Defect webshop Liever dood dan Slaaf gefixt

Met het toevoegen van verzendkosten (0 euro) hebben we dit defect opgelost

Nadat we de instellingen op de Webshop van mijn fotodebuut ‘Liever dood dan Slaaf’ instellingen veranderd hadden, stopten plots de inkomende bestellingen. Het blijkt dat mensen die graag het boek voor bestelden een foutmelding kregen: ‘geen verzendmogelijkheden voor deze locatie, pakketgewicht en totaal.’

De cover: Fries schilder Alma Tadema was aanstichter van de school van Pre-Rafaelieten

Het blijkt dat er al best goed besteld werd, maar mensen haakten af bij het plaatsen van de order.

Nadat een boekbesteller mij op de hoogte bracht, hebben we dat eenvoudig kunnen fixen met de broeder die ons de shop hielp opzetten; zet de verzendkosten op 0, en dan kom je alsnog op de verzendlijst van de boeken. De DTP-proef ligt nu bij de drukker voor een dummy, dankzij jullie ruimhartige steun heb ik dat deel al kunnen afbetalen.

Overal waar ik kom lijkt de wereld als vanzelf op Schotland

De beste manier om ons te steunen bij het uitbrengen van mijn fotodebuut en levenswerk (362 pgs hardcover gebonden, liggend A4-formaat) is natuurlijk: bestel het boek via de Webshop. De mensen die hun bestelling al in een winkelwagentje plaatsten, verzoeken we dat opnieuw te doen.

Gisteren met Jorn Luka al fantastische opnames gemaakt, dus je zult er nog veel meer over horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *