Hugo’s ‘vaccinaties’ ruimen de oudjes op…

Sterfte loopt op NA injecties: bron Groene Rekenkamer

Wie Hugo de Jonge zijn injecties nemen met experimenteel mRNA-gentherapeuticum, valselijk ‘vaccinatie’ genoemd, dat zijn vooral babyboomers die nog geloof hechten aan Kartelpolitici en hun media, zoals het NOS Journaal, D66-blaadje NRC Damesblad en De Telegraaf, de krant voor pornoverslaafd en anderszins gedrogeerd VVD-stemvee van Paul Jansen. Juist onder die categorie mensen zie je in de bijgevoegde sterftegrafiek een bijzonderheid.

Bron Lareb tot 5 december 2021

Lareb spreekt met dubbele tong
NA het ontvangen van ‘de prik’ zie je iets geks gebeuren met de sterfte in 2021. Normaliter vlakken die sterftegevallen weer af als ‘de griep’/corona weer is voorbijgewaaid, maar nu zie je de sterftecijers oplopen nadat ‘de prik’ is ontvangen. Ra ra hoe kan dat?

Het Lareb van hun Rijksoverheid stelt dat er tot 5 december 577 mensen na injectie zijn overleden waarvan de helft 80+ers. En dat 170 duizend bijwerkingen zijn geregistreerd op 24 miljoen spuiten. Dat het Lareb met hun Rijksoverheid dubbele waarheidsstandaarden hanteert/vooringenomen is ten gunste van hun overheid blijkt uit de volgende zin:

In de meldingen met voldoende informatie, is bij een groot deel een al bestaand gezondheidsprobleem de meest voor de hand liggende verklaring voor het overlijden.

Maar dat geldt ook bij dat pseudo-killervirus ‘Corona’ met haar IFR van een flinke griep. Stel je krijgt een motorongeluk, en je wordt voor overlijden positief getest dan registreren ze je als ‘coronadode’. Bij gezonde mensen beneden de 70 is de overlijdenskans nagenoeg nul, toch legt hun overheid nu de hele maatschappij plat en sloopt de gehele sociaal-economische infrastructuur, zet de Grondwet buiten spel en stelt een technocratische tirannie in met apartheidsregime (QR) die nooit meer verdwijnt.

In Amerika worden over die oversterfte door injecties van Pfizer cs al rechtszaken gevoerd, en risico-analist Jaap Hanekamp bericht over die Pfizer Papers op zijn website. Hij meldt dat het Lareb een onderrapportage geeft van bijwerkingen ten opzichte van de fabrikant zelf.

Mondkapjes waren vroeger een strafwerktuig tegen opstandige slaven

Zelfs Pfizer meldt dat er spontane abortussen optreden bij geprikte vrouwen die zwanger waren.

Wat echter opvalt is dat Pfizer veel meer typen bijwerkingen rapporteert in de eerste 2 1/2 maand na vermarkting dan door Lareb worden gemeld in een klein jaar. Een aantal verontrustende voorbeelden met links voor een aantal van deze bijwerkingen:

“Pregnancy outcomes for the 270 pregnancies were reported as spontaneous abortion (23), outcome pending (5), premature birth with neonatal death, spontaneous abortion with intrauterine death (2 each), spontaneous abortion with neonatal death, and normal outcome (1 each). …” (p.12)

“Acute myocardial infarction; arrhythmia; cardiac failure … (p. 16); leukopenias, neutropenias, thrombocytopenia … (p. 18); cytokine release syndrome; cytokine storm … (p. 20); arthritis, polyneuropathy … (p. 20); acute kidney injury; renal failure … (p. 22); embolism venous; pulmonary embolism … (p. 23) …”

Hanekamp schrijft verder:

De uitkomsten voor onderzochte zwangerschappen is geen vrolijk leesmateriaal. De immunologische en cardiovasculaire bijwerkingen van de mRNA prik evenmin. Hoe kan het dat de bijwerkingen die Lareb noemt voor de Pfizer mRNA prik op veel punten niet overeenkomen met de documentatie van Pfizer zelf?

Corona Extra

Lees vooral Hanekamp zijn artikel over de Pfizer Papers. In de VS slijpen ze de juridische messen. Daar heb je ook een meer pluriforme rechterlijke macht dan hier (Rechtbank = Juridische Gokkast D66), mensen die beter onderlegd zijn dan die hockeywijven van D66 hier. Bovendien is men daar meer van hun Grondwet als vestigingsdocument van de natie doordrongen, en je kunt met je voeten stemmen: als men in Californie links totalitair wordt verhuis je naar Texas en ben je vrij.

7 Replies to “Hugo’s ‘vaccinaties’ ruimen de oudjes op…”

 1. AOW en pensioenen waar de naoorlogse generatie hard voor gebeuld heeft, vaak vanaf hun 16e tot hun 65e!
  Zit er niets meer in die pot soms?
  Afijn, we hebben ondertussen onze kinderen wel een fijne jeugd kunnen geven. Die kunnen ze niet meer afpakken.
  Het is tijd om nu echt wakker te worden.

  1. Aan de helft van de 80 ers hoeven ze dus geen AOW uit te betalen!! Ook geen pensioen.En er zullen en wel meer volgen.Dat scheelt de pensioenpot als deze al niet leeg is.
   Daar slaat mijn commentaar op.
   Maar ..ik hoop dat ik ongelijk heb.
   We zullen zien!

   1. “Pensioenpot” is een misleidend woord voor een getal in een computer. Net zoals “onze” geboorte Trusts ook maar een getal zijn in geheime bank accounts van DNB.
    Met het ten einde komen van het piramidespel van fiat-currency, komt er dus ook een einde aan de waarde van getalletjes.
    Doordat ons erfrecht bij geboorte is ontnomen d.m.v. identiteitsfraude van overheden, gaan bij ons overlijden alle Trust kapitalen automatisch naar de centrale bank als eigenaar van de Natuurlijke Personen. En die centrale bank is weer in eigendom van de club van families die opereren onder de verzamelnaam Rothschild.

 2. Ach, de keurige conservative gentlemen van conservatieve huize dr. Mengele. De meesten van zijn tweelingen die hij onderzocht hebben de oorlogsjaren gelukkig overleefd. Ze noemden hem liefkozend ‘Oom Pepi’. Alleraardigste kerel, jammer dat er zoveel onzin en laster over deze weldoener en onderzoeker is uitgebraakt van zogenaamde ‘geallieerde’ kant (imperialistisch (NWO) links tuig en hun communistische sovjet vrienden).

  Ja, zoals gewoonlijk zijn het de ‘democraten’ of ‘progressief-liberalen’ de oudjes, de gehandicapten en de kinderen uitroeien via hun ‘zorg’ systemen. Van de kampen voor de vrouwen en kinderen van de Afrikaander Boeren tot aan de (komende) Covid-kampen, het zijn altijd dezelfden die het uitvoeren en het zijn altijd dezelfden die het sponsoren. Socialisme wordt ook niet voor niets ‘de Talmud voor de Goyim genoemd’. Met hun ‘Tikkun Olam’.

 3. Rypke,
  Ik zou me toch maar eens meer in de generatie babyboomers verdiepen.
  Jouw generatie werd de generatie Niks genoemd !
  Je kunt niet elke generatie over een kam scheren. Doe ik ook niet.🤔

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *