Je nieuwe kind wegen in ‘tonnen CO2-uitstoot’ = Rutte 4

Overheidsbank ASN en milieuclubs wrijven je al in: je bent teveel, bent schuldig en moet betalen!

Al sinds de oprichting van Climategate.nl in 2009 heb ik tevergeefs (vooralsnog) aangegeven dat CO2-politiek niets met zorg voor je leefomgeving te maken heeft. En dat het belangrijkste wapen van die CO2-politiek ‘groene’ energie de grootste natuurramp in de menselijke geschiedenis is. Dat zijn geen ‘meningen’, ik hoef geen mening te hebben die niet waar is. Maar twee keiharde constateringen. 

ASN BANK = ‘groene’ bank Ministerie van Financien. Daarnaast zit de Nationale Ombudsman

De duizenden vierkante kilometers buitengebied die Rutte 4 offert voor zonnefarms en windfarms/zeearendmeppers, het zijn beleggingsproducten voor banken en pensioenfondsen (green bonds) waarbij de belastingbetaler via subsidieregelingen (SDE+) voor 15 jaar de rentabiliteit garandeert.

Aan de energievoorziening dragen ze niet noemenswaardig bij. Dat is een constatering, geen mening. Met wiebelstroom afhankelijk van het weer (zonder opslag) KUN je geen economie aan drijven, bij een hoger percentage wiebelstroom dan 10% stijgt het gevaar van blackouts. Een klein kind snapt dat. Je moet wel heel hoog opgeleid zijn dat niet te kunnen/willen zien.

Duurzaam Dystopia

De oprichting van het IPCC-Klimaatpanel in 1988 was ook niet bedoeld om meer kennis te krijgen van het klimaat. Want het doel van de CO2-politiek stond vanaf dag 1 al vast (Sinds conferentie Toronto in 1988): halvering van de CO2-productie in Westerse landen als Nederland voor 2030. Het IPCC werkte slechts ter politieke legitimatie van die politiek.

Politici durven ‘de’ wetenschap niet te weerspreken. Wie met zijn politiek kan claimen ‘de’ wetenschap in pacht te hebben krijgt een carte blanche voor zijn ideologie. De ideologie van de CO2-politiek noemen we hier Klimazisme. Wanneer je bijvoorbeeld als ASN Bank mensen afraadt een kind te nemen omdat dit 58,6 ton CO2-equivalenten per jaar zou schelen: dan ben je anti-leven. Een kind des doods.

For a fantastic plant growth. Broeikasgas of Groeikasgas?

Natuurlijk heeft die ‘groene’ ASN Bank die tweet herroepen met ‘Oneworld’, het blad van het Ministerie van Buitenlandse Zaken ( die van de ‘Klimaatgezant’ die bij de COP-conferenties zit voor klimaat): maar dat was slechts om hoe het ontactisch over kan komen.

Met 1 tweet verraden die Klimazi’s wat het ten diepste zijn: het ergste soort fascisten-tuig dat er op deze planeet rondloopt. Ze zijn tegen het leven van andere mensen. Die willen ze insnoeren, beboeten, belasten, begluren.

Sigrid Reset Kaag (D666, haar ministerie is de hoofdsponsor van Milieudefensie en JMA)

Om zelf dan meer ruimte en kapitaal op te eisen. Want de Sigrid Kaag’s van deze wereld zijn zelf een eigen elite, van conferenties afvliegende diplomaten en internationaal socialisten die beweren dat zij nodig zijn om ‘de wereld’ te redden van andere mensen dan zij.

Republiek Bruinisse. Een halve waarheid is een hele leugen. Het voorzorgprincipe heeft aan halve waarheden genoeg

Meer dan machteloze woede heeft het innemen van die positie me niet opgeleverd. De subsidies gaan met honderden miljarden tegelijk naar wat ze in mosselvissersplaats Bruinisse ‘De Groene Leugen’ noemen. Met recht. Sterker nog: laat je hart spreken, en ze komen je arresteren, die klimazi’s. Zij hebben zich de Nederlandse overheid toe-geeigend. Zodat een fakkeldrager die voor Kaag’s huis gaat staan meteen maandenlang de cel in gaat.

Wat kunnen we doen om deze klimazi’s te verdrijven?

Zegt U het maar…

3 Replies to “Je nieuwe kind wegen in ‘tonnen CO2-uitstoot’ = Rutte 4”

  1. De Rechtsstaat is slechts een (1) van de vier onafscheidelijke machten. (Incluis de media) De aandeel houders van de corporaties ‘Inseparabilis Quatour Politica’ zijn diezelfde families, die zich verschuilen achter de valse verzamelnaam Rothschild. Zij hebben het voor elkaar gekregen om vals te spelen in het steeds terugkerende Monopoly spel. Zo vals, dat het spel elke keer weer in elkaar stort om te resetten voor een herstart.

   “Wat kunnen we doen om deze klimazi’s te verdrijven?”
   Het “bestuur-“systeem blijkt elke keer opnieuw te bestaan uit een zichzelf verstikkend kankergezwel, dat zich moet blijven voeden vanuit het volk.
   Politici en ambtenarij hebben nooit iets geleerd van de economische historie. Altijd is er meer (Monopoly-)”geld” uitgegeven dan dat er beschikbaar was.
   Het enige wat wij hoeven te doen is het stoppen met voeding geven aan het zieke systeem. Stoppen met betalen van belastingen en boetes. Maar dan wel als levend mens en niet als ‘natuurlijke’ persoon. Daarmee sta je buiten de jurisdictie van hun macht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *