Vragen aan Paul Jansen over pro-tirannie-activisme De Telegraaf

Laten we dat weer doen…

Voor de snelst groeiende krant van Nederland, De Andere Krant, maak ik een artikel over uw redactionele koers, en uw beweegredenen als pro-regime-activist voor een medische tirannie (schending Europees handvest artikel 3) met honderdduizenden verloren levensjaren en de vernietiging van mkb, op basis van wat OMT-voorzitter Diederik Gommers al ‘een virus van niks’ noemde (waarna hij bij de NPO een openbare spijtbetuiging moest ondergaan), wat overeenstemt met de wetenschappelijke realiteit. (IFR van flinke griep)

Aanklagen voor marteling, dat politietuig, aldus de VN speciale rapporteur

Hieronder mijn vragen die met ja/nee zijn te beantwoorden, ik bel U later nog ter verificatie.

hartelijke groet
Rypke Zeilmaker (‘bijlzwaaiende activist’)

– Uw krant bezigt steeds scheldwoorden als ‘complotdenker’ tegen politieke oppositie van het Rutte-regime. Kunt U uitleggen wat ‘complotdenker’ betekent?

– U vindt dat journalisten de oppositie van een regime moeten controleren en niet ‘de macht’? Ja/Nee

– kunt U uitleggen wat U in journalistieke zin met scheldwoorden en framing zonder wederhoor wilt bereiken?

– bent u onder druk gezet door uw eigenaar Thomas Leysen (oa Trilateral Commission) om deze politieke koers te varen, ook tav ‘klimaat’? Ja/Nee

Romeo’s (als demonstrant verklede AE’ers Arrestatie Eenheid) rennen uit busje om op mensen in te meppen en geweld uit te lokken voor demonstratie-quota

U trok al eerder eens op het laatste moment een artikel in na een telefoontje van de KNMI-directeur over het wissen van historische hittegolven:

– Uw ‘gevoel voor bestuurlijke verhoudingen’ is maatgevend bij uw functie als hoofdredacteur en niet de Code van Bordeaux? Ja/Nee

– bent U vanuit het VVD-partijkader geinstrueerd, en/of hebt u overleg met VVD-politici of regeringsfunctionarissen/regioburgemeesters over de redactionele koers? Ja/Nee

Framing alsof het aan de demonstranten lag, en niet aan politie-agressie: Kudo’s Paul Jansen…

Uw krant beeldde op de voorpagina een foto af van de demo op 2 januari, waarin U het (inclusief bijschrift) doet voorkomen alsof het de veteranen en demonstranten waren die agressief waren.

Het complete beeld van de demo toont echter, dat de uitlokking en agressie van de politie kwam, en dat ME-geweldsinstructies bij vrijheidsdemo’s (en bv bij Oud en Nieuw in Friesland) anders zijn dan bij bv een BLM-demo van de vrienden van Femke.

Zoals vorig jaar eveneens de AE zelf uit een busje sprong en begon rond te meppen, om mensen die zich verweerden op te kunnen pakken. (Rutte’s ‘doorgesnoven hooligans’ waren niet demonstranten maar AE’ers)

– Uw krant doet dus aan doelbewust negatieve framing/demonisering van politieke oppositie voor het door U gesteunde regime, op basis van de verdraaiing van feiten.? Ja/Nee (zo nee. leg uit aub)

– Krijgt uw krant subsidie van deze regering, bv uit de 1,1 miljard van OCW? Zo ja, kunt/wilt U inzage geven in de overheidsbijdrage op het totaal van de exploitatie?

– Ambieert U een politieke functie na uw hoofdredacteurschap? Ja/Nee

‘Bijlzwaaiende Friese activist’

Rypke Zeilmaker
Natuur/wetenschapsjournalist & fotograaf EN BIJLZWAAIENDE ACTIVIST!!! 🙂

Wie had dat ooit gedacht, dat de vroegere ‘krant van wakker Nederland’ nu verworden is tot ‘houdt Rutte in het zadel blaadje’, die zich keert tegen mensen die ‘wakker’ werden. Het verlies van een half miljoen abonnees in dik 10 jaar tijd en vervolgens de overname door ‘rijkste Belgen’-topman Thomas Leysen zal hier een rol kunnen spelen.

En dat je nu dus zelfbenoemde ‘journalisten’ moet controleren op hun functioneren omdat zij bijdragen aan de vestiging van een tirannie, Noord Korea aan de Noordzee.

Voorzitter van de regioburgemeesters Femke Halsema beschermt ons met politiehonden tegen corona

Het zijn dan ook Interessante Tijden. De VN-rapporteur Nils Melzer geeft nu via Twitter al aan, dat de politie opnieuw buiten haar boekje ging. Marteling noemt hij dat. Tegelijk blijft Paul Jansen met zijn Telegraaf maar berichten dat het aan de demonstranten ligt, die ‘door het lint’ zouden gaan…

2 Replies to “Vragen aan Paul Jansen over pro-tirannie-activisme De Telegraaf”

 1. Ik met was zondag bij de demonstratie.
  De politieagenten ,agentes die tussen de mensen stonden waren NIET agressief.Ik heb leuke gesprekken gehad met deze mensen en zelfs nog met hen gelachen.Aan hen lag de escalatie NIET.Volgens mij waren zij van de Amsterdamse politie.
  Dat wil ik toch even gezegd hebben.
  Wat er daarna gebeurde maakte mij misselijk.Ongeloof.En bijna traumatisch.
  Dit moest ik even kwijt Rypke. sorry
  Hoe kan het dat een vredelievende menigte op deze manier behandeld werd?!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *