De boeken zijn binnen, de teerling is geworpen

Ze zijn er!!!!

We kregen tientallen mailtjes van ‘wakkere’ mensen die de bestel-website www.lieverdooddanslaaf.com niet hadden gelezen. Daarop stond dat we 3 december de boeken zouden binnenkrijgen. Vandaag dus. Nu is de teerling geworpen, onze Friese drukkerij leverde vandaag de boeken af. Dat houdt in dat we morgen met verzenden kunnen beginnen.

Ons ‘kindje’ is geboren

Let op, we zijn hier geen Bol.com of een andere multinational met een karrenvracht personeel. Ik en mijn vrouw moeten het samen zelf doen, dus als je 50 per dag kunt verzenden is dat al ambitieus. We hopen niettemin dat de vele honderden bestellingen die jullie deden de komende week zijn weggewerkt, zodat iedereen voor de feestdagen mijn Meisterwerk ontvangt.

Signeren in Exmorra (FRL)

Met mijn Renault Clio kan ik exact 18 dozen met 8 exemplaren vervoeren van het depot van de drukkerij naar hier. Dus 144 exemplaren van 1,6 kilo per stuk, 230 kilo vracht in je personenauto.

Signeren in Workum

Bij enkele Friese adressen op onze route hebben we vandaag alvast wat bestelde exemplaren rondgebracht, en de boeken gesigneerd. Ik durf oprecht te zeggen dat dit het beste is dat ik zowel in tekst als beeld ooit heb gemaakt, misschien wel mijn levenswerk.

De tekst zal voor sommigen wat te ‘high brow’ zijn, ik overschat de intelligentie van lezers nogal eens. Maar dan hou je het lekker bij de prachtfoto’s die ik in een golf van inspiratie kon maken, en laat je het denkwerk over aan de mensen die daar ook mentaal toe in staat zijn.

Ieder zijn of haar ding.

One Reply to “De boeken zijn binnen, de teerling is geworpen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *