Om Hugo’s leugens door te prikken is de Mavo genoeg

De misconceptie die Hugo uitmelkt over effectiviteit injectie

Op de persconferentie van hun Rijksoverheid zou Hugo het volgende gezegd hebben: “En hecht je nou zo vreselijk aan je recht, je vrijheid om nee te zeggen tegen vaccinatie, daar leg ik me niet bij neer. Want dat recht, die vrijheid, kan nooit belangrijker zijn dan het recht van een ander om niet ziek te worden, het recht van een ander op een plek in het ziekenhuis.” Maar terwijl hij een vaccinatiegraad claimt van 85% stijgt het aantal nieuwe gevallen. Terwijl je een forse daling zou verwachten bij effectieve injecties.

Hugo en de hem loyale ‘journalisten’, regime-activisten van De Telegraaf, NOS, RTL

95% effectief
Oftewel: vaccinaties van Hugo/Pfizer en Moderna, injecties met een experimenteel RNA-gentherapeuticum beschermen niet. Want waarom zouden niet geinjecteerden anders een gevaar vormen voor geinjecteerden, die immers na injectie beschermd zouden moeten zijn?

Zo komen we ook bij de ‘95%’ bescherming die de Pfizer-injectie zou geven. Voor onderbouwing van die claim kregen 20 duizend mensen een Placebo en 20 duizend mensen kregen een injectie met experimenteel RNA-gentherapeuticum. Van de eerste groep kregen 162 mensen een ‘besmetting’/positieve test met Covid-19, van de tweede groep zouden dat 8 zijn geweest.

Zo fabriceerde men de ‘95% betere bescherming’ claim. Want 162 is 95% meer dan 8.

Het inwonertal van Urk is ook 20 duizend. Hier leefden bij de volwassenen 79% niet geinjecteerden in afgelopen voorjaar. In de maanden februari/maart 2021 kwam hier 1 Urker op de IC, 20 mensen werden positief getest, dat is 0,1 procent. Zo scoren de Urkers al nagenoeg gelijk aan de geinjecteerden in de Pfizer-trial, terwijl ze massaal bleven samenkomen in hun kerken, ook nog zonder mondkap. Of je ‘besmet’ wordt hangt van zovele factoren af, dat zo’n trial nooit representatief genoemd kan worden.

Het is gevaarlijker om te gaan vissen, dan om de griep in nieuwe vermomming te krijgen.

Urk. Ontroerende plek

Met middelbare school-rekenwerk prik je Hugo door
In het jaar 2020 was nagenoeg niemand nog geinjecteerd met experimenteel gentherapeuticum. Nu zou een vaccinatiegraad bereikt zijn van 85 procent bij volwassenen. Dus als Hugo’s gentherapeuticum zou beschermen, dan zou het aantal positief getesten per dag fors moeten dalen ten opzichte van vorig jaar.

In 2020 lag de piek van positief getesten op 17 duizend. In 2021 op 24 duizend, dus 7000 HOGER.

Terwijl de injectiegraad steeg van nagenoeg nul naar 85%, is de piek in die zelfde populatie met 7000 gestegen. Je zou juist een daling verwachten van 85% x 95% effectiviteit (80%) en dus op 3272 nieuwe gevallen (0,2 maal 17000) uit moeten komen.

Een verschil van 20 duizend. De logische conclusie; injecties beschermen niet tegen besmetting. Hugo gijzelt hoe dan ook altijd de Nederlandse bevolking, geprikt of niet, zolang PCR-positieve tests zijn graadmeter zijn voor lockdowns. En zolang de valse bewering ‘injecties beschermen’ de onderbouwing van zijn dreigementen vormt.

In 2020 kwam de populatie in NL nog nagenoeg overeen met de placebogroep van Pfizer. Nu kun je 85% tot de injectiegroep rekenen. Hamvraag: hoeveel van die 24000 waren al geinjecteerd? Dat moet een ruime meerderheid zijn geweest.

Hugo ‘The Killer’, aanbeden door ‘het volk’ dat nog gelooft in de NPO, RTL en de voorgeschreven werkelijkheid

In The Lancet in februari van dit jaar kon je al zien, dat die misconceptie tot zelfs het Editorial van The Lancet doordringt. Pierro Oliaro schrijft;

It does not mean that 95% of people are protected from disease with the vaccine—a general misconception of vaccine protection also found in a Lancet Infectious Diseases Editorial.4 In the examples used in the Editorial, those protected are those who would have become diseased with COVID-19 had they not been vaccinated.

This distinction is all the more important as, although we know the risk reduction achieved by these vaccines under trial conditions, we do not know whether and how it could vary if the vaccines were deployed on populations with different exposures, transmission levels, and attack rates.

Simple mathematics helps. If we vaccinated a population of 100 000 and protected 95% of them, that would leave 5000 individuals diseased over 3 months, which is almost the current overall COVID-19 case rate in the UK. (….)

Rather, a 95% vaccine efficacy means that instead of 1000 COVID-19 cases in a population of 100 000 without vaccine (from the placebo arm of the abovementioned trials, approximately 1% would be ill with COVID-19 and 99% would not) we would expect 50 cases (99·95% of the population is disease-free, at least for 3 months).

Signeren, zonder anderhalve meter uiteraard

Covid 19 is in de eerste plaats een geestesziekte. Wij waren gisteren op bezoek bij alleraardigste lieve mensen, die de overheid en haar media nog geloven. Die wilden geen hand geven, maar deden een boks, ze waren allebeide dubbel geinjecteerd en ze hielden alsnog anderhalve meter afstand, zo nu en dan.

Ze hebben dus een gedragstraining door de overheid overgenomen, maar gedragen zich dus alsof ik hen nog een gevaar zou kunnen opleveren. Als ik een gevaar zou zijn, waarom dan nog die afstand houden als je al beschermd zou zijn door gentherapeuticum? Terwijl ik als ongeinjecteerde leproze voor hen niet bang ben, noch voor andere niet geinjecteerden. Het enige dat mij onderscheidt: ik geloof hun leugenachtige en corrupte overheid en hun media niet.

En dan ben je meteen genezen want er is niks aan de hand, ten opzichte van al die andere jaren dat er duizenden bejaarden per jaar bij bosjes omvielen aan ‘de griep’.

10 Replies to “Om Hugo’s leugens door te prikken is de Mavo genoeg”

 1. Roosevelt zie het tientallen jaren geleden al: Niets in de wereld gebeurt door toeval, het is vooraf gepland ! Deze Covid zwendel alsmede de stijging van grondstoffen, De klimaathysterie, de dreigende oorlogen en huidige oorlogen zijn stelselmatig gepland om de bevolking te onderdrukken en verarmen voor het goed van een klein clubje schatrijke machtswellustelingen. Hiervoor heb je geen hoog IQ of hogel opleiding nodig, slechts boerenverstand is genoeg om dit te doorzien. Helaas is het de massa niet gegeven om de angst opzij te zetten en het brein te gebruiken waarvoor het door God aan de mens gegeven is. Wordt Godverdomme toch eens wakker en sta op tegen deze criminele bende. Praten heeft geen effect, dat merken we al jaren. We hebben zelfs het recht om geweld te gebruiken aan onze kant. Lees de Acte van Verlatinghe en neem onze vrijheid terug ! Laat ons samen vechten voor een mooi en vrij Nederland voor ieder goed mens. Een Nederland waarin geen plaats is voor Discriminatie, Uitsluiting, Tweestrijd en vrijheidsberoving. Het is nu verboden om vergelijkingen te maken met de tweede wereldoorlog maar ik zeg het dan toch maar even: Juden unerwünscht / Ungeimpfte unerwünscht ! We hebben iedereen nodig, ook zij die zich tegen ons gekeerd hebben, aan hen vraag ik met klem: “wordt alsjeblieft wakker” en werk met ons aan een mooi vernieuwd Nederland, een baken van licht voor iedereen. Alsjeblieft, ik smeek om hulp met tranen in mijn ogen, met buikpijn en angst. Laat mij en mijn kinderen niet ten onder gaan. Ik zal voor, naast en achter je staan als we de strijd aangaan tegen dit monster. vandaag, morgen tot de dood, want inderdaad, liever dood als slaaf. Het is nu of nooit, te vuur en te zwaard !

  1. Als oudste van 9, moeder van 2 en oma van 4 kleinkinderen heb ik je tekst met een prop in mn keel gelezen.Ook ik zal voor en naast en achter de mensen staan.
   Ik heb geen angst doordat ik weet dat het zo niet door kan gaan.
   Alle waarheden zijn bezig om aan het licht te komen.Over de hele wereld.
   Daar heb ik vertrouwen in.Het zijn onze grote goede krachten die zich nu verspreiden.Wanhoop dus niet , het heeft alleen nog even de juiste tijd nodig!!

 2. Mensen willen niet (in)zien dat hun vrijheid dagelijks verder afbrokkelt. Dat inzicht zou immers maar energie kosten en ongemak veroorzaken met een weinig concreet perspectief. Veel comfortabeler is het vast te houden aan de belofte van een all inclusive reisje in de zomer van 2022. Ook is het fijn om te weten dat met enig rekenwerk voldoende gelden beschikbaar zijn om een nieuwe vletskrien te kopen mocht de oude stuk gaan.
  Daarom zal driekwart van de bevolking er geen been in zien om met een bos wortelen in hun hol door de dakgoot te kruipen als Hugo zegt dat je daarmee de pandemie aan banden legt.

  1. Heel veel mensen zien het wel maar er is sprake van verstrooing en extreme manipulatie en velen zijn onbekend met alternatieven waarbij de uitkomsten nog onbekend zijn of vraagt om investeringen van tijd en aandacht. Tijd is het nieuwe geld. Kleine veranderingen in gewoontes aanbrengen. Verbreek niet de banden met familie en of vrienden. Een peuter laat zich ook niet overtuigen dat er echt geen monster onder het bed is want er past wel een monster onder het bed.

 3. Heel veel mensen zien het wel maar er is sprake van verstrooing en extreme manipulatie en velen zijn onbekend met alternatieven waarbij de uitkomsten nog onbekend zijn of vraagt om investeringen van tijd en aandacht. Tijd is het nieuwe geld. Kleine veranderingen in gewoontes aanbrengen. Verbreek niet de banden met familie en of vrienden. Een peuter laat zich ook niet overtuigen dat er echt geen monster onder het bed is want er past wel een monster onder het bed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *