‘Justitie’ en ‘Het Recht’ nu politieke wapens Rutte-regime…

Screenshot bewijsstuk 1, NTR-filmpje met belastinggeld gefinancierd: De Staatsomroep kweekt net als in de USSR, bij Mao en bij de nazi’s een opinieklimaat waarin het neermaaien van ‘de anderen’ als ‘grapje moet kunnen’ wordt gepromoot

We betwijfelen nu al dat de aangifte van advocaat Bart Maes tegen de NTR succes zal hebben, over het als ‘grappig’ verkochte filmpje waarbij tegenstand van het onrechtmatig regerende demissionaire Rutte-regime (niet geinjecteerden) via massa-executie worden neergemaaid.

Dankzij Gerrit van den Burg en Theo Spek van het College van Procureurs Generaal en wat daar aan D66’ers/nihilisten onder hangt, hebben we een Openbaar Ministerie, dat in dienst van een specifieke politiek besluit tot wel/niet vervolgen.

Screenshot bewijsstuk 2: NTR-filmpje met belastinggeld gefinancierd. Oppositie van Rutte/De Jonge neerknallen, haha grapje

Zie waarom ze mij oppakten en veroordeelden voor Friese woordkunst over een corrupte ambtenaar, terwijl ze Rapper Akwasi onder het mom van ‘woordkunst’ met rust laten. Of waarom ze de boeren direct voor ‘vernielingen’ voor de rechter laten slepen, terwijl straatterroristjes die de buurt teisteren jaren hun gang kunnen gaan.

De gewraakte afbeelding uit het strafdossier, van de Bullshitdetector in actie bij bevriende boeren. Zo helpen die D66-nihilisten van Vindicat/Minerva (‘het recht’) je aan een strafblad

Of waarom Jenny Douwes direct voor het hekje moest verschijnen als blokkeer-Friezin. Terwijl Exctinction Rebellion het openbaar vervoer en verkeersaders mag lamleggen onder politiebescherming, de club die het zelfde CO2-beleid bepleit als Mark Rutte bij de eigenaar van RTL Nieuws: De Bertelsmann Stiftung (55% minder te besteden voor 2030)

Met Jenny Douwes

De failliete rechtstaat: D66-nihilisten in dienst van politiek
Wij hebben geen enkel vertrouwen meer in de voormalige rechtstaat, en zegden dat vertrouwen reeds op bij mijn hoger beroep bij de Raad van State op n 19 augustus 2019.

Het Recht is een politiek instrument geworden, zie ook de Urgenda-zaak waarin een staatsgefinancierde actiegroep het beleid bepleit dat Mark Rutte ook bepleit bij de Bertelsmann Stiftung, en waarbij Marie Tan de Sonnaville ze op basis van een ‘voorzorgprincipe’ hielp winnen. Inderdaad, de zelfde hete aardappel van D66 die ook de onrechtmatige Avondklok juridisch redde.

Bij de Raad van State op 19 augustus 2019

 

Huig Plug zit hier wat dat betreft op het goede spoor, bij zijn zaak versus de  ‘rechter’ Larissa Alwin. Dat is de rechter, die het door het Ministerie van Sigrid Kaag gefinancierde Milieudefensie hielp om het beleid van Rutte een randje van legitimiteit te geven.

De Klimaatmarsclub, die voor het organiseren daarvan subsidies krijgt, dik 10 miljoen euro per jaar.

Screenshot bewijsstuk 3, agitprop met belastinggeld gefinancierd. Dit MOET je van D66/’de rechtstaat’/NPO grappig vinden…

‘Groepsbelediging’ via het opzetten van een stropop
Dus: kan Rigje van der Heide van het Openbaar Ministerie/D66 mij verklaren waarom zij tientallen mensuren steken in het afgrazen van mijn website, om voor D66 onwelgevallige teksten te vinden die ze dan als ‘groepsbelediging’ willen uitleggen voor een D66-vriendje van ze bij de politierechter van het D66-kantoor Noord Nederland (de rechtbank)

 • Dat ik meteen bij de politie op het matje moet komen om een verklaring af te leggen?

Dat zij als D66’er met baantje bij dat politiek gemotiveerde OM zich dan opwerpt als ‘het Joodse volk’, als stropop die mij moet aanklagen, terwijl zij daar zelf geen deel van is en mijn eigen Joodse vrouw wel?

Terwijl ze 10 tegen 1 de aanklacht tegen de NTR zullen seponeren, als ze de aangifte al willen opnemen? En terwijl hun eigen personeel doodleuk de wet overtreedt, Edwin Piest overtreedt bij mij de wet op binnentreding door het verzuim van een binnentredingsverslag…

Niet geinjecteerden dood knallen, hahahahaha, aldus de publieke omroep NTR

Bid voor wie je vervolgen
Is het onschuldige satire, dat de staatsomroep de mensen die zich informeerden over de gevaarlijke bijwerkingen van de gentherapie-injecties, die valselijk ‘vaccins’ genoemd worden (trombose, lomgembolie, hartspierontsteking, gezichtsverlamming), mensen die baas over eigen lichaam willen zijn conform de grondwet, dat je die onder de kreet ‘je moet je GEWOON vaccineren’ laat doodknallen.

Dat de Staatsomroep een opinieklimaat promoot, waarin je het uitroeien van Untermenschen helpt verkopen als lekker onschuldig en grappig. Vind jij, Rigje van der Heide van het Openbaar Ministerie dat grappig? We begrijpen best waarom jullie D66-ers van Vindicat/Minerva mij pesten willen via misbruik van het geweldsmonopolie.

Mijn veelbezochte webzijde met rond de 5000 vaste lezers per artikel moet zo gedemoniseerd worden en uit de lucht gehaald. Jullie Kajsa Ollongren kondigde die verkapte censuurpolitiek al aan bij de KNAW in januari.

Trudy op straat los: 109 euro boete plus 109 euro boete voor ontbreken van Aussweiss en aantekening in strafblad

Loslopend hondje erger dan kindermisbruikende ambtenaren?
Net kreeg ik 5 maanden na met Trudy los naast mij op straat te lopen in Heerenveen alsnog die ‘strafbeschikking’ met de waarschuwing dat ze een aantekening in mijn strafblad maken. Op 22 juli kreeg ik twee vette prenten van een stadswacht in opleiding voorzien van coach, die meteen Gestapo-assistentie opriep. Een prent van 109 euro voor onaangelijnde Trudy en 109 euro voor het ontbreken van een Ausweis.

Ik dacht: die bekeuringen van die BOA in opleiding op 22 juli (met coach er bij) hebben ze laten schieten, omdat we er nog in redelijk overleg hadden kunnen uitkomen. Ik liep al naar de auto om voor de symboliek die Melkertpolitieman zijn zin te geven.

Het lijkt alsof het hier met rode oortjes meelezende OM even wachtte, tot ze dachten ‘ha hij heeft geld nodig, dus pakken we ‘m nu’. Goed voor de dossieropbouw.

Dat klinkt ver gezocht, maar is het niet wanneer je van het bestaan van het RIEC op de hoogte bent (google maar). Dat noemen officieren van Staatsterreur (OM)  ‘het verstoren van de sociale positie’…

Boos worden en schelden helpt dan niet, want dat leggen D66’ers/OM’ers dan ook weer uit als ‘strafbaar feit’. Ondertussen is boven alle redelijke twijfel verheven bekend dat hooggeplaatste ambtenaren bij ‘justitie’ zich aan kinderen vergrepen.

Is dat niet erger dan een keurig afgericht klein hondje op straat, dat los naast ’t baasje loopt die zo de riem had willen ophalen.

Wat kun jij vandaag nog doen? We moeten bidden voor wie ons vervolgen, gebed helpt, zeker wanneer je een in essentie geestelijke strijd voert in een land met goddelozen aan het roer.

De grootste leugen die wij als ‘neutraal feit’ zouden moeten accepteren is wel, dat dat ieder maatschappelijk discours het axioma moet hebben dat God niet zou bestaan of dat ‘het Kwaad’ in persona niet zou bestaan. De huidige corrumpering van Nederland, het regeren van De Leugen was niet mogelijk geweest, wanneer het christelijk geloof nog kracht had gehad.

Nieuw Terreur Regime

Aan God komt de wrake, dus laten wij kinderen van God zijn, en het kwade uit ons midden weg leren doen, ons ook verzoenen met de broeders en zusters waarmee wij in onmin raakten. Een dagelijkse opdracht, die meer dan de moeite waard kan zijn.

Voor  D66/het OM mij uit de lucht haalt wil ik als “De Abdij’ graag uw online kerkgenootschap zijn, mensen die enkel schrijven om zichzelf te profileren zijn er al meer dan genoeg. Ik hoef ook geen ‘succes’, of ‘persoonlijke groei’ die enkel op mezelf is gericht. Dat stomme rotgeld, je hebt het nodig om je rekeningen te betalen maar ik hoef niet nog meer spullen, of een groter huis of een dikke Fourwheeldrive.

Ik wil groeien naar het licht van Jezus Christus, het Goede, Ware en Schone, voor minder doen we het niet.

6 Replies to “‘Justitie’ en ‘Het Recht’ nu politieke wapens Rutte-regime…”

  1. voordat het filmpje dan online staat zit jij al vast achter de tralies. Zelfs een vraag aan het publiek om minder Marokkanen zorgt al voor een strafproces. Het idee dat we in een rechtbank ons welverdiende recht kunnen halen getuigd vandaag de dag van een enorm positief denkbeeld. De vrijheid gaat in bloed gedrenkt en wordt slechts verkregen met geweld. Regeringen luisteren niet naar rede en argumenten en een alom bekend Nederlands spreekwoord luidt: “Wie niet horen wil moet voelen”

  1. Het valt me vaak op wanneer mensen in hun directe omgeving tot bijna dwangmatig alles geordend hebben, dat dit een compensatie is voor de bijbehorende chaos tussen hun oren.
   Mensen met een gezonde geest, accepteren de vermeende chaos in de natuur.
   Een perfecte chaos heeft een regelmaat waarvan de cyclus oneindig lang duurt. Alleen God kan dat dus overzien. Wij niet…

 1. wel jammer dat trudy niet even op dat oog (groene tegeltje met nr 13 erop) ging zitten schijt……
  sorry, ik zie overal ogen en driehoeken voorbij komen jullie ook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *