Topsalaris-advocaat Spong doet aan haat zaaien (artikel 137d)

Haat zaaien, Spong moet dondersgoed weten welke juridische grens hij opzoekt, en dat zijn D66-vrienden bij de rechtbank hem fiat geven

Mensen op grond van hun levensovertuiging stigmatiseren zodat je aanzet tot (staats)geweld tegen deze groep, dat is wat topsalarisadvocaat (600 euro per uur inc BTW) Gerard Spong deed bij WNL afgelopen donderdag, als medewerker aan de drampagne om Joe Biden’s prikbeleid ook hier tot mandaat te maken.

Daarmee overtreedt hij mogelijk artikel 137d, en bovendien doet hij dat met een innerlijk tegenstrijdig argument.  Bovendien stelt het Europees Handvest artikel 3c dat het verboden is om het menselijk lichaam als verdienmodel aan te wenden. De (permanente) prikplicht, ieder half jaar opnieuw is met dit in de Europese Grondwet (artikel II-64-c) verankerde verbod in strijd.

De uitspraak van Gerard Spong, die WNL hem in de mond legt als citaat

Haat zaaien en groepsbelediging
WNL is de visuele variant op De Telegraaf, de pro-Hugo-activisten onder aanvoering van Paul Jansen. Spong zou bij VVD-omroep WNL hebben gesteld:

Volgens hem gaat de vrijheid van ongevaccineerden nu voor het leven van anderen. “Ik vind het juridisch en moreel onaanvaardbaar dat een kleine groep vaccinatieweigeraars tot gevolg heeft dat een hele hoop mensen doodgaan”, zegt hij donderdagavond in Op1.

Het staat er letterlijk

Topsalaris declareren voor magere juridische prestaties en een ongeinspireerd betoog bij het Hof in Leeuwarden afgelopen juni, daarin is Gerard Spong duidelijk beter dan in logica.

 • Immers: als je dubbel gevaccineerd bent, dan hoef je toch niet meer bang te zijn dat je sneuvelt door die ‘kleine groep’ gezonde mensen die vindt dat je geen prik nodig hebt tegen een nieuwe griep-variant. Bijvoorbeeld omdat je vertrouwt op je eigen immuunsysteem, omdat je kerngezond bent, of vanwege je levensovertuiging als moslim of christen
 • Tenzij Spong dus ook erkent, dat die ‘vaccinatie’, injectie met experimentele gentherapie je helemaal niet beschermt tegen besmetting en ernstig ziekteverloop. In dat geval doet Spong dus aan haatzaaierij, artikel 137d 
 • In dat geval kun je niet stellen dat ‘een kleine groep vaccinatieweigeraars’ die grotere groep geinjecteerde mensen in levensgevaar brengt. Dat is dan ongefundeerde haatzaaierij tegen ongeveer 15% van de volwassen bevolking, die bijvoorbeeld artikel 11 van de Grondwet hoger achten dan de beperkte opvattingen over gezondheid van het demissionaire en onrechtmatig handelende Rutte-regime

The Lancet 20 november 2021

Groepsbelediging artikel 137c
Volgens Gunter Kampf in The Lancet van november zou zo’n prik beschermen tegen een ernstiger ziekteverloop, maar uit meetgegevens blijkt dat dubbel geinjecteerden vaker symptomatisch besmet zijn en vaker in het ziekenhuis belanden. Ze zijn geheel ‘part of the pandemic’. In Science in Augustus lazen we al dat in Israel 2/3de van de nieuwe ziekenhuisopnames voor rekening komt van dubbel gevaccineerden.

Er is een casus te maken dat ‘gevaccineerden’ vooral omgaan met mensen die dat door gelijke mediaconsumptie (NOS, RTL, ‘de kranten’) ook doen. Dus de kans dat een ‘gevaccineerde’ alsnog besmet raakt door zo’n andere gevaccineerde, die is groter dan dat ze in aanraking komen met een ‘wakker’ iemand, die weet dat je met die experimentele gentherapie een verwaarloosbare hoeveelheid levens redt.

Spong zijn haatzaaierij en stigmatisering van tegenstanders van het Rutte-regime, lijkt wel een erg doorzichtige redenering om falend beleid via morele chantage een zweem van moraliteit mee te geven. En dan wat weet Vrijmetselaar (het symbool staat op de gevel van zijn kantoor) Spong met zijn pedofiele ex-kantoorgenoot Sydney Smeets (D66) nu van moraliteit? Spong hielp eerder bij het tegenhouden van een verbod op zo’n pedoclub.

 • Is hier dus geen sprake van ‘groepsbelediging’ (artikel 137c) , wanneer Spong tegenstanders van het falende Rutte/De Jonge-beleid en zeer gebrekkig werkzame ‘vaccins’ als enige remedie, morele minderwaardigheid verwijt, en het doelbewust in gevaar brengen, van mensen die zo’n dus blijkbaar onwerkzame injectie nemen?

Er is immers een casus te maken dat wij als ‘weigeraars’ gewoon beter geinformeerd zijn/minder geindoctrineerd door de leugenfabriek der ‘journalistiek’, met ‘De Telegraaf’ als stuitend voorbeeld van pro-Hugo-activisme.

Bron: Science 15 augustus, 60% nieuwe ziekenhuisopnames zijn tweemaal geinjecteerd

Proportionaliteit van Gerard Sponge Bob
Daarnaast: afgelopen maand was de beddencapaciteit in ziekenhuizen 39.900. Daarvan wordt ongeveer 2% bezet door griep/covid-gevallen. (het onderscheid is niet meer gemaakt, Influenza-doden zouden plots niet meer voorkomen)Laten we de zaak in proportie zien.

Met een IFR van 0,15 is ‘corona’ niet erger dan een zware griep. Afgelopen eeuw was daar ook nooit prikplicht voor. Zo’n zwaar middel is dus geen reden om de Grondwet artikel 11, de integriteit van het lichaam buiten spel te zetten voor een vals gevoel van ‘veiligheid’ dat Spong en andere politiek lobbyisten voor het Rutte/Hugo-regime verkopen.

Europese Grondwet (2004)

Momenteel lanceert Hugo’s lakei Paul Jansen van De Telegraaf nu de ‘booster’-campagne, terwijl andere pro-regime-activisten van de oude media de prikplicht op de agenda willen drammen. Voortaan moet je dan ieder half jaar opnieuw ingespoten worden om nog aan de economie te mogen deelnemen en het sociaal leven. Alsof je als mens een computer bent, je lichaam eigendom van farma-multinationals, iets die steeds nieuwe ‘updates’ nodig heeft.

 • Wat weet een topsalarisadvocaat nu plots van vaccinatie en ziekteverloop, tenzij hij betaald wordt door het Rutte-regime daar iets geks over te roepen. Wordt Gerard Spong dus ingehuurd of betaald om deze uitspraken te doen?

Spangdalem, Amerikaanse basis in de Eifel (DE)

Nederland en Duitsland, kolonieen van Wallstreet
Ik stuur topsalarisadvocaat Spong deze vragen ter wederhoor, en bel ‘m ook als hij niet antwoordt, want ik heb z’n 06…

We zagen in de kartelmedia dat de campagne voor permanente prikplicht is losgebarsten- en dus geweldpleging door de staat die zich toegang tot je lichaam verschaft ‘at gunpoint.’ Om van je lichaam en dat van je kinderen een permanent verdienmodel te maken voor Moderna, Pfizer cs: met halfjaarlijkse ‘update’.

Dus straks mag je niet meer je huis uit, winkels in, sportcentra, tenzij je ieder half jaar je laat inspuiten met experimentele gentherapie voor de winsten van Pfizer cs, die alle aansprakelijkheid van gevolgschade (bijwerkingen als hartspierontsteking, trombose) op de overheid afwentelen, oftewel: de belastingbetaler. Anders is je QR niet meer geldig.

 • Dus: je lichaam en dat van je kinderen wordt letterlijk tot permanent verdienmodel van Pfizer cs gemaakt, en dat is in strijd met artikel II-63c van de Europese Grondwet (2004), zoals ook verwoord in Artikel 3 van het Europees Handvest:

het verbod om het menselijk lichaam en bestanddelen daarvan als zodanig als bron van financieel voordeel aan te wenden;

Ons lichaam mag geen verdienmodel zijn

Menselijk lichaam mag geen verdienmodel zijn
Pfizer, Moderna cs verdienen miljarden euro’s belastinggeld per jaar aan de prikplicht, zonder aansprakelijkheid voor gevolgschade. En wat gebeurt er met de jaarlijks 33 duizend geaborteerde kinderen hun foetussen? Wordt er ook gehandeld in hun stamcellen, bijvoorbeeld als stamcellen voor de gentherapie?

Is dat de reden waarom D66 aanspraak maakt op ons lichaam via de Donorwet en zo voor abortus is, met haar handlangers van de ‘Christen’-unie?

Momenteel vindt de lobby al plaats om ook zwangere vrouwen te mogen injecteren, vervolgens volgen kinderen jonger dan 12 jaar en dan gaan ze ook baby’s injectere met experimentele gentherapie.

In Oostenrijk is de regering al gevallen vanwege hun prikplicht.

Nu zijn de kolonien van Joe Biden’s Wallstreet-regime, Duitsland en Nederland de cruciale staten, ‘Swingstates’ waar het permanente QR-regime, en daaraan gekoppeld verdienmodel- moet slagen. Florida en Texas gaven al aan niet met Biden’s prikplicht mee te gaan, nadat een hoger rechtsorgaan in november daar zijn voorstel blokkeerde voor prikplicht op het werk. (bij ondernemingen met meer dan 100 mensen)

We kregen hier zaterdag een boer op bezoek, die net uit Texas terugkwam. Alles is daar open, en ze verwonderen zich over de hetze en haatzaaierij in NL, de gekte. Wel kom je zonder prik dus niet meer de VS in.

 • Wie zegt ‘wij zijn geen Wallstreet- kolonie en Duitsland ook niet’: waarom houden 33 duizend Amerikaanse soldaten Duitsland dan nog steeds bezet? Als Nederland 33 duizend soldaten in Suriname had uitgezonden, wat zou je dan concluderen?

5 Replies to “Topsalaris-advocaat Spong doet aan haat zaaien (artikel 137d)”

 1. De roverheid mot met dr klauwen van ons lijf afblijven.
  Advocaat Spong het zou hem sieren als hij zich hier niet over uitgesproken had.
  Ooit in het het verleden gelezen dat hij zich ook ophield met de achterkant van jonge schandknaapjes als het
  waar is ? Als persoon ben je niet veel,als levende mens alles.
  Finland gaat niet instemmen met de Europese vaccinatiedwang hoop ik.
  Dat God ons gekerm mag horen,kermen dus.

 2. Ik heb het stukje in het linkje met Spong gezien. Ik kan hem volgen maar zo’n vaccinatieplicht hoeft niet het gewenste effect te hebben. Als we kijken naar Portugal gaat het daar wel een stuk beter dan in Nederland met een hogere vaccinatiegraad:
  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5270868/portugal-vaccinatiegraad-hoog-corona-regels-vakantie-albufeira

  Maar let wel! De meest kwetsbaren daar hebben al hun booster gehad. Alle 40-minners samen die op de IC hebben gelegen sinds maart 2020 is iets meer dan er nu op een dag al aan mensen op de IC ligt: https://www.stichting-nice.nl/

  Dan is het effect van het weer ook nogal dominant. Dat is in het veel genoemde Portugal wel anders dan hier. Spanje en Portugal hebben vergelijkbaar weer en nagenoeg dezelfde hoeveelheid besmettingen per 100.000 inwoners, 10980 vs 11135 in het voordeel van ………….. Spanje (cijfers 5 december):
  https://www.statista.com/statistics/1110187/coronavirus-incidence-europe-by-country/
  en Spanje heeft een 20% lagere vaccinatie graad dan Portugal:
  https://www.ad.nl/buitenland/98-procent-gevaccineerd-en-amper-besmettingen-dit-is-het-wonder-van-portugal~a030ac1e/ IC cijfers kon ik helaas niet vinden voor die landen. In Portugal nemen ze overigens ook al meer maatregelen ondanks de hoge vaccinatiegraad: https://www.bnr.nl/nieuws/internationaal/10459585/portugal-neigt-naar-extra-maatregelen-ondanks-hoge-vaccinatiegraad.

  Het percentage ongevaccineerden op de IC in Nederland kan ik ook niet vinden maar een viroloog zegt dat het 70% is. Een vaccin had een groot deel van die mensen vast geholpen. Maar dan nemen we misschien minder andere maatregelen waardoor meer mensen besmet raken want daar tegen werkt die vaccinatie niet zo best. Dan loopt de IC alsnog vol. Zeker wanneer het kabinet pas maatregelen neemt wanneer die ICs vollopen. Daar kan je niet louter de ongevaccineerden de schuld van geven, daar verstopt het kabinet zich wel een beetje achter. Wat Attje Kuiken hier zegt klinkt een stuk verstandiger in elk geval, namelijk dat het kabinet ook eens eerlijk moet zijn over dat we nog niet van een hoop maatregelen en gedoe af zijn, ook niet met meer vaccinaties of 2G:
  https://youtu.be/rPF1vwVyQyM?t=75

 3. WNL/telegraaf/AD/NOS etc.. wie kijkt daar nog naar…
  Vnl oude mensen met steunkousen.
  De oude media is keihard aan het verliezen, dat tij is niet meer te keren.
  Er zijn nu al Telegram groepen met 60-70000 leden, en dat aantal wordt iedere dag een beetje groter.
  Volgens mij hadden ze daar niet op gerekend, en ze hebben er geen antwoordt op.
  Behalve geweld, maar ook dat gaan ze uiteindelijk verliezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *