Stille Macht, Heilige Macht…Kerstboom van de macht

Kerstboom Wierum

Voor De Andere Krant haar kerstnummer publiceer ik het schema van de macht in de Koninklijke Oligarchie Nederland BV, de multinational in handen van de UBO’s (ultimate beneficiary owners’) van banken en grootbedrijf, de miljardairsfamilies rond opper-UBO-familie Van O. En wat daar aan nieuw geld zich bijvoegde om deze multinational verder te duwen richting Federaal Europa, als voorbeeldcontinent voor het globalisme-fascisme.

Het Rode Pil-schema: Zoals Nederland nu is georganiseerd

Niets is mensen te gek, behalve non-conformisme
Dat schema heb je hier ongeveer twee jaar geleden voor het eerst kunnen zien. Nu verschijnt het in kerstboom-formaat met de vakjes als kerstballen. Toen ik het opstelde was de coronapsychose nog niet bij de massa geprogrammeerd als nieuwe realiteit, dat zou pas in maart 2020 gebeuren. Toch maakt dat voor de machtsverdeling en het programma George Orwell in de Polder niet veel uit.

Immers: ‘corona’ is slechts de laatste duw richting de 2030 Agenda, die met CO2-zwendel als ruggengraat toch al was geinstalleerd en uitgevoerd, zowel in de subsidieverdeling (het verdienmodel dat de macht in stand houdt) als in de wetgeving.

Eneco Werelderfgoed Waddenzee met 19 turbines met rode kerstverlichting

Het regime zal (mensen als) mij opsluiten en zelfs vermoorden
Zo zijn we slechts getuige van de heksensabbath die we al bij oprichting van Interessante Tijden voorzagen, in maart 2017. Alle trends die al liepen, komen nu bij elkaar in een dodelijke cocktail met twee mogelijke (ultieme) uitkomsten.

 • a. Staatsgeweld, staatsterreur en politieke vervolging van mensen als mij, opsluiting in concentratiekampen.
 • b. Paradigmawisseling en machtswisseling met keiharde afrekening van de zittende macht.

Ik opteer voor optie a. Om de doodeenvoudige reden dat de oppositie van de macht zwak en gefragmenteerd is. En bovendien ontberen ze een consistent eigen verhaal. Dat kon je al bij de vrijheidsdemonstratie in Berlijn zien in augustus 2020. Een bonte verzameling New Agers, pinkster-christenen, conservatieven, nationalisten en anarchisten, maar geen mensen die posities van invloed bekleden in academia, bedrijfsleven, instituties.

Of mensen die dat zouden kunnen/willen doen. Dat is al zo sinds de LPF van Fortuyn, en dat is ook het euvel bij de PVV.

Sigrid Reset Kaag (D66) komt weer terug, nu als Great Reset-premier

We krijgen als Nederlanders verder de leiders die we verdienen. Een bevolking die zielloos, laf, zwak is, (intellectueel) lui, geneigd tot De Leugen en gemak, die krijgt voor de vierde maal Mark Rutte als premier. Dan neem je ‘de spuit’ zodat je tenminste op vakantie kunt en het theater in.

Bij de oppositie zie je wel een hang naar een soort oplossing die uit de Hemel zal vallen, van Trump de Messias en Q als Zijn Orakel, tot Het Grote Spirituele Ontwaken van de Indigo-kinderen. šŸ™‚

…..maar geen effectieve actie.

De media achter hun rode cordon in opwachting.

Hoernalistiek
Het enige effectieve dat ik dan doen kan, is als journalist bijdragen aan het betere alternatief. Tot ze mij weer oppakken, dat ze je framen als ‘terrorist’ die ‘anti-overheidsentiment’ aanwakkert via ‘complotverspreiding’ en ‘opruiing’. Het zijn allen spindoctoring-termen van hun leugenachtige en corrupte Ministerie van Veiligheid met de beroepscriminelen van het Openbaar Ministerie. De Bewakers van Het Kartel, die hier ook met rode oortjes meelezen voor de ‘dossieropbouw’.

Heh Rigje van der Heide?

De Andere Krant groeit stormachtig in abonnees, er komen dagelijks honderd bij. Juist in deze Interessante Tijden groeit de honger bij mensen naar het geinformeerde en journalistieke geluid, zodat je in de zee van deceptie, leugens en agitprop van de massamedia met hun coronapsychose ook weet hoe het echt zit. Mooi toch om daarvan deelgenoot te kunnen zijn?

Check mijn artikel over (mijn ex-strafpleiter) de haat zaaiende Gerard Spong bijvoorbeeld, of over de misleidende framing over ‘Antivax-dorp Urk‘. Steeds zie je dat je gelijk hebt, en ook je gelijk bevestigd krijgt. Maar daarmee KRIJG je nog niet gelijk

Premier Sigrid Reset Kaag,

Zo krijg je het gevoel om tenminste nog aan de goede kant van de mediageschiedenis te staan, net als de kranten die onder de nazibezetting werden opgericht en stiekem verspreid.

En iedere dag opnieuw loop je de kans dat de gewapende bendes van Grapperhaus, aka Nationale Politie zullen binnenvallen, je mishandelen en zonder proces opsluiten. Lees daarover ook de wijze waarop de tot ”windmolenterrorist’ geframede Jan Nieboer is behandeld.

Of na een showproces, waarin zo’n D66-hockeytrut met overheidsbaantje voor het leven/’rechter’ de meest bizarre onlogica bezigt om recht te spreken wat krom is. Zoals ze dat ook bij mijn hoger beroep deden bij het Hof in Leeuwarden.

Binnenhofwatcher Huig Plug, die doet wat ‘de pers’ nalaat..

Mr Global woont in Nederland
Klokkenluider van Justitie, Huig Plug schijnt inmiddels weer te zijn vrijgelaten, na 10 weken celstraf voor het delen van een Twitterplaatje. Ook de rechterlijke macht is tegen ons. Dus zo luidt mijn kerstboodschap op deze 24ste december. Nee, er is geen enkele hoop, het allerergste moet nog komen, dit is slechts het begin.

Maak je geen illusies. Hoop is uitstel van teleurstelling, en uitstel van effectieve actie, waarmee ik bedoel: dat je iets beweegt buiten de Bermuda Driehoek van het internet.

Het zijn Interessante Tijden!

COVID 19 The Great Reset van Klaus Schwab lag ook bij Mark Rutte op het bureau in het Torentje

Inmiddels heeft FvD-Kamerlid via een Wob-verzoek naar buiten gekregen op 17 december, wat we altijd al vermoedden: Nederland is DE kartrekker van The Great Reset van het World Economic Forum in Davos. Die club van mijlardairs en Ubo’s van multinationoals, liet zich tot stichting transformeren om ook subsidies van regeringen te kunnen krijgen.

Nederland geeft subsidie voor vestiging van WEF zenuwcentrum

Onze regering geeft zelfs bijna een miljoen euro subsidie tot 2023 via het Ministerie van EZK voor een Global Coordinating Secretariat, dat zich dan in Den Haag kan vestigen. Zoals hier ook al een Global Parliament of Mayers zit gevestigd. Nederland is altijd de voorloper geweest van de 2030 Agenda/Agenda 21. Ons Ministerie van BZK financierde ook de totstandkoming van het Brundtland-rapport in 1984.

Daarin werd het ‘Duurzaamheid’-begrip werd gedefinieerd, als oploper naar Rio de Janeiro’s klimaatafspraken in 1992. (UNFCCC) Het Koningshuis speelt hier een doorslaggevende rol bij, de Opper-UBO’s van dit land. Beatrix van O. woonde ook de afkondiging van het Earth Charter bij in het Vredespaleis, en haar familie is zowel lobbyist voor George Soros (Mabel van O.) als klimaatactivist (Laurentien van O.)

Ze zijn baas van de Raad van State, het hoogste rechtsorgaan. Dus wie dacht dat je met rechtszaken iets kon bereiken?

4 Replies to “Stille Macht, Heilige Macht…Kerstboom van de macht”

 1. Wat! Het is een hele rijke club. Toch? En dan moeten ze geld hebben van belastingbetalers, subsidie. Ik noem het Wannsee-conferentie clubs, WEF, Bilderberg, Trilaterale commmissie, enz. Het zal wel niet mogen. Bij James Corbett werd het goed gezegd. Het ging over COP en GFanz. Humanity is bad, you should die and you should pay us for the pleasure. Dat klopt dus wel

 2. Ik zou niet in de schoenen willen staan van journalisten en alle andere media!
  Benieuwd wat zij hun kinderen later vertellen!
  Papa wist het niet?
  Mama wist ook niet waar ze mee bezig was?
  Wat gaan ze uitleggen aan al hun familieleden, buren, vrienden.
  Later, als de bijl valt!
  Maar misschien is het nog net niet te laat voor hen.
  Ik blijf het goede hopen, ondanks mijn weten.
  De kortste dag is weer voorbij.

 3. Ik denk niet dat de bevolking er ooit achter zullen komen wat papa of mama wel of niet wisten. Net zoals men nog steeds niet weet wat er bij de Wannsee-conferentie wel of niet is aangehaald en besproken. Ze worden door overheid via schooling tot slavenbaantjes voor de rentehoeren kind gehouden en wie zaken ‘im frage steld’ raakt ‘misvormd’.

  – Wat de Wannsee conferentie mythe betreft, Francis Dupont heeft daar een analyse van de notulen gemaakt en zelfs de joodse professor Yehuda Bauer (Holocaust Studies – Avraham Harman Instute of Contemporary Jewry at the Hebrew University of Jerusalem) verwerpt de claim dat er zoiets als ‘massamoord’ gepland was (quote: “A silly story with no truth to it.”)

  Lees het verslag van de notulen en je komt er zelfs achter dat de Duitsers zelfs bezorgdheid uitspraken over de veiligheid van de Joodse bevolking tijdens de oorlogsperiode. Wel werd er besproken hoe ze de Joden via transitkampen (doorgangskampen zoals Westerbork) weer richting het Oosten konden transporteren, onderweg gedwongen hun eigen wegen aan te leggen of andere intensieve taken uit te voeren. Ze kwamen immers uit het oosten vandaan. Van Khazaria richting OekraĆÆne en Wit-Rusland en Polen naar Duitsland. De Joden vluchten zelfs uit Polen naar Duitsland omdat ze in Polen werden vervolgd, dit was (vlak) voor het uitbreken van WOII.

  In ieder geval, je blijft luiers verschonen, maar het heeft geen zin, men houdt vast aan de propaganda die men gewend is te vreten, de pot Olvarit staat alweer op tafel om onder veel gejammer het een en ander weer te ‘pareren’. Onze verdeeldheid (‘diversiteit’) is hun kracht (onze verkracht).

  Maak je zelf schoon mensen, ontdoe je van al die leugens. Het gaat om waarheid, daar draait alles om. Ontdoe jezelf van iedere leugen door (oorlogs-)propaganda eens in de wereld geslingerd. Het is een kwestie van geestelijke, maar ook van intellectuele hygiƫne. Ruik naar waarheid als je het loodje legt. In de komende wereld staat deze namelijk zeer hoog aangeschreven.

  https://archive.org/stream/TheMythOfTheWannseeConferenceFDupontUpload/The%20Myth%20of%20the%20Wannsee%20Conference%20F%20Dupont%20Upload_djvu.txt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *