‘Crowd Control’-oefening Den Haag met Robocops DITSS

Een PPS-constructie op publieke middelen, die met privacy van inwoners aan de haal mag zonder enige publieke verantwoording

De stichting DITSS – een publiek-privaat vehikel voor AI-spionagetechniek- houdt met EU-lidstaten in januari/februari een digi-oefening in ‘Crowd Control’, oftewel War Games tegen de burgerbevolking.

De oefening maakt deel uit van een QR-project lopen tot 2022 geleid door een Limburger politieman, Jacques van Werven in samenwerking met andere lidstaten van de Eurosovjetunie.

Hun Nationale Politie werkt ook samen met de miljardairs van het World Economic Forum om via gezichtsherkenning (bijvoorbeeld) harde lockdowns te kunnen handhaven: je voelt dat ze daarop aansturen, al schrijven ze dat nog niet letterlijk. 

Wie het aan (emotionele) intelligentie ontbreekt, zoekt zijn toevlucht in Artificiele intelligentie

War Games tegen burgers
DITSS is onderdeel van het Europese Starlight-project, dat de opmaat vormt voor Europese Staatsterreurmacht die alle ‘bij voorbaat verdachten’ met AI er uit vist, via risicoprofielen. Ook is het onderdeel van de 2030 Agenda, en wel de SDG doelen 9 en 11 (Smart Cities). Je herkent 2030 Agenda-initiatieven aan netwerkmacht (ze vormen allerlei partnerships zonder politieke controle), en de mix van privaat met publiek op publieke kosten.

Daarnaast maakt het onderdeel uit van een Europees subsidieproject, betaald uit de Horizon 2020 gelden: ENLETS )European Network of Law Enforcement Technology Services), waarvan Patrick Padding leider is.

De naam van het project dat Van Werven leidt begint met QR, hoe ‘toevallig’. Quick Response for Operational Centers (QRoc). Ze schrijven:

De derde en laatste table top-oefening met het thema ‘crowd control’ vindt in januari of februari 2022 in Nederland plaats, waarschijnlijk in Den Haag. In deze table top-oefening worden ook de ervaringen van de eerdere twee table top-oefeningen gebruikt om zoveel mogelijk nieuwe technologieën te kunnen testen.

Deze bijeenkomst, met tevens een seminar en workshop, vormt de afsluiting van het project QROC. Door een verschuiving van gelden worden zowel de bijeenkomst in Spanje als in Nederland grootser van opzet dan in eerste instantie gepland.

Samen met de Nationale Politie

Das Leben der Anderen goes digital
Oftewel, ze kregen meer geld/subsidie om war games tegen burgers op hun computers te oefenen in Den Haag. Iedereen die hun overheid weerspreekt, die wordt door hun NCTV immers al geframed als ‘terrorist’. Windmolenterrorist (succesvol activist tegen wind-oligarchie), coronaterrorist (vader die kinderen tegen ‘de spuit’ beschermt), agrarisch terrorist (boer die niet onteigend wil worden op basis van de stikstofleugen).

Het framen van iedere oppositie tot ‘terrorisme’ is het pakkie aan van Nicole Bogers, hun Landelijk programmadirecteur Contra- Terrorisme, Extremisme en Radicalisering. Zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten.

De overheid die een stichting opricht, dat doen ze meestal om te zorgen dat bestuurders in publieke dienst niet aansprakelijk kunnen zijn voor enige gevolgschade aan gedupeerden. Tegelijk heb je dan een vehikel om subsidie aan te vragen en te krijgen. Zo ontstonden ook de ontelbare ZBO’s (zelfstandige bestuurs organen) die buiten het huishoudboekje van de Ministeries om en buiten Parlementaire controle geld uit kunnen geven.

DITSS doet onderzoek voor Artificial Intelligence-gebruik bij de Politie. Daartoe richtten ze in 2019 ook al het Nationaal Politielab Artificial Intelligenc op aan de Uni van Utrecht, met subsidie voor zeven promovendi die ‘Das Leben der Anderen’ in de gaten moeten houden.

AI is vooral patroonherkenning, uit een hele bult data sneller halen wat je zoekt. Ik meen dat dit gebeurt met wavelet-functies en Fourier-analyse. Of; met een zoekprofiel bijvoorbaat verdachten op basis van hun internetgedrag, reisgedrag en consumptie ‘preventief’ er uit pikken.

Dat maakt deel uit van de na 9/11 afgekondigde ‘war on domestic terror’ en de oprichting van het Department of Homeland Security. Daarvan is hun Ministerie van Veiligheid een Hollandse nageboorte, met Vazalstaat NL als voorloper op Europese bodem bij alles dat met de 2030 Agenda te maken heeft.

In wiens belang handelt De Politie?

Gezichtsherkenning-software om harde lockdowns te handhaven
We zagen op 21 oktober al voorbij in een Persbericht van het World Economic komen dat de gewapende tak van het Ministerie van Staatsterreur samenwerkt met het World Economic Forum, om met software voor gezichtsherkenning iedere bij voorbaat verdachte uit een menigte te vissen.  Met wat lippendienst aan signaalwoordjes als ‘responsible’ en ‘human rights’ voel je al lang aankomen waar ze op aansturen:

Openluchtgevangenis, en het delen van al je persoonlijke gegevens met zowel ‘publieke’ als private instanties. Hun DITSS is ook zo’n wazige stichting waarin voorkeurspartijen van een kartel mogen samenwerken op publieke kosten, en met je gegevens aan de haal mogen. Het niet kwantificeerbare begrip ‘veiligheid’ biedt een eindeloos rekbaar mandaat, zonder enige politieke controle.

Hun Politie is meer begaan met miljardairs en CEO’s in Davos, dan met mensen die hier bestolen worden. In buurdorp Sint Nyk moesten ze door het totale falen van De Politie bij bescherming tegen inbrekers maar een burgerwacht oprichten. Mijn neef moest na inbraak en vernieling in zijn huis bij de politie op de knieen smeken, of ze tenminste sporenonderzoek wilden doen.

Uiteraard hoor je er nooit meer iets van. Mij smeten ze in eigen huis tegen de grond, sloten me in de boeien voor een verwensing op het internet. DAAR liggen hun prioriteiten, kartelbescherming. Lanceer nog een postercampagne ‘beveilig je huis als fort, want anders is inbraak je eigen schuld’. En dat is dan ‘De Politie’ anno 2021.

Kamervragen over gewelddadige arrestatie

Dus wie dacht ‘hoe gaan ze het handhaven dat miljoenen ongeprikte Nederlanders binnen blijven’, die krijgt hier al een hint.

Met al die camera’s overal vissen ze je gezicht er uit, en dan krijg je een prent. Mij pakten ze al eens op de A44/A4 op na een aanhoudingsbevel, omdat OM-officier Pieter van Rest met alle geweld mijn DNA wilde hebben. Omdat ik een Friese verwensing op het web had gebezigd, ‘Fut Doadskoppe’ ( = krijg de kolere op z’n Dokkums, expres uitgelegd als doodsbedreiging door hun Juridisiche Gokkast van D66/Rechtbank Noord Nederland)

Uit lezing World Economic Forum

Hoe ze al die mensen straks van de straat vissen die huisarrest van Hugo krijgen, danwel zijn opvolger Jan Paternotte (D66)? Met nummerbordherkenning op al die camera’s overal, en die sturen dan een signaal naar de dichtst bijzijde gewapende bendes die hun Ministerie van Staatsterreur (‘Veiligheid’) heeft rondrijden om dissidenten te intimideren en mishandelen, te peppersprayen, in de rug te schieten.

Stel dat ze je ooit op een demonstratie filmden, dan staat je gezicht in een databank geregistreerd van het Ministerie van Staatsterreur. En zo hebben ze eerder een ‘match’ via AI-software.Nu de weg naar tirannie definitief is ingezet, vragen ik en mijn vrouw ons steeds vaker af of wij nog wel veilig zijn in NeDDRland, waar je al 10 weken in de cel belandt voor het delen van een plaatje op Twitter (Huig Plug)

Spionagestaat met camera’s bij de Waag

Dit terreur-regime kan immers maar 1 kant nog op: steeds erger.

Zodra ze in het zwaard van de eigen leugens vallen rollen er koppen. Dan is het reeds lang tanende landelijk vertrouwen in ‘publieke’ instituties en systeemmedia definitief verwoest. Er is geen enkele politieke tegendruk bij deze tirannie. En we zijn volledig weerloos, waar je in Amerika nog het Second Amendment hebt en ‘The Right to Bear Arms’.

Zij mogen je leven zonder repercussies verwoesten, je toetakelen, mishandelen, en jij mag jaren later via hun juridische gokkast van D66 en tonnen advocatenkosten maar zien of je ‘recht’ weer gehaald wordt. Zij hoeven maar de opinie te ventileren dat mijn schrijven ‘opruiing’ is, en hoppa, daar staan hun gewapende bendes al weer bij je op de stoep. En er is niemand die ons nog beschermt.

De vraag is alleen: waar kunnen we nog heen?

3 Replies to “‘Crowd Control’-oefening Den Haag met Robocops DITSS”

 1. Ik heb wel een idee….waar je heen kunt.
  Zag op marktplaats een advertentie:
  15000 vierkante meter grond te koop in Spanje, behoorlijk ver van de bewoonde wereld.
  Je mag er op bouwen en water en stroom is voorhanden.
  Kost 75000 euro.
  Nog even bedenken wat je er op kunt verbouwen op die lap grond en klaar is kees.
  Vrijheid is te koop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *