Raad van State = meten met twee maten, Frexit!

Mijn hoger beroep bij de Raad van State, toen ik in open brief aan Koning Wim Lex mijn vertrouwen opzegde in zijn Raad van State

Dat Nederland democratie noch rechtstaat is maar een corrupte oligarchie gedicteerd door Het Grote Geld (UBO’s banken en grootbedrijf), mochten ook de bewoners van de Hoeksche Waard ervaren.  Toen Ernst Paul Nas en Sandor Gaastra van het Ministerie van EZK daar een windfarm vergunden, was geen toetsing gedaan voor eventuele gezondheidsschade voor omwonenden. Dat meldt Kees Pieters van Nederwind.

Bij de Raad van State: Behoorlijkheid van Bestuur is een Grondrecht

Satire zolang het nog mag
Terwijl het Europese Hof die toets wel gebiedt, maar de D66’ers van de Raad van State legden die eis bij zich neer. Zo kunnen dus op illegale wijze toch windfarms verrijzen waar ze ‘eigenlijk’ niet mogen staan. Omdat de Raad van State van de UBO’s en opper-UBO Wim Lex van O. goedkeurt wat volgens de eigen regels niet mag.

Nederwind is het netwerk van 54 gedupeerde omwonenden-organisaties die door Ed Nijpels en trawanten bij de Klimaattafels werden geweerd. Tafels waar Eneco (die van het windpark profiteert) Milieudefensie en Greenpeace wel mochten aanschuiven. Pieters stuurde nu een open brief aan nieuwe staatsraad Prinses Amalia waarin hij de kolderieke redeneringen van ‘het gezag’ op de hak neemt.

Dit nadat D66-bedrijfslobbyist/vice voorzitter van de Raad van State Thom de Graaf stelde dat ze kritisch op zichzelf mochten zijn. Of zoiets. Wanneer je kritisch op jezelf was, dan was De Graaf natuurlijk nooit benoemd geweest. Die is daar neergezet uit vriendjespolitiek. En wij heten dan ‘boze burgers’, omdat zij op ons neerkijken terwijl we hun spelletjes dondersgoed doorzien. Daarom zegde ik in een brief aan Koning Wim Lex op 19 augustus 2019 mijn vertrouwen al op in die ‘rechtstaat’ van ‘m.

De ‘dark’ sky line van de Waddenzee dankzij Wind-‘park’ Fryslan, 89 Eifeltorens met zwaailicht

Meer kun je niet doen. Wie ‘corruptie’ bij de naam noemt van de verantwoordelijke ambtenaar, die krijgt meteen een gewapende bende staatsterroristen (Politie) op bezoek, die je zonder repercussies mag mishandelen. Ook Kees Pieters houdt het wijselijk bij satire, zolang dat nog is toegestaan. Het leest vermakelijk weg, zijn brief aan Prinses Van O. van de familie Opper-UBO.

Het Europees Hof heeft gezegd, dat als je windturbines neerzet je eerst goed moet testen of omwonenden daar geen last van hebben en daar niet ziek van worden. En als je die goede test overslaat en toch windturbines neerzet, dan zijn die windturbines illegaal. En in Nederland is die goede test in de meeste gevallen overgeslagen.

Jouw Raad van State heeft toen gezegd, dat dat alleen geldt voor nieuwe vergunningen, maar niet voor bestaande vergunningen. Jouw Raad van State heeft dus gezegd, dat díe illegale windturbines niet illegaal zijn, ofschoon het Europees Hof heeft gezegd dat ze illegaal zijn.

Toen heeft het ministerie van Economische Zaken en Klimaat tegen de provincies en gemeenten gezegd, dat illegale windturbines met bestaande vergunningen niet illegaal zijn, omdat jouw Raad van State heeft gezegd, dat die illegale windturbines niet illegaal zijn, ofschoon het Europees Hof heeft gezegd dat ze illegaal zijn.

Toen heeft de gemeente Hoeksche Waard de bouw van illegale windturbines met bestaande vergunningen goedgekeurd, omdat het ministerie van Economische Zaken en Klimaat heeft gezegd, dat die illegale windturbines niet illegaal zijn, omdat jouw Raad van State heeft gezegd, dat die illegale windturbines niet illegaal zijn, ofschoon het Europees Hof heeft gezegd dat ze illegaal zijn.

Toen zijn de windturbinebouwers aan de slag gegaan met het bouwen van illegale windturbines, omdat de gemeente Hoeksche Waard heeft gezegd, dat die illegale windturbines niet illegaal zijn, omdat het ministerie van Economische Zaken en Klimaat heeft gezegd, dat die illegale windturbines niet illegaal zijn, omdat jouw Raad van State heeft gezegd, dat die illegale windturbines niet illegaal zijn, ofschoon het Europees Hof heeft gezegd dat ze illegaal zijn.

Op 800 meter afstand volgens de procedure-prostituee Pondera van Het Ministerie van EZ

Een zelfde gebeurde bij Windpark Fryslan. Daar verschenen 89 windturbines illegaal in PKB Gebied de Waddenzee. Daarvan mag je volgens die PKB de ruimtelijkheid niet schaden. Maar dankzij de ultra-groothoek beeldmanipulatie van Pondera Consult, de MER-prostituee van het Ministerie van EZK ging de Raad van State toch akkoord.

Toch een verschilletje met wat Pondera afbeeldt

En omdat ze alle windfarms onder de Crisiswet plaatsen, zodat juridisch verzet tegen industrie in de natuur bij voorbaat kansloos heet. Omdat ze tot ‘nationaal’ belang zijn gemaakt. De term ‘nationaal’ kun je hier lezen net als bij het private ‘Nationaal’ Groenfonds, dat met de rentes over een geldzak van het LNV-ministerie boerengrond opkoopt en biomassacentrales bouwt: privaat gewin op publieke kosten.

Lees ook het artikel ‘De Ontmaskering van de Rechtspraak’ van Jeroen Pols in De Andere Krant editie 10, hoe ‘het recht’ zich laat ontmaskeren als ‘recht praten wat krom is’… Pols ontdekte in de rechtszaken rond (vakantiepark) Fort Oranje, dat de rechterlijke macht ontmoetingen organiseert met overheden die procespartij zijn. Dus de rechterlijke macht die burgers tegen tirannie door overheden moet beschermen, houdt voorafgaand aan een zaak een bijeenkomst met de overheid die procespartij is.

Erik Wiebes kijkt terecht beschaamd

Hoe te leven met de ondergang van Nederland
Wat je kunt doen om dit op te lossen? Boos worden en ‘boeh’ roepen in de Bermudadriehoek van het internet. Nee zelfs dat niet want dan staat de Politie meteen bij je aan de deur. Ze gooien je al 10 weken in de cel voor het delen van een Twitterplaatje. (Huig Plug)

Want je kunt tegen de neerwaartse spiraal die NeDDRland heeft ingezet niets meer doen. Als het nu alleen lag aan die corrupte D66’ers bij de rechterlijke macht. Maar de betonrot zit in alle lagen. Lees ook hoe de Gemeente Hoeksche Waard via een staaltje Greenspeak in 1 zin kan beweren dat ze de ruimtelijke kwaliteit willen beschermen en tegelijk Windpark Oude Maas verwelkomen:

Aan weerszijden van de Heinenoordtunnel worden 5 windmolens geplaatst van 187 meter hoog. Dit is een gezamenlijk initiatief van Eneco en Renewable Energy Factory (REF).

Als gemeente zijn we trots en zuinig op onze groene en open Hoeksche Waard. (maar toch laten we er illegaal megaturbines neerzetten RZ) Willen we deze fijne plek om te wonen, werken en recreëren doorgeven aan toekomstige generaties, dan moeten we op een andere manier omgaan met onze aarde. Want dat het klimaat verandert is duidelijk. En de gevolgen daarvan zijn ook in de Hoeksche Waard te merken. Denk aan de hevige hoosbuien of lange periodes van droogte.

Onze energie moeten we daarom op een duurzamere manier opwekken. Omdat fossiele brandstoffen, zoals aardolie en aardgas, opraken. Maar vooral ook omdat bij de verbranding van fossiele brandstoffen CO2 vrijkomt, een belangrijke oorzaak voor de opwarming van de aarde. Windenergie levert een bijdrage aan het beperken van gebruik van fossiele brandstoffen.

‘Onze’ jeugd verwacht van ons allemaal dat wij een grote stap voorwaarts maken zodat zij niet de problemen op moeten lossen die wij hebben veroorzaakt. 1 ding staat vast: met afwachten gaan we het in ieder geval niet redden.

Essentiele literatuur om het verschil tussen ‘liegen’ en ‘bullshit’ te duiden

Neem het er van, nu het nog kan
Wanneer je als overheidsbestuur met zulke lamlendige kletsverhalen kunt wegkomen, gebrouwen door je ‘communicatie-adviseur’. Loepzuivere ‘Bullshit’ volgens definitie van Harry G Frankfurt. NO CONCERN FOR TRUTH. Het maakt je niet uit of iets waar is, als je er maar mee wegkomt. De hele natie 1 grote pot VVD-mentaliteit van makelaars en marketeers, tweede hands autoverkopers zouden zich nog schamen bij de praatjes waarmee openbaar bestuurders hier wegkomen.

De ontkenning dat er zoiets als waarheid bestaat, de liefdeloosheid.

Daarom is Nederland niet meer te redden. De Leugen regeert in alle lagen van het landsbestuur, het onderwijs is geen onderwijs maar D66-indoctrinatie, de journalistiek ‘hoernalistiek’ die niet de macht controleert maar haar oppositie. Daarom is onze generatie getuige hoe wij een totalitair B-land worden, afglijden tot een onvoorstelbaar dieptepunt. Ik zie als enige oplossing dan ook een Frexit. Dat historisch Groot Friesland van West Frisia, Centraal Friesland en Oosterlauwers Friesland zich afscheidt van Den Haag.

Dat voorstel doe ik ook in mijn fotografisch en literair debuut ‘Liever dood dan Slaaf’.

Met gelijkgezinden met de gelijke mentaliteit in Europa kun je dan een netwerk voor samenwerking vormen met de mensen die nog willen redden wat er te redden valt. Zie verder ook ‘Hoe te leven met de ondergang van Europa’ door David Engels. Die is naar Polen (Poznan) verhuist om daar de Apocalypse af te wachten. Dus dat je in een land gaat wonen waar D66’ers en NRC Damesblad-lezers/’rechters’ een hekel aan hebben onder het motto ‘als een D66’er iets erg vindt, moet het wel goed zijn’.

Of zoals de meeste mensen nu doen: ‘je schouders ophalen en genieten van het leven zolang het nog kan’. Proost, net de lekkerst denkbare kazen en salami gekregen en heerlijke wijnen. We laten onze stemming en ons weekeinde niet bederven en nemen het er van nu het nog kan.

Ik ben een Fries, geen Nederlander. Foto Robert Dupper

Als je er iets van zegt, dan staan hun gewapende terroristische bendes (De Nationale Politie) direct bij je op de stoep om je af te tuigen. Dan mag je bij zo’n stel leugenachtige D66’ers hopen dat die ‘recht’ spreken (wat krom is)En bedenk dan: voor wie doe je het eigenlijk? Voor Nederland? Ik ben een Fries, geen Nederlander.

One Reply to “Raad van State = meten met twee maten, Frexit!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *