‘Pfizer-injecties dankzij stamcel Nederlandse abortus’

HEK 293, bron Wiki

De stamcellen die Pfizer/Moderna gebruiken voor hun experimentele m-RNA gentherapie, komen van een stamcel-lijn (HEK 293, human embryonic kidney 293) die is gekloond uit de stamcel van een in 1972 geaborteerde foetus in Nederland in 1973. Dat schrijft James Lawler, expert in infectieziekten, bij het WEERLEGGEN van de claim alsof zou de m-RNA-injectie zelf foetusmateriaal bevatten. 

Warm voorstander! Schandknaap van satan, Gert-Jan 🙂

Waar een klein land groot in kan zijn, kinderen aborteren
HEK 293 is afkomstig uit het Leidse UMC van het 293de experiment in het laboratorium van Lex van der Eb. Na 292 mislukkingen slaagde hij er dus in om een stamcel uit een geaborteerde foetus te ‘immortaliseren’ zoals dat heet: dat je in een culture een cellijn levend kunt houden en tot in het oneindige kunt klonen.

Deze studie uit 2014 in Nature Communications beschrijft het zo:

The human embryonic kidney (HEK) 293 cell line and its derivatives are used in experiments ranging from signal transduction and protein interaction studies over viral packaging to rapid small-scale protein expression and biopharmaceutical production.

The original 293 cells1,2,3 were derived in 1973 from the kidney of an aborted human embryo of unknown parenthood by transformation with sheared Adenovirus 5 DNA. The human embryonic kidney cells at first seemed recalcitrant to transformation. After many attempts, cell growth took off only several months after the isolation of a single transformed clone.

This cell line is known as HEK293 or 293 cells (ATCC accession number CRL-1573). A 4-kbp adenoviral genome fragment is known to have integrated in chromosome 19 (ref. 4) and encodes for the E1A/E1B proteins, which interfere with the cell cycle control pathways and counteract apoptosis (apoptose is geprogrammeerde celdood, cel pleegt zelfmoord)

Toen was het nog niet zo erg als nu, augustus 2020 in Berlijn

‘Abortion Based mRna injection’
Het artikel in Nature Communications beschrijft een aantal variaties op HEK293 die sindsdien zijn geproduceerd voor onderzoek. HEK-293 cellen worden overal voor gebruikt, door Frankensteins die in het atheistisch materialisme/naturalisme geloven, en die men dan ‘wetenschappers’ placht te noemen. De hogepriesters van D66.

Het is dus niet zo dat ALLEEN de experimentele gentherapie van Moderna en Pfizer van deze abortus zijn afgeleid. Een kort door de bocht-claim in die richting vind je bijvoorbeeld bij conservatief commentator Stephen Turley, Die schrijft:

It is getting harder and harder for vaccine propagandists to maintain their position.

With the Pfizer CEO and multiple major world government officials claiming a 4th dose of the experimental, abortion based mRna injection will be necessary as well as the fear mongering surrounding the supposed “Omicron Variant” (how are they testing and distinguishing between these “variants” again?) even the most die hard CNN viewers are starting to scratch their heads.

Een baby die geboren mocht worden, ipv bron van celmateriaal voor Dr Frankenstein

Foetusmateriaal in je bloed? Nee…
De medische website EAKC behandelt die zorgen in dit artikel van 31 december 2020, samengesteld door Jean Covillo ‘Do the Vaccines from Pfizer or Moderna Use Embryonic Stem Cells or Fetal Tissue? The Answer is No’.

Er zit niet een stamcel van een abortus in de prik zelf. Maar de gentherapie is wel ontwikkeld met gebruik van gekloonde menselijke stamcellen, die afstammen van een geaborteerde foetus. En wel van een foetus in Nederland in 1973, zo beschrijft James Lawler na consultatie van experts in het veld.

Waar een klein land groot in kan zijn 🙂 Nederland is mondiaal 1 van de grootste sponsoren van abortusclubs zoals de Marie Stopes Foundation, vernoemd naar nazi-supporter en eugeneticus Marie Stopes. Er is alvast voldoende bronmateriaal dat ‘geschonken wordt aan de wetenschap’… Maar je moet natuurlijk geen verkeerde uitleg geven van wat er gebeurt. Voor vals getuigenis moet je bij het Reformatorisch Dagblad zijn en de ChristenUnie, niet bij ons.

COVID-19 vaccines do not contain any aborted fetal cells. However, Pfizer and Moderna did perform confirmation tests (to ensure the vaccines work) using fetal cell lines.

But it’s important to have the full context: Fetal cell lines are not the same as fetal tissue. Fetal cell lines are cells that grow in a laboratory. They descend from cells taken from elective abortions in the 1970s and 1980s. Those individual cells from the 1970s and 1980s have since multiplied into many new cells over the past four or five decades, creating fetal cell lines.

Current fetal cell lines are thousands of generations removed from the original fetal tissue.

When it comes to the COVID-19 vaccines currently approved for emergency use, neither the Pfizer nor Moderna vaccines used fetal cell lines during the development or production phases. (So, no fetal cell lines were used to manufacture the vaccine, and they are not inside the injection you receive from your doctor.)

However, both companies used the fetal cell line HEK 293 in the confirmation phase to ensure the vaccines work. All HEK 293 cells are descended from tissue taken from a 1973 elective abortion that took place in the Netherlands.

Geld voor de naar Nazi Marie Stopes vernoemde foundation, van de voorgangster van Angel of Death Sigrid Kaag.

Doorbraak uit 2005
Al langer zochten onderzoekers manieren om in plaats van foeutus-stamcelmateriaal een andere bron te vinden voor mRNA. Het gebruik van abortusmateriaal was dus controversieel. In 2005 kwam een doorbraak.

Het probleem bij gebruik van synthetisch mRNA als manier om je lichaam aan te zetten tot de maak van antistoffen is dat het door het lichaam als vijandig wordt herkend. De onderzoekers moesten hier een omweg rond het natuurlijk immuunsysteem vinden, door een hybride van synthetisch en menselijk RNA, nu gebaseerd op stamcellen van volwassenen.

Normaliter zou zo’n synthetische hybride werken als een slecht passsende band rond een autowiel. Maar de nieuwe vondst werkte wel:

synthetic RNA is notoriously vulnerable to the body’s natural defenses, meaning it would likely be destroyed before reaching its target cells. And, worse, the resulting biological havoc might stir up an immune response that could make the therapy a health risk for some patients.

After a decade of trial and error, two leading immunologist scientists Karikó and Weissman at BioNtech (the Pfizer vaccine), came up with a remedy for mRNA’s Achilles’ heel. The stumbling block was that injecting synthetic mRNA typically led to that troublesome immune response; the body sensed a chemical intruder and went to war. The solution, they discovered, was the biological equivalent of swapping out a tire.

Liever dood dan ‘de spuit’ van dr Frankenstein

Every strand of mRNA is made up of four molecular building blocks called nucleosides. But in its altered, synthetic form, one of those building blocks, like a misaligned wheel on a car, was throwing everything off by signaling the immune system. these scientists simply substituted a modified nucleoside into the synthetic MRNA strand creating a hybrid version of the mRNA that could sneak its way into cells without alerting the body’s defenses.

This discovery was written up in a few papers in 2005 which largely flew under the radar but caught the attention of two other key scientists — one in the United States, another abroad — who would later help found Moderna and Pfizer’s future partner, BioNTech.

Nazi-methodiek Marie Stopes Eugenetici: nu noemen ze het ‘veilig’

Eerst een product, dan een wereldmarkt
Het gaat om deze publicatie in 2005 in ‘Immunity’ van Katalin Kariko, Michael Buckstein, Hauping Ni en Drew Weissman. Zij beschrijven hoe een hybride van menselijk met synthetisch RNA het immuunsysteem kan omzeilen.

Vervolgens lezen we:

Derrick Rossi, a native of Toronto, was a 39-year-old postdoctoral fellow in stem cell biology at Stanford University in 2005 when he read the first paper. Not only did he recognize it as groundbreaking, he now says Karikó and Weissman deserve the Nobel Prize in chemistry.

Rossi wondered whether modified messenger RNA might hold the key to obtaining something else researchers desperately wanted: a new source of embryonic stem cells that could be created from regular adult stem cells, which would eliminate the controversy associated with obtaining these cells from discarded embryos.

Dit is de basispublicatie

Op basis van die ontdekking wordt het bedrijf Biontech opgericht. De bedoeling was dus ondermeer om de controverse van foetus-stamcellen te omzeilen. Het is slecht voor de verkoop van je product, het imago daarvan wanneer je weggesneden kinderen gebruikt als bronmateriaal.

Voor die ontdekking heeft Pfizer/Moderna vervolgens een wereldmarkt nodig.

Die markt blijkt dan in 2020 de Chinese griep te zijn, ontsnapt/losgelaten uit een laboratorium in Wuhan in najaar 2019. Dankzij Chinese wetenschappers die op 10 januari 2020 de genetische code van dat Chinese virus publiceerden, konden Pfizer/Moderna toen hun injectiespuit ontwerpen. Met m-RNA dat afkomstig is van onderzoek waarbij gebruik werd gemaakt van een gekloonde abortus-cel uit Leiden.

Maar waarvan het eindproduct dus niet cellen van die abortus zelf bevat. Want de bron van HEK293, die is al 50 jaar geleden weggesneden. Met deze vuurpijl besluiten we het oude jaar 2021! Het zijn Interessante Tijden.

7 Replies to “‘Pfizer-injecties dankzij stamcel Nederlandse abortus’”

 1. En wij al die tijd maar denken dat die Frankensteins alleen maar in sprookjes en bij de Nazies voorkomen.
  Zitten ze nog steeds gewoon naast al die andere enge mafketels onder ons bed en zijn ze nooit weggeweest…

 2. Als ik dit lees denk ik: Wat gebeurde er met de urine van zwangere vrouwen! Velen hebben meegedaan aan Moeders voor moeders, ook ik.
  We deden het voor de vrouwen die niet zwanger konden worden .
  Ik heb het opgezocht vandaag en voel me toch wel een beetje bedonderd.
  Wist ik toen veel! Wat ik nu wel weet!!
  Gelukkig heb ik wel altijd roomboter gebruikt in plaats van Plantaboter.

 3. Helaas Rypke, hier sla je de plank mis (klol/klepel).
  De mRNA vaccins maken geen gebruik van de Hek lijn, ze worden gemaakt door een gemodificeerde E Coli bacterie (extra plasmide ingebracht, dus GMO) een plaamide te laten maken. De E Coli wordt opengebroken en de plasmide geoogst. De plasmide wordt opengeknipt tot een lineaire sequentie en vervolgens door enzymen afgelezen tot mRNA.
  Met speciale enzymen word plasmide vervolgens afgebroken.

  Ja er zit een speciaal nucleotide in voor ontwijking van imuumsysteem
  Verder bevat het een CAP en poly-A staart voor verlenging van stabiliteit, hierdoor blijft het tot 10 dagen actief in lichaam voordat alles is afgebroken.

  De HEK cellen worden wel gebruikt voor coronavaccins, maar dan voor de adeno gebaseerde (jansen, j&j + astrazenica en enkele buitenlandse zoals sputnik). Het gemodificeerde adenovirus groei op gemodificeerde HEKcellen om te vermeerderen.
  Bij de zuiveringen blijven enkele resten achter welke kunnen leiden tot de trombose bloedklontering.

  Info is te vinden op website van de EMA

  1. Ha Xandur, nee dat schrijf ik ook niet. Ik stel: bij de ONTWIKKELING en het ONDERZOEK (en allerlei ander onderzoek waarbij stamcellen nodig zijn), niet bij fabricage

  2. Zoals Rypke het hieronder schrijf lees ik het ook. Dat er wel een HEK cellijn voor de productie van andere vaccinaties gebruikt wordt is dan wel weer nieuw voor mij.

   De vraag is natuurlijk in hoeverre je geen gebruik wil maken van de resultaten van abortus, dat kan nog wel eens moeilijk worden.
   Je wil bijvoorbeeld ook niet profiteren van bijvoorbeeld oorlog. Maar n.a.v. oorlogen en defensie onderzoek is natuurlijk heel veel technologie ontwikkelt die je niet zomaar uit je leven kan halen.

  3. Pfizer heeft ook Xiapex ontwikkeld, een middel om dupuytren te behandelen en door UMC Grun ook toegepast. UMC gaf ook ‘cursussen’. Door een ‘behandelaar’ off the record gezegd dat het ook aan de wandel gaat richting hart. Ook hier heeft Pfizer een reputatie 😉 Bedrijf bestaat al 150 jaar trouwens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *