Klimaatgek Rutte/Kaag-regime ‘gift voor Poetin’…

De wind valt voor lange tijd weg, bron Net Zero Watch

De Britse Club Net Zero Watch – voorheen Global Warming Policy Foundation- stuurt een persbericht uit ‘zwakte van windkracht een gift voor Poetin’. De club volgt de kapitaaltransitie van arm naar rijk die abusievelijk ‘energietransitie’ genoemd wordt. Nu overzee en in de rest van het Europees kustgebied simultaan de wind wegvalt, zakt ook de opwekking van energie via opgesteld windmolen-vermogen in tot 2% van de maximale capaciteit.

Windpark Fryslan in aanbouw onder de Crisiswet geparkeerd: ‘verbetering van het leefmilieu’?

De windvoorspelling van Elexon BMRS toont dat de wind voor langere tijd wegvalt.

Dr John Constable: Director of Energy for Net Zero Watch, said:

“The UK electricity grid, long an embarrassment, is becoming a liability. Overcommitment to wind power makes an electricity system dangerously reliant on natural gas to guarantee security of supply during low wind periods. This means that British and other European consumers are not only vulnerable to high gas prices but also to the use of gas as a political weapon.”

Het opgestelde vermogen van windturbines in Groot Britannie bedraagt 24 duizend MW. Dat zakt voor een langere tijd in naar 520 MW. Alleen de import van gas (via ‘gasrotonde’ Nederland) kan dit gat vullen, maar hier was net schaarste ontstaan dankzij ‘verduurzaming’.

‘Fossielvrij’ Nuon/Vattenfall is blackout en kapitaaltransitie arm naar rijk

Regionale Energie Sabotage (RES)
Merkel heeft immers acht kerncentrales afgesloten, de ‘duurzamen’ gooien daarnaast kolencentrales dicht. Alleen gas kan dat gat vullen. De Regionale Energie Sabotage (RES) die de Rutte-tirannie doordrukt veroorzaakt een gelijk effect, met energierekeningen die voor 2030 minstens zullen verdubbelen.

Tegelijk groeit de kans op blackouts – grootschalige stroomuitval- bij steeds meer opgesteld wiebelvermogen uit wind en zon. De lachende derde zullen degenen zijn die op een grote gasbel zitten.

De november-opbrengst van een zonnefarm

De hoofdfunctie die grootschalige wind- en zonnefarms hebben is dat het financiele producten zijn. Net als massieve bankensteun door De Staat- zoals de aankoop van ABN Amro, miljardensteun aan ING Bank, ASR en de opkoop van ASN Bank- zijn energietransitie-speeltjes wind en zon belasting-milljardeninjecties in het monetaire fiat-systeem.

Een zonnevijver bij Delfzijl

‘Fossielvrij’ = Bankensteun met groene verf
Honderden miljarden euro’s van Nederlanders met staatsgeweld geroofd geld, helpen zo kunstmatig een – anders niet bestaande- economie in de lucht houden.

De SDE+-regeling die een zonneproject voor 15 jaar kunstmatig rendabel maakt vormt een staatsgarantie naar banken en pensioenfondsen: dat een project altijd loont omdat de belastingbetaler wel garant staat.

‘Fossielvrij’ is dus een financieel product om banken te ‘redden’, met een staatsgarantie van 15 jaar vast om projecten kunstmatig te doen renderen. Net als Staatsobligaties een soort risicoloze financiele producten met belastingbetalers als onderpand. Zou van een serieuze ‘energietransitie’ sprake zijn vanwege ‘CO2’, dan zou Frankrijk niet ook beloven om voor 2030 de helft van haar kerncentrales uit bedrijf te halen.

Duitsland in 2009, volgens Climate Scorecards onderzoek van Ecofys: frankrijk produceert 86 g/kWh dankzij kernenergie

Frankrijk had de laagste CO2-last per kWh dankzij kernenergie, 86 g/KWh. Terwijl ‘groen’ Duitsland boven de 400 g/kWh kwam. Ecofys moest in dat Climate Score Cards onderzoek zelfs met de data sjoemelen, om Duitsland met haar 34 Gigawatt aan windturbines groen te verven. Daartoe deden ze alsof het Franse kerncentrale-vermogen eigenlijk met gas is opgewekt, en dan kwamen ze boven de 300 gram per kWh voor Frankrijk.

Climate Scorecards Ecofys: Alleen als we valsspelen kunnen we Duitsland gunstig afschilderen en Frankrijk niet

De Fransen zetten na de (door de Amerikanen kunstmatig veroorzaakte) oliecrisis van 1972 massief in op kernenergie net als de Zweden. Toen dacht de regering nog in energiezekerheid. Nu denkt ex-bankier Macron slechts in zekerheid voor het fiat-currencysysteem.

Met belastingmiljarden ‘geredde’ belegger in boerengrond, De ‘Nieuwe Economie’

De ‘energietransitie’ wordt de grootste ecologische en economische ramp uit de Europese geschiedenis, waarbij dankzij inzet op ‘biomassa’ geen boom meer blijft staan, en geen natuurgebied onbebouwd blijft met windpark-beleggingsproducten en zonnefarm-beleggingsproducten.

Safespacebook wil geen eerlijke informatie over de kapitaaltransitie die ‘energietransitie’ wordt genoemd

Rob Jetten helpt als ‘Minister van Klimaat’ dus het CO2-probleem verergeren, en duwt de gemiddelde Nederlander richting energie-armoede. Je mag hier ook geen eerlijke informatie over delen op het internet. Want dan grijpt Facebook meteen in, net als bij het Coronabedrog. Alleen met dictatuur en censuur kun je de harde realiteit verbloemen, en dat is precies wat het Rutte/Kaag-regime installeert.

 

 

2 Replies to “Klimaatgek Rutte/Kaag-regime ‘gift voor Poetin’…”

  1. Het “fiat-failliet” zorgt er voor dat wij als samenleving onze eigen economie laten circuleren d.m.v. eigen betaal eenheden, zonder (woeker-)rente en speculatie mogelijkheden. Het fiat-kaartenhuis is al gevallen, maar een hoop mensen blijven nog vasthouden aan “fiat” versus counterfeit QE.
    Zodra de banken vallen, zijn we vrij van “rechtspersonen”, Belasting”dienst”, Ministerie van Financiën, STAAT DER NEDERLANDEN, EUROPEAN UNION, kortom: piraterij aan land.
    Alles wat zich heeft gedragen als een zichzelf verstikkend kankergezwel, is afgestorven. Het kan zich niet meer voeden vanuit het volk.
    Het is klaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *