minstens twee maal zo intelligent als dat klootjevolk van parlementariers in de Tweede Kamer.

Kinderen alle hoeken van de Kamer laten zien = Pro Demos 

Je krijgt vanzelf het karakter van de afzender van dit alles, Lucifer, een verwend kind dat z’n snoepje niet kreeg en woest om zich heen gaat maaien. Ik Ik Ik Ik. Het heeft ook iets pedants en zieligs, al die Sci-Fi-fantasie van nerds als Bill Gates met hun comicbook achtige machtswensen. Want dan heb je alle macht, en iedereen onder controle. Je kunt met iedereen alles doen.

Nou… en dan? Wie heeft je dan nog werkelijk lief? Ook Bill Gates is alweer gescheiden, dat ie alleen zit te dineren met z’n 100 miljard dollar of meer op de rekening.

In plaats van met die machtsneurose de hele dag in touw te zijn, had je ook met geliefden in dankbaarheid voor de Allerhoogste het goede kunnen eten en drinken. Satan heeft ook iets lachwekkends, pompeus, als slechte verliezer. Heb jij lekker de macht joh, en wij hadden het gewoon gezellig.

2 Replies to “‘Onderwijs’ claimt je kind voor The Matrix”

  1. Ondanks dat er best wel aardig hiervan op de hoogte zijn gaat alles gewoon lekker door. Kortom, als er geen vliegvelden, snelwegen, stations en supermarkten worden geblokkeerd ( en ik bedoel echt geblokkeerd ), gaat dit onverminderd plaatsvinden. En… wie de jeugd heeft, heeft de toekomst, is ook al heeeel lang bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *