‘Wordt niet vervolgd’ (Sepot)… Goed Nieuws?

Kamervragen over gewelddadige arrestatie

De warme aandacht van het ‘Ministerie van Veiligheid’ haar ambtenarij voor mijn werk na het onthullen van corruptie bij de ambtenarij (‘energiecommissaris’ Bouwe de Boer) rond de klimaatmaffia, die is nu al met drie mishandelingen door hun Nationale Politie beloond. Voor de openbare mishandeling op de A4 op 13 april met pepperspray, gekneusde rib, rugblessure en ingeslagen autoruit inclusief overnachting in de cel in Leiden dit jaar zal ik- omgekeerde wereld- nu niet vervolgd worden voor ‘wederspannigheid’. (artikel 80, verzet bij aanhouding)

Gekneusde ribben en rugblessure door mishandeling politie Leiden

‘Spannen ze weer een nieuw showproces aan’
De brief van het Openbaar Ministerie kwam vrijdag in de bus. Even gaat er een schok door je heen: hebben ze weer een nieuw showproces tegen je opgetuigd voor wat je schrijft. Het Openbaar Ministerie heeft al de nodige mensuren gestoken in het navlooien van mijn teksten, en zal ook nu met rode oortjes meelezen.

Waarschijnlijk de laatste oproep voor DNA-afname. Je kunt mijn rug op Pieter van Rest

‘Onvoldoende bewijs’
Dit maal bleek het ‘goed nieuws’ als je daarvan na openbare mishandeling en staatsterreur nog kunt spreken…

De officier van justitie in Haarlem zal niet overgaan tot vervolging (tenzij ze daar toch de opdracht weer toe krijgen) voor de aanklacht ‘wederspannigheid’ van agenten (bijvoorbeeld dat vetkuifje met z’n tatoeages die me peppersprayde).

Dat meldt de Officier van Justitie in Haarlem in een brief met dagtekening 16 oktober. Er zou ‘onvoldoende bewijs’ zijn. Mij leek dat als slachtoffer van excessief staatsgeweld- van de weg afgereden worden door zes politie-auto’s- nog wat zacht uitgedrukt.

Mij dunkt hebben de Kamervragen die Pepijn van Houwelingen van de FvD vervolgens stelde over deze geweldpleging van staatszijde tegen een journalist bij dit oordeel bijdragen. Dat ze van Grapperhaus en z’n Ministerie van Staatsterreur ( = ‘Veiligheid’, een eindeloos rekbaar begrip) te horen kregen: doe hier even rustig.

De agenten wilden mij door de maag splitsen dat ik mij hevig had verzet bij aanhouding, zodat zij gerechtigd waren mij te mishandelen omdat ik zou ‘grijpen naar het middenconsole’. Ze wilden mij de auto uit kunnen sleuren zonder enige spierspanning te voelen, alsof je als dood lijk uit de auto moest glijden.

Daar in het ‘middenconsole’ lag mijn mobiele telefoon en ik wilde filmen hoe zij als wilde beesten tekeer gingen. Terwijl ik totaal verbijsterd was, en ze probeerde tot rede te manen, vragen waar deze bizarre actie door gerechtvaardigd werd.

OM Officier Pieter van Rest, gespecialiseerd in de taal van tongen, hier in actie als prediker bij Destiny Church. Die liet mij met geweld in eigen huis arresteren op 30 januari 2020 vanwege het citeren van mijn Dokkumer grootvader

OM-officier Pieter van R. wilde met alle geweld mijn DNA
Uiteindelijk bleek dat de officier van justitie hier in het noorden, Pieter van R. via een gerechtelijk bevel een arrestatiebevel hadden uitgevaardigd. Pieter van Rest, tevens prediker van Destiny Church in Groningen, wilde (letterlijk) met alle geweld mijn DNA hebben.

Via een gerechtelijk bevel ben je dan vervolgens vogelvrij verklaard (er is geen scheiding van machten, ‘de rechter’ en de OM-officier zijn van de zelfde organisatie onderdeel)

Omdat ze op 11 mei 2020 via hun politierechter mij aan een strafblad hadden geholpen, voor een schrijfdelict, een ‘gedachtenmisdaad’ zoals dat in Amerika heet. Rapper Akwasi mag roepen dat hij mensen die als zwarte piet verkleed gaan zal doden.

Ik mag geen Dokkumer verwensing uiten naar de aard van grootvaartje, die ze expres letterlijk in het Nederlands vertalen, in plaats van zoals hij is bedoeld ‘krijg de kolere.’ Dat betoogde mijn raadsman Gerard Spong nog in hoger beroep tegen drie D66’ers bij het Hof in Leeuwarden, die trots waren dat ze het Fries met haar nuances niet machtig waren.

Dat DNA hebben ze in de cel in Leiden alsnog afgenomen. Voor de dossieropbouw. Nu zijn we hier niet van suiker. Je houdt er geen ‘trauma’ aan over, maar je bent vooral boos, nu je weet wat het is om vogelvrij te kunnen zijn met enkel grondrechten op papier en een overheid die zelf de wet als gewoonte overtreedt.

Niet geinjecteerden dood knallen, hahahahaha, aldus de publieke omroep NTR: dit mag wel, maar ‘Fut Doadskoppen’ citeren- de verwensing van je Dokkumer grootvader niet, omdat 1 van hun corrupte ambtenaartjes, Bouwe de B. zich dan mag profileren als ‘slachtoffer die genoegdoening moet krijgen’ (het Hof in Leeuwarden op 2 juli)

De overheid die met twee maten meet en zich niet aan de wet houdt
Hoe kan dat ook anders met een Rutte-regime dat op onrechtmatige basis regeert, lockdowns opleggen via de valselijke inzet van de Gezondheidswet.

De Nederlandse Politie, die zijn sinds nationalisatie in 2012 niet langer dienstbaar aan de bevolking. Ze werden meer en meer een instrument van het Ministerie van Veiligheid (Grapperhaus) en de regering. Wel ‘bevoegd gezag’ maar geen ‘bekwaam gezag’, waarbij een negatieve selectie plaatsvond.

De agent die mij in de cel in Leiden verzorgde was een ‘goeie’ die zich voor zijn collegae schaamde, en die de jaren aftelde tot zijn pensioen.

Grapperhaus, oud-directeur van advocatenkantoor Allen & Overy, tegelijk eigenaar van een holding met een schip

Zie ook hoe ze nieuw personeel werven bij de politie, via het etaleren van wapentuig en agressie.

Ben je doorgesnoven hooligan met drugsverleden, tatoeages en gek kapsel: kom bij de Politie

Dan krijg je dus agenten als die mij meteen peppersprayden, zo’n  gelkuifje met scheurbroek en tatoeages. Al die ‘kijk mij eens uniek’-zijn uiterlijkheden bij de Politie, dat vind ik veel erger overigens, dan wanneer een agente en moslima een hoofddoek zou dragen.

Met gelovige moslims die ontzag voor God kennen, daar deel ik meer mee dan nihilisten van VVD66 of erger.

De vrienden van Ruud Koornstra van de Klimaatmaffia waaronder hun oogappeltje Bouwe de B.

De uiteindelijke aanstichter van dit alles heet Bouwe de B. uit Akkrum, lid van de provinciale klimaatmaffia, privaat lobbyist voor de VNO-NCW Noord in publieke dienst (Gemeente Leeuwarden) met de particuliere stichting Freonen fan Fryslan Fossielfrij ( = VNO-NCW Noord in CO2-jas) met zijn ambtenaar-adres als postvak.

Dankzij hem moest ik al 7500 euro advocatenkosten maken. Wij rusten niet tot de gehele klimaatmaffia daar zit waar zij hoort: achter de tralies. Helaas hebben we nu een Hof in Leeuwarden die met haar vonnis en het volledig stilzwijgen van de praktijken van Bouwe de B. dus haar goedkeuring verleent aan corruptie: het gebruik van publiek geld voor private lobby. Vroeger heette dat gewoon ‘corruptie’…

Nu heet dat ‘verduurzaming’…

  • Laat dat – 7500 euro- nu net het laatste gaatje zijn dat nodig is om de eerste druk van mij boek ‘Liever dood dan Slaaf’ te starten, mijn debuut als fotograaf en het mooiste koffietafelboek ooit over Friese Vrijheid. Je kunt die droom mogelijk maken door een donatie aan de stichting die mijn onderzoekswerk helpt financieren:Stichting MW&B. IBAN NL04INGB 0005526038 ovv Rypke’s Koffietafelboek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *